Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

keesvld schreef:

Van As mogelijk technisch manager ADO
vandaag 15:16


DEN HAAG - ADO Den Haag maakt zich sterk voor het aantrekken van Jeffrey van As als technisch manager. Dat heeft Lex Schoenmaker, adviseur van de Haagse club, vandaag aan Omroep West laten weten.


Schoenmaker en de club zien in Van As de ideale persoon voor het invullen van het technisch beleid de komende jaren. Van As speelde eerder bij ADO Den Haag en was aanvoerder in het laatste kampioensteam. Op dit moment is hij als technisch manager werkzaam bij NAC Breda. Ook sluit Lex Schoenmaker zelf een terugkeer als trainer niet uit. De oud-trainer ziet een mogelijke samenwerking met Bob Kootwijk en Maurice Steijn wel zitten.

 

Lex, Kootwijk Steijn dat zou me niets verbazen. De clubleiding heeft het dusdanig onhandig gespeeld dat dit één van de weinige reële mogelijkheden zal blijken te zijn.

 

Hopelijk wordt er dan snel werk gemaakt van de invulling van de selectie. Met een TD die hebben we echt nodig. Ik koester niet de illusie dat we mensen als Brands of van Halst kunnen strikken.

 

Alle waar naar z'n geld. Maar ben zeker op voorhand niet tegen de komst van van As.

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 20:43 uur

<FCDH>

jajoh schreef:

joh, niemand weet hoe het precies zit (op FRANS na misschien). Dus al die geruchten en roddels zijn wel leuk om te speculeren, maar pas op 8 augustus weten we wie er gebleven zijn en wie er zijn gegaan....

Ik hoop tenminste op een sterke selectie met leuke versterkingen erbij;)))

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 12:00 uur

<FCDH>

'ADO slaat eerste bod Groningen op Derijck af'
Uitgegeven: 21 mei 2010 08:42
Laatst gewijzigd: 21 mei 2010 08:42

AMSTERDAM – ADO Den Haag heeft het eerste bod op Timothy Derijck afgeslagen. FC Groningen zou de Belgische middenvelder komend seizoen graag willen toevoegen aan de selectie.
© ProShotsOf Derijck zelf brood ziet in een overstap naar de Groningers is niet bekend. De Belg gaf eerder dit seizoen aan weg te willen bij ADO door alle perikelen rondom de op non-actief gestelde Raymond Atteveld. Nu zou de 22-jarige voetballer wel in Den Haag willen blijven.

Het Algemeen Dagblad meldt verder dat Jens Toornstra en de Hagenezen op een haar na akkoord zijn over een meerjarig contract. Ook zullen Lex Immers en Ricky van den Bergh hoogstwaarschijnlijk komend seizoen in Den Haag te bewonderen zijn.


Technische beleid

Daarnaast is de club in gesprek met Jeffrey van As, die het technische beleid van ADO zal moeten gaan bepalen.

De hoofd scouting van NAC Breda is door interim-trainer Maurice Steijn naar voren geschoven nadat bekend werd dat Atteveld en de nummer vijftien van de eredivisie uit elkaar gingen.

hier staat weer dat zowel immers als ricky wel blijven ik snap het niet meer?????????????

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 10:20 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Oh, Sicco bedoel je, zeg dat dan.

 

Ze zoeken een tussenoplossing voor het overbruggingsjaar naar Steijn toe. Echter geen enkele trainer heeft daar denk ik zin in.

Onzinnig!! Steijn heeft veel te weinig ervaring ook na dat overbruggingsjaar. Hij moet zich nog ontwikkelen aan de hand van een ervaren rot.

 

Mijn oplossing is Vloet. De man is goudeerlijk, kan met moeiljke jongens omgaan, werkt zich een slag in de rondte,  vervult daardoor in z'n ééntje de functie van TD en trainer. Is tactisch sterk, haalt heel veel uit weing, heeft dat bewezen bij Sparta, Roda, NEC en Den Bosch die hij er bijna nog inhield ook met een selectie die onthutsend zwak was, dit in tegenstelling tot die van kandidaat Brood, die 29 keer wist te verliezen met een echt niet al te slechte selectie van RKC.

