Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Waht

Mitado schreef:

http://www.clubachterdeduinen.nl/nieuws/komst_2e_directeur_kan_wel_jaar_duren
Neehoor kan Steijn prima vervullen dit.

Nou nog opzoek naar een trainer.
Hoe lang zijn we nou al niet bezig iemand te vinden voor de functie van Technisch Manager of directereur met voetbalverstand?

Het is allemaal wel erg lachwekkend wat er bij onze club aan de gang is.
Een trainer die het allang niet meer weet en op basis van 2 matige oefentegenstander (zelfs verloren van 3e klasser uit Duitsland) verteld dat het elftal er nu helemaal klaar voor is en niet aan degradatie denkt.

De leiding die niet ingrijpt en alles glijd af naar een bedenkelijk niveau tot aan de jeugdopleiding aan toe.

Gelatenheid heb ik al een tijdje last van.
0
Maandag 20 januari 2014 om 09:51 uur

1905

TONH schreef:

Jol,...ja ok...Maar ik vind Willen v Hanegem ook helemaal niet zo gek,...ach ze zijn allebei types die de beuk er wel in kunnen gooien,..en das wel een beetje nodig dacht ik zo,..
V Hanegem zou niet zeggen: we hebben verloren door details,...
Wat hij zou zeggen?
Ze hebben KAAUUTHEE gespeeld,..
WvH word vandaag 70, denk je dat hij nog trainer bij ADO wordt?
0
Maandag 20 januari 2014 om 09:46 uur

Bubbles

Geloof d`r geen kut van dat Steijn weggestuurd wordt bestuur blijft lekker door maffen en ook hiervan durf ik niet te stellen dat een trainerswissel de oplossing is.. Verder denk ik dat er geen 1 trainer staat te wachten om in het zinkende schip van ADO te stappen. En zinkend schip zeg ik omdat er de ballen verstand van voetbal is binnen het zgn bestuur van ADO.. en wat er zit is te druk met EIGEN belangen..
0
Maandag 20 januari 2014 om 09:38 uur

pajam

In hoeverre hebben we nog "lijken" in de kast?
Als we daadwerkelijk "gezond" zijn en we verkopen bij degradatie de topspelers als Gerht, Holla, Meijers, van Duinen en eventueel ook mindere goden als Gouriye, Zuiverloon.

Dan moeten we toch in staat zijn om op Jupiler niveau (bijgestelde begroting) te overleven, minstens 2-3 seizoenen?

Geef dan gewoon spelers als Esajas, Schet, Malone, Korte en eigen jeugd maar een kans. Daar zitten ervaren Jupiler League spelers tussen (vergeet ik Kramer ook nog) en dus hoef je niet failliet te gaan.

Maar of we dan ook nog eens kunnen promoveren weet ik niet.

Zaak is dat de club blijft bestaan.

Op dit moment is overigens (bijna) IEDERE trainer een betere keus dan Steijn, die het werkelijk waar totaal niet meer voor elkaar krijgt.
Zelfs een verguisde Pastoor of Maaskant zou nu nog een betere oplossing zijn dan steijn, om maar 2 voorbeelden voor Haagse Kelt te geven!

Uiteraard had de club meteen na PSV-uit Steijn eruit moeten gooien, zodat een kwaliteit trainer de gehele winterstop kon gebruiken om de spelersgroep door te lichten, gesprekken te voeren, tactiek en basiself te bepalen en zo de strijd voor directe handhaving goed voorbereid in te stappen.

Nu heb je een situatie waarin wellicht een Jol e.d. niet eens wilt instappen, want dit wat we nu hebben is bijna een Mission Impossible en daar wil een goede trainer niet aan beginnen. Wie kan het ze kwalijk nemen?

ach ach ach, al 3 jaar zie je dit aankomen met de incapabele Steijn : (
0
Maandag 20 januari 2014 om 07:27 uur

janjazz37

Ik zag geen winst in het ontslaan van Steijn.
Simpelweg omdat ik een andere trainer niet in staat achtte dit team met dezelfde spelers, beter te laten presteren. Daarvoor zou, naar mijn mening, ook enkele kwaliteits-spelers moeten worden gehaald.
En daarvoor ontbreken de financiele middelen. Die ontbraken ook toen de golf van liefst 12 nieuwe spelers werd aangetrokken. Daarom ook op, naar ik meen Gourieh na, louter transfervrije spelers.

Situatie is nu dusdanig verslechterd dat iedere maatregel wellicht noodzakelijk is.
Andere trainer EN versterkingen met financieel risico.
Opmerking op eigen interpretatie: Van v.d.K. moet je niet veel meer verwachten.
Denk dat die na alle Thieme debacles weinig meer te makken heeft.
0
Maandag 20 januari 2014 om 02:39 uur

Mitado

http://www.clubachterdeduinen.nl/nieuws/komst_2e_directeur_kan_wel_jaar_duren
Neehoor kan Steijn prima vervullen dit.

Nou nog opzoek naar een trainer.
0
Maandag 20 januari 2014 om 00:29 uur

Haagse Roel

ADODENHAAG schreef:

Om op die laatste vraag antwoord te geven; als we degraderen zal er financieel weer een gat vullen. Wie gaat die dan vullen.. jij? Ik niet, ik denk dat 99,999% van ons het ook niet kan!
Krijg we dat "trek jij poeplap dan" verhaal weer.
Essentie is dat Kallen de kluit heeft belazerd ,....Wie heeft Steijn aangesteld voor 4 jaar !!! Wie heeft mooi weer lopen spelen over de toekomst van de club inmiddels 7 jaar geleden ???? Steijn is een marionet van Kallen , jezus dat men zo blind is......

