Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

edgar

JP schreef:

Beste Andre,

 

Je gaat nu echt door de mand vallen. Natuurlijk is het voor mij makkelijk om acheraf conclusies te trekken, maar de opmerkingen over het functioneren en het gemanipuleer is niet van vandaag of gisteren. Nog even op een rijtje:

 

Aankopen, zeer slecht te noemen;

Publiekelijk optreden, jouw mediagelheid zeer nadelig voor ADO;

Het continue communiceren in de IK vorm;

Afvallen van spelers, supporters en organisatie;

Manipuleren,......vorig seizoen toen het nacompetitie werd, snel de verantwoordlijkheid bij een andere trainer neerleggen;

Nu als TD je eigen ontslag op basis van nonsens aankondigen;

Grootheidswaanzin, jezelf boven iedereen stellen;

Vriendjes politiek in plaats van een reele kijk op een organisatie;

Normen en waarden gekonkel past niet in de cultuur van ADO;

 

Kortom verkeerde man op de verkeerde plek.

 

Ik zeg Aad de Mos.

 

 

Ik ben het helemaal met je eens JP, laat De Mos zijn plek innemen, deze man heeft verstand van zaken en een behoorlijk netwerk opgebouwd.Hij haalde voor weinig toch aardige onbekende spelers als claudemir en Stevanovic naar Vitesse en kan voor ons wellicht wonderen verrichten.

 

Wetzel , de man van waarden en fatsoensnormen die altijd stappen wil maken.....Hij heeft via het stuk in de Volkskrant alle waarden en normen overschreven. Misschien kunnen we NA zijn vertrek ECHTE stappen maken......

0
Maandag 21 december 2009 om 12:37 uur

g

<FCDH> schreef:

'Positie Wetzel bij ADO erg wankel'
André Wetzel lijkt niet lang meer technisch directeur te zijn van ADO Den Haag. De directeur van de Hagenaars leverde keihard kritiek op de Raad van Commissarissen. Daarin verweet Wetzel dat zij zich teveel door de fanatieke aanhang lieten leiden.
De raad had namelijk ongevraagd op de situatie rondom Ricky van den Bergh gereageerd. De speler keerde onlangs op aandringen van de raad terug in het eerste elftal. Dit schoot bij zowat iedereen binnen ADO in het verkeerde keelgat.

Derhalve weet het Algemeen Dagblad dat de positie van Wetzel bij de club uit de Residentie onhoudbaar is geworden. Mogelijk haalt de technisch directeur zelfs de Kerst niet.

Wetzel is op het matje geroepen door de RvC. Het onderhoud zal deze week plaatsvinden, maar lijkt er niet meer toe te doen. De uitkomst zal ongetwijfeld zijn dat Wetzel vertrekt uit Den Haag. In dat geval met ADO de directeur wel drie ton meegeven. (HV)

 

Als ze met die drie ton rust in de tent kunnen kopen, zullen ze daar vermoed ik weinig problemen mee hebben.

 

Ik zat te denken: Wetzel gaf vorig seizoen aan dat hij de selectie uit zijn vingers voelde glippen. Knopper liet op een bepaald moment toen ook al weten dat de relatie met Wetzel was 'veranderd'.

 

Als TD heeft Wetzel nog steeds veel met de selectie te maken -zou hij misschien toch zijn invloed (hebben) willen uitoefenen op de opstellingen, of bepaalde dingen hebben gezegd tegen bepaalde spelers. Hij is bijvoorbeeld nooit een fan geweest van Bosschaert, terwijl Atteveld hem graag wil houden.

 

Zou een deel van de onvrede op het veld daar niet vandaan komen? Alles welbeschouwd heeft Atteveld aan het begin van het seizoen (en aan het eind van vorig seizoen) laten zien dat hij wel degelijk een eenheid kan creëren, en dat hij mannen als Verhoek en Bosschaert en Milic (waar Wetzel het ook niet in zag/ziet zitten) beter kan laten voetballen.

 

Ik heb waardering voor Wetzeld dat hij erin is gestapt toen iedereen afhaakte, ik ben nog steeds van mening dat Jagersma zich niet met het technisch beleid moet bemoeien, en ik vind nog altijd dat Verhoeks contract moet worden verlengd.

 

Maar met zijn trip in de Volkskrant heeft Wetzel wat mij betreft ook zijn eigen glazen ingegooid. Laten we alleen wel hopen dat de rest van de heren het hoofd niet verliest, en de zaak snel en professioneel weer helemaal op de rails zet.

0
Maandag 21 december 2009 om 10:02 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Met het wegzenden van 'het licht' en Atteveld ga je echt niet veel opschieten. Bedrijf je symboolpolitiek, de echte oorzaak haal je hiermee niet mee weg.

 

De club wordt totaal verkeerd geleid.

 

Kallen, RvC, falende directeuren, veel te veel kantoorpersoneel, amateurs, vriendjes en zonen of broers van die verantwoordelijk zijn voor scouting, opleiding, merchandise  en catering dienen allemaal zo snel mogelijk te vertrekken. En te worden vervangen door professionals.

