Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

langnek

DHFC070 schreef:

Weer die Visser pfff!
onbegrijpelijk visser er in,waarom meyers niet, is veel sneller,velen malen beter + betere bal behandeling,een geweldig schot in de benen en o zo velen maal meer routine.

visser beter naar dordrecht uitlenen,misschien in de toe-komst?
laat hem daar maar wat rijpen,is veel beter voor onze roze panter
0
Donderdag 4 oktober 2012 om 22:15 uur

D.H.zuid-west

Beest schreef:

volgens mij wil hij niet instappen maar met verloop van tijd over nemen
maar alleen als andere grote ondernemers ook instappen dus snap je kritiek niet zo
Als oud investeerder moet hij toch weten dat wij moeilijk aan grote sponsors komen, dus waarom dit schrijven als je weet dat bv een NN niet zal instappen.

Want als er ooit een moment is geweest om de club te sponsoren / over te nemen dan is het nu... we staan (voorlopig) in het linkerrijtje, financien zien er beter uit dan ooit, supporters zijn positief bezig en we hebben nu een stadion met potentie.

Of je stapt in.... of niet. Maar niet belangrijk lopen doen en vervolgens geen actie ondernemen. Voelt, zoals Edwin al zei, als een vette worst die aan ons neus voorbij gaat.
0
Woensdag 3 oktober 2012 om 14:23 uur

marcellino

Kees schreef:

Als trainer moet je over dat soort zaken (financieel) je mond houden. Ieder moet zijn plaats kennen in de organisatie.

Weet je nog hoe de ellende met Wetzel begon? Die kreeg steeds meer ruimte en daarna taken die in elkaar overliepen. Eeuwig zonde is dat geweest want die man had ons nog veel verder op weg kunnen helpen. Door al die verschillende belangen raakte hij zelf op het laatst ook het overzicht kwijt en dacht dat ie president van ADO was.
Waarom
Steyn gaat niet voor niets praten met castelen
Dan is er toch gezegd dat er geld voor is
Als hij dan ook zegt dat het een schappelijke prijs
Was maakt het weer zeer teleur stelend
Misschien krijgen we snel te horen wat castelen vroeg
0
Zondag 30 september 2012 om 11:19 uur

BLEISWIJK-1

Steijn ‘not amused’ over niet doorgaan transfer Castelen

Laatste update:
zaterdag, 29 september 2012 - 20:41
DEN HAAG - ADO-coach Maurice Steijn gaf voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan dat hij baalt van het niet doorgaan van de transfer van Romeo Castelen.

Voor de microfoon van Omroep West was Steijn duidelijk in zijn reactie. “De club weet waarom ik Castelen er graag bij wil hebben,” zei de oefenmeester. “Ik ben van mening dat hij een meerwaarde kan zijn voor deze jonge ploeg. Ik ben daarom enorm teleurgesteld dat de transfer is afgeketst.”

Of de deal alsnog rondkomt, weet de coach niet. “Ik vind dat Castelen een schappelijke prijs heeft gevraagd. Dat de club en hij er niet uit zijn gekomen, is doodzonde. Ik weet niet of de deal later alsnog zal plaatsvinden.”
0
Zaterdag 29 september 2012 om 22:18 uur

pajam

Beugelsdijk wil met ADO voor Europees voetbal gaan

29/09/2012 13:32

ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk is ervan overtuigd dat de Hagenaren zich dit seizoen kunnen plaatsen voor Europees voetbal. De 22-jarige centrale verdediger verwierf tijdens de wedstrijd tegen Ajax (1-1) van vorige week een heldenstatus in zijn geboortestad door de score tegen de Amsterdammers te openen.

