Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

Johannes schreef:

OOievaar, je pleit eerst voor meer groen-gelen bij de club; dat het een schande is dat bijv. Lems en Roeleveld 'weggejaagd' zijn. Nu zijn ze kennelijk van plan om Groenendijk met in het kielzog Valk en Gentile terug te halen en het is weer niet goed.

Daarbij komt nog dat Groenendijk nog niets heeft laten zien en je hebt hem al als verliezer weggezet. Net als Supusepa. Nog geen bal geraakt maar het is nu al triest volgens jou. Mag ik je herinneren aan de uitnodiging voor Jong Oranje van Jens Toornstra? Er zijn altijd verrassingen mogelijk en wie weet roept de hele voetbalwereld over een jaar wel hoe dom Ajaks geweest is om zo'n geweldige back gratis (denk ook even aan Elia trouwens) naar Den Haag te laten gaan. Laten we even wachten tot hij daadwerkelijk is aangetrokken en tot hij daadwerkelijk wat heeft laten zien in bijv. een oefenwedstrijd. We kunnen natuurlijk ook aan Jagersma vragen of het hem behaagt om jou persoonlijk om advies te vragen en om voorzichtig aan je uit te leggen dat Maxwell en Clichy helaas niet willen komen. Denk nou voor één keer even positief. Hadden ze bij NEC gedacht dat hun eigen jeugd (!) Nuijtinck het zo goed zou doen linksachter?

 

Kritisch volgen is goed, maar meteen alles wat zelfs nog niet eens vast staat overigens - het is maar een gerucht van het AD - veroordelen als waardeloos... Wil je nou serieus genomen worden of niet?

Inderdaad beste man Groenendijk heeft nog niets laten zien. Net als die steraankoop Susupesa van je.

 

Je kan mij wel belachelijk proberen te maken, maar ik leg de vinger op de zere plek. Roeleveld en Lems zie ik veel meer brood in bij de jeugdopleiding dan 5e wielen aan de wagen als Valk en Gentile, bij een matige 1e selectie, die voegen niets maar dan ook helemaal niets toe. Wat ga je met Steyn doen? Of wilde je met drieënveertig asstistenten gaan werken? Geld zat toch?

 

Jagersma heeft daar trouwens de ballen niet voor om met mij aan tafel te gaan zitten.

 

Je mag een hoop van me zeggen, niet dat ik voor wie of wat dan ook bang ben.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 14:33 uur

Ooievaar

Don schreef:

Sorry Ooievaar, niet persoonlijk bedoeld ofzo maar wat wil je nou?

 

Den Haag is een club die al, sinds ik ga, in de marge van het betaalde voetbal speelt. Tuurlijk wil iedereen dat anders zien. Maar om ALTIJD maar te moeten lezen hoe jij benadrukt hoe kut het wel allemaal niet is, ik krijg er geen vrolijke gevoelens van. Als je t wil veranderen, doe er dan wat aan.

 

Hoe??? Neem 10 miljoen mee en ga op de stoel van Vd Kallen zitten. Dat is de enige manier om iets te kunnen bereiken. Heb je geen 10 miljoen?? Dan dikke pech.

 

Denk je echt dat je met een seizoenskaart, of misschien een business seat of op basis van emotie, enig zeggenschap zal krijgen??


De club is van de supporters bla bla, de rest zijn passanten. Open je ogen en zie dat we gewoon een kleine club zijn wiens rol de komende tijd echt niet zal veranderen.

We hebben al moeite om t stadion vol te krijgen. Alles draait om centen, dat heeft den haag niet en zal t ook nooit hebben.

 

Tuurlijk zit er elk seizoen een verrassing bij zoals heracles. Makkelijk om daar naar te wijzen, zo van zie je wel het kan wel.

Neem maar van mij aan dat dat een eendagsvlieg was en het hele zooitje daaro instort volgend seizoen.

 

Wees reeel en blij dat er clubs zoals heracles inzitten en dat misschien een eagles of excelsior zal promoveren. Dan heb je tenminste clubs die je onder je kan houden.

Dat zijn clubs waar den haag zich op moet richten.

 

Dit is gewoon de realiteit, hoe anders we het ook allemaal willen zien!

 

Ik kijk liever naar de positieve punten van de afgelopen jaren

- Een bloeiende adokids met regelmatig een volle tribune

- Het aantal hersenlozen is flink verminderd (of houdt zich rustig)

- Gezinnen/ vrouwen zijn er in overloed in t nwe stadion

- een toschouwesgemiddelde van ruim 11.000

- NOG een jaar eredivisie, wat een weelde

- er zijn nog slechtere clubs

 

Hier houd ik me aan vast.

