Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

JB

<FCDH> schreef:

WAT IS WAAR? EN WAT IS NIET WAAR?

 

 de media zegt geen geld bij ado?

de media zeg 3 miljoen schuld?

 jagersma zegt geen grote schuld?

vd kallen betaald 3 miljoen voor 31 december?

geen spelers erbij of wel?

wetzel ontslagen kosten 3 ton of niks?

geen nieuwe td of wel?

 

wie weet het nou werkelijk????

ik denk dat er meer geld is dan ze zeggen?als je AW ontslaat met de wetenschap dat het 3 ton kan kosten moet er wel geld zijn anders snap ik het beleid daar niet ?

Beste <FCDH>

 

Als je wilt wat er werkelijk waar is, moet je op 1 plek zeker NIET op zoek gaan: de media.

 

Iedereen die 2 vingers min of meer foutloos Nederlands kan typen wordt tegenwoordig journalist genoemd en aangezien de koppen de lezers moeten trekken en het aantal elzers bepalend is voor de (advertnetie-)inkomsten is de inhoud absoluut van ondergeschikt belang.

En kennis van zaken is iets wat al helemaal niet gevraagd wordt.

 

Wat je o.a. hier al eerder hebt kunnen lezen:

- valt het financieel mee bij ADO.

- het tekort van 3 miljoen van vorig seizoen zit in de begroting van dit jaar, de vwerwachting is dat zo als de zaken er nu voor staan een groot deel van die schuld aan het einde van het seizoen weg is.

Er is dan nog wel een tekort, nmaar een stuk minder dan die 3 miljoen en dat betekend dus dat er, als je alleen naar het lopende seizoen kijkt, winst gemaakt wordt.

- als je de berichten van vdK en Jagersma goed leest zie je ook dat zij het over hebben dat het met de inkomsten (recette, sponsors) min of meer loopt zoals verwacht.

- de 3 miljoen die vdK moest betalen (en volgens diverse berichten al betaald heeft) hebben niets met een tekort over een overschot te maken. Wat er als uitkomst uit ej boekhouding/begroting komt en het bedrag dat op de bankrekening staat zijn verschillende bedrijfseconomische dingen. In de begroting en de boekhouding was die 3 miljoen al lang meegenomen, vdK moest die nu betalen, heeft hij ook gedaan en daarom kunnen rekenignen en slarissen gewoon betaald worden. En gaat bijv. het trainingskamp nu wel door.

- over nieuwe spelers is het beleid ook duidelijk. Er komt nu niets bij. Tenzij er tegen het einde van de transferperiode clubs zo omhoog zitten, dat wezenlijke versterkingen voor weinig opgehaald kunnen worden.

- de kosten voor eht ontslag van AW moeten nog bezien worden, maar zullen zeker niet de 3 ton bedragen waar de media over speculeren.

- voor de TD geldt hetzelfde als voor de nieuwe spelers. Eind januari, als er wellicht clubs/mensen in het nauw zitten, is het een stuk beter zaken doen. En zoals aangegeven, ook hier gaat men niet voor tweede keus.

 

Al met al ben ik ervan overtuigd dat het met onze club helemaal niet zo slecht gaat.

En zeer zeker niet zo slecht als de media roepen.

Maar de enige die het echt allemaal weet, is vdK.

En gezien zijn reacties is die duidelijk niet paniek of pessimistisch.

0
Donderdag 24 december 2009 om 12:28 uur

Een oudere supporter

rien1 schreef:

 "Met RA aan het roer voorspel ik een trieste afloop van het seizoen"

 

  Ook ik heb er een hard hoofd in met Atteveld.

Met zo weinig kwaliteit aan spelers door blessures en schorsingen Tel daarbij ook nog eens de druk van de zich overal mee bemoeiende zwetsende td op die nog als extra last erbij kwam.

Spelers die premies in moesten leveren enz.

0
Woensdag 23 december 2009 om 23:12 uur

Haagse Roel

<FCDH> schreef:

en aad staat paraat

Hoe dan ook , ben blij dat v.d. Kallen eens ballen toont, heb geklaagd dat we zo weinig van hem hoorde , maar zoals een goed zakenman hoort te zijn is er net op tijd ingegrepen

 

Nu doorpakken en het komt goed, ben blij dat we van deze nephagenees af zijn........Aadje is geboren tegenover het Zuiderpark, welke kant weet ik niet , maar ik ook ...........dat zijn de goeie ..hhahahaha ;)

0
Woensdag 23 december 2009 om 17:25 uur

<FCDH>

ik ben ervan overtuigd als de mos komt hij ook nog 1 a 2 spelers toevoegd voor weinig hij weet de weg wel en dan heb ik het over talenten

0
Woensdag 23 december 2009 om 13:23 uur

JB

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel vecht ontslag aan
André Wetzel legt zich niet neer bij zijn ontslag. De gewezen technisch directeur vecht met behulp van de Belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal zijn congé aan.
Lees het nieuwsbericht

Hier moeten we ons dus niet te druk om maken.