`Ik wist dat we de beste seizoensstart in 25 jaar hebben`, vertelt Beugelsdijk aan Voetbal International over het positivisme in de Hofstad. `Ik denk dat wij tussen plek zeven en dertien kunnen eindigen. Europees voetbal is mogelijk, daar ben ik van overtuigd. Het is niet onze doelstelling, en geen schande als we het niet halen, maar we winnen van SC Heerenveen en pakken een punt tegen Ajax. Waarom zou het niet kunnen?`

Een verklaring voor het succes van ADO, dat zaterdagavond aantreedt tegen Heracles Almelo, is volgens Beugelsdijk eenvoudig te geven. `We zijn één groep en gaan voor elkaar door het vuur. We blijven uiteraard collega`s, maar op het veld zijn we een grote vriendengroep. Ik verwacht een goed Heracles en een agressief ADO Den Haag. Een punt pakken tegen Ajax, daar teken je voor. Tegen IJsselmeervogels was het een zakelijke overwinning; winnen en blessurevrij blijven. Nu wacht Heracles.`

ADO staat met negen punten uit zes wedstrijden op de zevende positie. De wedstrijd in Almelo staat gepland om 19.45 uur. (Joost Hofman)

0
Zaterdag 29 september 2012 om 14:40 uur

hjfff

Heb trouwens nog een mail naar DH gestuurd over de klant onvriendelijke regeling bij uitwedstrijden;


Goedendag,

Steeds vaker lees ik het volgende mbt uitwedstrijden;

ADO Den Haag wil alleen haar SCC houders via Ticketbox in de gelegenheid stellen om van zaterdag 8 september 2012 09.00 uur tot en woensdag 3 oktober 18.00 uur kaarten te kopen voor de verplichte autocombi, onder andere omdat er een maximaal aantal auto’s ontvangen kunnen worden. Supporters dienen met minimaal 3 personen in de auto af te reizen.

Voorheen was het zo dat bij een 3 weken durende kaartverkoop alleen de SCC-houders in de eerste week kaarten konden kopen.
Supporters met een CC kregen de mogelijkheid vanaf de tweede week.
Dit is nu dus helaas niet meer het geval.

Mag ik weten waarom deze huidige regeling getroffen is?

Het gebeurt nu regelmatig dat ik, met SCC, geen uitwedstrijden meer bezoek met mijn vader, CC, omdat wij niet samen met de auto kunnen.
Hij heeft een CC ivm onregelmatige werktijden.

Tevens worden de uitwedstijden slecht bezocht. Ik weet zeker dat de uitwedstrijden weer beter bezocht worden als de CC-houders ook weer de gelegenheid krijgen om met de auto te gaan. Stel; er gaan 15 auto`s en er kunnen er 50 op de toegewezen parkeerplaats. Waarom deze plekken niet proberen op te vullen met mensen met een CC die maar al te graag willen, maar nu dus niet mogen?
Goed voorbeeld is NEC uit, op 5/10/12. Uit mijn directe omgeving hoorde ik geluiden dat menigeen wel weer eens wil gaan, maar toch afhaakt omdat zij niet met de auto mogen.

Ik zie graag een reactie tegemoet.


Met vriendelijke groet,
0
Zaterdag 29 september 2012 om 00:52 uur

DaveDH

Bert schreef:

Ik denk dat we na gisterenavond wel de conclusie kunnen trekken dat we beter geen Ajax supporters meer kunnen toelaten.

Ook Utrecht overweegt dit door te gaan voeren. Sfeer was veels te agressief gisteren wedstrijd is compleet uit de hand gelopen. Dit gaat Utrecht een hoop geld kosten.

Had ons ook kunnen gebeuren.

Ik ga graag uit naar Ajax maar er zijn er mede supporters die zich niet kunnen beheersen. Ook kun je in zo`n vak zodanig veel geprovoceerd worden dat ook ik zin krijg om met een baksteen te gaan gooien.

Mijn conclusie niet doen brengt alleen ellende.
Als er supporters zijn die zich misdragen dan moet je DIE aanpakken en niet alle supporters die zich wel gedragen.. Nu wordt er weer voor de weg van de minste weerstand gekozen.

We hebben toch zo`n ultra veilig stadion? Gebruik die dan ook maar hou eens een keer op met het verzieken van het voetbal, of het nu om combi regelingen gaat of om uit supporters, elke keer als er maatregelen worden getroffen is het iets waar alle supporters last van hebben.

