Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

supporter-noord

070 schreef:

bizar die stilte vanuit de club. Wat zou ons bestuur, los van (uiteraard vrij belangrijk argument) de kosten, nou voor reden hebben om Steijn in het zadel te houden? Ik kan echt helemaal niets bedenken.
haha, ik denk gewoon dat ze zich nog geen zorgen maken, alles komt goed met zulke goeie spelers. De kwaliteit van de spelers mag dan redelijk zijn, de chemie ontbreekt, en dat ligt toch echt aan de trainer die dit team niet aan het voetballen krijgt. Die heeft er geen ervaring mee, das duidelijk. Als ik zo het stukje op ADO fans lees van Beugelsdijk en v Duinen, dan geloven de jongens er nog wel in en het bestuur dus ook. Ze maken zich nog geen zorgen
Ach, waarschijnlijk pas weer een wedstrijd of vijf, zes voor het einde, als het nog slecht gaat, word er aktie ondernomen.
0
Maandag 20 januari 2014 om 14:21 uur

wdr

070 schreef:

bizar die stilte vanuit de club. Wat zou ons bestuur, los van (uiteraard vrij belangrijk argument) de kosten, nou voor reden hebben om Steijn in het zadel te houden? Ik kan echt helemaal niets bedenken.
Misschien dat Kallen iets in zijn hoofd heeft dat hij betrouwbaar wil zijn en zijn trainer vertrouwen wil geven en niet terug wil komen op eerder gemaakte plannen en eerder genomen beslissingen. Dat zou ook verklaren waarom hij Atteveld pas ontsloeg toen de vlam al in de pan was geslagen. Als dat zo is, is dat natuurlijk een totaal onrealistische en naïeve houding. Betrouwbaarheid is mooi, maar stijfkoppig vasthouden aan iets dat al jaren niet werkt is niet mooi, dat is dom.
0
Maandag 20 januari 2014 om 14:00 uur

jajoh

Johanbestevriend schreef:

zie onderstaand. het zal je gebeuren in je eigen stadion. En dan denk ik dat de utrechtsupporters nu toch echt wat meer en beter georganiseers zijn danm de den haag supportrers. zowel in aantal als in actie. Ik maak me echt zorgen om zaterdag. je zou zelf kunnen zeggen dat feyenoord supporters nog wat goed te maken hebben tav den haag, vanwege vorig jaar, dus dat kan echt wel wat worden.....

"Stewards hebben vervolgens met hulp van de ME een deel van het familievak van Utrecht leeggehaald. Voor veel gezinnen was toen de lol er vanaf. Terwijl zij huiswaarts keerden, konden de Feyenoordfans, omringd door ME`ers de wedstrijd, uitkijken.

De politie zegt tegen RTV Utrecht dat uitgezocht wordt waarom niet de Feyenoordfans zijn verwijderd uit het vak. Ook wil de politie van FC Utrecht weten hoe het kan dat er überhaupt Feyenoorders in het vak van Utrechtsupporters terecht zijn gekomen.

De club laat weten pas te willen reageren totdat duidelijk is wat er precies is gebeurd"

Dit gaat ook helemaal verkeerd zaterdag.

Even opgesomd;

Zaterdagavond
Escalatie vorig seizoen
Stand Ado
2 op 1 kaartverkoop
Geen standpunt bestuur betreft trainer
Stand Feyenoord en daarmee meekomende supporters ( niet georganiseerd)

Allemaal ingrediënten die alleen maar zorgen voor 1 ding.....
0
Maandag 20 januari 2014 om 13:12 uur

marcellino

jajoh schreef:

Net even naar de club gemaild met de vraag hoe laat de persconferentie is vandaag...
Mensen die verwachten dat steijn ontslagen word kan ik nu al vertellen dat het niet gaat gebeuren.
van der kallen wil namelijk geen trainer met ervaring want nu kan hij zich verschuilen achter steijn door te roepen dat het een beginende trainer is en dat daar eigenlijk de fout zit voor het beleid van ado.

0
Maandag 20 januari 2014 om 11:11 uur

Dannyy

Is die nou nog niet weg? Word je toch schijtziek van dat zo een incapabele trainer al 100+ wedstrijden heeft mogen blijven zitten..
0
Maandag 20 januari 2014 om 11:02 uur

Haagse Kelt

pajam schreef:

In hoeverre hebben we nog "lijken" in de kast?
Als we daadwerkelijk "gezond" zijn en we verkopen bij degradatie de topspelers als Gerht, Holla, Meijers, van Duinen en eventueel ook mindere goden als Gouriye, Zuiverloon.

Dan moeten we toch in staat zijn om op Jupiler niveau (bijgestelde begroting) te overleven, minstens 2-3 seizoenen?

Geef dan gewoon spelers als Esajas, Schet, Malone, Korte en eigen jeugd maar een kans. Daar zitten ervaren Jupiler League spelers tussen (vergeet ik Kramer ook nog) en dus hoef je niet failliet te gaan.

Maar of we dan ook nog eens kunnen promoveren weet ik niet.

Zaak is dat de club blijft bestaan.

Op dit moment is overigens (bijna) IEDERE trainer een betere keus dan Steijn, die het werkelijk waar totaal niet meer voor elkaar krijgt.
Zelfs een verguisde Pastoor of Maaskant zou nu nog een betere oplossing zijn dan steijn, om maar 2 voorbeelden voor Haagse Kelt te geven!

