Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Rudgero

On topic:

 

Supusepa halen! Sowieso een goeie linksback...beter dan hese en pique is blessure gevoelig! Kum moet lekker in de as spelen en Ammi moet lekker weggaan, bakt er weinig van en kost een hoop euri..

Heb er vertrouwen in met deze selectie, misschien alleen een linksbuiten aantrekken nu soltani weg is. Van den Bergh zou ook nog als een soort linksbuiten kunnen spelen: maakt domme overtredingen op het middenveld omdat hij te langzaam is, als hij linksbuiten speelt maakt hij minder van deze overtredingen en is hij nog steeds levensgevaarlijk!

 

Come on The Haque, nog ff volhouden en we gaan bouwen aan een mooie ploeg die een stabiele middenmoter wordt!! Dus niet meer van die oude afgeschreven berggeiten halen die nog een paar centen in hun zak willen stoppen voordat ze de kicksen aan de wilgen hangen!
 

0
Woensdag 23 juni 2010 om 15:16 uur

oodh

DeHaagseHyena schreef:

Lees eens terug wat je hier schrijft?

 

Die Supusepa heeft veel meer talent als van Hese.

Van Hese heeft het al lastig met zichzelf, kan je nagaan met de tegenstander.....van hese heeft ons al zeker veel punten gekost vorig seizoen!

 

Pique zeer sterke verdediger maar redelijk op zijn retour.....leuk voor 2/3 jaar dan naar de amateurs....goede voetballer maar op is op.

 

 

 

Geen idee wat die Supusepa kan. Punt is dat de selectie (29 geloof ik) afgeslankt moet worden. Waarom dat een linksback erbij als je voor die positie er al twee hebt met een contract. Een verdedigende middenvelder op proef lijkt me dan veel logischer.

0
Woensdag 23 juni 2010 om 10:31 uur

Hagie307

adofanjaja schreef:

Helemaal mee eens deze twee hebben zo veel ellende veroorzaakt en presteren ho maar, alleen aan aan hun eigen gewin gedacht, heel graag grote strik eromheen!!!!

Ben ik het niet helemaal mee eens, ken Ricky een beetje en als hij geen vertrouwen krijgt (Ratteveld) dan laat Rick zijn koppie nog wel eens hangen en heeft hij er geen zin in.

Ik verwacht een andere Ricky dit jaar te zien bij John v/d Brom!

Veel is er niet veranderd aan de selectie want de spelers zijn gegaan pakte niet allemaal hun speeltijd dit seizoen.

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 09:23 uur

Ooievaar

Max schreef:

Het gaat mij niet om clubliefde, maar om prestaties. Buijs en Vd Bergh hebben ons heel veel ellende buiten het veld gekost en hebben in het veld niks laten zien. Ammi en Immers hoeven van mij niet per se weg. Voor de dravertjes Buij sen Vd Bergh haal je zo vervangers. Genoeg spelers zonder club.

Snap je punt wel. Buijs en met name v.d. Bergh hebben weinig tot niets laten zien. Buijs was en is geen leider, maar moet gewoon ballen afpakken en inleveren. De natuurlijke leider dat moet naar mijn smaak Ranco zijn.

 

V.d. Bergh zou ik niet in de basis zetten als je ook al Toornstra hebt. Zaak is dat je een brede selectie hebt, met het oog op blessures, vormverlies en schorsingen. Vervangers vind ik prima, maar moeten dan wel een meerwaarde hebben, op v.d. Bergh zit geen hond te wachten en of het verhaal Immers doorgaat valt ook nog te bezien, zouden ze dat soort voetballers echt niet in de serie A of B hebben rondlopen? Voor ons een bruikbare kracht, daar niet van, maar serie A is toch andere koek.

 

 Maar zeker voorin zal er toch wel wat bij moeten komen, achterhoede en middenveld ligt niet de voornaamste zorg wat mij betreft. Hopelijk klopt Vicento nadrukkelijk op de poort, groot talent.

