Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

bulldog schreef:

John van den Brom is een belangrijke kandidaat om trainer te worden van ADO Den Haag. Dat meldt het AD. De trainer van de Apeldoornse eerste-divisieclub AGOVV heeft inmiddels een gesprek achter de rug met de eredivisieclub. ADO voerde eerder gesprekken met Jan Everse, Alfons Groenendijk en Zeljko Petrovic.

Van den Brom was eerder hoofd opleidingen bij Ajax en oud-speler van Vitesse, Ajax, De Graafschap en Istanbulspur.

Toornstra is zeer posititef, hele verstandige beslissing van die jongen ook.

 

V.d. Brom lijkt me in ieder geval beter dan Brood met z'n negenentwintig nederlagen met RKC. Maar duidelijk is natuurlijk wel dat door het gepruts van dit bestuur door Steijn nu al naar voren te schuiven, dat je nu in het derde echolon trainersgilde aan het vissen bent(...)

 

Maar stèl dat die jongen het zou worden, dan moet hij wèl een eerlijke kans krijgen, dus hopelijk snel de organisatie en selectie op orde brengen. Anders wordt het op voorhand een mission impossible.

 

0
Maandag 31 mei 2010 om 10:37 uur

Johannes

Kees schreef:

Ik ben uiterst opgelucht dat we ons op de 33 ste speelronde veilig gespeeld hebben. Tevreden over een seizoen met 10 thuisnederlagen en het wegsturen van Atteveld en Wetzel kan bijna niemand zijn.

 

Echter de opluchting, en waarschijnlijk bij bijna iedereen, overheerst en vandaar dat het positivisme bij mij de overhand heeft. Overigens wil ik ook niet anders denken want dat levert enkel negatieve energie op.

 

Tevens zijn de contractverlengingen tot nu toe in mijn beleving allemaal in orde, worden er oude rotten a la Theo van der Burch bijgehaald, een oud-keeper weer als keeperstrainer, wordt de aanstelling van een nieuwe trainer weloverwogen uitgevoerd en overheerst eindelijk het realisme in de berichtgeving vanuit de

R.v.C.

 

Kortom: optimisme overheerst bij mij.

Je hebt helemaal gelijk wat mij betreft, en dan vergeet je zelfs de led-borden nog die €€€€€€ in het laatje kunnen gaan brengen. Het gaat helemaal zo rot nog niet. Nu een goede selectie en dan daarna géén 10 thuisnederlagen meer.

0
Zondag 30 mei 2010 om 11:13 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Als ik de laatste tijd je shouts lees bekruipt mij toch het gevoel dat je het niet helemaal in de R.v.C. en Van der Kallen ziet zitten! Of heb ik het mis???

 

 

ps Overigens vind ik het meest recente interview met Van der Kallen getuigen van realiteitszin en verblijdt mij. Of heb ik het mis???

Dat laatste laat ik aan jou(...) In ieder geval intervieuws geven kan hij met z'n hoofdpaladijn waar is de pers? Jagersma als de beste. We staan er zo goed voor dat we 4 miljoen terug moeten in de begroting. Omdat er z'on goed beleid wordt gevoerd zeker? Ja me ballûh(...) Er worden voortdurend vette worsten voorgehouden, als je hapt dan blijkt het lucht te zijn. En nog niet eens gebakken. Tien thuisnederlagen mogen beleven, in weerwil van al die lulverhalen.

 

Laat die man is lekker gaan snijden in de kosten overhead. Laat hij zich lekker op richten, achter de schermen. Kan me niet aan de indruk ontrekken dat hij het best wel interessant vind om lekker in de pers te verschijnen. Zelfs de VI durft hem geen echte kritische vraag te stellen. Dat Feyenoord blaadje heb ik al opgegeven.

 

Ik zie geen reden om positief te zijn. We schrijven 25 mei. We hebben geen trainer, geen TD selectie niet op orde en er wordt geen beleid gevoerd. Oh ja er was belangstelling voor een veteraan van NAC, dat vonden ze zeker een gerichte versterking?

Een blinde maak je toch ook geen rijinstructeur. Waarom blijven deze knuppels dan aan de knoppen draaien? Miljoenenbedrijf!!Waanzin ten top(...)

 

Niieuw stadion. Ben jij tevreden met wederom een gevecht om niet te degraderen, en dat in een competitie die schandalig zwak is?

Een dorpsclub als Heracles zet ons op ruim 20 twintig punten, daar lopen heel wat minder directeuren rond, elke euro wordt daar goed besteed.

 

Ik laat me geen zand in de ogen strooien. Ik ben fan ADO/FC DEN HAAG maar niet van de BV v.d. Kallen. Oh ja zonder Kallen hadden we niet meer bestaan, zegt - da's verrassend - v.d. Kallen. Ja slaap zacht, de gemeente zet dat stadion voor de kat z'n gleuf neer, nadat ze er eerst vele miljoenen in heeft gepomp. Denkt die man soms dat iedereen bij hem in dienst is uit een ei komt?!

