Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

Karel KLaver schreef:

Nee. Maar ze kijken wel naar de maatschappelijke positionering. Geen enkele (grote) sponsor stapt in een club die een duidelijk negatief imago heeft (of dat nou is door homohaat of door zich misdragende supporters).
Onzin..... sponsors krijg je door succes, of je nu voor of tegen nichten bent doet totaal niet ter zake, ook de invloed van het gedrag van supporters (wat vaak wel misbruikt wordt) is marginaal... kijk maar hoeveel shit Ajax over zich heen heeft gekregen en de sponsoren staan nog steeds in de rij, waarom? internationale uitstraling, ze spelen CL zijn het meest op TV bij studio neus, de telejood, de spits en de metro staat vol met Ajax nieuws (lees naam exposure) ...

Dat is wat sponsoren trekt... en de rest is allemaal marginale bijzaak.
0
Dinsdag 9 oktober 2012 om 12:25 uur

ADODENHAAG

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO zet zich in voor homo-acceptatie
ADO Den Haag is donderdag samen met MVV aanwezig als de KNVB een plan voor meer acceptatie van homoseksualiteit in de voetbalsport aan de minister van Volksgezondheid presenteert.
Lees het nieuwsbericht
Leuk dit, maar waarom richt het bestuur zich niet op de echte belangrijke zaken. Laat dit lekker over aan PSV en Twente.
0
Maandag 8 oktober 2012 om 21:42 uur

BLEISWIJK-1

070 schreef:

Ben erg benieuwd naar de ontwikkeling die Bodde in Engeland heeft doorgemaakt. Vroeger was het een echte middenvelder, misschien door zijn leeftijd en ervaring inmiddels ook wel een interessante speler voor centraal achterin. Ik moet toegeven dat Wormgoor het beter doet dan ik vooraf vermoedde; maar elke wedstrijd is hij nog wel goed voor een enorme mispeer. Soms blijft deze zonder gevolgen, een andere keer niet. Bodde en Beugelsdijk zou een mooi centraal duo kunnen zijn, met lengte, snelheid, kopkracht, verdedigende en opbouwende kwaliteiten. Maar nogmaals, ik baseer me alleen op de potentie die bodde ooit had, ik ken zijn groei niet (voetballende groei dan, want het blijft een kabouter...)
Bodde moeten ze dan wel eerst vastleggen. En dan komt hetzelfde probleem als met Castelen. Bodde is al redelijk oud en heeft al een paar jaar niet meer gevoetbald. Die bieden ze ook alleen maar een veredeld amateurcontract aan. We zullen zien of hij dan nog zo enthousiast is. Ik ben bang van niet.

Op zich geef ik ze wel gelijk. Waarom veel geld aan Bodde uitgeven als je bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen Kees Luijcx kunt ophalen. Die kan ook als middenvelder en in de verdediging spelen. Bovendien is die nog een paar jaar jonger en heeft de laatste jaren alles gespeeld.

0
Maandag 8 oktober 2012 om 12:04 uur

ADODENHAAG

zuid tribune schreef:

Gezien het aantal reacties schraapt de gemiddelde draaiorgelspeler op het Spui met zijn zijn kut muziek uit Mokum op een dag meer bij elkaar dan hier bij onze fans achter de Duinen, waar de poeplap npg steeds voorzien is van schrik- of prikkeldraad.

Misschien eerst een voor een emmertje witkalk gaan ?
Is die actie niet meer voor als de club op randje faillisement staat. Waarom zal je in een voetbalclub investeren, labielste type bedrijf wat er is.
0
Zondag 7 oktober 2012 om 23:01 uur

DaveDH

Haagse_Aad schreef:

Ik heb hem niet op dvd dus de precieze minuut kan ik je niet geven.. Maar als jij hem nou nog een keer terugkijkt zonder je roze Visser pyjama aan dan zal je het zien.. Je ziet dat Visser het op een gegeven moment zelf ook door heeft..
Mag ook ongeveer, eerste kwartiet, tweede kwartier etc...

ik heb een vooruit en een achteruit op die DVD speler

En wat je zegt voor Visser geld voor 90%v van het 11tal dat tegen NEC speelde, Toornstra en Meijers haalde een beetje niveau, waarom hoor ik je daar nooit over ipv altijd maar de schuld aan 1 speler te geven?

Het meten met twee maten viert hoogtij op de box.

0
Zondag 7 oktober 2012 om 12:46 uur

pajam

tanker070 schreef:

Iedereen is in jubelstemming rondom FCDH dit seizoen, maar volgens mij hebben we geluk dat de rest veel minder is.
We hebben een leuk middenveld met Toornstra, Holla, Jansen etc.

De rest is niet om over naar huis te schrijven, aanvallend kan er geen vuist gemaakt worden. Poepon die krijgt geen bruikbare ballen van de zijkant. Als hij aangespeeld word moet hij wachten tot het middenveld de aansluiting gezocht heeft.

Het is het allemaal net niet i.m.o.
ik ben zeker niet in jubel stemming. We pakken een hoop punten tot nu toe, maar het spel is (muv Ajax thuis) slordig, met name in de opbouw.
Verdedigend worden er teveel fouten gemaakt (Zie ook de vele tegendoelpunten) en aanvallend begin je weinig zonder echte vleugelspelers.

Maar er is wel strijd, passie en beleving, dat is al heel wat meer dan verleden seizoen. Er zijn tot nog toe ook geen gekke aankopen gedaan, zoals Horvath en Luksic vorig seizoen.

Ik snap niet zo goed waarom Tano, Elbers en Vicento in ieder geval niet iets meer minuten krijgen, zodat deze volgend seizoen misschien al een stuk verder zouden zijn.

De komende twee wedstrijden kunnen naar mijn mening laten zien hoe goed of slecht we zijn. Gebasseerd op de huidige resultaten, zouden we de komende 2 wedstrijden moeten winnen.
0
Zaterdag 6 oktober 2012 om 09:39 uur

Advertentie

janjazz37

Lees de shout van Johannes nog maar eens.
Daarin staat haarfijn aangegeven waarom Visser speelt.

Zelf was ik oorspronkelijk voorstander van de Supu/Meijers variant, maar Johannes heeft me op andere gedachten gebracht.

En wie het niet met me eens is, heeft geen verstand van voetbal, deugt zelf ook voor geen meter, heeft geen zelfreflectie. Mankeert eigenlijk van alles
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 15:40 uur

Madmax

Ik ha toch voor Supusepa op LB en Meijers op het MV gekozen !! Hoef niet uit te leggen waarom toch.
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 15:38 uur

Mr. FC DEN HAAG

Tegen beter weten in, gaat onze groen/gele trots vanavond helaas geen overwinning in Stadion de Goffert te Nijmegen bewerkstelligen.... waarom?
Omdat 9 van de 10 keer statistisch is bewezen dat onze club een op vrijdag gespeelde wedstrijd meestal verliest! Laat ik vooral de hoop levendig houden en hopen dat ik er faliekant naast zit cq mis heb. Zodat hopelijk vanavond onze manschappen een zwaar bevochten uitoverwinning uit het vuur slepen voor onze onlangs gevallen kameraden van CADD....

FORZA FC/ADO DEN HAAG!!!
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 14:42 uur

oodh

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Visser vervangt geschorst Holla
Kevin Visser is vrijdag tegen NEC de vervanger van de geschorste Danny Holla, dit heeft Omroep West weten op te maken aan de laatste training voor dit duel.
Lees het nieuwsbericht
Tja.. waarom verbaast me dit niet.
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 09:45 uur

Nu online

zuiderwijk en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4