Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Haagse Kelt

Haagse_Aad schreef:

Dit was wat de directeur van Utrecht zei:

`Het klinkt misschien gek`, stelde directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. `Maar misschien moeten we maar geen fans van Ajax meer toelaten. Het lag nu echt niet aan hen, maar zij maken iets los hier.`
Hij heeft groot gelijk. Het is aan de maatschappij niet uit te leggen wat er allemaal moet worden gedaan (en betaald) om 1100 ajaxsupporters de gelegenheid te geven een uitwedstrijd te bezoeken. Nu waren zij niet direct schuldig, maar afgelopen jaren is er ook daar heel wat gebeurd. Vorig jaar werden er levensgevaarlijke (zonder overdrijving) vuurwerkbommen vanuit het ajaxvak tussen het Utrechtpubliek gegooid en enkele weken daarna weer door de Twente-aanhang. Toen had Utrecht al moeten zeggen: geen ajax-aanhang meer hier de komende tijd.
Ook zonder uitpubliek is een thuiswedstrijd tegen ajax sfeerrijk en je voorkomt er een hele hoop ellende mee. Bovendien gaan er dan wellicht eindelijk wat journalisten nadenken waarom ajax nergens welkom is en komt er wat zand in die walgelijke PR-machine van ze. Het is toch te gek voor woorden dat op de officiele ajax website die laffe meervoudige poging tot moord bij ons supportershome wordt afgedaan als `wanordelijkheden`. Als dat bij ons zo zou zijn zouden alle media weer met het vingertje wijzen dat ADO de criminele hooligans de hand boven het hoofd houdt en zij komen er weer mee weg.
0
Donderdag 27 september 2012 om 13:18 uur

DHFC070

Haagse_Aad schreef:

Volgens mij zijn die kaarten die naar voetbalclubs gaan niet gratis.. Weet dat ze bij GDA 13 euro voor een kaartje moeten betalen..

Mooi toch als je dan een volle kids tribune (lees: Lex Schoenmaker tribune ) hebt en er ook nog redelijk wat inkomsten zijn..

Als iedereen op de kidstribune het volle pond zou moeten betalen zou het never nooit vol zitten..
Als iedereen op de Aadmansveldtribune en Haaglanden tribune het volle pond moeten betalen zou het ook nooit volzitten. Tuurlijk mag je wat scholen uitnodigen en subsidie geven op kaarten maar een halve tribune vind ik wel wat overdreven.

Daarnaast begrijp ik nog steeds niet waarom er niets gedaan wordt voor de vaste supporters. De club zal vast denken die zijn al binnen en hebben voor een groot gedeelte al betaald....

Iedere keer als ik op mijn scc meerdere kaarten mag kopen probeer ik weer mensen mee te nemen naar de club. Tegen Ajax kostte dit zeer veel moeite omdat diegene even 36euro moest betalen voor 2 uurtjes voetbal.
0
Donderdag 27 september 2012 om 11:26 uur

ADODENHAAG

Rome schreef:

HBS in extra tijd... Ik voel mijzelf eerlijk gezegd meer met HBS dan SVV verbonden...
Waarom dit dan, SVV is een volksclub, HBS is een elite club. Past helemaal niet bij ADO. Wel mooi dat ze allemaal door zijn natuurlijk. Het liefst een thuiswedstrijd, dat levert nog een paar grappige centen op voor de club.
0
Woensdag 26 september 2012 om 22:47 uur

frans swa

Ronaldo schreef:

25 september 2012
Ajax zal ADO Den Haag kaarten aanbieden voor de wedstrijd Ajax - ADO Den Haag, die gespeeld wordt op 24 februari 2013 in de Amsterdam ArenA. De afgelopen jaren hebben uitsupporters de wedstrijden tussen beide clubs niet bezocht.
Naar aanleiding van wanordelijkheden in 2006 werd besloten gedurende vijf jaar geen uitsupporters toe te laten. Inmiddels is deze termijn van vijf jaar met een jaar overschreden. Ajax is dan ook van mening dat toegewerkt moet worden naar normalisatie van de verhoudingen. Ajax rekent er dan ook op dat Ajax-supporters volgend seizoen weer ondelinge wedstrijden in Den haag kunnen bezoeken.


Tekst en foto: Ajax.nl

NIET DOEN
waarom niet?
0
Woensdag 26 september 2012 om 10:09 uur

Prutser 070

Ach Omeruo doet het bij ons prima, maar speelde zondag inderdaad niet best. Ik kan wel begrijpen als die mensen nooit een hele wedstrijd van ons zien en dan deze wedstrijd wel kijken hem slecht vinden.

Hij is voor ons een prima speler maar hij komt wel te kort voor Chelsea dus kan wel begrijpen als men hem dan voor het eerst zondag ziet totaal niet kan begrijpen dat Chelsea hem heeft gehaald.

