Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

marcellino schreef:

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

Tja als we allemaal zo gaan denken wordt het zeker niks meer met Ado.  Als we drie jaar in de eerste divisie spelen zijn we bankroet. Daar is het stadion te duur voor.

 

Ik begrijp die eeuwige frustratie niet tuurlijk had ik op meer gehoopt droom ook van plek 10. Maar we hebben geen geld dat hebben we met uitzondering van de periode onder Dé Stoop ook nooit gehad. Het enige wat je de ploeg kan verwijten is dat ze soms als een kip zonder kop lopen te voetballen. Achterin balletje breed en vervolgens balverlies.

 

Alleen ze kunnen denk ik niet beter. Pique, Hese Toornstra zijn talenten die nog de nodige fouten gaan maken.

 

VD Kallen zei het laatst nog bij vak W de supporters bepalen zelf of er versterkingen komen. Recette moet omhoog.  

 

Ik kan er ook niet meer van maken maar als we ooit wat hopelijk nooit gebeurd moeten vechten om in de eerste divisie te blijven ben ik erbij.

 

Laten we hopen dat we ons dit seizoen wederom handhaven er zijn veel clubs met financiële problemen. Wellicht kunnen we vd zomer dan toch een paar buitenkansjes voor weinig binnenhalen.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 19:39 uur

Kees

Bert schreef:

Toch hebben veel jongere fans heel weinig met rood groen. Ik ben er ook geen voorstandiger van. Lekker houden zoals het nu is. Dus uit rood groen thuis gewoon groen geel.

 

Veel fans praten nog steeds over Fc Den Haag en niet over Ado.

Dat zijn mn. de 30 plussers denk ik.

 

Maar goed daar zullen de ouderen 60+ generatie wel weer anders over denken. 

 

Maar een goed argument van jou is dat groen geel de kleuren van de stad zijn.

Toch hebben veel jongere fans heel weinig met rood groen.

 

Bert: wordt wakker. Je bent ook de vijftig gepasseerd. Voor mij blijft het overigens ADO.

 

Morgen om 13.00 uur bij Henk Patat met of pindasaus. Of nemen we in het stadion een sateschotel met een biertje?

0
Zaterdag 12 december 2009 om 19:22 uur

Bert

Kees schreef:

Inderdaad een prima voorstel. Echter ik denk dat de gemeente Den Haag graag de geel/groene kleuren ziet die toch wel bij de stad 's-Gravenhaege thuishoren.

 

Stuur je voorstel naar Redactie ADOfans.nl adofans@hotmail.com .

 

Bijna iedere week staat daar een verse poll op de hoofdsite met gemiddeld zo'n 1000 stemmers. Of misschien plaatst Max hem.

Toch hebben veel jongere fans heel weinig met rood groen. Ik ben er ook geen voorstandiger van. Lekker houden zoals het nu is. Dus uit rood groen thuis gewoon groen geel.

 

Veel fans praten nog steeds over Fc Den Haag en niet over Ado.

Dat zijn mn. de 30 plussers denk ik.

 

Maar goed daar zullen de ouderen 60+ generatie wel weer anders over denken. 

 

Maar een goed argument van jou is dat groen geel de kleuren van de stad zijn.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 19:16 uur

dirk

Mike schreef:

Beste Dirk, je schrijft in een leuke stijl alleen áls je iets met een dergelijke stelligheid schrijft, zorg dan ook dat het klopt anders maak je jezelf wel erg belachelijk.

 

De geografische afstand tussen Den Haag en Noordwijk is 24,2 km en die tussen Almelo en Oldenzaal 27,0 dus een de aanstelling van Kuipers (Oldenzaal) voor een uitwedstrijd van Heracles (Almelo) is vergelijkbaar met de aanstelling van Vink (Noordwijk) voor een uitwedstrijd van ADO (Den Haag). Snap je m nog?

 

Ten tweede is een van door jou genoemde Haagse scheidsrechters mijn oom en ik kan je zeggen dat hij vele malen ADO en FC Den Haag gefloten heeft in een uitwedstrijd. Dat jij je dat niet kan herinneren kan ik je niet kwalijk nemen.

Door de aanstelling van Kuipers voor een uitwedstrijd van Heracles als partijdigheid te beschouwen en daarbij weer in de slachtofferrol te kruipen is niet reeel.

Beste Mike,

Ik neem voor kennisgeving aan wat je hebt geschreven, in die zin dat ik hoop dat Kuipers zondag fluit zoals een scheidsrechter hoort te fluiten. Ik denk overigens, nee weet wel zeker dat in Noordwijk(erhout) betrokkenheid met en gevoelens voor ADO Den Haag beduidend minder zijn dan de meelevendheid van Tukkers met FC Twente en Heracles. In Noordwijk(erhout) zijn bovenal Ajax en Feyenoord de favoriete clubs naast de locale amateurs van Noordwijk, SJC en VVSB. Met Den Haag hebben ze daar weinig tot niks. En dat geldt zeker ook voor Vink, die een paar seizoenen geleden als tribuneklant zich de opmerking veroorloofde dat Den Haag maar weer lekker naar de eerste divisie moest afzakken, toen de ADO-aanhang zijn collega op het veld had weggehoond. Daarentegen leeft heel Twente en zeker ook Oldenzaal mee met Twente en Heracles. In dat opzicht laat de afstand Den Haag-Noordwijk(erhout) zich in geen enkel opzicht vergelijken met de afstand Almelo-Oldenzaal, hoeveel het aantal kilometers afgaande op jouw opgave vrijwel gelijk is. Kort samengevat hoop ik als vermeende stemmingmaker van harte zondag door Kuipers in het ongelijk te worden gesteld.