 

Deze roergangers komen niet verder dan dingen beloven die ze wegens incompetentie, zelfzucht en desinteresse niet kunnen waarmaken en rollen nu ook vechtend door de gangen, de supporters in verbijstering achterlatend.

 

Ik zou wel eens willen weten waar die geldstromen van de negende begroting naar toe gaan, in ieder gevan niet naar de corebusiness van de club en dat is voetbal.

 

Het mes moet er in en diep ook, en wel zo snel mogelijk, anders zijn al die tientallen miljoenen voorgoed verdwenen.

 

Nogmaals met het wegzenden van die venlose flapdrol en de kapitein - Atteveld - van een vlot, wat door moet gaan voor een oceaanstomer ben je er bij lange na niet. De geschiedenis heeft dat wel bewezen.  

 

 

 

Hallo Ooievaar,

 

Af en toe zijn we het oneens maar, toegegeven, er zit een grote kern van waarheid in je opmerkingen. Er zijn best wel mensen op kantoor die goed functioneren, wie kan en mag ik niet beoordelen, maar dat er teveel overhead in onze begroting is, is wel overduidelijk.

 

Van de gehele begroting gaat te weinig naar het product voetbal en daar zit hem de kneep.

 

Wel vind ik, en dat is een opmerkelijke uitspraak van mij, dat met name Wetzel zich nu volledig onmogelijk heeft gemaakt. Ik houd namelijk niet van mensen die bewust de publiciteit zoeken en onze vereniging in een kwaad daglicht stellen ten faveure van zichzelf. Als het juist is dat de uitspraken van Wetzel correct zijn geciteerd in De Volkskrant dan is er maar een oplossing. Wegwezen!!!

 

ps Anti TD valt bij het lezen van mijn mening nu van zijn stoel.

0
Zondag 20 december 2009 om 14:33 uur

kako

Maar wat hadden we dan voor ogen voor dit seizoen? Dachten we nu echt dat we richting 12e plaats zouden gaan met dezelfde spelers die vorige seizoenen al niet uitblonken. Met alle respect, als je het met Cornelissen, Boschaart, Schwiebe en weet ik veel wie moet doen ( ondanks blessures ) weet je gewoon dat je het zeer moeilijk gaat krijgen. Daarnaast is het natuurlijk, en jammer dat dit gezegd en herhaald moet worden, ongelooflijk dat je spelers die op de bank zaten verhuren gaat ( caro ) terwijl de bank minimaal bezet is. Het begon al met Meric, of hij nou eredivisie waardig was of niet, je kon die gasten nu echt wel gebruiken. Dus de TD heeft een hopeloze visie en de trainers kunnen de ploeg niet motiveren. Daarnaast is het wel heel frappant dat Wetzel nadat hij met VVV gedegradeerd was VVV juist wel stapjes gemaakt heeft. Ze werden kampioen en spelen nu boven verwachting. ( lees begroting )

 

Het zullen nog zware maanden worden, maar dat iedereen het heeft over we krijgen de makkelijke ploegen nog thuis? zijn kreten die ik niet begrijp. Je kan dat ook omdraaien. De zogenaamd mindere ploegen zijn blij dat ze nog naar het naamloze stadion mogen komen, maken ze in ieder geval kans om drie punten mee te nemen. De uitwedstrijden worden helemaal zwaar, die staan allemaal in het linkerrijtje en dus weinig punten te behalen op vreemde bodem. 

 

Nou, het ziet er somber uit, ik hoop dat ik het verkeerd zie maar eigenlijk is dit gewoon des Ado's , ik kom sinds 1975 en heb eigenlijk nooit makkelijke jaren gekent, dus we zijn wel wat gewent.

 

Sterkte voor 2010 allemaal.

0
Zondag 20 december 2009 om 09:32 uur

g

Kees schreef:

Ik vind het een ongelooflijke moeilijke materie op het ogenblik.

 

Jagersma heeft geen verstand van voetbal. Dat is duidelijk. Maar hij heeft wel gelijk dat de voetballerij sinds kort totaal veranderd is en over een half jaar pas de ellende van de kredietcrisis gaat merken. De echte toppers van club 1 t/m 5 uit de eredivisie komen best wel aan de bak. Maar bijna alles daar onder is aan de goden overgeleverd. Er is simpel weg over enige tijd niet voldoende geld in omloop en daar ontkomt de voetballerij ook niet aan.

 

Anderzijds stippelt Wetzel een beleid op de lange termijn uit en daar moet hij ook de ruimte voor krijgen.

 

Ik vind het steeds moeilijker een oordeel te vellen als ik de werkelijke inns en outs niet ken. Hoeveel geld is er nog vrij, wat zijn de spelerskosten voor 2010-2011, met hoeveel selectiespelers willen we nog doorgaan etc.

Jagersma (en de hele RvC) moet zich niet inhoudelijk met het technische beleid bemoeien. Als er geen geld is, leg je dat uit aan je TD en zet je een kader neer waarbinnen hij kan werken.