Nogmaals wil je het anders, neem 10 miljoen mee en je kan t inrichten zoals je zelf wilt......

Ja en het is vandaag ook redelijk weer, dat is ook positief.

 

Dat er ruim 11.000 mensen op de tribunes zitten is hardstikke mooi, kleine kinderen weer terug na jaren ellende zeer bemoedigend.

 

Dat mag ook wel met een stadion wat tientallen miljoenen heeft gekost vind je ook niet?  Daar heb ik ook fors aan meebetaald beste man!

 

Regeren is vooruit zien. En dat valt blijkbaar ook voor jou niet mee. Hoe kan je nou in hemelsnaam met droge ogen aankondigen dat het een mooi vooruitzicht is dat we nog een jaartje eredivisie mogen spelen. Zie jij enige groei dan?

 

Was anders wel beloofd door Kallen en trekpop Jagersma en de raad van elf.

 

Je kan natuurlijk wel je kop in het zand stoppen en wijzen naar andere clubs. Daar kan ik weinig mee.

 

Het is een feit dat de club op kosten van de gemeenschap één van de mooiste en veiligste stadions heeft van nederland. Dat is één van de voornaamste redenen dat er meer mensen komen kijken.

 

Feit is ook dat deze machthebbers de club naar de kloten gaan helpen, door mensen met verstand van zaken buiten de deur te houden.

 

Het is ook een feit dat Groenendijk - door mij zeer gewaardeerd als voetballer - als trainer noch bij Katwijk, nog bij Willem II geen éne hol heeft gepresteerd. En dat Willem II heeft een selectie waar toch aanzienlijk meer uit te halen zou moeten zijn. Maar zoals gezegd: het maakt geen reet uit wie je voor deze kwaliteitsarme selectie neerzet.

 

Ik heb er ook aan meebetaald dat er tientallen miljoenen zijn gegaan naar de bijna bodemloze put ADO. Dus al vind jij van niet dat ik wèl degelijk het grootste recht van spreken heb.

 

Wat jij van mij vind laat mij siberisch. Ik laat me nooit door iemand de mond snoeren dus wen daar maar aan. Niet persoonlijk bedoeld anders hoor.

 

Je zou je als supporter niet op mij moeten richten, nogmaals veel succes daarmee, maar op het wanbeleid wat wordt gevoerd.

Daar zit hem namelijk de pijn. De club wordt schandalig slecht geleid, het enige positieve is inderdaad dat mooie - naamloze, hoe zou dat toch komen?-  stadion. Voor de rest is er alleen maar zeer veel minachting naar de supporters.

 

We gaan weer een seizoen vol ellende en erbarmelijke prestaties tegemoet. Ben bang dat het niet bij tien thuis nederlagen blijft. Dat mag jij dan wel acceptabel vinden. Ik niet!! En wat ik ergens van vind bepaal ik zelf wel beste man, zeker als ook ik daar aan als haags ingezetene actief aan meebetaal.

 

Hadden we de begroting van een klein clubje als RKC dan was ik dolenthousiast geweest. Hoera nog een jaartje Ajax, Feyenoord PSV en noem maar op. Jij en Johannes behoren tot het klapvee, die al tevreden zijn als ADO de toss wint. Ik niet en gelukkig heel veel met mij ook niet. Ik heb schijt aan Kallen, Jagersma, Vierling en al die nietspresterende directeuren. Rij voor de grap eens langs bij het stadion op een doordeweekse dag, en kijk eens wat voor auto's er voor de deur staan. Je bek valt open. Wat die lui er uitvoeren is me volstrekt onduidelijk, dat ze flink cashen niet. Overigens bedoel ik daar niet mee die jongens en meisjes die hun best doen voor een modaal salaris. Die hebben mijn steun en sympathie. Over vasthouden gesproken: die hele Kallen kliek die houdt zich aanzich zelf vast, anders donderen al die idioten tegelijk om.

 

Maar als derde stad met een begroting van een middenmoter moet je gewoon acceptabel voetbal en dito prestaties eisen. Niet de supporters maar beleidsbepalers brengen de club grote schade toe. Maar de wereld op z'n kop zetten wordt klaarblijkelijk door een aantal hier tot norm verheven.

 

Ook dragen de supporters geen schuld omdat we geen normale shirt- en stadionsponsor hebben.

Die kaklullen van Aegon zitten wel bij Ajax en niet bij ons. Oh ja bij Ajax gebeurt nooit wat, dan heb je zeker stopverf in je ogen en oren?

