Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Ik ga er voor 100 % vanuit dat we rechtstreeks degraderen. Er is teveel onrust geweest in de vorm van het te laat aantrekken van spelers, staat van het veld en de verhuizing. daarnaast de blessure van Kevin Jansen en schorsingen/blessures.

Let wel: absoluut geen excuus voor degradatie maar dit komt niet meer goed. We moeten 18 of 19 punten behalen uit de resterende 15 wedstrijden. Pfffff, dat zie ik niet meer gebeuren. Volstrekt onmogelijk.
we zjn toch niet het hele seizoen aan het verhuizen geweest en dat veld gebeuren... volgens mij hebben wij juist tegen Vite$$e geprofiteerd van deze situatie....

Iedere club heeft weleens een speler die geschorst is en met onze selectie (met 12!! nieuwe spelers) hadden we volgens mij een selectie die breed genoeg is om dit op te vangen. De kwaliteit van de aankopen daar kan je over discusieren maar blijven wel onder de verantwoording vallen van de trainer.

Dat het niet meer goed gaat komen dat is ook mijn grootste angst en de oplossing die de club aandraagt, weer 2 spelers halen, zal dit waarschijnlijk niet meer voorkomen.
0
Donderdag 23 januari 2014 om 09:45 uur

pajam

janjazz37 schreef:

Beste Mr.FC,

Denk je niet dat diverse aan Steijn/ADO aangeboden spelers door Directie zijn afgewezen vanwege de financien?
suggesties, zoals 9 van de 10 keer als kritiek op Steijn geuit wordt.
dan kom jij o.a. met suggestieve argumenten waaruit wellicht, misschien, eventueel het probleem weleens ergens anders aan kan liggen.

Dat er al tig keiharde feiten door de kritische supporters aangehaald worden, word dan "even" overheen gelezen.

Op het moment dat een trainer 12 spelers mag halen, zelfs transferbedragen mag uitgeven bij een club als ADO Den Haag (Horvath, Poepon, Wormgoor, Malone, Gerht, Holla e.d.) , veteranen erdoorheen drukt (Kolk, Boussaboun) of zelfs spelers mag huren (John Verhoek, Cabral) , is het natuurlijk totaal ongeloofwaardig dat hij geen 50-100k uit mocht geven aan bijvoorbeeld Mokhtar.

Zo ook voor de eventueel aangeboden spelers afgelopen zomer.

Vergeet niet dat Steijn Elbers net zo goed vond als Mokthar, Kolk beter vond dan Mendes en Kevin Visser beter vond dan Rado
0
Donderdag 23 januari 2014 om 07:20 uur

D.H.zuid-west

Haagse Kelt schreef:

Je hebt een punt, al maakt iedere TD of trainer weleens een inschattingsfout. Maar Steijn is wel te vaak in de fout gegaan en dat komt denk ik oa door onervarenheid en t gebrek aan een kwalitatief goed technich klankbord binnen de club. Plus natuurlijk dat voor een duppie op de eerste rang willen zitten v Beyersbergen/vd Kallen
Een inschattingsfout kan altijd gebeuren en dat onervarenheid een rol speelt zal ook zeker kloppen maar een "kwalitatief goed technich klankbord" is nog steeds maar een klankbord en de uitleg van een klankbord is volgens mij nog steeds niet meer dan een platform waar je jouw mening, welke al voor 95% gevormd is, fine-tuned met een andere deskundige.

Het verhaal van de club die voor weinig veel wilt hebben kan je weerleggen met het aantal spelers wat gehaald is. Had geen 12 maar 6 spelers gehaald, maar wel op niveau dan was je al veel verder geweest. Feit is dat de trainer een idee heeft en dit vorm geeft met aankopen. Ik als supporter reken hem daar nu op af.
0
Donderdag 23 januari 2014 om 00:58 uur

Haagse Kelt

D.H.zuid-west schreef:

Jaja, een contract aangeboden... met een k*t salaris, hij zou echt niet gaan praten met zo`n club als hij hier gewoon een fatsoenlijk salaris aangeboden zou krijgen (iets wat in de buurt van die van Wormgoor komt).

Tira is MS kotsbeu en verkiest iedere club boven ADO als MS zo doorgaat.