0
Maandag 21 juni 2010 om 23:40 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Dan weten ze het nu. Imers gaat 100% zeker weg. Verona doet er nog een beetje bij Immers levert wat in en een afkoopsom is geboren.

Waarbij dan? als er geen bod is. Buijs, Immers en v.d. Bergh met een oranje strik er om, en weg samen met Ammi, volgens sommigen. Maar dan moet je wel vervangers voor halen, anders wordt het wel een hele smalle selectie.

 

Clubliefde bestaat alleen bij supporters, erg naïef om te denken dat spelers die ook hebben, ook al hebben ze honderd tatoo's.

 

Als Ammi het nivo van z'n eerste jaar haalt dan heb je daar een prima back aan. En als hij weer begint te mekkeren dat hij naar Limburg wil, dan moet hij maar een paar karbonade's eten met de lunch tijdens de ramadan

0
Maandag 21 juni 2010 om 23:16 uur

Advertentie

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Als het echt waar is dat ze zo weinig hebben gekregen?is dat natuurlijk gewoon een lachertje maar dat sommige het nog goed praten helemaal voor 4 ton koop je soltani nog niet eens voor haha je ken mij niet wijsmaken dat ze 3 jaar wachten om uiteindelijk een bedrag te vangen voor 4 of 5 ton dat had kees jansma ook kun betalen ;)

Is zeker meer, tonnetje of acht. Maar het belangrijkste is dat we een naam hebben voor het stadion. Dat heeft een aanzuigende werking. Wellicht willen ze volgend jaar ook wel het shirt erbij sponseren, dan heb je ook een A-shirtsponser.

 

Het gaat de goede kant op, vergeet niet dat er een heleboel clubs terug moeten en uitverkoop houden onder hun spelers. Wij gaan langzaam omhoog, er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar er zit vooruitgang in. Als we nou ook een beetje leuk voetbal te zien krijgen, met name thuis, dan wordt het drukker. Natuurlijk willen de mensen wel komen, ze moeten alleen wèl wat te zien krijgen.  Ondanks die tien thuisnederlagen toch een gemiddelde boven de 10.000, dat hadden we in het Zuiderpark van ons levensdagen niet gehaald, hadden we ook KYOCERA niet gehad, dan waren we een soort FC Den Bosch geworden.

 

Hopelijk blijven de machtshebbers luisteren naar mensen met verstand van zaken. Dat zal ze zeker geen windeieren leggen.

 

Doelstelling is wat mij betreft plek 12. In ogenschouw nemende dat er nog wel wat bij zal komen, en dan bedoel ik niet voor de breedte.

 

Hoe zit het eigenlijk met Immers? Of wordt dat ook z'on Bodde verhaal. Immers hoeft van mij overigens absoluut niet weg, als die jongen een beetje goed in z'n vel steekt heb je daar een prima voetballer aan.

 

Hopelijk gaat de selectie nu ook eens haar verantwoordelijkheid pakken, want ook zij hebben er een bende van gemaakt. Nieuwe competititie, nieuwe trainer, nieuwe kansen, de competitie wordt er niet beter op, en tot nu toe is de selectie behoorlijk in tact gebleven, dus de mouwen opstropen en een tomeloze inzet tonen. Wordt iedereen wijzer van

0
Zondag 20 juni 2010 om 14:11 uur

Ooievaar

ADODENHAAG schreef:

Over de toekomst van DH kun je weinig zeggen omdat er geen financieel dal is, maar ook geen zicht op de economie in 2011, ik denk dat dhr vd Kallen een goede toekomst heeft beloofd en daar houdt het bedrijf zich aan vast. En dit bedrijf heeft geld zat en is wereldwijd sponsor en ze kunnen hiermee zien of het de winsten kan vergroten.(in heel Nederland zal deze sponsor naam maken dus hoogstwaarschijnlijk zal het winstgevend zijn)


Maar vd Kallen heeft een toekomst beloofd, denk ik, waarbij degradatie zo goed als voorkomen van worden en Kyocera zoekt naar een sterke eredivisieclub die niet elk jaar tussen Eredivisie en Bierliga loopt. Ik denk dan ook dat dit symbolisch een moment van welvaart kan zijn op zoveel economisch als sportief gebied.