In de 1 tegen 1 duels is hij echt geweldig maar hoge ballen en voorzetten van de zijkant heeft hij al moeite mee. Ik begin nu ook wel te begrijpen waarom Steijn hem niet centraal zet want daar komt hij wel te kort voor.
0
Dinsdag 25 september 2012 om 10:44 uur

Advertentie

DaveDH

marcellino schreef:

laat ik voorop stellen dat dit elftal me positief verrast heeft.
maar we moeten niet door slaan.
als je naar de ranglijst kijkt zijn de ploegen die je hebt gehad op ajax en vitesse na of de weg kwijt of hebben zeer veel voetbal kwaliteit ingeleverd.
ik vind groningen,vvv en heereveen op dit moment degradatie kandidaten.
en dat wil ik toch niet zeggen van nec en heracles.
laten we ook leren uit het verleden we hebben wel vaker zo een reeks neer gezet en ons rijk gerekend en we hebben gezien wat daar van komt.
discussie poepen en zijn harde werken ja dat is ook wel het laatste wat hij mag doen.
gisteren was gewoon weer een goed voorbeeld dat als je een echte spits had gehad je nu niet op 9 maar op 11 punten had gestaan.
werkers hebben we genoeg in het team en daar hebben we hem niet voor gehaald
achterin klopt het redelijk op omourou na verdedigend een 10 maar wat inzicht en voortzetting betreft een drama.
middenveld staat goed,voorhoede dalijk met castelen erbij zeker meer kwaliteit maar spits blijft toch het probleem.
misschien moet poepon nog een beetje wennen aan ado want anders hoe lullig ik het ook zeg is het een miskoop.
Volgens mij heeft NEC gewoon thuis 0-0 gespeeld tegen WillemII dus ik zie niet in waarom DH daar geen punten zou kunnen pakken...

Zeggen dat Poepon een miskoop is slaat echt helemaal nergens op, door hem krijgen spelers als Toornstra en Chery de mogelijkheid om in de ruimtes die hij trekt te komen en gevaarlijk te worden...

Ja Bully is beter , Messi ook maar we kunnen ze beide niet betalen en met wat we hebben doen we het uitstekend, en ik blijf erbij dat we uit tegen NEC en Heracles gewoon punten kunnen pakken...

0
Maandag 24 september 2012 om 17:26 uur

fcthehague

Haagse Roel schreef:

Leuk die discussie over het publiek, terecht ook. Lijkt namelijk helemaal nergens meer op in het forepark. Deel de mening dat het in het Zuiderpark veel gezelliger /fanatieker was.....ondanks minder toeschouwers Tegenstanders gaven zelf al aan dat ze met stront in de broek afreisde naar DH.

Echter mensen veroordelen omdat ze hun bek niet opentrekken heeft weinig zin, ook zij leveren inkomsten op en een ieder heeft het recht op zijn manier een wedstrijd te beleven.

De ouwe MNers zweren bij die plek ( hoeveel oud staat er eigenlijk nog), die inderdaad inmiddels steeds meer een gezinstribune wordt . Stond in in het Zuiderpark op O en tot afgelopen seizoen in het forepark op N.

De sfeer vind ik ronduit kut, zal misschien met mijn leeftijd te maken hebben . Liedjes alleen maar gericht op het uitpubliek vol met ..tractor enz .tsjonge wat origineel zeg......hoor ik al 20 jaar voorbij komen....

Nu is alles verdeeld, MN , Vakkie M, Vak G , Vakkie D , jongens ga lekker met z`n allen achter de goal, de hele tribune daar met vol met fanatieke aanhang, wat is er mis mee........zie Twente /Utrecht.........alleen dan wel op onze ( Haagse) manier.
Waarom achter het goal ? Lange zijde is veel beter. Zo is het altijd al geweest. En zo moet het ook altijd blijven.
0
Zaterdag 22 september 2012 om 16:42 uur

Prutser 070

the mouse schreef:

is Holla nu wel of niet geschorst?
Waarom zou die geschorst zijn? Hij heeft echt nog niet 5 keer geel gezien dit seizoen.

Meijers is wel geschorst komende wedstrijd.
0
Dinsdag 18 september 2012 om 11:34 uur

ADODENHAAG

DHFC070 schreef:

Eindelijk eens een duidelijk standpunt vanuit de club lang geleden dat ze zich zo "positief" uitlaten over de supporters in dit soort zaken. Boycot van de supporters heeft altijd zo weinig zin, dan heeft de lokale driehoek daar juist zijn zin.

Verder lekker boeiend allemaal amateuristische kut oefenwedstrijd. Werkelijk geen eer te behalen in dat bekertoernooi, owja het is de snelste weg naar europa .... gaap

IJsselmeervogels Miiden Noord gestoord!
Ik wil best wel een keer lekker loten hoor dat bekertoernooi.. maar de laatste jaren.... Vitesse uit , Groningen uit.. ik noem maar wat. Maar een paar leuke thuiswedstrijden.. waarom niet
0
Maandag 17 september 2012 om 22:08 uur

Mike68

Waarom nou eens niet genieten van de uitslag en de 8 punten?
Altijd gezeur en gezeik....pff..lijkt wel een bejaardenhuis!
0
Zondag 16 september 2012 om 21:59 uur

Nu online

Madmax en 247 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4