 

Wettelijk mag je in Nederland je ontslag niet accepteren.

Doe je dat wel, dan heb je geen recht op een uitkering.

Advocaten doen dit soort zaken voor een vast tarief van een paar honderd euro.

Die hebben een standaardbrief voor de kantonrechter in hun PC staan waar ze alleen nog de namene van werkgever en werknemer meoten invullen.

De rest is standaard.

 

En zoals hier al eerder geschreven, mocht AW nog recht hebben op 3 ton salaris tot het eidne van zijn contract, dan zal de afkoopsom wel ergens rond de helft liggen.

 

Tenzij vdK zijn huiswerk goed heeft gedaan en er door de RvC, die formeel directeuren aanstelt en ontslaat, aan dossiervorming is gedaan.

Zoals in de media naar voren komt zijn afspraken en informatieverplichtingen door AW niet nagekomen. Dit soort dingen kan je natuurlijk alleen maar niet nakomen als die formeel zijn vastgelegd. En dus heb je dan je dossier.

 

Overigens, tav de opmerkingen hier dat de RvC zich niet met de zaak RvdB had moeten bemoeien, daar ben ik het niet mee eens.

De RvC moet toezicht houden op het functioneren van de directie en, als naar het oordeel van de RvC een directeur grove fouten maakt, ingrijpen.

Formeel kunnen zij zelf niet aan het stuur gaan zitten, dat hebben ze ook in dit geval niet gedaan.

Aangezien de hele schorsing van AW ook binnenskamers is gehouden, is het waarschijnlijk dat de RvC pas bij RA terecht is gekomen in de zaak RvdB nadat AW geweigerd heeft een gesprek met RvdB aan te gaan.

Al ben ik ook van mening dat Jagersma af en toe te veel praat.

Maar als je het stukje van vdK in VI leest, vindt hij dat ook en zie de laatste dagen een ebhoorlijek terughoudendheid in hetgeen Jagersma via de media naar buiten brengt.

Ik denk dat vdK wel degelijk ook een stevig woordje met Jagersma/de RvC heeft gewisseld.

 

En dan nu naar de toekomst toe:

 

Haagse Aadje in de Beenhakker-rol zou mooi zijn.

Dus TD en af en toe de nog niet zo ervaren trainer wat influisteren.

Wordt ADO beter van, en wordt RA beter van.

 

Tenslotte:

Ik zie de toekomst nog steeds niet somber in.

Zoals Atteveld ook al na Heracles zei, iedere wedstrijd zijn er voldoende kansen, ook om op voorsprong te komen - zelfs tegen Ajax, Feijenoord, AZ en PSV.

Ze worden alleen om allerlei redenen niet gemaakt. Echt zorgen moet je je pas gaan maken als er weinig of geen kansen meer gecreerd worden.

0
Woensdag 23 december 2009 om 12:04 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Wel nu hij verlost is van die oetlul van een chef van 'm die de druk opvoerde richting, RvC, media maar bovenal de supporters. Dit elftal is niet eredivisiewaardig, en dan wordt je uiteraard geconfronteerd met schorsingen, blessures kortom onrust.

 

Atteveld is/was niet het probleem. De RvC heeft nu A gezegd, nu moet er worden doorgepakt door Atteveld de middelen te geven om te presteren, indien men - inderdaad met hem verder wil.

 

Als Atteveld beter materiaal tot zijn beschikking heeft dan zullen ongetwijfeld de resultaten ook verbeteren, dat is zo klaar als een klontje. Ik vind het nog steeds - ondanks z'n fouten - een talentvol trainer.

 

Maar met het verdwijnen van 'het licht' maken we eindelijk een stap vooruit

Zo is het !!!........Wetzel valt keer op keer door de mand. Vorig seizoen weglopen voor degradatie onder het motto dat meneer het te druk had met TD zaken......hahahahaha. Atteveld had het lef om in te stappen en hield FCDH in de eredivisie.  Vervolgens iedereen in de maling nemen met mooie beloftes ( echte versterkingen) deze vervolgens NIET  halen en doodleuk beweren dat we makkelijk 12e worden. Vervolgens krijgt Atteveld te maken met tegenslagen van blessures , naast die van Knopper & Ranko . Ondanks dat presteert hij de eerste 7 wedstrijden naar behoren ........Alle ellende die de club vervolgens overkomt is slechts voor een klein deel Atteveld aan te rekenen. Als FCDH in het nieuws was dan was de club niet in het nieuws maar Wetzel !!!!  met z'n imagoverhalen. Alle verbeteringen waren het werk van Wetzel, ondertussen wel spelers en supporters te kakkuh zetten.