Tommie heeft gelijk vind ik, maar Tira heeft 0,0 recht v spreken. Presteert op een enkele opleving na geen flikker, ook niet in t tweede en daar is Steijn geen trainer van.
0
Donderdag 23 januari 2014 om 00:49 uur

Haagse Kelt

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Beste Delftenaar, Je vergeet hierbij 1 belangrijk punt te vermelden want M. Steijn heeft tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen, diverse goede spelers aangeboden gekregen. Edoch heeft deze echter allemaal afgewezen of te licht bevonden, deze spelers floreren nu wel bij andere betaalde voetbal organisaties in Nederland. Dus dit verhaal gaat echt in zijn geheel niet op.... gevallletje Youness Mokhtar zullen we maar zeggen.
Je hebt een punt, al maakt iedere TD of trainer weleens een inschattingsfout. Maar Steijn is wel te vaak in de fout gegaan en dat komt denk ik oa door onervarenheid en t gebrek aan een kwalitatief goed technich klankbord binnen de club. Plus natuurlijk dat voor een duppie op de eerste rang willen zitten v Beyersbergen/vd Kallen
0
Donderdag 23 januari 2014 om 00:26 uur

<FCDH>

Dannyy schreef:

Heb hem nog nooit zien spelen, hoe kan ik over hem oordelen..
Dit is toch echt het dieptepunt van de soap bij ADO tot nu toe je haal een speler die nooit vanaf het begin in de basis heb gestaan die nu alweer weg wil goeie trainer he die steijn
0
Woensdag 22 januari 2014 om 20:59 uur

R.E.

R.E. schreef:

Piet Jansen houdt vertrouwen in Steijn ... Daar gaat het laatste kleine restje vertrouwen dat ik, tegen beter weten in, nog had in de voetbalkennis van Jansen. Ik zou zo graag van hem horen waarop dat vertrouwen in Steijn is gebaseerd. Op de resultaten van vorig jaar? Toen was het voetbal ook al niet om aan te zien en had ADO maar 3 punten meer dan de nummer 15. Maar waarop dan wel? Heeft Steijn spelers beter gemaakt en haalt hij het uiterste uit zijn spelers? Absoluut niet, integendeel. Een andere trainer kan op dat punt wel degelijk een wereld van verschil maken. Presteert hij enigszins in verhouding met de begroting van ADO? Absoluut niet, want volgens mij heeft ADO de negende begroting van de eredivisie. Ik zou het dus echt niet weten.
Jansen gaat zelfs mee in smoesje nummer 127 van Steijn dat de nederlaag tegen NEC "alleen" te wijten zou zijn aan gebrekkige doeltreffendheid bij kansen. Los van het feit dat die gebrekkige doeltreffendheid niet een incidenteel maar juist een structureel probleem is, was het werkelijke verhaal van de wedstrijd natuurlijk anders. Als een zuiver doelpunt van NEC niet was afgekeurd en als ADO geen onterechte strafschop had gekregen (dat zijn twee externe factoren waarop de spelers, in tegenstelling tot het missen van kansen, zelf geen enkele invloed hebben), was het 4-0 voor NEC geweest. Dat ADO kansen heeft gemist (dat waren er trouwens niet overdreven veel!), is gewoon een van de vele bewijzen dat Steijn zijn spelers niet op scherp weet te krijgen.
Sorry voor het zelfplagiaat, maar toch nog even een aanvulling. Alle andere degradatiekandidaten, waar men ook (maar dan terecht!) vertrouwen in de trainer heeft én die een lagere begroting hebben dan ADO, zien daarin geen bezwaar om zichzelf in deze transferperiode (fors) te versterken. En dan bedoel ik natuurlijk een échte versterking, niet een paniekaankoop zoals Lurling, die op zijn laatste benen loopt en thuishoort in de categorie Boussaboun. Het feit dat er nog geen versterking is gehaald én het feit dat er blijkbaar serieus over Lurling wordt nagedacht, is het zoveelste bewijs dat er bij ADO geen greintje voetbalverstand aanwezig is. Overigens past Lurling in één opzicht wel perfect bij ADO: hij heeft zichzelf vaak niet in de hand en is een beruchte kaartenverzamelaar! Ja, daar zitten we echt op te wachten!
0
Woensdag 22 januari 2014 om 10:14 uur

Advertentie

tanker070

Kan je nagaan wat een amateurisme, uit paniek gaan ze maar uitgerangeerde spelers halen. Dit wordt net zo`n succes als Boussaboun, Kolk etc. terughalen. Ze kunnen beter inzetten op een nieuwe trainer. Daar is men veel meer bij gebaat!
0
Woensdag 22 januari 2014 om 08:30 uur

Daily Shorts

Lurling heb je toch geen zak aan, echt niet beter dan van Duinen, en het gaat erom dat de spits de bal krijgt vanaf het middenveld of flanken en dat gebeurd niet dus spits hebben we niet nodig, wel 6 andere debielen en een trainer
0
Woensdag 22 januari 2014 om 08:09 uur

JerryFC

Lurling nog een prima aanvaller, ondanks zijn 37 lentes.

Maar waarom moest en zou onze `trainer` dan zonodig Cabral, Esajas, Tira en Schet hebben?
Om ze vervolgens allemaal te passeren.
0
Woensdag 22 januari 2014 om 08:04 uur

Nu online

JB96, Bertdijkhuizen, 10, Aad, Franky, BigMac, kojak1, Michiel, Bollie74, Advocado, Swaber en 177 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2