 

Laat Vloet de zaak in een jaar of drie uitbouwen, naar een plek rondom plek 9, 10. Maak hem dan TD en dan kan je altijd nog proberen om Steijn hoofdtrainer te maken.

 

Maar Kallen wil iemand die hem niet tegenspreekt dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor wederom een rumoerig seizoen, wat bol staat van spanningen en onvermogen ingegeven door een bestuur wat totaal niet toeten noch blazen weet.

 

Ja ze zijn bezig. Met Sususpesa, een reserve van Heracles en een uitgerangeerd paard van 35 van NAC.

 

Die visie van Kallen en z'n slippendragers is 0,0 brandhout dus. Of verwacht iemand dat we nu wèl stappen gaan maken, en dat met een begroting van een middenmoter. Doe je toch onthutsend veel verkeerd!!!

0
Woensdag 19 mei 2010 om 19:15 uur

den haag

 

 

Timothy Derijck speelt ook komend seizoen bij ADO Den Haag. Dat heeft trainer Maurice Steijn woensdagmiddag aan Omroep West laten weten. De verdediger gaf onlangs aan dat hij serieus nadacht over een vertrek.

Derijck was de onrust van het afgelopen seizoen in de selectie beu. In april werd trainer Raymond Atteveld na onvrede van de spelersgroep in de luwte geplaatst. Beide partijen zijn afgelopen week in goed overleg uit elkaar gegaan.

Het contract van Derijck (22) bij ADO loopt nog twee seizoenen door. De Belg heeft er inmiddels twee seizoenen opzitten. In het verleden speelde de verdediger voor Feyenoord, NAC Breda en FCV Dender
 

0
Woensdag 19 mei 2010 om 17:11 uur

Jacco

marcellino schreef:

onzin dus omdat  hij vorig jaar nog bij alphense boys heeft gevoetbald mag hij niet vragen wat hij waard is

 

vergeet niet nu hij oranje klant is dat dat ook geld opleverd

Moet hij club liefde hebben voor het half jaar dat hij hier voetbald kom op zeg.

 

wees blij dat zo een jongen ondanks het dramatisch jaar nog wil voetballen voor den haag.

En als er dan grote clubs in de rij staan om hem binnen te halen mag je alleen maar respect tonen dat hij met den haag wil praten.

 

dat ploegen als az en twente belangstelling hebben is niet zomaar.

tuurlijk moet je niet in gaan op het bedrag wat zijn zaak waarnemer bied maar je moet ook geen schandalig loon voorstellen en dat laatste is gebeurd.

Toornstra praate helemaal niet over geld sterker nog hij dacht dat zij er wel uitkwamen want hij zou echt niet het meeste verdienen bij den haag.

Komt ook nog eens bij dat zijn markt waarde op dit moment de grootste is van alle spelers van den haag.

 

roepen dat hij dan maar moet vertrekken slaat echt nergens op sterker je doet dan aan capitaal vernieteging.

 

tuurlijk je neemt altijd een risico wat misschien heeft hij het half jaar wel boven zijn kunnen gespeeld,maar als je een klein beetje verstand van voetbal hebt zie je dat hij de zelfde kwaliteiten kan krijgen als een type v/d vaart en we weten wat zijn marktwaarde is geweest.

 

klein blijven en klein denken is typisch iets voor den haag

groot praten en groot denken is ook typisch is voor den haag alleen het jammere is dat het theoretisch is

ik lees jouw shouts altijd met veel plezier, echter ze staan ook altijd vol "foute" beweringen en aannames (die jij overigens zelf feiten noemt)

 

Je beschuldigd bv DHH dat hij niet met feiten komt en jij wel?

 

1. we hebben een clown als atteveld de laan uit gestuurd
en we gaan een nieuwe clown binnen halen.

Volgens mij is er nog geen trainer aangesteld, dus vind het knap dat jij kan beoordelen dat degene die komt een clown is!

 

2. hij (Everse) moest naar de pijpen dansen van v/d kallen en consorten en als deze lijn nu de goede was had hij daar zeker naar geluisterd maar daar wringt het.

Erg knap dat jij weet dat het naar de pijpen dansen de reden is dat hij niet komt, terwijl hij zelf aangeeft dat hij niet komt omdat het te onrustig is.

