Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Nec uit, Willem II uit en Roda uit. Alle drie de wedstrijden leveren een punt op, en drie keer wordt er geroepen met name door de media dat we daar niets mee opschieten. Ben geen rekenwonder, maar het levert wèl driepunten op. Die kunnen je zo maar redden aan het einde van het seizoen. Er vanuit gaande dat PSV wint bij RKC lopen we dus een punt uit op de rode lantaarn, en hebben we door dit punt Willem II ingehaald. Omdat we er blijkbaar weinig mee op zijn geschoten(...)

 

Ik had en heb niet de illusie dat we ploegen als Roda, Willem II en RKC zeker niet uit, even simpel oprollen. Ik heet geen Kallen, Wetzel of Jagersma(...)

 

We moeten realistisch zijn en ons focussen op handhaving, meer zit er niet in!! Laten die idioten van de leiding - met 'het licht- voorop vooral uit de media blijven, dan wordt er ook geen fata morgana voorgespiegeld.

 

Hopelijk wordt Knopper snel fit en haalt hij het niveau van vorige seizoen, gaat Ricky zijn belofte eens inlossen, ook hij moet de supporters maar eens terugbetalen voor hun niet aflatende steun en blijven we gevrijwaard van - nog meer - blessures en schorsingen.

 

Zoals ADO supporter Leischenveen reeds opmerkte krijgen we de 'zwakkere broeders'bijna allemaal nog thuis, dus met die twee, onze steun en Atteveld aan het roer moeten we ons dan kunnen handhaven. Dan ben je uiteraard nog steeds geen éne moer opgeschoten, dìt met dank aan de beleidsmakers(...)

0
Zaterdag 5 december 2009 om 10:40 uur

Kees

Aad schreef:

Ik heb nu toch wel mijn twijfel over de deskundigheid van de medische staf bij ADO. Verkeerde diagnoses en onjuiste adviezen met betrekking tot het tijdstip waarop een speler weer aan de bak mag.

 

In het geval van Ranko was er kort na de fatale westrijd tegen NAC sprake van een operatie. Door de medische staf werd kort daarop geconcludeerd dat dat niet nodig was en dat de knie op natuurlijke wijze kon genezen. Nu weer diezelfde knie en dezelfde blessure.

Nu wordt er wel geopereerd. Bij een juiste diagnose de eerste keer was Ranko waarschijnlijk meer gebaat geweest en had hij misschien echt genezen de competietie kunnen oppakken.

 

De blessure van Pique geeft een zelfde beeld en ook Zwinkels werd te vroeg weer in de wei losgelaten.

Misschien allemaal toeval maar toch.

Ik vind het vrij moeilijk om een oordeel te vellen. Echter zit/zat het niet mee met de blessures van Zwinkels, Ammi, Pique en Rankovic met betrekking tot het revalideren. Terwijl over Knopper nog weinig valt te zeggen.

 

Vorig jaar sprak Wetzel nog enkele keren zijn waardering over de medische staf uit terwijl het nu angstvallig stil blijft.

0
Donderdag 3 december 2009 om 17:53 uur

jajoh

van de officiele den haag site:

 

met andere woorden; wil je een stadionverbod, meld je ff aan...... helemaal gek die bobo's.

 

 

Oproep aan deelnemers spreekkoren PSV
Naar aanleiding van de gebezigde spreekkoren tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - PSV op 8 november 2009 heeft de aanklager van de KNVB een vooronderzoek tegen ADO Den Haag ingesteld.
ADO Den Haag heeft bij de aanklager aangegeven de spreekkoren te beschouwen als een betreurenswaardig incident. De wedstrijd tegen Feyenoord kan hiervan als illustratie dienen, want bij die wedstrijd was geen kwetsend spreekkoor te horen. De aanklager neemt echter in een uiteindelijk oordeel over een sanctie jegens ADO Den Haag in zijn overweging mee hoe ADO Den Haag omgaat met diegenen die hebben meegedaan aan de spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen PSV.