 

Ook dit bestuur en trawanten staat groei in de weg. Dus afvoeren die hap.

 

Onderschat nooit maar dan ook nooit je supporters, want dan ga je onherroepelijk voor de bijl. Dat is geen dreigement maar een belofte(...)

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 14:18 uur

g

Gelukkig zijn we allemaal weer heerlijk negatief. Het huidige seizoen is nog niet eens afgelopen, maar volgens vele shouters hier zijn we volgend jaar alweer gedegradeerd.

 

De Willem II selectie leek in veel opzichten op die van ons: teveel ego's, teveel spelers die zichzelf belangrijker vinden dan ze zijn, en teveel spelers die vinden dat de club ze goed moet betalen, en daarna misschien gaan overwegen om af en toe eens tegen een bal te schoppen. Onze selctie kotste Wetzel uit omdat die zich niet liet koeioneren door die verwende kutjochies, vervolgens kotsten ze RA uit omdat die 'te hard' was voor die verwende kutjochies -het wordt tijd dat die verwende kutjochies eens worden uitgekotst, en gelukkig is daar een goed begin mee gemaakt.

 


Als wij, als supporters, er allemaal zo'n geweldige kijk op hebben, waarom zijn we dan niet allemaal toptrainers? Als wij, als supporters, allemaal zo goed weten hoe de (voetbal)zakenwereld werkt, waarom zijn we dan niet allemaal commercieel directeur bij grote organisaties en halen we tonnen, miljoenen binnen voor onze baas?

 

Kritisch zijn: prima. Maar ik zie alweer veel teveel shouts die zeiken om het zeiken, en die nu alweer de messen aan het slijpen zijn om de volgende trainer (wie het ook wordt) aan het mes te rijgen. Wat dat betreft verbaast het me werkelijk dat er überhaupt nog iemand is die voor onze club wil werken/spelen.

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 13:14 uur

Ooievaar

masterjr schreef:

'Groenendijk belangrijke kandidaat voor hoofdtrainerschap bij ADO'
Vrijdag, 14 mei 2010 om 08:06 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
Alfons Groenendijk is een belangrijke kandidaat om volgend seizoen hoofdtrainer te worden bij ADO Den Haag. De voormalig middenvelder van de club, die werkloos thuis zit sinds zijn vertrek bij Willem II, wordt gezien als een geschikte opvolger voor interim-trainer Maurice Steijn. Hij beschikt niet over de juiste papieren en dient vervangen te worden.

Groenendijk debuteerde als achttienjarige jongen in het profvoetbal bij het toenmalige FC Den Haag en is zodoende bekend met de club. AD/Sportwereld meldt dat de ex-coach van Willem II geïnteresseerd is en dat hij Marcel Valk en Marco Gentile wil meenemen als assistenten. Laatstgenoemde verdween twee jaar geleden van het toneel bij ADO.

De club uit de hofstad dacht lange tijd aan Jan Everse, met wie een oriënterend gesprek werd gehouden. De interim-trainer van SC Heerenveen is echter afgevallen als kandidaat: de reden hiervoor wordt niet genoemd. Saillant is het gegeven dat voormalig technisch directeur André Wetzel voor zijn opvolging als trainer van ADO drie trainers op zijn lijstje had staan: Raymond Atteveld, Everse en Groenendijk. Eerstgenoemde kreeg de kans, maar werd onlangs op non-actief gesteld.
 

Daar was ik al bang voor. Dé perfecte kandidaat c,q, trainer voor Henk Jagersma. Hele aardige nette jongen, maar veel en veel belangrijker: die haalt het niet in z'n hoofd om Henk Jagersma tegen te spreken. Want daar draait het namelijk om. De ster van Henk Jagersma dient ten allen tijden te blijven stralen.

 

Everse die moeten we natuurlijk niet hebben, want dan is het afgelopen met mijn mediapoptredens, en dat gaat me met de dag beter bevallen.

 

Tevens zal Jagersma die domme supporters wel even uitleggen dat ze zeer tevreden zijn  met Groenendijk, hij heeft namelijk een veleden bij de club, was een een hele goede voetballer met een verwoestend schot en werkte hog heel hard ook. Dat laatste diende hij uiteraard allemaal wèl na te vragen.

 

De nieuwe trainer krijgt de beschikking over spelers van het kaliber Susupesa, spelers die zelfs in het 2e van Ajax niet aan spelen zijn toegekomen.

 

Dus is het zeer te wensen dat Go Ahead en Excelsior gaan promoveren.

 

Met Alphons heb ik nu al medelijden. Ook hij zal slachtoffer worden van het gevoerde wanbeleid met opperonbenul Jagersma voorop.

