Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

rien1 schreef:

Ik heb het zelf niet gezien op wat voor manier dit ging, maar het weigeren van de camera van West, zou ook te maken kunnen hebben met de "problemen" rond het sneller terug komen van Ricky vd Bergh en Wetzel die misschien zijn conclusies gaat trekken. Zou het daar niet mee te maken kunnen hebben? Ik hoop het maar, want anders zie ik het net als jij somber in.

Als dat de reden is dat ze weggaan nou ja prima dan. Neem aan dat Atteveld dan ook zijn conclusies trekt.

 

Vindt Wetzel niet zo'n slechte TD als de meeste andere hier. Maar in Atteveld heb ik gezien zijn opstellingen weinig vertrouwen meer.

 

Begrijp er ook helemaal niks van want Buijs was ook een groot voorstander vd terugkomst van VD Bergh.

 

Echter er loopt een uitstekende vent vrij rond Jan Everse.

Die weet wel hoe die met VD Bergh en de rest van het team om moet gaan.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 20:20 uur

Bert

ELF Voetbal werkt samen met www.Catenaccio.nl. Op deze website staan achtergrondverhalen over de (inter)nationale voetbalwereld. Wekelijks verschijnt één artikel op ELF Voetbal. Dit keer een oproep aan technisch directeur André Wetzel van ADO Den Haag.

André Wetzel maakte in april dit jaar een bijzondere stap bij zijn oude liefde ADO Den Haag. Met nog vier wedstrijden te gaan als hoofdcoach (én technisch directeur, wat hij nog steeds is) gaf hij het stokje van hoofdcoach alvast over aan zijn opvolger Raymond Atteveld. "Zodat de spelers kunnen bewijzen dat ze eredivisiewaardig zijn." De spelers zijn dat wel, de nieuwe trainer helaas niet.
Even terug naar de periode vóór André Wetzel. ADO Den Haag belandde in een dip en een dramatische degradatie naar de eerste divisie volgde in 2007. Zelfs in de Eerste Divisie kon de club even geen potten breken, ondanks het gloednieuwe stadion. Bovendien kwamen de supporters van de club regelmatig negatief in het nieuws. De malaise was compleet.

Uiteindelijk ging het beter en kon ADO na één seizoen met een zesde plek en nacompetitie terugkeren in de Eredivisie. Dit ten kostte van mijn geliefde VVV Venlo, destijds de club van hoofdtrainer - jawel - André Wetzel. Die zat met een duivels dilemma opgescheept.
Sportief gezien wilde Wetzel ongetwijfeld winnen met VVV en lijfbehoud afdwingen in de nacompetitie. Ik twijfel niet aan zijn integriteit, maar aangezien hij al een contract van ADO op zak had zou het hem ook niet slecht uitkomen als zijn nieuwe club promoveerde. Dat gebeurde ook, VVV degradeerde.
Wetzel had een redelijk debuutseizoen bij ADO. Tegen het einde van 't seizoen leek de rust bij ADO onder het bewind van Wetzel hersteld, dat was waarschijnlijk zijn belangrijkste verdienste. De club had zich staande gehouden in de Eredivisie en kwam niet ernstig in gevaar.
Toen kwam die bijzondere stap. Wetzel had het - begrijpelijk - te druk met zijn dubbelrol als technisch directeur en hoofdtrainer. Rust, lijfsbehoud, een goed moment om het stokje over te dragen aan Raymond Atteveld, vier wedstrijden voor het einde. Toch? Zeker, behalve dan het deel Raymond Atteveld.
Inmiddels, een half jaar later, ziet het er een stuk minder rooskleurig uit voor ADO. ADO is één van de vier clubs die de beste papieren heeft voor degradatie. Het team heeft al elf wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Atteveld weet ook niet wat ie er mee aanmoet.
De onrust zal langzaam groeien. Het is niet de eerste keer dat Atteveld een historisch slechte reeks neerzet. Bij Roda won hij in 2008 twee wedstrijden in tien maanden, ontslag volgde. Bovendien was er volgens technisch directeur Martin van Geel sprake van "een verstoorde relatie met een aantal personen binnen de spelersgroep." Niet echt een vertrouwenwekkende start van zijn trainersloopbaan.
André Wetzel was bij de aanstelling overtuigd dat zijn "jonge, karaktervolle trainer die enthousiast is" zou slagen. Atteveld kan dan een leuke voetballer zijn geweest en een ADO-verleden hebben - het is vooral een trainer met weinig ervaring en een gebrek aan bewezen kwaliteiten. Weinig wijst er op dat zo'n onervaren trainer slaagt bij zo'n moeilijke club als ADO.
Misschien kan Wetzel het maar beter weer zelf gaan doen. Want uiteindelijk is de hoofdcoach, de man op het veld, toch degene die op korte termijn de meeste invloed heeft op de prestaties van de spelers.