Mee eens. Al hoop ik dat we zo snel mogelijk verlost zijn van v.d. Kallen. Je moet niet afhankelijk zijn van dit soort lieden. Kijk naar AZ.

We moeten onze eigen broek op kunnen houden, en ten allen tiijde dient de macht van de club bij de club zelf - ledenraad - te liggen.

Maar het ziet er zonder meer positief uit.

 

Het heeft erg lang moeten duren, maar nu hebben we geen naamlopos stadion meer. Dat z'on partij er in gaat zitten, doen ze natuurlijk niet zo maar, dus staan we er behoorlijk voor.

 

Dit heeft een aanzuigende werking, goed zaak dus.

 

Nu de focus leggen op de selectie. opdat die versterkt wordt, en dan omhoog. gestaag, maar wel omhoog.

 

Die sponsor is voor een groot deel natuurlijk ook ons succes, laten we dat niet vergeten. Alles in eidereen heeft er een bende van gemaakt de afgelopopen jaren, behalve de supporters die hebben zich voorbeeldig gedragen. En dat wordt beloond. Klasse

0
Zaterdag 19 juni 2010 om 10:21 uur

Kees

Kees schreef:

Max,

 

Bedankt voor het publiceren van de voorlopige selectie. Mijn vraag: maakt Powel nu wel of niet deel uit van de selectie. Tot aan het eind van het seizoen 2009-2010 was hij gehuurd door De Graafschap.

 

Staat hij bij ons nog onder contract of is hij op het moment clubloos.

Wie weet het? Op de officiële site kan ik niets terugvinden.

Sorry mensen,

 

Ik, sukkel, heb niet goed genoeg gezocht.

 

Powel naar ADO Den Haag
ADO Den Haag heeft Berry Powel voor tweeënhalf jaar aan zich weten te binden. De spits komt over van FC Groningen en sluit bij de eerste training van het nieuwe jaar, op 6 januari, aan bij de groep van André Wetzel.
Powel, 28 jaar, begon zijn profloopbaan bij FC Den Bosch, waar hij zowel de Ere- als de Eerste Divisie meemaakte. Na een avontuur bij het Engelse Millwall, keerde hij terug naar Nederland en wel bij De Graafschap. Daar viel hij dusdanig op dat hij na anderhalf jaar de overstap maakte naar FC Groningen. Onder trainer Ron Jans speelde Berry Powel tot dusver 32 officiële duels. Daarin kwam hij zesmaal tot scoren.
Ook jongeling Kai van Hese tekent een contract bij ADO Den Haag. De 19-jarige maakte zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen en kwam als linksback vier maal in actie. Een lichte hamstringblessure hield hem de laatste weken aan de kant. Ook Van Hese krijgt een contract tot de zomer van 2011.

 

Bovenstaande was een publicatie van begin januari 2009 op de officiële site. M.a.w.: Max, je mag Powel ook toevoegen aan het selectie-overzicht.





 

0
Woensdag 16 juni 2010 om 22:37 uur

Kees

Max,

 

Bedankt voor het publiceren van de voorlopige selectie. Mijn vraag: maakt Powel nu wel of niet deel uit van de selectie. Tot aan het eind van het seizoen 2009-2010 was hij gehuurd door De Graafschap.

 

Staat hij bij ons nog onder contract of is hij op het moment clubloos.

Wie weet het? Op de officiële site kan ik niets terugvinden.

0
Woensdag 16 juni 2010 om 22:33 uur

hjfff

Frans!

 

Hoe zit dat met die versterkingen?

Zijn ze al onderweg?

 

Moet er niet aan denken om met zo'n uitgedunde selectie het seizoen te beginnen. Niks nieuws, behalve de rentree van Rankovic, Mitchell Pique en natuurlijk Berry P.

0
Woensdag 16 juni 2010 om 18:34 uur

Nu online

Madmax en 248 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4