 

3. vergeet niet nu hij (Toornstra) oranje klant is dat dat ook geld opleverd

Volgens mij is Boy Waterman dat ook ooit geweest en waar voetbald die nu?

 

4. wees blij dat zo een jongen ondanks het dramatisch jaar nog wil voetballen voor den haag.

Moeten we blij zijn dat een jongen met een doorlopend contract nog voor Den Haag wil spelen? Dan mogen we 3/4 van de selectie wel dankbaar zijn?

 

5. onzin dus omdat hij vorig jaar nog bij alphense boys heeft gevoetbald mag hij niet vragen wat hij waard is

Weet jij wat hij heeft gevraagd en wat hij waard is, daarbij weet jij wat Den Haag geboden heeft?

 

Wat de DHH doet in positieve zin, doe jij precies hetzelfde alleen in negatieve zin. Het is maar net welke insteek je hebt.

 

Glas half vol/ leeg toch?

0
Woensdag 19 mei 2010 om 12:49 uur

Advertentie

Max

Kees schreef:

Max,

 

Ik weet dat je helemaal niets te doen hebt en om werk verlegen zit ;).

 

Is het mogelijk om stand van de eredivisie in de rechterkolom te laten vervallen en daar de voorlopige selectie te plaatsen?

 

Dus zonder Knopper, Milic etc..

Maar met Bosschaart, Coutinho etc.

De nieuwe selectie ga ik pas na 30 mei invoeren. We leven nu nog in 2009/2010 :). Misschien is zo'n lijstje inderdaad wel leuk. Ik ga kijken of ik er tijd en zin in heb.

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 19:12 uur

Kees

Max,

 

Ik weet dat je helemaal niets te doen hebt en om werk verlegen zit ;).

 

Is het mogelijk om stand van de eredivisie in de rechterkolom te laten vervallen en daar de voorlopige selectie te plaatsen?

 

Dus zonder Knopper, Milic etc..

Maar met Bosschaart, Coutinho etc.

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 18:26 uur

Ooievaar

Don schreef:

Onze club heeft gewoon een paar jongens met de haagse mentalitiet die zich niets laten zeggen door wie dan ook, en daar is atteveld het slachtoffer van.

 

Op zich prima als je maradona heet, -en je die mentaliteit ook op t veld laat zien- maar niet als je buijs, immers, vd bergh of bosschaart heet.

 

Onze helden hebben welgeteld 2x die mentaliteit laten zien, ajax thuis en utrecht uit. Diezelfde helden vonden de onortodoxe en soms vreemde manier van omgang van atteveld reden om hem weg te pesten.

Als de spelers elke wedstrijd die mentaliteit hadden laten zien dan had ik er makkelijker mee kunnen leven dan nu.

 

Ik vind nogmaals dat de spelers minstens evenveel schuld aan de beschadiging van atteveld en de eindklassering hebben als atteveld zelf.

 

Dat ben ik volledig met je eens. Atteveld is slachtoffer geworden van een onzinnig verwachtingspatroon, ingegeven door 'het licht' directie en RvC. Wat natuurlijk al voor de nodige druk zorgde voordat de voorbereiding startte.

 

Selectie was door het wegvallen van Ranco, Knopper Pique minder als de jaargang daarvoor. En toen was het al niet bijzonder.

 

Buijs heeft goeddeels als een drol gespeeld, dus die heeft echt z'n verantwoordelijkheid niet gepakt. Al z'n domme kaarten staan me eigenlijk het meest bij.

 

Enigste positieve is het de doorbraak van Toornstra, maar daar moeten we komend seizoen echt geen wonderen van verwachten. Ook die jongen krijgt waarschijnlijk een terugslag.

 

Ik kijk eigenlijk niet meer naar dat programma, maar omdat Atteveld kwam heb ik gekeken. Ik vond het tenenkrommend, en die Guinee vind ik een ontzettende gluipdekûh, wat een engnek de onbetrouwbaarheid slaat van z'n valse smoel van hem af. Mr personality van de koude grond Derksen die niet meer naar het stadion durft wat een slapjanus zeg, slaat alleen maar onzin uit, dus daar heb ik weinig aan gemist  de afgelopen maanden.

