Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

supporter-noord

Onze gele kaarten pakker Holla is ook weer terug, pfff. ik snap niet dat die Holla weer de corners en vrije trappen neemt terwijl v Haaren dat in de laatste wedstrijd zo goed deed, elke bal was gevaarlijk.
De trainer had gewoon moeten........ach laat maar.
0
Zondag 19 januari 2014 om 13:20 uur

supporter-noord

ADODENHAAG schreef:

Voor jou is het ook heel moeilijk om de club nog aan te moedigen volgens mij. Vertrouwen in Steijn is idd weg, ook bij mij, maar waarom niet vertrouwen hebben dat de spelers er eens wel staan. Support our team
Moet je toch een trainer hebben die alles goed neerzet, vooral een goed ( psychologisch ) praatje moet kunnen hebben tegen de spelers, ervaring hebben, inzicht hebben met nieuwe aankopen en geen goeie spelers dumpen, spelers op de verkeerde plek zet, slecht wisselt, Steijn heeft niks van dit alles en zolang hij er zit ga je echt richting degradatie. Wat heeft ie eigenlijk wel goed gedaan ?
We hebben inderdaad redelijke spelers die beter moeten kunnen maar als die amateur er niks van bakt moet je ingrijpen als bestuur.
0
Zondag 19 januari 2014 om 11:42 uur

tanker070

Ruudje16 schreef:

Dus...
Dat nieuwe stadion ziet er uit als een crematorium en heeft de sfeer van een crematorium, dat tot zo ver. Daarbij komend wordt de club ook slecht geleid, zonder mensen met enig voetbalverstand. Hoogtepunt (of dieptepunt) is een algemeen directeur die niet begrijpt waarom het stadion niet vol zit, met zulke opmerkingen neem ik die man totaal niet serieus.
Vervolgens zitten we opgescheept met een trainer die al 2,5 jaar anti-voetbal voorschotelt, spelers die naast hun schoenen lopen etc.
Jeugdopleiding is een puinhoop, scouting is amateuristisch en zo kan ik nog wel effe doorgaan...
0
Zaterdag 18 januari 2014 om 14:13 uur

jajoh

Haagse Roel schreef:

Dank dat je je zorgen maakt over mijn gemoedstoestand , niet nodig beste man.
Vermaak me kostelijk in het leven, heb de mazzel van een leuk gezin, heb mijn baan nog , auto onder m`n reet van de zaak, dus heb niets te klagen, dit in tegenstelling tot velen anderen wanneer het om de echte zaken in het leven gaat.

Dat jij denkt dat ADO mijn leven verziekt is meer jou probleem dan het mijne dus.
Het mensen te kijk zetten en "zielig maken" is een trucje die ik hier al eens eerder heb meegemaakt .....Vincent had ook zo`n drang mensen op die manier weg te zetten die ADO in een "kwaad daglicht" stellen.

Zielige figuren, met een achterlijke ADO adoratie , die blijkbaar geen kritiek kunnen hebben wanneer het om ADO gaat.

Zoals Ferdy terecht zegt , ik , en ik niet alleen, zie de bui al weer een tijd hangen , en daar maak ik mij zorgen over ja . Echter de tijd dat ik mijn leven door ADO laat verzieken ligt reeds een lang achter me.
Helemaal mee eens Roel. De tijden dat ik chaggo op maandag , di. en wo. rondliep na een verliespartij liggen ver achter mij. Ook de spanning vanaf donderdag richting speeldag is verdwenen. Ik kijk wel, café of thuis, maar het echte belevingsgevoel is weg. Maar een wedstrijd missen doe ik nog steeds niet graag. Hopelijk komt er weer een tijd dat we weer zien dat de club serieus genomen wordt door beleidsbepalers. Te beginnen met een serieuze trainer aan te stellen.
0
Zaterdag 18 januari 2014 om 09:27 uur

Ferdy

marcellino schreef:

Ik heb werkelijk nog zo lang ik op deze site kom.
nog nooit een shout gelezen waar iemand een vraag steld en hem zel beantwoord.