 

0
Dinsdag 15 december 2009 om 18:52 uur

morley

Aad schreef:

Als je zo redeneert moet je de Feijenoord-methode toepassen. Die willen de selectie schonen (alle grootverdieners er uit) en aanvullen met "goedkope" eigen jeugd. En een niet al te hoogdravende opdracht: Eindigen in het linkerrijtje.

 

Wanneer wij dat zouden doen moeten we dat mijns inziens zo snel mogelijk doen. Direkt na de winterstop de grootverdieners er uit en jongens als Achterberg, Koksal en Toornstra er in. Met maar 1 "simpele" opdracht: Handhaven, desnoods via de nacompetitie.

Het zou kunnen werken maar kan ook zomaar tot degradatie leiden.

een interessant idee... als we toptalenten als wijnaldum en fer zouden hebben....

 

onze jeugd is nog lang niet goed genoeg voor de eredivisie. dat zie je aan ons grootste talent vicento die noodgedwongen (vanwege het ontbreken van een goede spits in de selectie) al in de basis moet starten en nog weinig indruk kan maken.

 

je moet gewoon je beste spelers blijven gebruiken. die gasten zullen alles moeten blijven geven om ergens nog een contract te verdienen voor volgend seizoen. kijk maar naar iemand als kevin bobson, toch ook een redelijk aanvaller maar voorlopig komt hij niet meer aan een club.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 15:41 uur

morley

Midden-Oost schreef:

Beste shouters,

Laten we eens even in de huid kruipen van onze TD. Van de onderstaande 14 spelers loopt het contract af in de zomer. Wie kunnen we écht niet missen ??

- Coutinho
- Waterman
- Horvath
- L. Piqué
- Tillema
- Bosschaart
- Cornelisse
- Gielisse
- Knopper
- Koksal
- Schwiebbe
- Hulst
- Soltani
- Verhoek

Ik zou graag zien dat Coutinho, Knopper en Hulst bijtekenen. Verder op de wachtlijst, een L.Piqué en een Verhoek. De rest mag van mij wel weg.

 

Ik denk dat we met een vertrek van een Waterman, Yuri, Bosschaart, Horvath, Soltani, Knopper en Verhoek een leuk stukje budget overhouden.
 

je vergeet ditewig. maar coutinho en ditewig hebben beide een optie voor nog een seizoen in hun contract dus die kun je volgend jaar ook nog lichten. dat zullen ook niet de duurste spelers zijn.

 

ook lorenzo piqué, tillema, gielisse, koksal, schwiebbe en hulst zullen geen grootverdieners zijn. als ze talentvol zijn zullen ze heus wel een nieuw contract krijgen voorgelegd. hetzelfde zal gelden voor talenten als toornstra en achterberg.

 

ik kan niet inschatten wat iedereen verdient maar ik vermoed dat waterman, bosschaart en cornelisse zwaar overbetaald worden als je het afzet tot wat ze presteren. wees maar blij dat je van die contracten af kan.

 

knopper is vorig seizoen van zeer grote waarde geweest maar heeft in z'n overige contractperiode bij ons ook bar weinig gepresteerd. de vraag is hoe snel hij z'n goede vorm straks weer terugheeft, als hij überhaupt fit weer helemaal fit wordt. verder is hij aan het begin van volgend seizoen 33 jaar en oudere spelers zijn sowieso al meer blessuregevoelig. en... ook niet onbelangrijk... het is ongetwijfeld een forse salarispost die wegvalt!

 

horváth, soltani en verhoek zijn redelijke spelers die van mij mogen blijven maar ze zijn echt wel vervangbaar en zijn geen niveau voor de middenmoot/subtop eredivisie.

 

al met al geen ramp als je het mij vraagt. een grondige opschoning van de selectie kan zelfs geen kwaad....

0
Dinsdag 15 december 2009 om 14:03 uur

anti td

Aad schreef:

De 3 miljoen van VDK zal wel gewoon naar de gemeente Den Haag gaan als aflossing van een schuld. Anders zou de gemeenteraad er niet zo over zeiken.

 

Het wordt tijd dat van der Kallen eens om tafel gaat met de supporters, de ouden de jongen de fanatieken en de niet zo fantieken. Maar alsjeblieft niet met een figuur erbij als het want die praat alles recht wat krom is.

Van der Kallen moet weten wat er leeft onder de supporters. Gelukkig ik niet maar er zijn er die vanavond geen hap vreten omdat ze hun club naar de gallemiese zien gaan. En dat door een voorbijganger als Atteveld en een nono als het .

We zijn genaaid en zoet gehouden met mooie verhalen. Ik heb lang gepoogd positief te blijven maar het gaat op alle vlakken de verkeerde kant op en als van der Kallen in de huidige situatie denkt dat er meer vaste toeschouwers komen is hij als de duivel die hoopt dat hij de hemel binnenkomt.

