Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

troje

Bert schreef:

Je mag bij Steijn de hele dag rondjes gaan lopen in het stadion als je een dag te laat komt.

Verhoek, Immers, Kubik en Bulykin flikkerden in de luchpauze eieren tegen de auto van Jurgen Seegers aan. Dat hok van Govert de Kramer werd ook iedere dag verbouwd.

Onder vd Brom kwam nooit iemand te laat. Stel dat je wat miste....
Kijk, nu raak je de essentie van het probleem. Waarom Steijn het niet heeft en een trainer zoals Brom bijvoorbeeld wel. Mensen motiveren is een vak waarvoor je aanleg nodig hebt. Steijn heeft dat niet, helaas voor ons en voor de club.
0
Woensdag 22 januari 2014 om 00:16 uur

supporter-noord

D.H.zuid-west schreef:

Wat een onzin!

Tira niet laten spelen want hij loert op dat ene kansje die hij dan scoort en dat is niet de Hollandse mentaliteit, tja zo´n speler moeten we toch niet hebben? Liever een Hollandse spits die geen pepernoot raakt. Kan mij het nou schelen dat hij ergens iets te laat was, straf hem met wat extra rondjes om het veld en verplicht schoenen poetsen en ga verder. Deze speler niet meenemen naar het trainingskamp was gewoon een blunder van MS want je hebt nu een spits nodig door die onnozele overtreding van Kramer en het liefst 1 die de enkele kans die we krijgen er WEL inschiet!

En Steijn, die er een puinzooi van heeft gemaakt, ook nog een functie geven in het technisch management whahahahahahahahahahaha op basis van wat dan?
-de geweldige vleugelspelers die gehaald zijn?
-de knappe 18e plaats
-of toch dat sprankelende voetbal met visie?
-zijn aanvaringen met spelers wat natuurlijk niet door hem komt maar altijd door een ander?
- moet ik nog doorgaan???

De man kan duidelijk niet met mensen omgaan en jullie gaan hem in het management zetten whahahahahaha. Het is zo inderdaad nooit saai bij onze club
Word tijd dat Tira erin komt. Lukt het ene niet, moet je het andere proberen.
Natuurlijk moet je Steijn nooit TD maken. Hij kan niet eens trainen laat staan als hij daarover beslissingen moet gaan nemen of nieuwe spelers moet kopen.
Ervaring is de sleutel. TD moet je pas worden als je 20 jaar trainer bent geweest. Eigenlijk zou de Mos een goeie TD kunnen zijn met al zijn ervaring in Europa, Advocaat nog beter natuurlijk.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 23:29 uur

supporter-noord

Dannyy schreef:

Kan iemand mij uitleggen op basis waarvan het bestuur vertrouwen blijft houden in Steijn? Als je een rechtsback op het middenveld en een spits op rechtsbuiten zet spoor je gewoon niet.
haha, dat doet Steijn al sinds hij probeert trainer te zijn. Valt al bijna niet meer op.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 23:25 uur

jajoh

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gorter blijft bij AZ
ADO hoeft niet meer te rekenen op de komst van Danny Gorter. De speler wil bij AZ blijven.
Lees het nieuwsbericht
Ook raar, ADO leeft als nooit tevoren, geweldige plek op rsnglijst, een trainer met visie en last but not least HET IS NOOIT SAAI BIJ ADO!
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 21:09 uur

R.E.

