Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Moi

Verhoek: `Waarom het niet lukt? Daar is maar één oorzaak voor`

Door: redactie
19-10-12 - 227 bron: RTV Rijnmond
Wesley Verhoek. © PROSHOTS.
Wesley Verhoek had zich vooralsnog meer voorgesteld van zijn overstap naar Feyenoord. De vleugelspeler, die afgelopen zomer overkwam van FC Twente, speelde tot dusverre slechts vier keer mee bij de Rotterdammers. Zondag krijgt de aanvaller, uit tegen VVV-Venlo, weer een kans. `In Venlo begint de revanche. Dan wil ik de echte Wesley Verhoek laten zien`.

Verhoek maakte in de duels die hij voor Feyenoord in actie kwam weinig indruk. Coach Ronald Koeman geeft dan ook de voorkeur aan Ruben Schaken en Sekou Cissé op de vleugels.

Door de blessure van kersvers international Schaken staat Verhoek zondag weer eens in de basis. `Ik heb nog niet mijn normale niveau gehaald, daar sluit ik mijn ogen niet voor. Natuurlijk moet daar snel verandering in komen, maar ik heb er ook vertrouwen in dat dat gaat gebeuren`, belooft Verhoek in gesprek met RTV Rijnmond.

`Het is niet leuk als het niet lukt. En er is maar één oorzaak en dat ben ik zelf. Zondag begint de revanche en wil ik de echte Wesley Verhoek laten zien`, besluit de vleugel

bron: ad.nl
0
Vrijdag 19 oktober 2012 om 22:28 uur

Prutser 070

BLEISWIJK-1 schreef:

Als je het stukje over Toivonen in de VI leest, dan snap je ook wel een beetje waarom we Castelen niet aantrekken. Toivonen zal bij PSV niet zo snel verlengen omdat hij dan door geinteresseerde clubs volledig afgeschreven moet worden. Dit vanwege de transfersom en zijn leeftijd (volgend jaar zomer 26 jaar!) Voor PSV is dit dan ook een economische tegenvaller.

Dit is gewoon de trend in voetballand op dit moment. Investeren in oude spelers is gewoon niet rendabel meer. Ook al is Castelen transfervrij. Je zal nooit wat op hem kunnen verdienen. Ik zie Bodde daarom ook niet zomaar bij ons tekenen.
Ik snap ook wel waarom het niet gebeurd en ben het er ook wel mee eens, maar dat verandert niks aan het feit dat ik het jammer vind dat er niet voor wordt gekozen om hem een klein contract te geven.

Zou toch mooi zijn om Castelen weer te zien spelen in het groen en geel waar hij is begonnen.
0
Donderdag 18 oktober 2012 om 16:06 uur

BLEISWIJK-1

Prutser 070 schreef:

Hoesen was de ideale speler geweest en vind het nog steeds jammer dat die jongen niet naar ons is gekomen. Die jongen kan prima voetballen en had hier elke week gespeeld en zich kunnen ontwikkelen tot één van de betere spelers in de eredivisie.

Castelen is te oud en heeft afgelopen jaren niks laten zien, dus kan nou niet zeggen dat hij de ideale speler is, maar het is wel jammer dat er geen geld voor hem is
Als je het stukje over Toivonen in de VI leest, dan snap je ook wel een beetje waarom we Castelen niet aantrekken. Toivonen zal bij PSV niet zo snel verlengen omdat hij dan door geinteresseerde clubs volledig afgeschreven moet worden. Dit vanwege de transfersom en zijn leeftijd (volgend jaar zomer 26 jaar!) Voor PSV is dit dan ook een economische tegenvaller.

Dit is gewoon de trend in voetballand op dit moment. Investeren in oude spelers is gewoon niet rendabel meer. Ook al is Castelen transfervrij. Je zal nooit wat op hem kunnen verdienen. Ik zie Bodde daarom ook niet zomaar bij ons tekenen.
0
Donderdag 18 oktober 2012 om 16:02 uur

Beest

supporter-noord schreef:

Inderdaad, altijd dat gelul over spelers verkopen. Zolang we geen geld nodig hebben, probeer ze gewoon te houden en bied ze een nieuw kontrakt aan. Alleen als de speler zelf weg, dan houd het op.
Zo word het nooit wat natuurlijk.
zolang we geen geld nodig hebben???
niet om het een of ander maar wij zijn geen chelsea die 60 man in de selectie heeft die allemaal meekunnen met het eerste

wij moeten al blij zijn als er 11 man staan met ere ervaring

zou het jammer vinden als ie weg gaat is een van mn favorietjes samen met mike maar als hij en ado daar nou beter van worden waarom niet stel nou dat je 2.5 mil voor m krijgt hoogste transfer ado ooit kan je in nl hoop leuke spelers van kopen hoor ook weer wat talentjes en dan maak je binnen 5 jaar weer zon klapper dan zet je stappen
0
Dinsdag 16 oktober 2012 om 14:50 uur