 

Die mooie verhalen werken wel bij buitenstaanders, lees alle reacties maar eens op algemene voetbalsites, maar niet bij Den Haag.

 

..een TD die het contract wil verlengen van Soltani en in mindere mate Verhoek bewijst dat ie ook op dat vlak  er weinig kaas van gegeten.

 

0
Woensdag 23 december 2009 om 00:55 uur

Advertentie

JB

Heb trouwens op de achtergrond Feijenoord-AZ aan staan, het lijkt wel of die wedstrijd in Beiroet of Afganistan gespeeld wordt.

De ene bom na de andere gaat af.

 

Dus waarschijnlijk kunnen er in de winterstop spelers voor heel weinig opgehaald worden in Rotterdam-Zuid. Of zou Feijenoord ook een Juventus-achtige fooi-boete krijgen?

0
Dinsdag 22 december 2009 om 21:03 uur

ADO supporter Leidschenveen

Recht op ontslagvergoeding als je op staande voet bent ontslagen ?

 

Als u terecht op staande voet ontslagen bent natuurlijk niet. U verliest in dat geval niet alleen uw inkomen en uw recht op een WW-uitkering, maar u verspeelt ook uw recht op een ontslagvergoeding.

Maar als u onterecht op staande voet ontslagen bent en er van de verwijten aan uw adres weinig of niets overblijft, is de kans groot dat u recht heeft op een bepaalde vorm van schadevergoeding. In de praktijk leidt een onterecht gegeven ontslag op staande voet heel vaak toch nog tot een beëindiging van uw dienstverband vanwege het feit dat de verhouding tussen u en uw werkgever totaal verstoord geraakt is.

Als een rechter daarbij tot het oordeel komt dat deze verstoring aan uw werkgever te verwijten valt, dan kan uw werkgever veroordeeld worden om u een forse ontslagvergoeding te betalen. Uw werkgever had namelijk beter moeten weten. De exacte hoogte van de ontslagvergoeding hangt af van uw specifieke omstandigheden waaronder de lengte van uw dienstverband, uw leeftijd en de hoogte van uw salaris.

Toch kan het vrij lang duren voordat duidelijk wordt of en zo ja, in welke mate u recht heeft op een ontslagvergoeding. Bij ontslag op staande voet staan werkgever en werknemer lijnrecht tegenover elkaar en is een werkgever niet snel bereid om zijn ongelijk te bekennen. Mogelijk moet u zelfs meerdere procedures voeren om uw gelijk te halen. Laat u daarom goed adviseren over uw kansen en risico's als u met ontslag op staande voet geconfronteerd wordt.
 

0
Dinsdag 22 december 2009 om 20:51 uur

;)

komtie dan toch?????????

 

 

Luijckx wil AZ het liefst in januari al verlaten

22/12/2009 15:57

De toekomst van Kees Luijckx ligt niet meer bij AZ. De 23-jarige middenvelder vertrekt sowieso aan het einde van het seizoen transfervrij uit Alkmaar, maar hij hoopt in januari al elders onderdak te hebben gevonden.

'Het is uitgesloten dat ik mijn contract bij AZ verleng, dus ik zal hier verder in principe ook weinig aan spelen meer toekomen', zegt Luijckx in de nieuwe Voetbal International. 'Daarom begin ik het liefst meteen na de winterstop bij een andere club.' Enkele Eredivisionisten hebben al belangstelling getoond voor de middenvelder.

In drie seizoenen kwam Luijckx tot slechts achttien competitieduels in de hoofdmacht bij AZ. Tussen 2006 en 2008 was hij verhuurd aan Excelsior. Afgelopen zaterdag, in het duel met ADO Den Haag (3-0 zege), verving hij na 34 minuten de geblesseerde David Mendes da Silva. 'Langer dan 56 minuten had ik dit seizoen nog niet meegedaan', aldus Luijckx na afloop.

0
Dinsdag 22 december 2009 om 19:09 uur

Jensen

Ach en weet je.

Ik hecht weinig waarde aan publicaties in de media.

Daar zitten vaak goed betaalde "raddraaiers" die hun bijdrage aan hun krant, tv programma of wat dan ook moeten leveren.

En als ze kunnen bijdragen aan ophitsen, zullen ze dat niet laten.

De ervaring leert dat toch.

 

Helaas is het voor ons nooit mogelijk om achter de echte waarheid te komen. Dat weten alleen degene die het betreft.

0
Maandag 21 december 2009 om 17:19 uur

Nu online

zuiderwijk, Madmax en 233 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4