 

VAN DER KALLEN ALSJEBLIEFT WORDT WAKKER VOORDAT MIJN CLUB NAAR DE KLOTEN IS.

vdK is op de hoogte, and something's going on.

 

Wetzel is niet voor commentaar bereikbaar (huh????) volgens eredivisielive die meer wilde weten over de banner die voor MN hing ;Ricky moet blijven, Wetzel moet zwijgen.

 

Weinig Wetzel trouwens de laatste dagen. Coupe gepleegd tegen de baas van Den Haag?? Of gewoon ingegrepen door het verstandige deel van het management?

 

Nog iemand die niet ziet wat een blaaskaak AW is? Met geouwehoer heeft hij het jarenlang vol kunnen houden. In Den Haag wordt zijn luchtbel doorgeprikt. Volgende keer eerder luisteren naar de 'onruststokers'.

 

MORE POWAH TO THE FANS!!!

 

 

0
Zondag 13 december 2009 om 23:36 uur

rien1

@Ooievaar.  Heb net de wedstrijd eens goed bekeken. Ik kon het niet live zien, omdat ik door mijn storingsdienst het "ongeluk" trof dat ik ineens om 14.00u op Den Haag-Centraal moest verschijnen. Het enige wat ik had was een klein radiootje waar ik af en toe even op kon luisteren.

Maar ook via de kijkbuis heb ik mijn ogen uitgekeken, en mogen we inderdaad nog heel blij zijn dat er 11.000 man afkwamen op deze rotzooi. Want eerlijk gezegd is het op een uitzondering na thuis bar en boos. Bij elke thuiswedstrijd gaan we weer met een keiharde kater naar huis. Met bij iedere thuiswedstrijd als extra zout in de open wonden in het voorbij gaan naar huis iedere keer een uit zijn dak gaand en hossend uitvak. Nu weet je dat je als ADO-supporter eenmaal vaker wedstrijden verliest als bij de top 3. Maar nu nog effe en ik kan de volgende thuiswedstrijd precies uittekenen hoe alles gaat. En dan inderdaad nog 11.000 man op de tribunes. Maar ik vrees dat dit op deze manier steeds minder vaak het geval zal zijn, want men zal het (na ook bv de wanvertoning tegen oa PSV) nu snel zat zijn. En dan nog te horen krijgen van die hotemetoten dat je je buren en familie moet meenemen als we willen dat ADO naar het linkerrijtje moet. Kun  je nagaan hoe ze over ons als supporters denken.

En dat terwijl het licht en consorten zich te groot voelen om een uitnodiging van Van Zweden aan te nemen om bij zijn club eens in de keuken te komen kijken. Daar doen ze nl veel met weinig, om het even kort door de bocht te zeggen.    

0
Zondag 13 december 2009 om 23:21 uur

Advertentie

Francisco

Niet direct reageren heb ik altijd geleerd daarom thuis eerst een biertje even eten en studio sport kijken en dan nu alles even op rij.

 

Tactisch voor de zoveelste keer erg zwak net als tegen Sparta pas reageren in de rust en dan nog verkeerd ook.

Amini raakte voorin geen bal en Pique  helemaal niet als je zoiets probeert ok maar treedt dan ook op als blijkt dat het niet gaat. Waarom niet Amni terug naar achteren en Pique eruit (moet zich in het 2e maar "verder ontwikkelen"). Verbeek ging er heerlijk op in want hij liet de 2e helft Pique de vrije man zijn dat was weer een makkie voor Heracles!

Waarom niet starten met Vincento op de vleugel, daar heeft hij meer ruimte,  en Milic in de spits?

Dittewig is een leuke keeper (heb ik al meer gezegd) maar pakt geen punten. Hij is niet de baas in zijn 5 metergebied en ging in mijn ogen ook niet helemaal vrijuit bij die 2e goal. Straalt te weinig rust uit en dat slaat over op de rest van het team.

Wat verder opviel in de 1e helft waren er 4 !!! misverstanden omdat er onderling niet gecoached werd. Hoe is dit mogelijk.

Verschillende mensen noemen Verhoek de beste vanmiddag. In mijn ogen heeft hij hard gewerkt maar verder kwam er verdomd weinig uit voortzettingen. Hoeveel voorzetten zijn er goed aangekomen??

Als dit alles zo doorgaat zitten we volgend jaar weer op vrijdag naar Oss en zo te kijken!

0
Zondag 13 december 2009 om 20:19 uur

Kees

Van deze begroting moet je natuurlijk wel drie miljoen aftrekken i.v.m. het tekort van afgelopen seizoen.

 

Ooievaar heeft een punt dat misschien wel de verkeerde kop gaat rollen. Anderzijds krijgt hij ze ook niet meer aan het voetballen en is daar ook verantwoordelijk voor.

