Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

Eerste training maandag om 18.00 uur
Aanstaande maandag, 21 juni, gaat de selectie van ADO Den Haag weer van start met de trainingen. De eerste training start speciaal pas om 18.00 uur, zodat zo veel mogelijk mensen na school of werk erbij aanwezig kunnen zijn.
Kom maandag dus naar het Zuiderpark en vanaf 18.00 uur zijn de spelers en hun nieuwe trainer John van den Brom voor het eerst samen te aanschouwen. Laten we er weer een mooie happening van maken!

 

0
Dinsdag 15 juni 2010 om 11:01 uur

JB

TILBURG - Gert Heerkens, de kersverse hoofdcoach van Willem II, hoopt binnen nu en twee weken de selectie te hebben uitgebreid met vijf à zes spelers, zodat hij op 28 juni kan beginnen met een groep van rond de achttien spelers. Dat meldt het Brabants Dagblad.

 

Met andere woorden: ze hebben daar op dit moment precies een elftal rondlopen.

 

Overigens niet bepaald de minsten die daar weg zijn:

Aerts, Boutahar, Gregoire, Bruma, Janse, Akgun, Van der Heiden, Van der Struijk, Nijland, Donald.

En Zijler is transfervrij.

 

Bovendien geen losse euro te besteden.

 

Plaats 18 van de komende competitie kan waarschijnlijk al ingevuld worden.

0
Zaterdag 12 juni 2010 om 10:14 uur

g

Gekkie schreef:

Saeijs verbindt zich voor twee seizoenen aan De Graafschap
Donderdag, 10 juni 2010 om 13:52 | WK: 1200 weddenschappen, hoogste noteringenDe Graafschap heeft zich versterkt met Jan-Paul Saeijs, zo meldt de Gelderlander donderdagmiddag. De 31-jarige verdediger komt transfervrij over van Roda JC. Hij heeft voor twee jaar getekend, maar moet volgende week maandag nog wel gekeurd worden.

Saeijs begon zijn carrière in 1998 bij ADO Den Haag. In 2005 maakte de centrale verdediger de overstap naar Roda JC waar hij, afgezien van een verhuurperiode aan het Engelse Southampton, de afgelopen vijf jaar speelde.

Saeijs raakte het afgelopen seizoen enige tijd gebrouilleerd met Roda JC-trainer Harm van Veldhoven na pittige uitspraken. De mandekker werd onlangs ook met zijn ex-werkgever ADO in verband gebracht. De Hofstedelingen waren echter niet in staat om zijn komst financieel mogelijk te maken
 

Fijn gelul weer, dat laatste zinnetje. Financieel is er niets aan de hand. Volgend vdKallen is er geen ruimte -in de selectie. De plekken waar Saeijs speelt zijn allemaal twee keer bezet.

 

Op zo'n manier wordt er weer lekker gestookt door de media -en er zijn altijd mensen die het geloven.

 

Valt me wel een beetje tegen van Saeijs, trouwens. Kennelijk pakt hij liever nu iets, dan dat hij een maandje in onzekerheid leeft. Zal de leeftijd wel zijn ;)

0
Donderdag 10 juni 2010 om 16:41 uur

ADODENHAAG

Het is natuurlijk ook een beetje wachten op goed nieuws over dat Ammi blijft, of dat Buijs nou echt blijft, of dat Oper nou echt blijft... en of er nog aan versterkingen wordt gewerkt. Maar het is logisch dat het nu in de club ff stil is omdat vd Brom even op het bestuur moet inwerken en ik hoop dat alles voorspoedig voorloopt zodat er snel naar de selectie kan worden gekeken.

0
Donderdag 10 juni 2010 om 12:18 uur

JB

langepino schreef:

v.d Brom wil er wel tegenaan lijkt me!!en nu vitesse de eerste wedstrijd is gaan de 1e 3punten mee naar den haag!!

Natuurlijk wil vd Brom er tegenaan tegen Vitesse.

 

Dat is de club waar hij bijna zijn hele leven gevoetbald heeft.

