Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Mitado

Kevin @KJansen7
18e maar nog steeds gaat het goed komen! Kijk even naar het spelersmateriaal.. Daar zijn menig ploegen jaloers op #ADODENHAAG



mooie tweet van Kevin jansen, ben ik het ook gewoon mee eens, alleen deze trainer krijgt ado niet meer aan het voetballen.
0
Zondag 19 januari 2014 om 20:17 uur

Bert

wdr schreef:

Grote schande, om met de 11e begroting laatste te staan. De hoofdverantwoordelijke voor het halen van de nieuwe spelers die nu zo tegenvallen is Steijn. De hoofdverantwoordelijke voor het spel, de sfeer en de tactiek is Steijn. Ik heb zelden een trainer gezien die op alle fronten zo faalde. Ik durf inmiddels te zeggen dat hij een slechtere trainer is dan Adelaar, Wetzel en Atteveld. Wetzel en Atteveld stonden niet laatste met ADO, Adelaar degradeerde wel maar allen werkten met lagere budgetten en een minder getalenteerde selectie.

Ik zie een LICHTPUNTJE. Misschien dat het bestuur éindelijk wakker gaat schrikken nu we echt de bodem hebben bereikt en we laatste staan, op de directe degradatieplaats. Misschien dat ze nu zien dat er helemaal geen ommekeer onder Steijn gaat komen. Ik steek een kaarsje op.
Adelaar had de beschikking over een goede selectie. Is net zo`n klote trainer als Steijn.

Ik vind het wel zielig voor Steijn als hij ontslagen wordt. Ik hoop dat Fräser weggaat kan Steijn weer assistent worden. Adriaanse moet aan het roer hij moet het gaan doen.

Als hij erin stapt blijf ik erachter staan. Het is een loodzware opgave. Degradatie zou ik Adriaanse ook niet kwalijk nemen.
0
Zondag 19 januari 2014 om 19:40 uur

wdr

Grote schande, om met de 11e begroting laatste te staan. De hoofdverantwoordelijke voor het halen van de nieuwe spelers die nu zo tegenvallen is Steijn. De hoofdverantwoordelijke voor het spel, de sfeer en de tactiek is Steijn. Ik heb zelden een trainer gezien die op alle fronten zo faalde. Ik durf inmiddels te zeggen dat hij een slechtere trainer is dan Adelaar, Wetzel en Atteveld. Wetzel en Atteveld stonden niet laatste met ADO, Adelaar degradeerde wel maar allen werkten met lagere budgetten en een minder getalenteerde selectie.

Ik zie een LICHTPUNTJE. Misschien dat het bestuur éindelijk wakker gaat schrikken nu we echt de bodem hebben bereikt en we laatste staan, op de directe degradatieplaats. Misschien dat ze nu zien dat er helemaal geen ommekeer onder Steijn gaat komen. Ik steek een kaarsje op.
0
Zondag 19 januari 2014 om 19:27 uur

Bert

<FCDH> schreef:

Waar is onze grootste steijn fan eigenlijk gebleven? Nu zie je hem niet meer
Nee en Kees ook niet met zijn mooie verhalen. Tijdens de zomerstop hadden ze afscheid kunnen nemen van Steijn. Waren er nog andere mogelijkheden binnen de organisatie voor hem. Heb hier diverse malen voor gepleit.

Maar goed we waren negende geworden.

Heb het al zien mis gaan tegen W2. Maar goed dat was hier tegen dovemansoren aanpraten. Ik slaap door privé omstandigheden al niet meer op beide oren deze resultaten dragen er niet aan bij dat ik beter slaap.

Nu is het te laat een andere trainer gaat de gang er ook niet meer in krijgen.

De club ligt op de intensive care. Een medicatie is niet meer voorradig.
0
Zondag 19 januari 2014 om 19:15 uur

wdr

Die Freek Jansen is natuurlijk de zoon van Piet Jansen. Of hij gebruikt geestverruimende drugs.

Nou mensen, we hebben het dieptepunt bereikt. De 18e plek. Benieuwd of we daar nog weg gaan raken. De zogenaamde negativo`s lijken gelijk te krijgen, de positivo`s die zeiden dat het wel goed ging komen, misschien wel linkerrijtje, zien hun luchtkastelen vervliegen in de storm van de realiteit.

Het is wel duidelijk dat ook een paar versterkingen ons niet gaan redden. Het enige wat ADO kan redden is een verlossende nieuwe trainer die overwicht heeft en tactisch sterk is. De vraag is of het bestuur inmiddels ook al het licht heeft gezien, of dat ze uit angst of onkunde Steijn het seizoen laten afmaken en zo ADO weer laten degraderen. Tussen hoop en vrees.
0
Zondag 19 januari 2014 om 19:01 uur

pajam

supporters acties helpen niets vooruit of achteruit.

Hetgeen wat had moeten gebeuren, kon men bovenin (bestuur) bewerkstelligen.
De allereerste wedstrijd ná de winterstop laat meteen overduidelijk zien waarom alle criticasters van Steijn & Co. volledig in hun recht stonden!

in tegenstelling tot diegene die de bezorgde mede supporters voor van alles en nog wat betichten i.v.m. het feit dat wij géén roze bril op onze neus hebben, i.t.t. zij die hosanna liepen achter de trainer Steijn.

