Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

FC Den Haag!

liefhebber schreef:

Even een shout van je teruggehaald. Verstand van voetbal is ver te zoeken. Vandaar je sympathie jegens ms?
Sympathie voor MS? In mijn stuk geef ik aan dat het tijd is voor een nieuwe trainer en dat het krediet van MS op is.

En ja, ik ben de eerste om toe te geven dat Gouriye en Cabral tot op heden totaal niet uit de verf komen. En toch blijf ik ook zeggen dat beide zeer getalenteerde voetballers zijn. Het probleem bij hen ligt denk ik eerder op het mentale vlak en ik sluit ook niet uit dat ze bij ons dan wel elders nog goed gaan presteren.

0
Dinsdag 21 januari 2014 om 12:58 uur

FC Den Haag!

070 schreef:

En nu jouw oplossing graag. Heb je een voorstel? Ik waag het te betwijfelen.
Als je mijn tekst goed zou lezen kan je daaruit opmaken dat de oplossing volgens mij niet zo eenvoudig is. En ook dat er nu inderdaad wel iets moet gebeuren en een nieuwe trainer dan ook het meest voor de hand liggende is.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 12:54 uur

FC Den Haag!

Het is weer negativisme ten top op de shoutbox. Wel te begrijpen gezien de resultaten en de stand op de ranglijst. De één gilt nog harder om het ontslag van Steijn dan de ander en ook van der Kallen krijgt er van langs.

Het spel is inderdaad erg slecht en er lijkt ook maar geen verbetering in te komen. Wat dat betreft is het krediet van Steijn nu gewoon wel een keer op en is het tijd voor een nieuwe trainer.

Is dat echter de oplossing? Ik waag het te betwijfelen. Kijk naar veel andere eredivisieclubs en het spel dat ze vertonen. Ook bij veel andere clubs is het voetbal niet om aan te zien en dat ze "iets" meer punten hebben is meer geluk dan wijsheid. Er zijn maar weinig trainers die een ploeg nog echt goed verzorgd voetbal kunnen laten spelen en zodoende echt een verschil maken. En gaan wij zo`n trainer binnenhalen / kunnen betalen?

Het is te hopen dat door een nieuwe trainer de stemming onder de supporters en spelers omslaat en zodoende er genoeg punten worden gepakt om erin te blijven. Heel veel meer verwacht ik er niet van.

Is het dan de schuld van Van der Kallen? Ik waag het te betwijfelen. Er staat op papier gewoon een prima selectie en financieel gaat het de laatste jaren ook niet slecht. Komen er als van der Kallen weg is andere financiers / nieuwe grote sponsors? Ik betwijfel het ten zeerste maar laat me in dat geval graag verrassen.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 12:19 uur

JP

Zomaar een post van een oude bekende ergens op internet:

En nu ADO Den Haag? Wat zijn de plannen? Ik heb een idee, gooi 2 dagen alle afspraken opzij nodig op dag 1 Martin Jol uit en vraag of hij de nieuwe trainer van ADO Den Haag wil worden, want hij is 1 van de weinige die de club kent, die wat te weeg kan brengen binnen de club en daarbuiten. Informeer naar zijn eisen en die zullen niet mee vallen dat snap ik ook wel maar verder aanmodderen kan echt niet meer. Als jullie weten wat hij wil maak je het financiële plaatje op en nodig de 2e dag alle sponsors uit om het financiële gat tussen vraag en aanbod op te lossen.

Aan het einde van de dag nodig je Martin Jol uit geef hem een hand en een pen en laat hem tekenen voor 5 jaar.
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 12:10 uur

Dannyy

ADODENHAAG schreef:

Zo ziet het er idd naar uit, ik had het idee dat we hem wel konden gebruiken. Al is een trainer nu toch wel een stukkie belangrijker, maar zoals hier al werd afgevraagd.. wie wilt ons op dit moment in godsnaam trainen. We hebben niet eens een belachelijke slechte selectie, maar ADO zit nu in zo`n kutperiode, krijg je jongens maar binnen een paar weken weer op de rails..
Bijna elke trainer wil ons nu trainen, want ze kunnen het onmogelijk slechter doen dan Steijn en ons spelersmateriaal is gewoon goed.. Er zijn zoveel trainers beter als Steijn alleen het bestuur denkt dat Steijn het weer op de rails krijgt..
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 11:44 uur

ADODENHAAG

oodh schreef:

Eens. Overigens blijft Gorter bij AZ.
Zo ziet het er idd naar uit, ik had het idee dat we hem wel konden gebruiken. Al is een trainer nu toch wel een stukkie belangrijker, maar zoals hier al werd afgevraagd.. wie wilt ons op dit moment in godsnaam trainen. We hebben niet eens een belachelijke slechte selectie, maar ADO zit nu in zo`n kutperiode, krijg je jongens maar binnen een paar weken weer op de rails..
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 11:26 uur

Advertentie

1905

jajoh schreef:

En het lontje brand......

En weet je wat ik ook nog zie gebeuren, dat ze `m aflasten zaterdag! Veiligheidsredenen. Hopen ze dat de gemoederen bedaren en wordt de wedstrijd zonder uitpubliek gespeeld. De paniek heeft nu al toegeslagen. Ik weet dat er oude garde komt, uit mijn en marcelinno zijn tijd, en die hebben hun streken echt nog niet verloren zeg maar. Ook ik ben gebeld om mee te gaan maar dat gaat ff niet gebeuren.... Hoewel de verleiding erg, heel erg groot is.
Vreemd dat ik er niets over gehoord heb, naar denk het hele protest richting trainer en bestuur niet verder komt dat een spandoek en spreekkoor
0
Dinsdag 21 januari 2014 om 09:10 uur

wdr

Degradeer dan maar. Volledig terecht met zo´n incompetente trainer en zo´n blind en halsstarrig bestuur. Niet leuk om te zeggen over mijn eigen club, maar als ADO degradeert dan is dat het verdiende loon voor zoveel domheid.
0
Maandag 20 januari 2014 om 23:57 uur

gillah

Ik zit voor werk in het buitenland en heb het niet kunnen zien zondag. Wel heb ik gehoord dat de tweede helft weer eens dramatisch was en dat het wisselbeleid weer volkomen ruk was, het elftal werd drie keer helemaal om gegooid. Als in een do-or-die wedstrijd je trainer aantoonbare fouten maakt en, nog erger, het team er niet meer voor vecht dan lijkt me maar een conclusie mogelijk. Jammer dat er eerst weer een aggressieve uitbarsting voor nodig lijkt te zijn voordat er maatregelen worden genomen. Maar, zoals al eerder gezegd, is de trainer Steijn nog niet eens het grootste probleem. Het grootste probleem in mijn ogen is het gebrek aan minimaal 1 speler die zijn mouwen opstroopt en fysiek brengt en ballen afpakt. Bij een van de laatste thuiswedstrijden waren onze spelers stuk voor stuk kleiner dan die van de tegenstander, ik meen Heerenveen toen Kramer geschorst was. Dat kan gewoon niet voor Haagse begrippen. Wij willen jagen zien, en bloed op die schoenen.

P.s. en het liefst geen bloed op de tribunes.
0
Maandag 20 januari 2014 om 23:03 uur

<FCDH>

Wat ie zeg geen andere trainer want de spelers blijven hetzelfde met andere woorden dan heb het geen zin lekker gehoor zeg voor het elftal pffff
0
Maandag 20 januari 2014 om 22:45 uur

Nu online

Vakkie-G, JB96, carbayon, Tante Wil, Ap happie, pitbull en 412 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2