 

3 punten halen in Arnhem levert de selectie waarschijnlijk 2 vrije dagen op ;-))

0
Woensdag 9 juni 2010 om 20:52 uur

Wallace

<FCDH> schreef:

De eerste 3 wedstrijden kunnen we 9 punten halen dat moet te doen zijn;))het zou wel een start zijn zeg;))

Dat hadden we dit jaar ook als ik me niet vergis, daarna was het even helemaal niets meer. Joh we zien wel, heb alle vertrouwen in John en de selectie.

 

Nieuw beging, frisse start.

0
Woensdag 9 juni 2010 om 16:39 uur

Advertentie

Bert

Haagse Roel schreef:

Ben ik op zich wel met je eens, echter zolang de club de komende jaren "handhaven" als doelstelling hanteert, kan je spelers als Derijck en straks wellicht Toornstra niet kwalijk nemen dat ze het een stapje hogerop zoeken.......kan je beter het geld pakken.......doorselecteren is is volgens mij bij DH nog niet aan de orde.

We gaan onze kroonjuwelen niet weg doen voor een paar rot centen. Schei uit man dat is in het verleden al te vaak gebeurd.

 

Overigens wordt Verhoek ook een kroonjuweel. VD Kallen heeft gelijk beter 1 of 2 gerichte aankopen dan de huidige selectie gaan verkopen. Degene waarvan we zeiden dat ze weg moesten zijn weg. Nu op een paar plaatsen gericht gaan versterken en niet weer het hele elftal op zijn kop zetten.

0
Dinsdag 8 juni 2010 om 23:30 uur

friuli

bulldog schreef:

snor zei gister dat ze een of andere speler uit servie aangekocht

hebben voor 2 miljoen recordt voor groningen zegt ie

zullen ze dan ook nog poen voor tim hebben ?

1,1 miljoen hebben ze betaald voor die international uit servie!

Snor zat er weer eens naast!

Veder heeft groningen nog 2 miljoen te besteden om de selectie te versterken , ze willen iemand halen die ze over een paar jaar weer kunnen doorverkopen.  (hoe komen ze aan het geld?>>Ze krijgen Voor Marcus Berg in vier termijnen 10 miljoen van HSV ,elk jaar 2,5 miljoen dus)

0
Dinsdag 8 juni 2010 om 19:23 uur

Kees

Bert schreef:

Kees,

 

De snor vertelde ook dat de begrotingseisen door de KNVB zijn aangescherpt. En dat daardoor veel clubs moeten bezuinigen.

 

Selecties worden ingekrompen alleen Twente heeft geld genoeg en gaat nog grote aankopen doen.

Ik word een beetje moe van die snor. Een hele hoop zaken die hij opnoemt zijn allang bekend en daarnaast zijn het vnl. aannames. Zoveel echte primeurs heeft ie ook weer niet.

 

Overigens ben ik het ook oneens met hem dat "wij" wereldkampioen worden. Gelul van de bovenste plank. Sterker nog: ik voorzie dat we niet eens door de voorrondes komen. Denemarken verliezen we en tegen Japan en Kameroen laten we het gedeeltelijk liggen. De verwachtingen zijn veels te hoog gespannen en eigenlijk is er een stevige ruzie binnen de selectie weer eens nodig. Maar dat zie ik er met Van Marwijk niet van komen.

 

Ik zal je over dik twee weken aan deze shout herinneren.

0
Maandag 7 juni 2010 om 22:28 uur

den haag

Harry Redknapp, trainer van Tottenham Hotspur, heeft zijn pijlen gericht op Eljero Elia, die uitkomt voor Hamburger SV. De Engelse club speelt aankomend seizoen Champions League voetbal en wil daardoor zijn selectie een flinke kwaliteitsinjectie geven.

De 21-jarige Elia is sinds zijn overstap van FC Twente naar Duitsland één van de smaakmakers geworden in de Bundesliga. Zijn sterke seizoen werd beloond met een definitieve plek in de WK-selectie van Bert van Marwijk.

De Spurs is echter niet de enige club die Elia in de gaten houdt. Ook Liverpool en Manchester City worden gelinkt aan de rappe buitenspeler. Ook zijn er Italiaanse clubs die de voormalig speler van ADO Den Haag op de verlanglijst hebben staan. Eerder werd gemeld dat Elia nog geen interesse heeft om HSV te verlaten.

LAAT MAAR LEKKER OPBIEDEN

0
Zondag 6 juni 2010 om 11:29 uur

Nu online

Madmax en 241 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4