 

Atteveld heeft fouten gemaakt, is handtastelijk geweest, en kan wellicht de druk ook niet aan. Valt ook absoluut niet te handhaven. Dit voor alle duidelijkheid. 

 

Maar om alle schuld louter en alleen bij hem te leggen is voor mij veel te kort door de bocht. De man had gewoon te maken met een matige selectie, die het ook nog verdomde om de mouwen op te stropen. En een stel idioten als bestuur. Wens de nieuwe trainer veel succes!!

 

Overigens heeft Atteveld niet met modder naar de club gesmeten, en dat vind ik wel zo prettig. Dat hadden die Guinee en Derksen graag gewild. Ze waren natuurlijk helemaal niet geïnteresseerd in z'n verhaal maar het betere gooi- en smijtwerk zagen deze pseudo persoonlijkheden natuurlijk wel zitten. Alles voor de kijkcijfers niet waar?

 

Dat hele programma heeft de diepgang van een surfplank.

 

Hoe dan ook, ga plat. Wens een ieder een goede nachtrust en morgen gezond weer op. Laat ik eens mild zijn.

 

JB jongen, laat je snel eens wat van je horen?

 

 

 

 

 

0
Maandag 17 mei 2010 om 23:00 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jeffrey van As in beeld bij ADO
Jeffrey van As wordt mogelijk verantwoordelijk voor het technisch beleid bij ADO Den Haag, nu Raymond Atteveld definitief is vertrokken.
Lees het nieuwsbericht

Dat is in ieder geval iemand die weet waar hij het over heeft. De zaken bij NAC marcheren heel behoorlijk dus ik neem aan dat hij daar wel een aandeel in heeft. Lijkt me in ieder geval wel iemand die z'n mond duft open te doen, en dat is zeer aan te bevelen, tevens is hij in ieder geval een praktijk jongen, en zal als oud ADO speler, ongeveer wel weten wat voor sentimenten hier leven.

 

Wellicht kan hij een goede backup zijn voor Fons, die ik te week vind. Maar mocht je toch een aardige selectie bij elkaar krijgen dan moeten we het maar proberen.

 

De club moet nu niet langer blijven dralen en eens een keertje spijkers met koppen gaan slaan. En laat die van As liever vandaag dan morgen beginnen. Er is zeer veel werk te doen.

 

Als die idioten van de raad van elf, met Henk - waar is de pers?- Jagersma nu eens uit de publiceit blijven, en de technische staf van de juiste middelen voorziet om de selectie gestalte te geven, dan moeten we maar eens van start gaan. Waar de club nu vooral behoefte aan heeft is visie, en rust in de tent. Dat gaat heel vaak samen, en dat hebben ze geheel zelf in de hand.

 

Overigens zijn ook die jongens van de HCF niet door iedereen geliefd, maar dat krijg je er van als je je wanbeleid aan de kaak stelt, maar zaten helemaal goed met de voorspelling van meen ik -Jan- Hague City Firm dat ze van As graag wilden zien en dat die ook inderdaad in beeld was. Dat mag best wel eens gezegd worden.

 

Ook die jongens hebben geen behoefte aan onrust en wanprestaties maar willen een ADO FC DEN HAAG wat niet om de onderste plekken meeprutst. We zitten niet meer in het Zuiderpark, waar natuurlijk veel- veel minder mogelijk was.

 

Zal je zien dat die jongens - net als ik - een stuk milder worden als er beleid wordt gemaakt, en ook wordt uitgevoerd. We verwachten echt geen wonderen, wel dat er nu eens normaal wordt gepresteerd, en de mensen geen lulverhalen op de mouw worden gespeld. Trouwens die Wetzel heeft natuurlijk geen éne klote gepresteerd, noch als trainer noch als TD. Dus(...)

 

Dus aan het werk, geen excuses, en lulverhalen maar zorg eens dat je wat meer uit dat stadion haalt. We zijn geen dorpsclub, maar hebben hier de derde stad van nederland dus wat minder lullen en eens fllink gaan poetsen voor je vele geld.

 

En voor die éne Jan Verveel: morgen ga ik weer werken.

 

 

0
Maandag 17 mei 2010 om 11:13 uur

Nu online

DHFC070, poemba, wiegah070 en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4