Die jongen krijgt een hele hele matige selectie met de opdracht om eredivisievoetbal te handhaven, maar als die lulhannes al heeft gezegd dat men voor handhaving gaat, dan vrees ik het ergste.

Jammer voor die jongen dat hij met een hopeloze selectie wordt opgezadeld.

 

Deze club heeft een ervaren trainer nodig, iemand van het kaliber Vloet. Die zich puur richt op de selectie en daar alles uitperst en die zich niet laat piepelen door de Jagersma's van deze wereld.

Maar het gaat niet om de club. Het gaat om Jagersma en zijn slippendragers.

 

Overigens heb ik helemaal niets tegen Alphons. laat dat even vooropstaan, maar onder de huidige omstandigheden heb je een houwdegen nodig. En daar is die jongen veel te zacht voor.

 

Een TD aanstellen is niet nodig hoor Henk, welnee joh. Er is binnen de RvC onderhand voldoende kennis van zaken aanwezig om Alphons te sturen. Ja inderdaad we hebben inderdaad Dick Vierling, en een prominente rol voor Atteveld(...)

 

Ik zal de laatste zijn die daar verbaasd over zou zijn. Mark v.d. Kallen laat zich echt niet piepelen door spelers en supporters, dan hebben we niet helemaal in de gaten hoe de verhoudingen liggen, en zal hij dat wel even laten merken.

 

Alphons als trainer met daarboven een TD als Vloet had ik wel een goede optie gevonden. Vloet zou dan Alphons uit de wind kunnen halen en hij zou er op aandringen dat ADO op zeven plaatsen versterking nodig zou hebben. Maar ja, dat komt dan weer in de pers terecht, en laat daar nou net Henk Jagersma al opereren. Dus dat moeten we natuurlijk niet hebben.

 

Ik ga vast voor de kassa's liggen om m'n scc te halen. Zal vast de enige niet zijn(...)

 

Oh oh Den Haag, met je lege stadion;(

 

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 10:09 uur

DeHaagseHyena

FC Den Haag! schreef:

Goed om te horen dat ze dus bezig zijn met de selectie van komend seizoen.

 

Weet je of er al meer bekend is over de trainer (wat dan bijna wel zou moeten) van volgend seizoen? Het is anders toch wel apart dat je al spelers gaat halen/bekijken zonder dat je weet wie er volgend jaar voor de groep staat!

Wel grappig, want Atteveld was toch bezig met de selectie van volgend seizoen....de man zit nu op de goede plaats of?

0
Donderdag 13 mei 2010 om 15:40 uur

FC Den Haag!

Frans schreef:

 

Laatste nieuws ADO Den Haag :

 

Sinds gisteren traint een groot talent uit de Ajax-opleiding bij ADO Den Haag mee : Christian Supusepa - 02/04/1989.

Er word gekeken om hem eventueel te huren van Ajax voor het komende seizoen.

Betreft een linkervleugelverdediger die ook inzetbaar is op het

middenveld.

 

Groeten Frans

 

 

Goed om te horen dat ze dus bezig zijn met de selectie van komend seizoen.

 

Weet je of er al meer bekend is over de trainer (wat dan bijna wel zou moeten) van volgend seizoen? Het is anders toch wel apart dat je al spelers gaat halen/bekijken zonder dat je weet wie er volgend jaar voor de groep staat!

0
Donderdag 13 mei 2010 om 15:25 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Toornstra naar Jong Oranje
Jens Toonrstra is opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje voor de oefenduels met en in Portugal op 18 en 21 mei. Hij mist hierdoor de oefenwedstrijd tegen zijn oude club Alphense Boys.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 13 mei 2010 om 14:06 uur

michel

Toornstra nieuwkomer bij Jong Oranje
DOORWERTH - Bondscoach Cor Pot heeft Jens Toornstra opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje voor de oefenduels met en in Portugal op 18 en 21 mei. De 21-jarige middenvelder van ADO Den Haag meldt zich donderdagmiddag in het trainingskamp in Doorwerth. Toornstra kreeg nooit eerder een uitnodiging voor een vertegenwoordigd nationaal team. Vorig seizoen speelde hij nog voor de amateurs van Alphense Boys.

0
Donderdag 13 mei 2010 om 13:57 uur

Kees

@ Ooievaar.

 

Wat is overal in het geval Everse. Zwolle en Sparta waar hij uit gekegeld is en een paar maanden Heerenveen? Dat is toch niet het referentiekader waar wij naar streven? Wat mij betreft mogen we best wel eisen stellen. Zoveel eredivisie-clubs zijn of komen er niet vrij terwijl de trainers zich scheel solliciteren. Voor een ervaren trainer is dit misschien wel het juiste moment om in ADO te stappen.