Er is niemand van enige allure die instapt ........met deze "weldoener" aan het roer. Ja een wanhopige werkloze trainer die z`n hypotheek ook moet betalen misschien , maar zeker geen onafhankelijke type`s als Co of Dick.

Gewoon maar opheffen die handel.......??
0
Maandag 20 januari 2014 om 00:25 uur

Advertentie

wdr

liefhebber schreef:

Zgn Twente model kan/kon munsterman en Co. Op veel steun en sympathie van sponsoren rekenen. Bij ons zijn de sponsoren met een Haags hart verdwenen, afgehaakt. Nieuwe, echte, sponsoren bedenken zich wel 10x om met deze man in zee te gaan. Zie zijn imago in de b2b is nou niet bepaald vlekkeloos. Zie effect na succes seizoen. Daar had, op sponsor gebied, een stijgende lijn zichtbaar moeten zijn. En zie dus ook het effect op de langere termijn. Zwarte cijfers door noodlottige transfers en sportief uitgekleed zonder mogelijkheden te kunnen anticiperen. Zeg maar gerust sportief failliet
Ik zie dat toch net anders. We hebben gewoon een begroting voor de middenmoot. Dit seizoen 12 (!) nieuwe spelers gehaald. Dat heb ik nog nooit eerder gezien bij ADO. Bij die 12 spelers zaten ook een aantal spelers die vroeger niet zo snel voor ADO zouden tekenen. Zuiverloon, die vroeger premier league speelde en destijds zelfs door Man UTD werd gevolgd. Gerth, een groot talent. Gouriye, die het goed deed bij Heracles. Cabral, die het een tijdje goed deed bij Feyenoord (ok, bij hem kun je vraagtekens stellen).

Met het transfergeld dat beschikbaar was, hadden we mooie zaken kunnen doen. Clubs als Heracles, NAC, RKC, PEC, GAE, NEC en Cambuur zijn daar jaloers op. De vraag is wat je met dat transfergeld doet. Er zijn aardig wat fouten gemaakt de afgelopen paar seizoenen. Mokhtar niet halen maar Boussaboun en later Kolk wel; Toornstra en Mendes onder de waarde verkopen; de verdediging onvoldoende versterken is een cruciale fout gebleken; de aanval leek flink versterkt maar GEEN ENKELE aankoop rendeert. Je gaat bijna naar Elbers en Vicento terugverlangen.

En dan de grootste fout, niet investeren in een goede trainer. Het hoeft niet eens een Adriaanse of Jol te zijn. GAE en PEC staan 10e en 11e, met veel kleinere begrotingen. Die hebben capabele en ervaren trainers, Booij en Jans, ook hebben ze betere inkopen gedaan. Maar ik durf te wedden dat spelers die nu als miskoop/huur gezien worden als Alberg, Gouriye en zelfs Cabral, vermoedelijk stukken beter zouden spelen onder een goede coach.

ADO was niet gedoemd, verre van dat, ik vond dat we juist in een stijgende lijn zaten, met een stijgende begroting en betere spelers. Het is het aanstellen en aanhouden van een incapabele trainer en het bijbehorende transferbeleid dat ons nu aan het nekken is. Als het bestuur na het vertrek van Brom had geïnvesteerd in een trainer van het kaliber Jans, dan stonden we nu 9e of 10e, ben ik vrij zeker van.

ADO zat in de lift, maar het bestuur had geen zin om de electriciteitsrekening te betalen.
0
Zondag 19 januari 2014 om 23:11 uur

wdr

ADODENHAAG schreef:

Wat was ook alweer de reden dat de naam Brandts hier niet meer genoemd word?
Brandts is toch niet ontslagen, soort van.

Probleem met de huidige positie en de nulpunt moraal is dat er nu echt een goede trainer nodig is om boven de degradatiezone te komen, dus Jol, Adriaanse of Koster, dat werk. Toen we nog 15e of 16e stonden had een redelijke trainer dat ook kunnen bereiken maar nu wordt overleven echt een zware klus, zelfs met Jol aan het roer ben ik al blij met de 15e plek. Ik staar maar ff naar het langepino-sterretje aan de hemel.
0
Zondag 19 januari 2014 om 21:42 uur

wdr

slash070 schreef:

Je kan bij wijze van spreken nog wel 12 spelers halen, maar zolang er niemand is die ze aan het voetballen krijgt met een gedachte erachter heeft dat geen enkele zin
Helemaal mee eens. Steijn had al 12 spelers gehaald begin dit seizoen. Resultaat is dat we laatste staan. Nu een, twee of drie spelers halen gaat ons niet helpen. Alleen een goede trainer gaat ons redden.

Merk wel dat er ook veel broeit in de selectie, zie Supusepa, Holla en Beugelsdijk. Het worden interessante weken.
0
Zondag 19 januari 2014 om 21:11 uur

Nu online

carbayon, Erik070, Haraldberg1, StefanNL, Michiel, Edwin Post, GGordeau en 313 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2