Piet Jansen houdt vertrouwen in Steijn ... Daar gaat het laatste kleine restje vertrouwen dat ik, tegen beter weten in, nog had in de voetbalkennis van Jansen. Ik zou zo graag van hem horen waarop dat vertrouwen in Steijn is gebaseerd. Op de resultaten van vorig jaar? Toen was het voetbal ook al niet om aan te zien en had ADO maar 3 punten meer dan de nummer 15. Maar waarop dan wel? Heeft Steijn spelers beter gemaakt en haalt hij het uiterste uit zijn spelers? Absoluut niet, integendeel. Een andere trainer kan op dat punt wel degelijk een wereld van verschil maken. Presteert hij enigszins in verhouding met de begroting van ADO? Absoluut niet, want volgens mij heeft ADO de negende begroting van de eredivisie. Ik zou het dus echt niet weten.
Jansen gaat zelfs mee in smoesje nummer 127 van Steijn dat de nederlaag tegen NEC "alleen" te wijten zou zijn aan gebrekkige doeltreffendheid bij kansen. Los van het feit dat die gebrekkige doeltreffendheid niet een incidenteel maar juist een structureel probleem is, was het werkelijke verhaal van de wedstrijd natuurlijk anders. Als een zuiver doelpunt van NEC niet was afgekeurd en als ADO geen onterechte strafschop had gekregen (dat zijn twee externe factoren waarop de spelers, in tegenstelling tot het missen van kansen, zelf geen enkele invloed hebben), was het 4-0 voor NEC geweest. Dat ADO kansen heeft gemist (dat waren er trouwens niet overdreven veel!), is gewoon een van de vele bewijzen dat Steijn zijn spelers niet op scherp weet te krijgen.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 18:34 uur

Advertentie

Kees

TECHNISCHE STAF

Maurice Steijn gaf aan het begin van het seizoen duidelijk te kennen dat het zijn selectie betreft en dat hij hierop “afgerekend” zou mogen worden.
Lang, erg lang, was ik in de veronderstelling dat het toch goed zou komen. Op dit ogenblik twijfel ik daar toch heel sterk aan. Ook al mochten we a.s. zaterdag onverhoopt tegen Feijenoord winnen dan blijft het waarschijnlijk een incident. Cruciale wedstrijden zoals tegen Cambuur, Twente en Vitesse leverde winst op doch een continuering hiervan bleef steeds uit. Een soort cosmetische winst in deze drie partijen.

Maurice Steijn heeft de laatste tijd erg veel onterechte kritiek over zich heen gekregen. Voorbeelden zijn de straf voor Tira. Volkomen terecht heeft deze jongen zijn straf gekregen. Al voor het kerstreces had Steijn Tira meegedeeld dat hij het niet zou accepteren als Tira later dan afgesproken van vakantie zou terugkeren. Tira heeft toch zijn eigen plan getrokken.
Supusepa is afgelopen zondag in mijn beleving volkomen terecht gewisseld. Roept al twee weken dat hij weg wilt. Daarnaast moest Steijn aanvallend wisselen en het allerbelangrijkste was dat Supusepa schuldig was aan het derde doelpunt. Hij verloor het kopduel en dekte een andere speler dan vooraf afgesproken was.

Ik vind dat Maurice Steijn geen aftocht door de achterdeur verdient. Wel dient er een oplossing gevonden te worden. Welke? Tsja, dat is niet gemakkelijk. Mogelijk een functie als technisch manager voor de resterende anderhalf jaar of langer. Fräser doorschuiven als eindverantwoordelijke vind ik geen oplossing en natuurlijk ook niet logisch.

Wat mij betreft komt er een ouwe ervaren rot (buitenlandse) trainer die met de huidige selectie weet te overleven. Het walgelijke cliché geldt ook voor onze club: niemand is groter ............
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 18:33 uur

haagse-Dick

yesyes schreef:

En geef hem eens ongelijk! Hoe erg ik ook tegen Steijn ze visie aankijk, dit gun je hem niet. Zelf opstappen betekent geen ontslagvergoeding voor Steijn en waarschijnlijk ook nooit meer ergens aan de bak als trainer. Dus ik had precies hetzelfde gedaan als ik zijn schoenen stond.

Het bestuur grijpt niet in. Ik krijg de indruk dat ze geen centen meer willen besteden en vdkallen eind van het seizoen de stekker eruit gaat trekken... let nou maar op. Hoeveel van ze bedrijven heeft die niet op het juiste moment failliet laten gaan zodat hij makkelijk verder kon gaan met weer een nieuw project. Het is gewoon een vies eng mannetje en daar begin ik steeds meer in te geloven. Nog steeds geen ontslag voor onze trainer is echt werkelijk ONBEGRIJPELIJK.
Zelf opstappen betekent geen ontslagvergoeding voor Steijn en waarschijnlijk ook nooit meer ergens aan de bak als trainer. Dus ik had precies hetzelfde gedaan als ik zijn schoenen stond.

