Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Midden-Oost

GroenGeel schreef:

Onhaalbaar natuurlijk, die wil de hele subtop in de eredivisie wel hebben, en wij hebben geen piek te besteden natuurlijk.

Vind hetwel jammer voor Sparta, gewoon een traditionele eredivisieclub, net als wij. GAE had ik er ook wel graag bij gehad.

 

Ben benieuwd wat wij gaan halen jongens, we gaan toch niet weer zo'n stille zomer tegemoet...

Wat denk je zelf GroenGeel ? We worden nu al lekker gemaakt met Slushpuppi, Steur en Visser nou dan weet je het wel. ADO moet een paar miljoen terug in begroting en met de inmiddels zeker 12 vertrokken spelers, is dat gat precies gedicht.

 

Ik verwacht zelf nog een paar proefspelers, afvallers en talentjes uit het 2e en daar moeten we het mee doen. Nee, ik verwacht niet dat namen als een Koevermans weer op de box verschijnen.

 

Laten we hopen dat een goede trainer wel de juiste snaar bij het restant van de selectie kan raken en er 30 puntjes uit kan slepen.

 

Voordeel is dat De Graafschap, Excelsior en Willem II bijna nu al verzekerd zijn voor de laatste plaatsen.

0
Zondag 16 mei 2010 om 20:41 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

Ik zou strootman en valkenburg proberen te halen die blijven daar niet nu ?

FCDH, die staan al in de belangstelling van AZ die 2 miljoen geboden heeft. Kunnen we dus wel vergeten. Ze zeggen dat de selectie van Sparta zo talentvol is. Ik heb er niks van gezien, Strootman, Viergever en ook Falkenburg, sorry helemaal niks van gezien.

 

By the way, had veel liever GAE gezien dan Excelsior.

0
Zondag 16 mei 2010 om 20:32 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Daar ben ik van overtuigd!

Maar toch, ik hoop echt dat de "plucheplakkers" nu inderdaad eens gaan luisteren naar de mensen met een (haags) voetbalhart, en vooral verstand van zaken. Want dit (met die 15e plek) blijft natuurlijk niet ieder jaar goed gaan. Ik ben ook niet de alwetende, maar ik had eigenlijk toch liever Everse gehad dan (waarschijnlijk) Groenendijk. Maar goed, we zullen zien. Hopelijk zet Kallen dus de deuren open voor verstandige mensen. Ik weet het, het klinkt natuurlijk zo makkelijk, maar als er nu eens goed/meer geinvesteerd zou worden, dan draai je mee in de middenmoot. En reken maar dat dit zich dan laat uitbetalen in meer supporters en dus inkomsten. Veel supporters hebben langzamerhand wel een keer de balen ervan om ieder seizoen met ellende en hangen en wurgen overeind te blijven. Dan kunnen die-hards zeggen, ach dan ga je maar naar 020 of PSV, maar dat is natuurlijk een dooddoener en veel te makkelijk.

Even alle gekheid op een stokje Rien.

We maken alleen stappen achteruit.

Begroting omlaag,

Dus een minder elftal en het was al zo matig, omdat er totaal geen know how aanwezig in directie of raad.

 

RvC weet van toeten nog blazen en heeft plucheplakken als hoogste doel verheven. Ze laten zich adviseren, maar ze weten wel heel goed verborgen te houden door wie.

 

Wellicht Groenendijk trainer. Aardige jongen maar heeft als trainer net zo veel pit als een banaan.

 

Door falend bestuur en directie nog steeds geen stadionsponsor in zicht, we lopen ook met een jupiler shirtsponsor te pillen. Ook op dat gebied wordt nou niet bepaald een krachtdadig beleid gevoerd.

 

Scouting is dat opgeheven of zo? Lijkt er wel op als je iemand van Ajax 2 laat mee trainen die daar altijd ziek en onderweg was. En een reserve speler van Heracles, nou dat zal volle bakken trekken zeg.

 

Is dat waar ze mee aan komen zetten? Wordt 'lachen' straks met de voorbereiding reken maar op proeftroep à la niveau Jean Claude Maran(...)

 

Ook met een dalende begroting kan je nog steeds met een zeer acceptabel elftal komen anders hoor? Kijk eens naar Heracles.

Laten daar nou net verstandige mensen zitten. Smit, Hoogma, en hadden een uitmuntende trainer, die werkelijk alles uit z'n smalle selectie wist te persen. Het kan dus wel, alleen heb je wèl lieden nodig die verstand van zaken hebben.