"Vorig seizoen werden we toch 9e?? en het jaar daarvoor zat ie met opgezadeld met v/d Brom zijn selectie"

welnu, volledig eigen selectie, aangevuld met 12 nieuwe spelers, zijn fantastische tactieken, trainingen en peoplesmanagement brengen ons naar de Jupiler.

BEDANKT!!
0
Zondag 19 januari 2014 om 18:56 uur

Advertentie

yesyes

Haagse Kelt schreef:

Hou mn hart vast voor volgende week en dat betreft niet alleen het sportieve aspect. Bij FC utrecht-Feyenoord is er op grote schaal gevochten op de thuisvakken waar zich honderden Feyenoordsupporters bevonden. Een vriend van mij die al 35 jaar naar FCU gaat is na 15 min weg gegaan omdat zijn zoontje het niet meer trok. Buiten honderden kids met ouders die weg gingen. Ik ben bang voor een dergelijk scenario bij ons. De boel staat al onder spanning vanwege die laatste plaats. Dan is er ook nog eens een 2:1 regeling qua kaartverkoop en is het een avondwedstrijd. Je zou bijna zeggen garantie op ellende. Precies de ellende waar we niet op zitten te wachten.
Helemaal gelijk dit gaat echt weer zo;n ouderwetse wedstrijd worden met alle ingredienten aanwezig. Gek genoeg voor mijn gevoel is het misschien maar weer eens een keertje goed. Laat het maar lekker een keer helemaal uit de hand lopen. Hoe we nu bezig zijn zakken we toch sowieso de afgrond in. Misschien dat er hierna weer wat ogen geopend worden. Het o zo kritische denhaag waar de supporters het altijd al voor het zeggen hebben gehad is helemaal niets meer van over. Onze club is op sterven na dood en ik heb me niet 1 moment kwaad gevoelt vandaag na weer een zepert en dat zegt voor mij wel genoeg. Die gelatenheid die er bij iedereen is ingeslopen is niet normaal meer en dat alleen door een amateur trainer aan te stellen die al bijna 3 jaar ze gang mag gaan.

Nogmaals laat het maar lekker een zooitje worden zaterdag. Erger dan dit kan het toch al bijna niet meer. Als er nu niets veranderd wordt dan is het einde verhaal met onze club maar dan ook echt einde verhaal. Ik ben zeer benieuwd wat er deze week gaat gebeuren.
0
Zondag 19 januari 2014 om 18:40 uur

Madmax

Stand op de ranglijst liegt niet.

Trainer is niet geschikt.... Is tactisch slecht en maakt geen spelers beter,
en dat is nou net wat we nodig hebben BETERE spelers. Met spelers als Van Haaren,Supusepa,Wormgoor,Malone,Gouriye,Esajas, Schet, Cabral, Holla, Beugelsdijk, Alberg ga je het nog moeilijk krijgen in de JL. Meijers, Gehrt, en evt Van Duinen zijn de enigste spelers die mee kunnen in de Ere. Conclusie met deze trainer en dit materiaal ben je KANSLOOS !!!!!!!!
0
Zondag 19 januari 2014 om 18:30 uur

jajoh

`Positie Maurice Steijn wankelt`

DEN HAAG - De positie van ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn wankelt. Dat zegt voetbalanalist Freek Jansen tegen Omroep West. De ploeg van Steijn staat sinds zondag laatste in de competitie.

`Volgens mij is Steijn de juiste man op de juiste plaats, maar hij heeft de statistieken tegen zich. En we weten allemaal hoe het werkt in de voetballerij`, zegt Jansen. Hij vraagt zich af of de clubleiding sterk genoeg is om Steijn te handhaven, of dat ze toch gaan uitkijken naar een opvolger.

Een klein groepje supporters wachtte de spelersbus bij terugkomst in het Haagse. De fans hebben volgens ADO even rustig gepraat met de selectie en gingen vervolgens naar huis of naar de kroeg.

`Wie weet wat de supporters gaan doen?`, vraagt Freek Jansen zich hardop af. Op Twitter roeren enkele fans zich al. De ADO-trainer is het mikpunt van spot en hoon.



Geplaatst 19-01-14 183:39
Gewijzigd 19-01-14 18:13:59
0
Zondag 19 januari 2014 om 18:17 uur

Ferdy

Bert schreef:

Nec speelde met inzet en de wil om te winnen. Bij ons was er wederom geen inzet.

Ik speel nu ook met de gedachte mijn SCC op te zeggen. Geld hoef ik niet terug. Als je niet wil vechten houdt het op.

Maar met dat bagger voetbal ben ik helemaal klaar. Ik ga zaterdagavond uit eten. Ik hoef dat niet te zien hoe we geslacht worden door 010.

Drie kwart van het uitvak was een kwartier voor tijd al van de tribune af. Hoever moet het nog komen?

Bestuur grijp nu in maar goed de redding komt waarschijnlijk sowieso te laat
Heb 2 weken geleden al mn SCC opgezegd, ga dat niemand adviseren, ben nog steeds geen LAFCA maar eens houdt het op.
Kom weer terug als die trainer weg is en er echt eens wat gebeurd.
0
Zondag 19 januari 2014 om 18:14 uur

Nu online

GroenGeelHart070, The Hague FC, Aad, ADO079 en 340 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2