 

Of is er gewoon te weinig voetbal know how in de directie en RVC?

0
Zondag 13 december 2009 om 18:55 uur

marcellino

Bert schreef:

Tja als we allemaal zo gaan denken wordt het zeker niks meer met Ado.  Als we drie jaar in de eerste divisie spelen zijn we bankroet. Daar is het stadion te duur voor.

 

Ik begrijp die eeuwige frustratie niet tuurlijk had ik op meer gehoopt droom ook van plek 10. Maar we hebben geen geld dat hebben we met uitzondering van de periode onder Dé Stoop ook nooit gehad. Het enige wat je de ploeg kan verwijten is dat ze soms als een kip zonder kop lopen te voetballen. Achterin balletje breed en vervolgens balverlies.

 

Alleen ze kunnen denk ik niet beter. Pique, Hese Toornstra zijn talenten die nog de nodige fouten gaan maken.

 

VD Kallen zei het laatst nog bij vak W de supporters bepalen zelf of er versterkingen komen. Recette moet omhoog.  

 

Ik kan er ook niet meer van maken maar als we ooit wat hopelijk nooit gebeurd moeten vechten om in de eerste divisie te blijven ben ik erbij.

 

Laten we hopen dat we ons dit seizoen wederom handhaven er zijn veel clubs met financiële problemen. Wellicht kunnen we vd zomer dan toch een paar buitenkansjes voor weinig binnenhalen.

Bert het wordt ook niks meer met den haag.

 

dit loopt al 25 jaar,onze reding had het nieuwe stadion moeten zijn en gelukkig komen er meer supporters gemiddeld +/- 4000 meer.

 

en nog vind v/d kallen dat wij als supporters bepalen of er versterking kan komen.

 

bij geen eene club is het stijf uitverkocht zelfs bij clubs waar alle seizoen kaarten verkocht zijn zitten er wedstrijden tussen dat veel mensen thuis blijven.

 

als v/d kallen dan roept dat het aan de supporters ligt weten we ook gelijk waar we staan.

 

er is dus geen geld wat betreft sponsering,of suiker oompjes.

 

Hoe moeten we dan en jij mag het uitleggen bert naar het beloofde linker rijtje en ook nog voor europa gaan.

 

En kom niet met de krediet crisis.

 

want de supporters lopen nog steeds niet warm voor den haag zelfs tegen de toppers is het niet uitverkocht.

 

we staan op de zelfde plek als vorig jaar terwijl er toch gezegd is dat we dit jaar stappen moeten maken nou ik zie ze niet sterker nog.

er is nog nooit zo veel rumoer geweest binnen de club.

 

Je kan alles willen en ik geloof dat den haag er alles aan doet maar als de gemeente met een vingertje wijst als den haag wil investeren en iets dan niet door gaat kan je ook geen beter elftal neer zetten.

 

het is gewoon bewezen dat het publiek in den haag het voetbal en het eeuwige jojo efect zat is en gewoon waar voor hun geld willen.

en dat is volgens mij ook niet te veel gevraagd voor de trouwe supporters die er al tien talle jaren komen.

 

investeer en zet een elftal neer die echt in het linker rijtje voetbald en je zal zien dat het elke week is uitverkocht en de tweede ring er binnen een korte tijd op zit.

 

door modderen als nu neemt teveel risico mee eerstedivisie,supporters die weer van zich laten horen,de beste spelers vertrekken want hebben geen zin om in de eerstedivisie te voetballen,sponsors komen niet omdat reclame dan weinig in houdt en tv gelden zijn minimaal.

 

wat houdt den haag dan tegen.

de gemeente ik denk het wel

en daar is niets tegen te doen.

 

en zo lang den haag geen eifgen baas is en blijft aan modderen kom ik niet meer in het stadion.

ik ben nu 41 en ben er van af  mijn 5 bij geweest maar ben het nu zat.

0
Zondag 13 december 2009 om 13:18 uur

Jensen

Bert schreef:

Minder directeuren ik weet niet of dat verstandig is. Er is al enorm bezuinigd op personeel. Club moet ook nog geleid blijven worden.

 

Voor wat betreft die lulverhalen ben ik het wel eens.

 

Maar misshien moeten Hagenaars eerst eens meer achter hun club

gaan staan. Daar valt nog veel te winnen. In plaats van naar Sparta of 010 te gaan.

Precies Bert. De Hagenezen en de Hagenaars moeten achter onze club staan.

En minder directeuren? Als de (huidige) td maar blijft.

John van Zweden vertelde op TV West dat hij de club al een paar keer uitgenodigd heeft om bij Swansea in de keuken te kijken.

Daar doen ze veel met weinig.

0
Zondag 13 december 2009 om 12:04 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 163 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4