Prutser 070

Los van de kwaliteiten van Kubik is hij praktisch niet haalbaar aangezien hij gewoon onder contract staat bij een club in Oekraine waar hij speelt dus die laten hem niet zomaar gaan en we hem zeker niet kunnen huren. Waarom zou die club hem uit willen huren als hij gewoon speelt daarzo.

Kubik is verder ook totaal niet beeld bij ADO dus zet die naam maar uit jullie hoofd.
0
Maandag 15 oktober 2012 om 19:04 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Lijkt me lastig hoor Ben. Over anderhalve week wordt hij 25 jaar. Of één keer als dispensatiespeler?

Overigens, en dat kan ik dit seizoen niet genoeg benadrukken, heeft de scouting goed en vooral tijd werk geleverd.
25 jaar dan mag je niet meer als dispensatie mee bij jong oranje. Dispensatie geldt volgens mij tot 23 jaar. Maar waarom zal hij niet beter dan een Willems zijn...
0
Zondag 14 oktober 2012 om 14:35 uur

marcellino

Haagse Roel schreef:

Waar ik me eerst aan je ergerde begin ik steeds meer de lol ervan in te zien. Blijkbaar ben jezelf erg ontevreden en projecteer je dat op van alles en nog wat behalve op jezelf.

Wat een gelul om bijna iedere VMBO er af te schilderen als een kansloze.
Heb zelf de voorloper ( MAVO) gedaan, was een ettertje en geen briljantje. Vervolgens MBO gedaan en uiteindelijk mij via de (semi)overheid en nu het commerciele bedrijfsleven opgewerkt.

Heb niets te klagen : mooie auto ( zal je niet frustreren over het merk), telefoon, laptop , benzinepasje ......allemaal van de zaak.....en een goed salaris. Dus daar kan een vmbo er ook eindigen.

Voor de volledigheid, ik bepaal mijn politieke keuze niet gericht op mijzelf , maar met name op die mensen die het echt nodig hebben.

Zou jou ook eens moeten doen, i.p.v. achter die Venlose blonde God van je aan te huppelen

ik was trots op je stukje tot de laatste zin.

wat heeft wilders fout gedaan?
je kan het met hem eens zijn of niet maar het binnen laten van alles en nog wat doet ons niet goed.
vroeger hadden we deze mensen nodig en waarom omdat wij de klusjes niet wilde opknappen ,nou dat is nu niet meer nodig.
de mensen die hier zijn lekker laten blijven maar de kut klusjes nu gewoon zelf doen ,er is een werkeloosheid van 500.000 mensen laten we die nu eens gan opvullen en daarna weer mensen van buiten af halen.
europa 1 nou daar heeft hij toch ook gelijk in waarom denk je dat alles bij ons duurder wordt juist om de andere landen te helpen.
en het is maar te hopen dat ze dat ooit terug doen bij ons.

maar goed laten we het lekker over voetbal hebben.
als het echt waar is dat van gaal onze jongens publiekelijk te licht vind maar ddaar ook op in gaat tegen een journalist en blijk geeft dat ze eigenlijk kwaliteit te kort komen lekker niet meer doen wie denkt van gaal wie hij is.

0
Woensdag 10 oktober 2012 om 19:01 uur

Franky

Adil Tihouna is op stage geweest bij Fulham, dan zal die jongen toch wel wat meer kunnen dan alleen bij ons in het 2e ballen. Is iemand bekend waarom hij niet aan mag sluiten bij het eerste? Is hij gewoon niet goed genoeg of zit er iets anders achter? Als ik het goed begrijp staat hij nu achter Visser in de pikorde, misschien verstandig om dat eens om te draaien omdat het nog een jong talent is?
Ben erg benieuwd naar deze jongen, hoop dat jullie mij wat wijzer kunnen maken!
0
Woensdag 10 oktober 2012 om 14:44 uur

Advertentie

Beest

DaveDH schreef:

Mensen ergeren zich aan mij omdat ik niet met de meerderheid mee lult of roep, dat vind men irritant want het liefst wil men hier dat je altijd de zelfde mening heb als de meerderheid, dan wordt je hier leuk en aardig gevonden..... fuck that shit...