 

Een hoop rottigheid is er achter de rug, slechte klassering, frisse en misschien wel grotendeels nieuwe selectie die je als trainer zelf kunt invullen. Moeten we natuurlijk wel opschieten met de sollicitatieprocedure.

 

Tevens is er een gretig en enthousiast publiek en zijn de mogelijkheden op sponsorgebied legio. Laat ik alsjeblieft niet de term van sleeping giant hanteren maar het moment is er wel naar.

 

Tuurlijk heb je gelijk dat die Jagersma een ijdeltuit(je) is maar hij is gelukkig tot nu toe de afgelopen weken wel goed geïnformeerd/gesouffleerd. Laten we daar blij over zijn. Beter een ooievaar in de hand dan tien in de lucht zal ik maar zeggen.

0
Woensdag 12 mei 2010 om 22:14 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Achter de Kazerne heb ik  met plezier de prestaties van De Mos aanschouwt. Was een prachtige tijd om op de zaterdagavond nog snel een wedstrijdje mee te pikken in Mechelen. Ging ik af en toe heen met enkele bekende uit de Haagsche voetbalwereld.

 

De Mos vertoont natuurlijk regelmatig patjepeërs gedrag maar uitlatingen zoals van Everse heb ik hem nooit horen doen. Overigens heeft De Mos een erelijst(je) als trainer terwijl voor de lijst van Everse een vloetje nog te ruim bemeten is.

Kees, als nummer 15 moet je niet de illusie hebben dat je iemand als Ron Jans, of G.J. Verbeek kan aantrekken.

 

Ik vind overigens - maar dat is mijn mening - die Everse zo verkeerd nog niet. Overal zijn de spelers erg enthousiast over zijn aanpak, en hij laat zijn teams verzorgd spelen.

 

Ben alleen bang dat - als hij al zou komen, dat is nog de vraag natuurlijk - hij snel weg is, want die zwiept die nullitieiten als Jagersma en Vierling met een rotgang op zij. Ik heb niet de illusie dat zij macht af willen en gaan staan.

 

De RvC zou zich laten adviseren door mensen met voetbal know how, maar ben bang dat dat het zoveelste lulverhaal is van Jagersma. Tenzij hij daarmee de rol van Atteveld bedoeld natuurlijk. Maar zijn rol bij ADO zou uitgespeeld moeten zijn, hoe je ook over hem denkt.

 

Voorlopig is het weer een hoop gespeculeer, maar hebben we geen trainer, en selectie waarvan niemand in de verste verte weet hoe die er uit gaat zien. Wel dat die behoorlijk versterkt dient te worden, dat staat bijten kijf. Tenzij de doelstelling luidt handhaving. Dan vallen er wederom in het nog steeds naamloze stadion meer nederlagen den overwinningen te aanschouwen. Dat kan je de komende trainer - al zou het Adriaanse zijn - niet aanrekenen. Dat is een product van het tot op de dag van vandaag gevoerde wanbeleid, een nietszeggend persberichtje  van Henk veranderd daar natuurlijk geen klote aan.

 

Bosschaart weer een contract geven is bezopen. Die man heeft de laatste 7 wedstrijden behoorlijk gespeeld en daarvoor 3 3/4 seizoen werkelijk geen hol gepresteerd. Schijnt wèl een stapwonder te zijn.

 

Ben onderhand wèl benieuwd hoe de Atteveld soap eindigt. Maar zal niet verbaasd zijn als Kallen een stukje powerplay laat zien om hem gewoon in dienst te houden op een technische functie. TD?

En Groenendijk dan als trainer zeker?

 

Ben vooralsnog zeer sceptisch gestemd. Coutinho een nieuw contract aanbieden vind ik wel een hele goede zet. Dat heeft HENK JAGERSMA  Raymond Atteveld goed gezien(...)

 

Zwinkels en Dittewig moet je laten gaan, daarvoor kan je net zo goed een cornervlag in de goal zetten. Brandhout.

 

Organisatorisch is het nog steeds het zelfde verhaal, geen kennis, geen visie, dus wordt het wederom last minute werk.

 

p.s. wat Borst over ADO meent te moeten verkondigen interesseert me net zoveel als het weer in Tokio.

Maar zijn stuitende desinteresse aangaande de ramp met dat vliegtuig in Libië vind ik ronduit stuitend.

 

 

 

0
Woensdag 12 mei 2010 om 22:02 uur

Nu online

zuiderwijk, poemba en 361 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4