 

Straks loopt iedereen weer te janken als we wederom moeten knokken om niet te degraderen en branden we de trainer weer af.

Paard van de schillenboer, weet je wel?

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 23:17 uur

DeHaagseHyena

<FCDH> schreef:

Dat wilde ik ook zeggen hoor kijk die 3 trainers waar ze mee bezig zijn?????????????is toch niet te geloven prutsers eerste klas dan heb ik toch liever lex aan het roer hoor die heeft tenminste nog de haagse humor

het enigste voordeel is als poortvliet komt je zeker weet dat wotte geen td word hahaha

Rustig man,

 

Richt je op het sportieve deel.

Als we veel punten pakken met welke trainer dan ook dan is er niets aan de hand.

Welke trainer er ook komt, er moet een goed elftal staan.

Vergelijk nu met een seizoen geleden.

Zit je met een krappe selectie en MOET je aankopen doen (Buijs, Powel en Derreick toen) en nu heb je al 9 aardige spelers lopen en een fitte bank en alles wat erbij komt is lekker.

Een nieuwe trainer betekent voor mij niet zoveel, want heb nu 5 trainers in 6 jaar gezien (incl. intremtrainers.)

Ik wil een goede selectie zien en dan moet elke trainer daar wel mee kunnen werken!

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 09:40 uur

Ooievaar

Kees schreef:

En was zelf een verdienstelijk international.

 

Maar waar is in vredesnaam al dat vertrouwen in Steijn op gebaseerd? Met alle respect maar die jongen komt net kijken.

 

ps Overigens krijgt Van As mogelijk in Breda een nieuwe job.

Dat laatste is jammer, maar ja dat is te verwachten met dit bestuur. Die wachten net zo lang totdat de blaadjes weer gaan vallen. Amateurisme blijft hoogtij vieren, op deze manier komt er never nooit enige structuur.

 

Waarom iedereen zo in de war is van Steijn is mij ook niet duidelijk. Kan wat worden, maar dat is nog lang niet zeker.

 

Poortvliet lijkt me zeker geen slechte, maar als hij slechts voor één jaar zou komen dan is dat geen goede zaak. Kan je inderdaad beter Lex dat jaar laten overbruggen. Maar hoe dan ook, de druk voor Steijn is nu al hoog. Ik vrees te hoog. Ook dat heeft dit bestuur zoals gewoonlijk weer op hun geheel eigen manier gemanaged. Brandhout dus.

 

Vinden ze het waarschijnlijk nog raar ook dat ze geen trainer kunnen krijgen.

 

We hobbelen nu hard richting juni en het WK staat voor de deur.

We hebben geen trainer, geen TD selectie nog lang niet op orde. Kortom, men heeft alleen maar zitten dromen en prutsen.

Geef nog een paar mooie intervieuws af, gaat het vast wel wat worden(...)

 

 

0
Maandag 24 mei 2010 om 22:34 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Als Ricky vd Berg weg zou gaan naar Swansea kun je het contract van Jens daarmee opwaarderen. Maar het moet wel varantwoord blijven. Weet jij veel wat voor eisen hij heeft neergelegd.

Als Lex voor de groep komt, dan zou ik Ricky niet op voorhand weg laten gaan. Zeker niet als je er geen volwaardige vervanger voor hebt, geldt natuurlijk ook voor Immers. Wil het wel eens zien als die jongens wèl goed in hun vel zitten. Een wat bredere selectie is echt geen overbodige luxe.

 

Vind Toornstra een prima voetballer de relevatie tot nu toe, dus een stevige contractverhoging is op z'n plaats. Je moet niet het risico willen nemen om te wachten hoe zijn ontwikkeling afloopt, want dan zit hij inderdaad bij Twente, voor weinig. :/

 

Wat mij betreft slaat het bestuur nu inderdaad spijkers met koppen en laten ze Lex, Kootwijk en Steijn de kar trekken. Zie geen gevaar voor zaagpartijen. Lex kan op deze manier z'n ei kwijt, zal goed liggen bij de spelersgroep, laat Kallen en de RvC met rust, en Kootwijk is een loyale assistent.

 

Steijn kan dan al lerende de nodige praktijkervaring op doen. en terugvallen op Lex Als er nu een TD wordt aangesteld waarom niet Van As? dan kunnen we eens de selectie gaan invullen, met van Laar de jeugdopleiding stroomlijnen en mede door de inbreng van van As de scouting ter hand nemen.

 

Lijkt me beter dan trainers voor de groep zetten die luisteren naar de naam Brood of Petro. Zesde keus. Niet doen dus.

 

Iedereen moet terug in de begroting, dus dat excuus kunnen de beleidsbepalers niet aanvoeren.

 

Mensen met verstand van zaken dienen er op de bepalende functies plaats te nemen. Zo ingewikkeld is dat toch niet? Er zijn dingen Mark v.d. Kallen waar ook jij geen bal verstand van hebt. Als jij dat durt te realiseren dan zijn we al een eind op de goede weg.  Dus zet mensen op die plekken die dat wèl hebben, zal je zien dat je daar je voordeel mee doet.