0
Vrijdag 11 december 2009 om 00:14 uur

supporter-noord

Ruudje16 schreef:

Lees net dat Kluivert z'n trainersdiploma gehaald heeft...........

(de wonderen zijn de wereld nog niet uit)

Ach, als hij net zo goed heeft opgelet als toen hij leerde voor zijn rijbewijs, heb ik er weinig vertrouwen in.

0
Woensdag 9 december 2009 om 19:12 uur

Jensen

Aad schreef:

Wij zitten niet bij de vergaderingen van de RvC maar ik kan mij voorstellen dat ze er lang over praten maar niet hun macht hebben willen gebruiken om Atteveld / Wetzel te dwingen. Waarschijnlijk hoopten ze op gezond verstand van die 2. En dat van Ricky uiteraard.

 

Of Ricky zo de poort uitwandelt valt te bezien. Dat hangt volgens mij helemaal af van zijn houding tijdens de gesprekken die er nu wel zullen komen.

Uit eigener beweging zal Ricky mijns inziens niet zijn fans in de steek laten en willen bewijzen DE man voor ADO te zijn.

Aad, ik weet nog steeds niet zeker of Ricky wel DE man voor ons is.

Bij de discussies van maanden geleden al heb ik aangegeven dat hij weinig scoort, geschorst of geblesseerd is.

Dat is allemaal uitgekomen. En ik zou er nu bij kunnen zeggen dat hij veel balverlies lijdt.

0
Woensdag 9 december 2009 om 12:49 uur

Johannes

Mooie shout Marcellino! We gooien er met z'n allen de schouders onder, hopelijk flikken we het kunstje van de handhaving dan samen. Als je na de winterstop weer kunt beschikken over Knopper en Van den Bergh en stel nou dat er toch voorzichtig nog een aanvaller bij komt... Er val dit seizoen weinig te genieten, maar als je op een Vicento of een Immers let en als je kijkt hoe Piqué het Ammi heel lastig gaat maken, hoe een Toornstra een mooi debuut maakt... dat zijn echt lichtpuntjes. Er zit nog wel wat kapitaal in de selectie, dus laten we niet overvragen en die gasten kapot maken.


Milic moet weer in de basis trouwens. Twee spitsen-systeem graag met Vicento.

0
Zondag 6 december 2009 om 12:59 uur

rien1

Bert schreef:

Jij ook bedankt Rien.;) Probleem is wel dat normaal praten nog steeds niet lukt. Ben nog schoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Was zeker een leuke avond!

Haha, ik heb ook geen stem meer over. Gisteren al niet meer, maar vanochtend was het helemaal een drama. Maar ja, we moesten nu eenmaal extra laten horen vanwege dat we met weinig waren. Dan maar 3x harder schreeuwen. Misschien heeft het toch nog geholpen :)

0
Zaterdag 5 december 2009 om 23:47 uur

Advertentie

Vincent

<FCDH> schreef:

welke crisis?de winkels zijn overvol horde mensen overal niemand heeft volgens mij een boterham minder gegeten??alleen de regering heeft haar zin met alle maatregelen en bezuinigingen dat was het doel dus missie geslaagd

Als je de mazzel hebt dat je je baan nog hebt zal je inderdaad weinig van de crisis hebben gemerkt.

Behoorlijk wat bedrijven failliet, ontslagen  en reorganisaties

0
Zaterdag 5 december 2009 om 22:53 uur

Kees

Vincent schreef:

3e wedstrijd op rij waarin de combinatie verhoek - soltani scoren.

Sinds de onderhandelingen met soltani gestopt zijn heeft hij 3 weken achter gescoord.

Bij gebrek aan andere serieuze opties zou ik hem toch maar gewoon een jaarcontract aanbieden.

 

 

Ik kan je echt volgen. Ondanks dat Soltani regelmatig veel ergernis oproept is zijn rendement vrij hoog in vergelijking met de gemiddelde eredivisievoetballer die op de vleugels staat.

 

Zelf heb ik me ook vrij vaak negatief over hem uitgelaten maar wat ik al eerder schreef: hij heeft toch echt het gevoel om op de juiste plaats te staan.

 

Als Atteveld (en wat niet echt gemakkelijk is) er in slaagt om Verhoek en Soltani nog veel rustiger en slimmer te laten worden dan zijn het twee heel bruikbare aanvallers.

 

Ook gister speelde ze zich een enkele keer knap vrij maar de voortzetting was weer te gehaast. Let eens op hoe Soltani de bal met de zijkant van de voet aanneemt en direct zijn man op zoekt, dat kunnen er maar weinig hoor.

0
Zaterdag 5 december 2009 om 13:04 uur

Nu online

Twa en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4