Heb een tijd niet geshout maar dit slaat alles.
nee je bent een supporter aks je alleen maar positief kan zijn en in goede tijden en iin slechte tijden er achter blijft staan.
hou toch op wie geeft ons verwachtingen doen we dat zelf of de club en de gemeente.
vertel mij eens hagenees waarom moesten we naar het forepark?
En zijn we beter als in het zuiderpark.ja we zitten minder jn de jupiler maar wat daar tegenwoordig voor clubs spelen zijn nog en eens hoofdklasse waardig.
moeten we trots zijn dat de derde stad van nederland degradatie voetbal speelt en er gemiddeld 9000 supporters komen.
als je dan nog durft te roepen dat het goed gaat en we op de goede weg zijn heb je wel een hele grote bord voor je kop.
we zijn het lachertje van de eredivisie en dat word bij mij op mijn werk dag in en dag uit bevestigd door mijn collegaes.
ja we blonken in de negentiger jaren in iets uit en dat waren de rellen .niet goed te praten maar we konden in iedergeval in iets uitblinken.
nu anno 2014 zijn we een sleeping giant die overleden is.
Waar ligt het zondag weer aan .de scheidsrechter.de zon.het gras.het tijdstip en weet ik het wat nog meer.
maar zeker niet aan het bedrijf ado.
hou toch op.
Ik zal t wel even niet begrijpen maar je link naar t Zuiderpark begrijp ik ff niet. "Verbannen" worden naar t Forepark is gewoon een logische conclusie van de beleidsmakers 10 jaar geleden, ik zeg ff niet of ik t er mee eens ben maar t gekloot met rellen, de logistieke situatie etc maakten deze keuze. Alle clubs verdwijnen uit t hart van de stad, hoe triest ook maar het is niet anders.
Voorts helemaal met je eens, het is en blijft een grote schande dat het zo slecht gaat. Excuses zijn er zat... Links of rechtsom is er geen geld en dat zal er nooit komen in een ambtenarenstad. Face it, het blijft altijd aankloten in de marge. Liever aankloten in de marge dan geen voetbal meer in de stad (lees industrieterrein in the middle of nowhere) Momenteel is het grootste probleem het falen van het technisch gedeelte (lees trainer en staf). Drie jaar geleden floreerde ADO, bijna altijd volle bak en heerlijk voetbal. Maar goed, ik ga slapen. Morgen de finale World Hockey League Nederland tegen Nieuw Zeeland om 15.30 uur. Aanradertje...daar zie je wel schuim op die bekken!
0
Zaterdag 18 januari 2014 om 00:43 uur

supporter-noord

H@@GenEES schreef:

"kneus Steijn" heeft helemaal niet zo slecht ingekocht hoor, niet alle 12 zijn miskopen, maar het is niet makkelijk om iemand als Toorstra te vervangen.

En van de nieuwelingen vind ik Kramer, Zuivelloon, Gerht, Aalberg aanwinsten voor de club, over Schet kan niemand nog een echt oordeel hebben want die heeft nauwelijks gespeeld en de rest is miskoop/huur

Dan die je niet slecht als je met het budget van DH moet werken, dan moet je vaak een gok nemen op een speler en voor de helft van de tijd pakt dat verkeerd uit, daar doe je niets aan.

Het probleem ligt ook niet bij het aan en verkoopbeleid, dat is naar mijn bescheiden mening de laatste 25/30 jaar nog nooit zo goed geweest, het probleem ligt bij het feit dat hij (Steijn) het niet aan het ballen krijgt, Zondag zullen we zien of de winterstop DH goed heeft gedaan of niet.

Om er voor de gezelligheid nog eens een cliché p de Vrijdagmiddag uit te spugûh "elke wedstrijd is nu een finale"

Sterkte Zondag mensen, we zullen het nodig hebben
aanwinsten ?? Gehrt is de uitzondering, zal voortaan wat eenvoudiger en begrijpelijker shouten. Alberg heb ik één wedstrijd goed zien spelen en die Gouriye heeft net als de rest, nog niks laten zien. Sommigen staan niet eens in de basis.
Maar het zal op zeker beter gaan met een nieuwe trainer.
0
Zaterdag 18 januari 2014 om 00:00 uur

Advertentie

Johannes

yesyes schreef:

Eens! Maar een hoop voelen de bui al hangen. Het is niet dat iedereen voor ze plezier zo negatief is. Juist diegene die zo negatief zijn reageren hier vaak uit emotie.

Nieuwe ronde nieuwe kansen. We hebben maar één optie aankomende zondag en dat is winnen. Zo niet dan is het voor mijn gevoel einde verhaal.