De meeste VMBOers zijn gewoon kansloos omdat die opleiding geen kut voorstelt... de meeste kennen niet eens fatsoenlijk Nederlands als ze van school komen... Werknemers willen ze niet (behalve de AH) en doorleren willen de meeste leerlingen niet omdat die school zat zijn... Maar als jij wil geloven dat de VMBO een fantastisch niveau is dan mag dan van mij hoor... Ik blijf erbij dat de meeste op de arbeidsmarkt kansloos zijn...







ik dacht hou me afzijdig maar kan het niet laten om ook ff mijn mening te laten horen

beste dave mensen hebben geen hekel aan je omdat je een andere mening heb das gelul er zijn hier behoorlijk wat mensen met een uitgesproken mening die afwijkt van de rest het is alleen de manier zoals iemand anders al aangaf vindt jij vaak je mening de waarheid en daar wringt de schoen en dat is niet erg maar kan soms erg vervelend zijn voor eventuele gesprekpartners aangezien anderen best hun menig willen bijstellen als blijkt dat het anders is jij daarintegen blijft soms tot vervelens aan toe doorgaan maar goed


komen we bij vmbo verhaal dat het nivuea bedroevend laag is heb je absoluut gelijk in maar maakt dat je ook kansloos absoluut niet stel je es voor dat iedereen in nederland universitair is opgeleid wie haalt jouw vuilnis op ?? wie maakt je riolering als alles is verstopt ?? wie bedient je als je gaat juit eten ?? en zo kan ik jaren doorgaan punt is dat 40 jaart geleden de opleidingen te hoog waren waardoor niemand het vuile werk wou doen daarom hebben we in nederland zoveel gastarbeiders hadden we toen zelf gaan werken hadden we daar nu niet de elende van

ik vindt het ook respectloos om die mensen kansloos te noemen waarom ?!! ik heb vroeger in een tehuis gezeten dat waren kansloze jongeren waarvan een op de vier wat maakt van zn leven en niet voor zijn 25 ste in de bak of tussen zes plankjes liggen en zelf dese jongeren hebben een schurft hekel aan de term kansloos zou je dan ook graag een keer willen uitnodigen om s te kijken in zon groep en daar hun zo te noemen dan heb je de poppen aan het dansen denk dat je mischien nog tegen een paar klappen aanloopt ook het is immers onfatsoenlijk

ik zou wel willen weten welke opleiding jij heb genoten want als je op deze manioer zulke slecht onderboude termen eruit gooit en verkeerdt gebruikt zou het mij niks verbazen als jij als klusser ook niet verder bent gekomen dan de lts/mts/mavo

en ik plaats dit niet om jouw persoonlijk af te zeiken maar denks iets meer na voor je iets doms zegt kan iedereen gebeuren maar realiseer je dat je 35 procent van de jeugd wegzet als losers terwijl dat juist de bevolkingsgroep is waar nederland groot door is geworden hard werken en geen geouwehoer
0
Woensdag 10 oktober 2012 om 12:54 uur

Prutser 070

DaveDH schreef:

Denk je werkelijk, als dat zo was dan hadden de joden geen sponsor meer over gehad gezien de ongelooflijke (maar zeer plezante) rotzooi daar de afgelopen jaren..

En dan van die kansloze kinderen kan jij dan wel respectloos vinden, maar de feiten liegen er niet om, ik zou als ik jou was me misschien iets meer in de materie verdiepen voor je dit soort dingen roept...

Het overgrote deel van de VMBO scholieren zijn kansloos als ze in de maatschappij straks hun eigen bootjes moeten doppen, en daar doet een bezoekje van een paar spelers van de plaatselijke club niets aan. Het is niet mijn schuld dat de feiten zijn zoals ze zijn, Ik bepaal het beleid niet...
Waarop baseer jij dat het overgrote deel van de VMBO scholieren kansloos zijn. Jij maakt zo veel aannames die niet op feiten zijn gebaseerd en het vermoeiende is dat je dan in de afsluiting doet alsof het wel feiten zijn. Het is jouw mening en dan moet je het niet presenteren alsof het de waarheid is en jij het allemaal wel weet hoe de wereld in elkaar zit.

Dat is waarom zo veel mensen zich hier aan jou ergeren.
0
Woensdag 10 oktober 2012 om 10:50 uur

Nu online

zuiderwijk en 66 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4