 

Het enigste wapenfeit van deze beleidsmakers is het verhogen van de scc prijs. Kijk, na tien thuis nederlagen is dat nog eens een sterk staaltje van klantenbinding.

 

Wij hoeven natuurlijk niet naar een andere club te gaan, je gaat toch ook niet bij je buren wonen? Dus de wereld moet niet op z'n kop gezet worden.

 

De tijd dringt, maar het kan nog steeds. Luisteren naar mensen met kennis van zaken, stap over je eigen ego heen. Zo niet, dan zullen de beleidsbepalers grote spijt hebben straks, want dan gaat de pleuris ongenadig uitbreken.

 

Ik zal in de voorste linie staan, ik ben het strontzat. Dus klapvee aan de kant.

 

 

 

 

 

 

0
Zondag 16 mei 2010 om 14:24 uur

Bleek

Op bestuurlijk niveau moeten er inderdaad nog veel dingen gebeuren voor we op een lange termijn rust in de te tent kunnen krijgen.. Of dat op korte termijn gaat gebeuren is maar zeer de vraag.

 

In tegenstelling tot de meeste hier maak ik me qua selectie niet zo'n zorgen. Veel overbetaalde en overschatte spelers gaan weg en zoals het er nu naar uitziet blijven Verhoek en Toornstra. Ik kan er met me pet alleen niet bij dat ze Bosschaart verlengen (ik hoop maar voor de breedte) en dat we alle drie de matige keepers willen houden. Ik zou opteren om Zwinkels en Coutinho te houden als respectievelijk 2e en 3e keeper en een nieuwe 1e keeper aan te trekken. Een keeper in ieder geval met lengte en bij voorkeur 1 die rust uitstraalt.

 

Als je kijkt naar wat we nu in huis hebben, heb je toch al redelijk het geraamte van je team voor volgend jaar staan..

Is nog heel erg vroeg maar ik zie het zo:

 

    Vicento  Immers  Verhoek

   Toornstra Ranko VD Berg

  M. Pique  Kum Derijk  Saeijs

             Aankoop

 

Geen selectie voor Europees voetbal maar daar hebben we ook de begroting niet naar. Met deze selectie inclusief nog een aantal gerichte aankopen van een nieuwe trainer die het optimale rendement uit deze ploeg kan halen denk ik toch dat je tussen plek 10 en 14 moet kunnen eindigen..

 

 

0
Zondag 16 mei 2010 om 10:56 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Voor de hoofdtribune stonden Van der Kallen, Reijenga en Jagersma af en toe met elkaar in overleg. Waarover het ging? Ik weet het niet. Ze hebben me er niet bij betrokken (begrijp ik overigens nog niet).

 

Na afloop doken ze de kleedkamer in. Kan natuurlijk ook zijn om de spelers uit te zwaaien???????????

 

Wat ik begreep van "iemand" is dat Atteveld wrs. toch aanblijft als TD en Groenendijk tezamen met Gentile en Valk komt. Er is nog een hobbeltje te nemen maar dat moet ik voor me houden. Overigens is degene die mij informeerde altijd uitstekend op de hoogte.

HA HA Ha dat is toch kostelijk Atteveld TD. Kallen laat zich echt niet piepelen. Even laten zien wie de baas is. Hebben we dadelijk een selectie van 7 man. En steraankoop Supesepa natuurlijk(...) 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 20:56 uur

Johannes

Kees schreef:

Alphense Boys - ADO Den Haag 1-3

 

Na 7 minuten 1-0 achter. Voor de rust Immers 1-1 en Residihardjo 1-2. Na de rust Cornelisse 1-3 (met radslag).

 

Redelijke tot matige wedstrijd gezien waarbij in de tweede helft natuurlijk veel gewisseld werd. Bijna de gehele selectie speelde mee m.u.v. Zwinkels, Pique, Ranko, Ammi en Van der Bergh.

 

Na afloop ging de gehele selectie met Jagersma en Reijinga nog de kleedkamer in. Mogelijk de bekendmaking van de nieuwe trainer( overigens is dat mijn invulling). Groenendijk?

 

ps Met dank aan Vincent voor het chaufferen door de polders. Opmerkelijk veel ADO supporters waren er. Ik schat een drie- tot vierhonderd. Totaal zo'n achthonderd man publiek.

 

Voor de hoofdtribune (en de enige overigens) waren onze bobo's druk in gesprek met Jansma (die is daar voorzitter overigens).