Is een middenveld malone-haaren-bakker-holla niet heel erg aanpassen aan je tegenstander?? Wanneer gaan we nou eens van onze eigen kracht uit en die tegenstanders overtreffen met onze haagse bluf. Ik ben zeer benieuwd aankomende zondag, maar helaas vrees ik weer het ergste.

succes!
Dat heet vechten tegen degradatie en zekerheid inbouwen. Ik ben zelf allang blij dat de trainer nu niet meer met drie verdedigers en vijf aanvallende spelers speelt. Dat heeft o.a. de zeperd bij Zwolle opgeleverd. Realistisch gezien moet het middenveld versterkt worden en dat doe je door een vleugelspeler te offeren.

Wat ik niet zou begrijpen is Cabral verkiezen boven Gouriye, maar wat weet ik er nou van...

Ik wens iedereen die ADO een warrem hagt toedraagt a.s. zondag een hele prettige wedstrijd!!
0
Vrijdag 17 januari 2014 om 17:41 uur

opper

Cambuur verwacht Paul Mulders (33) tot het einde van het seizoen vast te leggen. `Hij trainde de afgelopen weken bij ons mee op voorspraak van zijn ex-ploeggenoot Ramon Leeuwin. De trainer heeft aangegeven dat hij Paul er graag bijhoudt en dat zou Paul zelf ook graag willen. Ik ga er dus vanuit dat we er met hem wel uitkomen, al is hij niet een van de directe versterkingen waar we nog steeds naar zoeken`, gaat de directeur verder. Mulders, international van de Filippijnen, speelde tot voor kort in de Thaise competitie en kwam tussen 2005 en 2007 ook al uit voor Cambuur.
0
Vrijdag 17 januari 2014 om 16:27 uur

070-Hagenees

Steijn moet sleutelen voor cruciaal duel met NEC

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn kent een aantal onzekerheden voor de hervatting van de Eredivisie, komende zondag bij NEC. Hij dubt nog over zijn keeper en de spitspositie.

Donderdag dient het beroep van ADO tegen de schorsing van Gino Coutinho. De doelman kreeg in het duel met PSV de rode kaart voor zijn overtreding op de doorgebroken Memphis Depay. Mocht de uitsluiting van één duel gehandhaafd blijven, dan kiest trainer Maurice Steijn tegen NEC voor Robert Zwinkels.

Zwinkels staat daarmee voor zijn rentree bij ADO Den Haag. De dertigjarige keeper liep in november 2012 een ernstige knieblessure op. Een lange revalidatie volgde, waarna hij enkele weken geleden weer volledig fit bij de selectie aansloot.

Behalve de positie onder de lat, moet Steijn ook voorin improviseren. Spits Michiel Kramer is geschorst, terwijl aanvallende middenvelder Mathias Gehrt herstellende is van een gebroken sleutelbeen. `Het is wat schuiven, maar wat overblijft is een prima groep`, zegt Steijn tegen Voetbal International.

`We hebben een goede week in Spanje gehad en zijn klaar voor NEC. We kunnen aardig voetballen, maar daar draait het nu niet alleen meer om. Karakter tonen en willen knokken voor ADO is de basis. Met die instelling gaan we naar Nijmegen.`
0
Donderdag 16 januari 2014 om 20:00 uur

adorob

voor alle mensen die castelen graag wilde halen....:

RKC Waalwijk kan zaterdag in het duel met FC Groningen nog geen beroep doen op Romeo Castelen. De aanvaller herstelt langzamer dan verwacht van een knieblessure.

Begin december verrekte Castelen een binnenband van zijn knie waardoor hij een maand uit de roulatie zou zijn. Nu, ruim zeven weken later, is Castelen nog steeds niet fit. De aanvaller is naar Hamburg afgereisd voor een extra onderzoek.

"Dat hij niet mee kan doen tegen FC Groningen is een flinke aderlating", zegt trainer Erwin Koeman tegen het Brabants Dagblad. "Ik hoop dat hij volgende week of anders de week daarop weer fit is. Maar meer dan hoop heb ik niet."

Doelman Jan Seda lijkt het duel met de Groningers wel te halen. Vrijdag wordt besloten of hij inzetbaar is. Rodney Ubbergen is op proef bij RKC en trainde mee met de beloften. In het verleden was hij actief in de jeugdopleiding van de Waalwijkers. "Dat RKC nu een doelman zoekt, komt mooi uit", zegt Ubbergen, die denkt dat deze week wordt besloten of hij mag blijven.
0
Donderdag 16 januari 2014 om 16:33 uur

Nu online

KvR, Jk23, The Hague FC, Aad, Haraldberg1, rh_vakm, Renearmand56, GroenGeelHart070, Bleek en 396 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2