Want wees nu eerlijk, het was toch leuk geweest als we het Zondag die neusjes hadden kunnen inwrijven dat ze weer niet lans Den Haag zijn gekomen...

Ik snap werkelijk niet waarom jullie het best vinden als het voetbal (de sfeer of opp eigen vervoer naar uitwedstrijden gaan) verliest.... Kan ik echt niet met me hoofd bij...

0
Vrijdag 28 september 2012 om 10:30 uur

zuid tribune

Fuck zon beschermde loting. Ja Kees, geef mij die Duitsers maar. Alles vanaf dag 1 in 1 pot. Wie lager speelt speelt thuis, de 1e ronde en voor de rest lekker ballen. Waarom geen Ajax PSV deze ronde, geen eerlijke behandeling en discriminatie.
0
Donderdag 27 september 2012 om 23:51 uur

Advertentie

Moi

Kees schreef:

Bedankt. Laten we HBS maar thuis loten. Kunnen we een erehaag voor Wetzel maken.
zo kan het ook.....en waarom niet?
0
Donderdag 27 september 2012 om 21:09 uur

DaveDH

Haagse Kelt schreef:

Dan zal ik het even voor je uittekenen. Neem even het beeld van zondag in je hoofd. Uitstekende sfeer, met een prachtige ereronde van Oudspelers om het veld incl `uitvak` met HBS kids.
Stel dat dat uitschot uit Almere, Purmerend, Woerden, Wezep etc vd partij was geweest, wat denk je dan wat er gebeurd was. Meteen spreekkoren bij binnenkomst, zowel van hun als onze kant. Geen aandacht voor Lex Schoenmaker en de Oudspelers van onze supps, alleen maar over en weer k@nker dit en dat, Hamas, j*den en meer van dat soort teksten. Nauwelijks de eigen ploeg aanmoedigen. Meegesmokkelde vuurwerkbommen op het veld. Etc. Weet 100% zeker dat de Oudspelers niet normaal langs het uitvak hadden kunnen lopen. Dit alles in een decor van ME busjes, politie te paard, politiehondengeblaf en circulerende helikopters boven het stadion. En als klap op de vuurpijl `s avonds Studio Voetbal met als speciale gast Frits Barend met zijn commentaar op de gebeurtenissen in Den Haag. En op maandagochtend Bram Mosqofiets samen met een Joodse stichting op de radio die wil dat ADO voor de rechter wordt gesleept...
Waar kies jij voor? Ik kies voor hoe het afgelopen zondag is gegaan en dat voor de komende 50 jaar. Jammer voor Ajax en voor onze trouwe uitsoppen, maar beter voor onze club.
Ik weet niet wat je doet voor werk, maar ik zou er onmiddellijk mee stoppen om een carrière als fictie schrijver te beginnen want het talent heb je... Waarom dan niet alle supporters van andere clubs weigeren, scheelt de club een hoop geld... goed het is kut voor de sfeer, en nu we het er toch over hebben...

Ik weet niet bij welke wedstrijd jij was afgelopen Zondag was, maar tijdens de wedstrijd was het gewoon hele periodes stil en saai om eerlijk te zijn..

Dus om nu net te doen alsof er een echte voetbal sfeer hing gaat me echt veel te ver, een echte voetbalsfeer krijg je alleen maar door ook publiek van je tegenstander op bezoek te hebben. spreekkoren over en weer horen er nu eenmaal bij... bij een echte voetbalsfeer

En wat is iedereen ineens bang voor de media en hoe ze over ons denken, er is (te) veel veranderd de laatste jaren en blijkbaar ook bij de die hard supporters die nu ineens belangrijk vinden wat de teleneus en die walgelijke AD over ze schrijft.

Wie had dat gedacht, no one like us we don`t care is bij DH gewoon een lachertje want de meeste (althans hier) do care...a lot...
0
Donderdag 27 september 2012 om 13:49 uur

Nu online

Madmax en 253 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4