Mooie update Kees! Leuke nieuwtjes. Resodihardjo scoort, prettig bericht. Hopelijk maakt hij de stap een keer die Toornstra gemaakt heeft.


Het bericht dat van Reijenga en Jagersma kwam zal vast snel uitlekken als de gehele selectie er was. Het zou ook nog over het vertrek van Raymond A. kunnen gaan trouwens.

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 20:19 uur

Kees

Alphense Boys - ADO Den Haag 1-3

 

Na 7 minuten 1-0 achter. Voor de rust Immers 1-1 en Residihardjo 1-2. Na de rust Cornelisse 1-3 (met radslag).

 

Redelijke tot matige wedstrijd gezien waarbij in de tweede helft natuurlijk veel gewisseld werd. Bijna de gehele selectie speelde mee m.u.v. Zwinkels, Pique, Ranko, Ammi en Van der Bergh.

 

Na afloop ging de gehele selectie met Jagersma en Reijinga nog de kleedkamer in. Mogelijk de bekendmaking van de nieuwe trainer( overigens is dat mijn invulling). Groenendijk?

 

ps Met dank aan Vincent voor het chaufferen door de polders. Opmerkelijk veel ADO supporters waren er. Ik schat een drie- tot vierhonderd. Totaal zo'n achthonderd man publiek.

 

Voor de hoofdtribune (en de enige overigens) waren onze bobo's druk in gesprek met Jansma (die is daar voorzitter overigens).

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 19:42 uur

Ooievaar

Max schreef:

Even een klein verzoekje: Kunnen we wat minder op de man spelen en ons op de inhoud richten.

Dus ik moet me tot op het bot laten beledigen door Aad en Johannes? Ik dien ze van repliek, moet ik me als werkloze laten afserveren?

 

Ik beledig mijn medesupporters anders niet hoor, hoe stompzinnig ik een aantal shouts ook vind.

 

Overigens heb ik het doorgaans over de inhoud. Ik kom tenminste met argumenten, en ga ik jou niet jankend mailen. Wat een persoonlijkheden zeg.  Zijn altijd lieden van Zuid die Midden Noord menen te moeten te beledigen achter de pc wel te verstaan.

 

Laten we het eens over de huidige gang van zaken hebben. Of geloofd iedereen in sprookjes?

 

Half mei, met een WK voor de deur - ik gun die van alle werkelijkheid los zijnde patsers drie poule nederlagen, maar dit ter zijde - enig idee hoe we in hemelsnaam de selectie op sterkte krijgen? Hoe we omhoog zouden moeten komen? wie er nu eens beleid gaat maken? Of raken we weer in de war als we in de voorbereiding met 4-0 winnen van We Komen Net De Kroeg Uit(...)

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 00:47 uur

Advertentie

Ooievaar

Dat laatste ben je dus onderhand wel met me eens? Je maakt vorderingen. Ben onderhand wel benieuwd naar jouw visie.

 

Derde stad en zo, hoe zij jij dat? nieuw naamloos stadion, catering, geen scouting, gebrek aan kennis van zaken in bestuur en RvC.  Veelt te veel overhead en plucheplakkers. Jeugdopleiding stroomlijnen, merchandise. De duistere rol van Kallen.

 

Teruggang in de begroting, vechten om een kaartje, tweede ring, linkerrijtje. Groenendijk nergens gepresteerd, Susupesa, Susu wie? begroting van een middenmoter leeglopende selectie. Wederom een jaar degradatievoetbal. Atteveld soap, het geblunder met ijdeltuit Wetzel, wederom grote tekorten.

 

Heb je daar ook een mening over, weet je die ook te beargumenteren?

 

 

 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 00:23 uur

Aad

Hele ritsen trainersnamen zie ik hier voorbijgaan maar 1 die IK best zou zien zitten is Ernie Brandts. Volgens mij nu zonder club en een man die zaaide wat bluffertje Maaskant trachtte te oogsten.

 

Brandts zette bij NAC een goede ploeg neer, voetbalde zelf op niveau, heeft een brand(t)schoon verleden en flipte alleen bij een schillenclub in een olieland.

 

Maar goed, wie ze ook kiezen alles staat en valt bij een goede selectie. En of het nu Atteveld, Steijn, Everse, Groenendijk, de Kerstman of Ooievaar is: Allemaal krijgen ze te maken met een selectie die door een ander gekozen is. Maar wel een waarop zij worden afgerekend. (En in afrekenen schrijven een hele hoop shouters met dubbel potlood.)

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 18:34 uur

Nu online

poemba, wiegah070 en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4