Op dit moment is de identiteit vastgesteld van enige tientallen personen die zich hebben beziggehouden met kwetsende spreekkoren. De wedstrijd tegen PSV is tijdelijk stilgelegd vanwege de massaliteit van de kwetsende spreekkoren. Dat betekent dat veel meer personen hieraan hebben deelgenomen dan nu getraceerd zijn. Alleen diegenen die tot nu toe bekend zijn aanspreken op hun gedrag zou dan ook weinig effectief zijn.

Omdat het beleid ADO Den Haag erop gericht is om herhaling van kwetsende spreekkoren te voorkomen, roepen we alle supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren op om zich te melden bij ADO Den Haag. Melden kan tot donderdag 10 december 2009 via email info@adodenhaag.nl. Graag naam, adres en woonplaats vermelden.

De zelfmelders zullen gestraft worden op een manier die naar onze mening de kans op herhaling zo klein mogelijk maakt. De zelfmelders zullen geconfronteerd worden met het feit dat hun gedrag de club schade toebrengt, onder meer door hen onderricht te geven over waarom kwetsende en/of discriminerende spreekkoren niet thuis horen in het stadion.

ADO Den Haag heeft de aanklager van de KNVB laten weten dat het supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren de kans biedt om zichzelf te melden. Alleen diegenen die nalaten zichzelf te melden, maar die wel op basis van de beelden geïdentificeerd zijn of worden, zullen worden aangemeld bij de KNVB.

ADO Den Haag hoopt met deze maatregel een inventieve en effectieve manier te hebben gevonden om kwetsende spreekkoren in de toekomst te voorkomen, zodat we met recht kunnen spreken van een incident bij de wedstrijd tegen PSV. Ook de supporters hebben met hun goede gedrag tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord aangegeven dat zij dit wensen.

0
Donderdag 3 december 2009 om 13:24 uur

Bert

Vincent schreef:

Maar stel, en dat is niet onwaarschijnlijk met 36 jaar historie, dat we verliezen of gelijk spelen...:-)

uurtje of 5 (?) vertrekken van thuis, uurtje of 1 thuis?

dan voel je je eigen niet alleen helemaal vertiefd, maar je bent dan echt de lul..

 

Ton gaat niet naar "die duitsers" en is toevallig ook nog jarig.

O is hij dan jarig. Ja dan heeft hij een goed excuus. ;)Ik vind het uiteraard nooit leuk om te verliezen. Maar goed vorig jaar was dat ook het geval. Als ze maar strijd leveren en ervoor gaan. Met de uitslag heb ik dan vrede alhoewel het hoog tijd wordt dat we gaan winnen.

 

50 supporters vind ik erg weinig. Moet ik mijn kaartje bewaren voor Freek?

0
Woensdag 2 december 2009 om 20:12 uur

Bert

Ajax Showtime kent iedereen die website?. Ik moet kotsen als ik dat zie. Ik sta voor Ado nog steeds.

 

Ado de weinig geliefde club. We zijn toch al vaker door het stront heen gegaan. Ik weet dat als geen ander. Ga nou naar Roda en steun je club. Stel dat we winnen en jij bent er niet bij ben je toch gewoon de lul;)

0
Woensdag 2 december 2009 om 00:00 uur

rien1

DenHaagFC schreef:

AZ uit ook autocombi daar zullen wel veel naar toe gaan was vorig jaar gezellig met 600 man.

Tja, AZ daar ben je zo. En het was gezellig ondanks het verlies.

 

Maar dit is toch te gek dat er zo weinig is verkocht voor deze (nu al) zo belangrijke wedstrijd. Of ligt het toch aan de vrijdag? De afstand?

 

Komop dus gasten!! Steun die jongens daar in Limburg!

Morgen laatste dag voor de kaarten!!   