Uiteraard had de club meteen na PSV-uit Steijn eruit moeten gooien, zodat een kwaliteit trainer de gehele winterstop kon gebruiken om de spelersgroep door te lichten, gesprekken te voeren, tactiek en basiself te bepalen en zo de strijd voor directe handhaving goed voorbereid in te stappen.

Nu heb je een situatie waarin wellicht een Jol e.d. niet eens wilt instappen, want dit wat we nu hebben is bijna een Mission Impossible en daar wil een goede trainer niet aan beginnen. Wie kan het ze kwalijk nemen?

ach ach ach, al 3 jaar zie je dit aankomen met de incapabele Steijn : (
Jij hoeft voor mij helemaal geen voorbeelden te geven, zit ik totaal niet op te wachten. Als je eens wat beter mijn posts leest zie je dat ik vanaf Zwolle uit al het idee heb dat Steijn t niet gaat redden. Ik denk overigens dat hij best een redelijke trainer zou kunnen zijn, maar wel een technisch zwaargewicht boven zich nodig heeft. Of dat nou een TD is of hoofdtrainer maakt niet zo gek veel uit.
Maaskant is een populaire praatjesmaker, maar echt presteren en t maximale uit een groep halen heb ik m nog nooit zien doen.
Was gister op een verjaardag met een aantal NEC supporters en die waren nog niet uitgelachen over Pastoor, zeg maar hetzelfde hoe de meesten hier over Steijn denken.
Ben bang dat t te laat is, je had inderdaad de voorbereiding op de 2e seizoenshelft met een andere technische staf moeten doen en dan 1 of 2 gerichte aankopen. Maar t feitelijke probleem is dat vd Kallen en Beyersbergen de club runnen (terwijl ze officieel geen functie hebben) en dat dus de mensen daaronder niet echt kunnen functioneren. Dus kan een Piet Jansen wel in de media roepen dat er meer technische mensen in t bestuur moeten komen, maar een zwaargewicht komt er niet. Dat is t echte probleem bij ADO. Allemaal van die zgn zakelijke slimmigheidjes zoals die huurconstructies, maar t pakt allemaal verkeerd uit en ADO verkwanselt haar voetbalnetwerk, want je denkt toch niet dat clubs als Emmen, DSO, Quick en Haaglandia nog zaken met ADO willen doen?
De enige kans die je maakt is Steijn op non-actief zetten en aan Jol vragen of hij als interim ADO wil proberen in de ere te houden. Een andere geschikte kandidaat zou ik echt niet weten. Volgens mij is Co Adriaanse ook niet geschikt voor keihard degradatievoetbal, want dat is waar het om gaat.
0
Maandag 20 januari 2014 om 10:39 uur

Advertentie

Haagshart

Als... Er al een nieuwe trainer komt.
Dan moet het gewoon iemand zijn waar die jongens tegen op kijken.
Meer is er echt niet nodig.
Dit spelersmateriaal en een beetje tactisch inzicht en je eindigt boven de streep.
0
Maandag 20 januari 2014 om 10:38 uur

tanker070

Bubbles schreef:

Geloof d`r geen kut van dat Steijn weggestuurd wordt bestuur blijft lekker door maffen en ook hiervan durf ik niet te stellen dat een trainerswissel de oplossing is.. Verder denk ik dat er geen 1 trainer staat te wachten om in het zinkende schip van ADO te stappen. En zinkend schip zeg ik omdat er de ballen verstand van voetbal is binnen het zgn bestuur van ADO.. en wat er zit is te druk met EIGEN belangen..
Ze hadden voor de winterstop een andere trainer aan moeten stellen, dan had je nog tijd kunnen winnen. Nu is het te laat vrees ik, zaterdag verliezen en het wordt chaos in en rond het stadion. Kan ik je zo op een presenteerblaadje geven.....
0
Maandag 20 januari 2014 om 10:21 uur

supporter-noord

pollo schreef:

ochtend vrij en 14h30 trainen in stadion:

Weekschema

20 jan - 26 jan
(alle trainingen in het Kyocera Stadion)

Ma 14.30 uur training
Di -
Woe 11.30 training
Do 11.30 uur training
Vrij 10.30 uur training
Za 18.45 wedstrijd Feyenoord thuis


lekker druk programma voor een PROF-voetballer!!! Schaam je dood
haha, ach, ik heb weleens eerder gezegd dat die gasten alleen maar rondjes om het veld lopen en krachttraining doen. Ga eens oefenen op situaties, corners, vrije trappen want dat ziet er niet uit. Als er een vrije trap genomen moet worden op 30 m schieten ze nog rechtstreeks op het doel, ja, dat heeft wel nut. Ga eens situaties instuderen, zou ik zeggen. Gisteren zag ik zelfs 2 spelers een muurtje vormen toen NEC een vrije trap bij de zijlijn nam, hahaha, ja, dat heeft wel nut. Gisteren zei ik nog, Holla bakt er niks van met zijn corners en vrije trappen terwijl v Haaren de vorige wedstrijd dat uitstekend deed, elke bal was gevaarlijk. Kijk, dat zijn de kleine dingen die een trainer ook moet kunnen zien.
0
Maandag 20 januari 2014 om 10:20 uur

kako

Peppie schreef:

Hebben we uberhaupt geld voor een nieuwe trainert?
Zonder trainer gaat het nog beter
0
Maandag 20 januari 2014 om 10:07 uur

Nu online

carbayon, Erik070, Edwin Post, GGordeau, ADO079, JvDH en 264 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2