Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Aad schreef:

Die 13 % die een overwinning voorspellen tegen Feijenoord moeten vanavond verplicht 10 x de wedstrijd van Feijenoord tegen Utrecht zien en daarna 10 x die van ADO tegen NEC.
En als ze dan nog denken dat we winnen: pilletje, rustig gaan liggen ..... de broeders met de dwangbuis komen er aan.
helaas maar waar Aad....

Ook je post over v/d Kallen is terecht, na Wetzel & Atteveld verdomd hij het wéér om een trainer tijdig te ontslaan.

Steijn zal de boeken ingaan als de sloper van de club als we zo doorgaan, ook lullig voor een clubman.
0
Zondag 19 januari 2014 om 17:57 uur

1905

19-01-2014 | 15:30

DEN HAAG - Alarmfase 1 is het voor ADO Den Haag. `Dit verlies tegen NEC komt als een mokerslag aan`, reageert ADO-trainer Maurice Steijn op de 3-1 nederlaag in Nijmegen.


`Ik vind dat we in de eerste helft goed hebben gespeeld en kansen creëerden. We waren de bovenliggende ploeg, maar belonen onszelf niet.` Cruciaal in de wedstrijd was de blessure van Vito Wormgoor, halverwege de eerste helft. `Dat hadden we niet goed door. Hij liep ineens van het veld en voor je het weet sta je met 2-1 achter.`

ADO zakt door de nederlaag naar de zeventiende op achttiende plek in de eredivisie. `Wij hadden het verdiend om op voorsprong te komen maar dat is niet altijd de realiteit. Het meest vervelende is dat het geen je probeert gewoon lukt in de eerste helft. En dan zijn er twee zwakke momenten die de wedstrijd beslissen.`
0
Zondag 19 januari 2014 om 17:08 uur

dennist

geen woorden voor k die steijn eruit aub hij heeft meer verstand van weed kweken wat hij 10 jaar geleden nog deed bij mij in de straat laat die dat maar weer doen want verstand van voetbal heeft die k lul niet het is de langst zittende trainer van ons club dus tijd om op te k... nog nooit meegemaakt in 35 jaar dat ik er nou kom mis tijd voor oude acties
0
Zondag 19 januari 2014 om 17:05 uur

Ricky

ADO Den Haag staat na de negentiende speelronde op de achttiende positie in de Eredivisie. Trainer Maurice Steijn zag zijn elftal met 3-1 verliezen bij NEC.

"Er had meer ingezeten. Desondanks komt deze klap heel hard aan", stamelde Steijn na afloop van de wedstrijd. De oefenmeester beaamde dat ADO in een penibele situatie zit. "De supporters zullen onrustig worden. Het is aan ons om de rust wel te bewaren en voor de ommekeer te zorgen."

"Voor mijn gevoel was deze nederlaag niet nodig", vervolgde de trainer. "Vooral in de eerste helft hadden wij de zaken onder controle. We vergeten alleen voldoende te scoren, hoewel we aanvankelijk nog wel goed terug kwamen van een achterstand."

Waar wachten we nog op?
0
Zondag 19 januari 2014 om 17:00 uur

Dannyy

<FCDH> schreef:

Gasten als we nu niet zelf gaan ingrijpen met ze alle gaan we roemloos degraderen
Wat moeten we doen dan? Het is klaar. De klub is al kapot en dat is te danken aan 3 jaar wanbeleid. Toornstra, Immers, Verhoek, Kum, Derijck ect. Allemaal verkocht voor een habbekrats met rare verkoopclausules. Als kers op de taart heb je ook nog een trainer die spelers niet beter maakt en een verschrikkelijk tactisch vermogen heeft. Hopelijk helpt de trainerswissel.
0
Zondag 19 januari 2014 om 16:52 uur

Madmax

Martin Jol word de nieuwe trainer van ADO Den Haag.