 

Is namelijk goed voor jouw handel, jouw ego, en voor mijn

0
Zondag 23 mei 2010 om 21:13 uur

Jensen

Kees schreef:

Haha, ik heb de hele dag in de tuin liggen zonnen. Droomde van het winnen van die oliebollenleague.

 

We zijn nu exact 5 weken en een vol uur veilig. Je kunt zeggen wat je wilt van de Raad van Commissarissen maar ze nemen geen overhaaste beslissingen met het aanstellen van de nieuwe trainer. ;)

Ik denk dat er straks shouts komen waar heel verrassende interessante onderwerpen in staan.

Dat kan niet anders met deze lange overdenkingsfase.

Jullie lijken de RvC wel!

 

Overigens, ons talent Jens is er volgens mij nog steeds niet uit met de club. Zijn zaakwaarnemer profiteert denk ik van zijn selectie en basisplaats voor Jong Oranje. Hij speelt samen met een fink aantal "heel behoorlijk verdieners" bij gerenormeerde clubs.

Dat komt onze club niet goed uit, al hebben ze het beste met hem voor.

0
Zondag 23 mei 2010 om 18:46 uur

Advertentie

keesvld

HEERENVEEN - SC Heerenveen wil Youssef El-Akchaoui aan haar selectie toevoegen. De linksback heeft bij NEC nog een contract tot medio 2011, maar mag daar door een conflict gratis vertrekken. Ook Sparta-middenvelder Kevin Strootman wordt in verband gebracht met de Friezen

0
Zaterdag 22 mei 2010 om 15:30 uur

Ooievaar

ADOnieuwegein schreef:

Op de twitter van HcfJohnR word gezegd dat Van As de nieuwe TD is en Lex de nieuwe trainer !!!!!!!

Er vanuitgaande dat het waar is. Lex is een vakman, liever hem dan Petrovic of Brood. Dan weet je op voorhand dat het finaal verkeerd afloopt. In dit geval is het glas half vol. Als Lex het spelplezier weet terug te krijgen, dan zou het toch beter moeten gaan dan afgelopen seizoen? Ook al is er niet al te veel kwaliteit, maar dat heeft grosso modo de halve eredivisie ook niet. Hopelijk komt er rust en krijgt Van As de ruimte om spelers in kaart te brengen om de selectie te versterken. De laatste keer dat Lex er in stapte, was het schip al zinkende. Hem hierop afbranden is niet terecht. Dus wil ik het wel eens zien als hij gewoon kan beginnen. De man ligt bij alle supportersgeledingen goed, dus ook daar kan het niet aan liggen.

 

Met iemand als Lex zou ik Ricky en Immers niet van de hand doen. Zeker niet als je daar geen beter alternatief voor hebt. Lex moet je niet beoordelen op z'n mediaoptredens maar op z'n inzicht, en dat heeft hij in ruime mate. Er zullen tientallen spelers op de markt komen, dus is het zaak dat er nu eens aan de slag wordt gegaan. Ook al moeten we terug in begroting, dan kan je nog steeds een aardig elftalletje bij elkaar scharrelen. En daar acht ik Van As en Lex toch een stuk capabeler voor dan Wetzel en Vierling.

 

Laten we het maar proberen, mijn steun heeft hij in elk geval. Rust in de tent kan heel louterend werken.

 

Overigens was mijn ideale plaatje. Vloet, Fräser van As, met voor Lex een adviserende rol door de hele club heen. Dit voor alle duidelijkheid(...)

0
Zaterdag 22 mei 2010 om 11:36 uur

g

Ooievaar schreef:

Lex, Kootwijk Steijn dat zou me niets verbazen. De clubleiding heeft het dusdanig onhandig gespeeld dat dit één van de weinige reële mogelijkheden zal blijken te zijn.

 

Hopelijk wordt er dan snel werk gemaakt van de invulling van de selectie. Met een TD die hebben we echt nodig. Ik koester niet de illusie dat we mensen als Brands of van Halst kunnen strikken.

 

Alle waar naar z'n geld. Maar ben zeker op voorhand niet tegen de komst van van As.

Zo onhandig is het niet, denk ik. Men heeft duidelijk geen behoefte aan een herhaling van zetten (AW voortijdig weg, RA voortijdig weg): laat de (nieuwe) trainer eerst maar eens een jaar bewijzen dat hij de ploeg onder controle heeft.

 

Met Lex, Kootwijk en Steijn houdt RvdB misschien eindelijk zijn mond, maar dan zullen de niet-Hagenaars in de selectie wel weer wat te zeiken hebben... dus botert het volgend jaar ook niet, en blijven we vrolijk aanmodderen, totdat iemand inziet dat de spelers een keer echt moeten worden aangepakt.

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 23:02 uur

Nu online

zuiderwijk, poemba en 349 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4