 

Aan de TD dan om creatief te zijn en transfervrije en relatief weinig verdienende spelers aan te trekken. Want zelfs als er geen geld voor dure aankopen, wordt er rekening gehouden met de spelerssalarissen. Dus als je Bosschaert (bijvoorbeeld) niet verlengt, hou je een behoorlijk bedrag over om aan anderen te betalen (Calabro bijvoorbeeld).

 

Ieder zijn werk. Punt.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 13:54 uur

<FCDH>

Bert schreef:

Ik vind Verhoek dit jaar wel doorgebroken. Tegen Heracles was hij een vd betere. Zijn snelheid blijft een wapen.

 

Nou staan buitenspelers in de aanval altijd ter discussie omdat ze vaak schitterde wedstrijden afwisselen met hopeloze partijen. Bij Meric was dat nog erger de ene keer wist je niet dat die meedeed de andere keer zette hij het hele stadion op zijn kop.

hij heeft wel snelheid maar de eindfase is vaak altijd mis voor een aanvaller scoort ie veels te weinig

0
Vrijdag 18 december 2009 om 20:57 uur

Advertentie

Kees

g schreef:

Wat voor gedoe?

 

Alsof er ooit iets gebeurt bij onze club ;)

Sterker nog. Ik vraag me af of we nog bestaan. Al 24 uur weinig nieuws.;(

0
Vrijdag 18 december 2009 om 10:43 uur

Francisco

JB schreef:

OPROEP AAN RAYMOND ATTEVELD:

 

Mag alstu-alstu-alstu-alstu-alstu-alstu-alstu-alstu-alstu-alstublieft tegen AZ Coutinho ons doel verdedigen?

 

Het is echt geen toeval dat de laatste wedstrijd die we gewonnen hebben en de laastte kleer dat we de nul hielden Coutinho op doel stond.

 

Eerlijk is eerlijk, toen Ditewig net kwam was ik blij met hem.

Maar inmiddels is wel gebleken dat hij de laatste jaren geacteerd heeft op het niveau dat bij hem past.

Punten pakken hoort helaas niet bij zijn kwaliteiten.

 

Dat heb ik ook al verschillende malen vermeld.

Hij houdt ballen tegen (punt) niet en niet minder. Hij is niet de baas in zijn strafschopgebied. Hij straalt voor zijn verdedigers te weinig rust uit waardoor die ook weer onzekerder worden etc etc en inderdaad hij pakt geen punten. We moeten minimaal 2x scoren om te winnen......

0
Donderdag 17 december 2009 om 14:00 uur

rien1

Kees schreef:

Aad afkoopsom gaat misschien op zoek naar het monster van Loch Ness in Schotland om met hem samen het nationale team te trainen.

Ik kan me ook niet voorstellen dat Aadje hier naar ADO komt. Aan de andere kant zal hij wel weer het trainersvak op willen pakken. Maar ja, ADO heeft daar weinig mogelijkheden (lees:geld) voor. 

Schotland is niet zo gek, daar kan je nog aardig wat pepernoten verdienen.

 

Ik las via de link naar VI  "dat insiders melden dat Atteveld zich misschien gaat beraden over zijn positie ".  NU lijkt mij Atteveld niet echt een slechte trainer. Voorlopig heeft hij zijn grote bijdrage geleverd aan het einde van vorig seizoen, waar anderen ineens niet thuis waren (wetzel).  

Dus daarom vind ik het een beetje lullig om te zeggen, maar ik denk dat Atteveld (hoe hij ook zijn best doet) een beetje uitgeblust en uitgewerkt is. Ook is hij door allerlei gedoe en gepraat zijn geloofwaardigheid kwijt.

Wat de spelersgroep betreft: Daarbij zie ik dat onze toch normaal redelijke verdediging (dereick,horvath,en eigenlijk ook ammi), geen schim meer is van wat het kan zijn. Deze groep spelers moet echt beter kunnen. Als je naar de spelers individueel kijkt zijn we echt beter dan veel clubs die ook ergens onderin het rechterrijtje staan. Maar het is duidelijk te zien dat het geen team is.  Ik heb het idee dat als er een andere ervaren trainer voor deze groep staat, dat dit positief zal uitwerken.  Daarbij zal ik Atteveld zeker niet "uitlachen" als hij weg moet. Ook hij als trainer heeft ons gered voor de erdivisie.

0
Woensdag 16 december 2009 om 19:54 uur

Midden-Oost

@ richard

 

Hoi Richard, kut man. Ik ben zelf ook ff sponsor geweest met 2 stoelen en herken me wel in dit verhaal. Remco (met wijnglas) kwam met een leuk verhaal maar in werkelijkheid stelde het bitter weinig voor. Heel af en toe schoot-ie even aan bij je tafel en vroeg hij hoe het gaat. “Alles goed ?” …. En weg was-ie weer. Echt netwerken is er niet van gekomen.

Je zou toch op zijn minst verwachten dat ze iets met jouw ideeën zouden (moeten) doen. Ik heb me er in ieder geval weer snel overheen gezet en sta weer lekker op N. Die sfeer was ook niks voor mij. Ik hoop voor je dat je er nog een keer een draai aan kan geven.

 

0
Woensdag 16 december 2009 om 14:23 uur

Nu online

Twa, zuiderwijk en 111 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4