Bron: Frans & Alessandro
0
Zondag 19 januari 2014 om 16:47 uur

pajam

Christian Supusepa: `Er knapte iets in mijn hoofd na wissel`

19-01-2014 | 15:49
DEN HAAG - Hij mocht in de 36e minuut invallen voor de geblesseerde Vito Wormgoor, maar moest in de zeventigste minuut het veld ruimen voor Mitchell Schet. Christian Supusepa is niet blij met zijn wissel tegen NEC.
De linksback van ADO Den Haag stormde na de wissel gelijk door naar kleedkamer. `Er knapte iets in mijn hoofd na de wissel. Dat was ook wel te merken in de kleedkamer`, aldus Supusepa. Hij heeft nog geen tekst en uitleg gekregen van trainer Maurice Steijn. `Ik hoef dat ook niet.`

`Die wissel vind ik heel kut. Ik speelde een goede wedstrijd en direct na de 3-1 word ik gewisseld. Daar baal ik heel erg van`, stelt Supusepa. De verdediger is op een dood spoor beland bij ADO Den Haag en wil in de winterstop vertrekken uit Den Haag.


................................ZUCHT!
0
Zondag 19 januari 2014 om 16:01 uur

pajam

kako schreef:

Kijkend naar de virtuele stand staan we op plek 18, toch knap. Kijk je verder naar de cijfers, van de 19 gespeelde wedstrijden heeft ADO de ( verreweg ) meeste wedstrijden verloren liefst 12 stuks. Hebeb we bijna de minst scorende ploeg en hebben we de op drie na meeste doelpunten tegen. Met dit soort cijfers kan je alleen rechtstreeks degraderen.
Het is ondertussen eerder een wonder als het ons nog lukt om boven de 17e plaats te eindigen.

Wederom hebben we pech gehad en is het volgens onze trainer niet terecht dat de tegenstander wint.
Uiteindelijk staan we dus 18e, krijgen we ruim 2,3 doelpunten per wedstrijd tegen en scoren er zelf misschien 1.

Het doet heel veel pijn, we gaan steeds harder richting degradatie, terwijl clubs als Heracles met zo`n 4-5 miljoen minder aan begroting het structureel betere doen dan wij!!

Met een selectie die 200% NIET onder doet voor NEC, NAC, Heracles, PEC, Cambuur, GAE en Roda JC en nog durven mede supporters het hand boven het hoofd van Steijn & Co. te houden.
Mét "club man" Steijn is klaarblijkelijk fijner dan hem eventueel - terecht- kritisch te benaderen.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat een andere trainer vele male betere resultaten had neergezet met de voor hem beschikbare budget & spelersmateriaal, maar áls je al de schuld bij de kwaliteit van de selectie wil neerleggen, onderstreep ik dan wel even het feit dat Steijn dit seizoen alleen al 12 (!!!!!!!!!!) spelers heeft gehaald. Net als hij al 2 seizoenen eerder aan `zijn` elftal heeft mogen sleutelen door het snijden in de selectie en het halen van `versterkingen`.
Daarvoor als assistent ook al een aantal jaar bij de club en daarvoor in de jeugd.

Je zou verwachten dat de beste man de club door en door zou kennen, maar zijn resultaten geven aan dat hij met alle kennis en tijd bij de club NIETS voor elkaar krijgt.

wéér een degradatie en dan samen met Sparta/VVV/Willem II/De Graafschap e.d. vechten voor 1 promotie plaat, terwijl clubs als GAE, Cambuur, PEC en Heracles lekker eredivisie spelen.



0
Zondag 19 januari 2014 om 15:56 uur

Advertentie

Dannyy

Het moet nu gewoon een keer klaar zijn.. Na 3 jaar antivoetbal met rare opstellingen en weinig passie en beleving wordt het tijd voor een nieuwe trainer, anders ben ik bang dat het gaat escaleren tegen Feyenoord.. Het is mooi geweest Steijn.
0
Zondag 19 januari 2014 om 15:46 uur

Ron001

tanker070 schreef:

Die zit er morgen nog 100%
Als ze het bij vi zeggen dan gebeurt het pas!! Nee ik was ook tegen zijn vertrek, maar nu is de koek op, andere trainer , maar wie!?? In ieder geval 1 die niet verdedigend is in gesteld!!! Pff ben er nu even klaar mee...... Ik hoop dat. Het bestuur nu iets doet....
0
Zondag 19 januari 2014 om 15:45 uur

Nu online

KvR, Jk23, Aad, The Hague FC, Haraldberg1, rh_vakm, Renearmand56, GroenGeelHart070, Bleek en 429 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2