Denk jij dat steijn zich hiermee in de toekomst financieel onafhankelijk zou kunnen maken. Denk niet dat de club zo veel geld betaald aan steijn, lijkt mij niet logisch. Nergens meer aan de bak komen zal er voor zorgen dat zijn vermogen financieel aan het afbrokkelen is, dat lijkt me niet zo slim.
Kortom steijn wordt hier juist financieel niet wijzer op!!!!
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 14:07 uur

yesyes

Garcia schreef:

Nee, Steijn weet ook wel dat dit zijn laatste kans is om ooit hoofdtrainer te zijn. Die komt natuurlijk bij geen andere club aan de bak. Dus die zingt het zo lang mogelijk uit, ben ik bang.
En geef hem eens ongelijk! Hoe erg ik ook tegen Steijn ze visie aankijk, dit gun je hem niet. Zelf opstappen betekent geen ontslagvergoeding voor Steijn en waarschijnlijk ook nooit meer ergens aan de bak als trainer. Dus ik had precies hetzelfde gedaan als ik zijn schoenen stond.

Het bestuur grijpt niet in. Ik krijg de indruk dat ze geen centen meer willen besteden en vdkallen eind van het seizoen de stekker eruit gaat trekken... let nou maar op. Hoeveel van ze bedrijven heeft die niet op het juiste moment failliet laten gaan zodat hij makkelijk verder kon gaan met weer een nieuw project. Het is gewoon een vies eng mannetje en daar begin ik steeds meer in te geloven. Nog steeds geen ontslag voor onze trainer is echt werkelijk ONBEGRIJPELIJK.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 13:58 uur

haagse-Dick

Situatie ADO zorgwekkend: `Geen paniek, maar wel alarmfase een`

Door de nederlaag tegen NEC belandde ADO Den Haag op de laatste plaats in de Eredivisie. En die klassering is zorgwekkend, erkent algemeen directeur Piet Jansen.

"We zijn niet in paniek, maar het is wel alarmfase een. Degradatie zou grote effecten hebben op ADO. Dan worden we vele jaren teruggeworpen, terwijl we juist bezig zijn met het opbouwen van de club", vertelt hij aan het AD.

De fans nemen het trainer Maurice Steijn kwalijk dat de goede resultaten achterwege blijven. Maar dat de coach ter discussie zou staan, klopt volgens Jansen niet. Hij begrijpt de supporters aan de ene kant wel, maar toch ook weer niet. "Ik snap de onrust wel, want we staan laatste en dat is teleurstellend. Ik baal ook als een stekker. Maar als mensen alleen naar de club komen om te laten weten dat het slecht gaat, kunnen ze beter thuis blijven. Want dat weten we zelf ook wel.

Wat een debiel zeg die vent, niet normaal!!!
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 13:38 uur

Gast

haagse-Dick schreef:

Maar ik heb toch medelijden met Maurice Steijn hoe hij nu verantwoordelijk voor alles word gesteld

Vergeet niet dat steijn alle tijd heeft gehad om zelf te vertrekken, of zou die zo dom zijn geweest om te denken dat het nog goed gaat komen dit seizoen. De meeste trainers hadden al lang opgestapt dus is dan steijn zo dom of die andere trainers die er zelf voor gekozen hebben om op te stappen en de eer aan zich zelf te houden.
Steijn is niet financiëel onafhankelijk, zelf opstappen zal geen optie zijn. Het bestuur had voor de winterstop al in moeten grijpen. Andere modale trainers "die de eer aan zich zelf houden" krijgen gewoon een compensatie mee, het staat alleen wat beter in de media dat zo`n trainer dan zelf is opgestapt.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 13:20 uur

Nu online

Edwin Post, carbayon, ADO079, JvDH en 230 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2