0
Dinsdag 1 december 2009 om 17:15 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Onduidelijkheid over blessure Rankovic
De ernst van de knieblessure van Aleksandar Rankovic is nog niet duidelijk. De scan van vandaag in het ziekenhuis gaf te weinig informatie voor een heldere diagnose.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 1 december 2009 om 16:38 uur

Advertentie

g

yesyes schreef:

als je niet weet hoe je met een spelersgroep moet omgaan dan ben je in mijn ogen SLECHT ja, Het feit al dat die problemen heeft met 1 of meerdere spelers zegt al voldoende. Zo'n trainer werkt goed voor een paar wedstrijden ( wat je ook kon zien eind van het seizoen ) maar na een langere tijd gaat het irriteren bij de spelers omdat hij zo;n mannetje is die weinig respect toont , types als hiddink , ron jansen, mario been  dat zijn coaches die begrijpen hoe ze met een spelersgroep moeten omgaan. Kwaliteit van de spelers is 1 maar het allerbelangrijkste is om te zorgen dat je wisselspelers positief blijven en ook de wil van de basisspelers om voor je coach te strijden en te laten zien dat ze thuis horen in het elftal en dat bereik je alleen door een goede verstandhouding met je spelers

Als je problemen hebt met eren paar kinderen in de klas, maakt je dat ook geen slechte leraar.

Atteveld heeft het gros van de groep achter zich -de manier waarop we over het algemeen voetballen dit seizoen bewijst dat. We hebben te weinig kwaliteit, dus bungelen we onderin. Dat is niet Atteveld zijn schuld.

0
Dinsdag 1 december 2009 om 13:20 uur

Wallace

Midden-Oost schreef:

Er is geen geld voor een vervanger voor Atteveld, ja Wetzel himself. Vorig jaar hadden we een selectie die ‘kon degraderen’. Alleen Ricky is erbij gekomen en verder missen we nu 7 basis spelers.

 

Tel daarbij op dat we het hele linkerrijtje thuis hebben gehad en we na de kerst nog NEC, Willem II, Roda, VVV, Vitesse, RKC, etc. thuis krijgen dan valt het nog best mee.

 

Laat die Atteveld nou maar schuiven want ontevreden voetballers houd je altijd. Kijk naar Luca Toni en v Gaal bijvoorbeeld. Maakt allemaal geen reet uit.

 

In 2010 moet het gebeuren, handhaven ! In de zomer Caracciolo terughalen en Calabro, 2 backs en dan echt eens een keer stapjes maken.

 

(4-5-1)

             Zwinkels
Ammi Derijck Kum Piqué

       Buys       Bossie
Knopper  Ricky  Immers

           Verhoek
 

Beste Midden Oost,

 

Goed dat je het van de positieve kant bekijkt. Wat me alleen wel opvalt is dat we tegen clubs als VVV, NEC, Willem 2 wel steeds gelijk spelen terwijl we die potten hadden moeten winnen. Daarnaast hebben we thuis pas 1 x gewonnen. Conclusie, er wordt (in tegenstelling tot voorgaande seizoenen) aardig gebald, maar te weinig gewonnen en als dat niet verandert ga je niet klimmen op de lijst

0
Dinsdag 1 december 2009 om 12:47 uur

yesyes

g schreef:

Zucht.

Daar gaan we weer.

Rinus was niks

Lex was niks

Adelaar was niks

Lex was weer niks

Vloet was niks

Wetzel was niks

Atteveld is niks

 

Ik word een beetje moe van die karaoke...

als je niet weet hoe je met een spelersgroep moet omgaan dan ben je in mijn ogen SLECHT ja, Het feit al dat die problemen heeft met 1 of meerdere spelers zegt al voldoende. Zo'n trainer werkt goed voor een paar wedstrijden ( wat je ook kon zien eind van het seizoen ) maar na een langere tijd gaat het irriteren bij de spelers omdat hij zo;n mannetje is die weinig respect toont , types als hiddink , ron jansen, mario been  dat zijn coaches die begrijpen hoe ze met een spelersgroep moeten omgaan. Kwaliteit van de spelers is 1 maar het allerbelangrijkste is om te zorgen dat je wisselspelers positief blijven en ook de wil van de basisspelers om voor je coach te strijden en te laten zien dat ze thuis horen in het elftal en dat bereik je alleen door een goede verstandhouding met je spelers

0
Dinsdag 1 december 2009 om 11:37 uur

Nu online

Twa, zuiderwijk en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4