Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

rien1 schreef:

 Ik heb Wetzel over het algemeen niet vaak ware woorden horen melden. We mogen onze handen dichtknijpen als Knopper en Rankovic na de winterstop alleen al weer mee kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens erover of zij hun oude niveau weer (snel) halen.

 

ADO heeft eerlijk gewoon versterkingen nodig. Het hoeven echt geen 5 man te zijn, maar zeker in het midden en voorin is versterking gewenst. Doet men dat niet, dan wordt het gewoon billenknijpen met een eventuele na-competitie en misschien wel erger. Dan kan men zeggen dat ik veel te voorbarig ben en de boel opjut, maar ik/wij hebben dat al tig keer eerder meegemaakt toch?  En ik kan mij niet voorstellen dat de hoge heren daar geen rekening mee houden, want als dat gebeurt gaat dat vrachtwagens-vol geld kosten.

 

ADO is nu zo dichtbij om een blijvertje te zijn in de eredivisie. Er is een mooie kans om richting sub-top te gaan, en dan komt er weer geen eurocent voor die stap. Dan is de kans dus levensgroot aanwezig dat alles vergooid wordt wat nu bereikt is.

op het middenveld hebben we ricky en in het belang van ado zou ik hem terug halen dus wetzel en atteveld zet ff dat ego opzij voorin zou ik graag een spits erbij die kan scoren?ok we hebben weinig geld zeggen ze ?haal dan bv kolk maar terug je moet toch wat voorin erbij halen?

0
Maandag 30 november 2009 om 20:36 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Niets te danken. Maar die inzichten zullen wel komen hoor, helaas, dat moet ik er wèl bijzeggen.

 

Gegroet,

 

Ooievaar

@ Ooievaar, ikbeid je hierbij mijn excuses aan voor mijn felle en beledigende reacties van gisteren. Dat ging veel te ver. Dan kan ik wel zeggen dat ik de pest erin had over de nederlaag, maar dat hadden we waarschijnlijk allemaal.

Nogmaals mijn excuses.

 

Wel blijf ik bij de achteliggende gedachte van mijn shouts: Het is gemakkelijk achteraf je gelijk te willen halen. Ik probeer mij voor te stellen wat je shouts waren geweest wanneer Vicento niet de goochelaar had uitgehangen, die bal vol op de pantoffel neemt en de 1-1 scoort. Met de mogelijkheid dat Feijenoord daarna door de hoeven zakt en we ook nog winnen. Die mogelijkheid was zeker aanwezig.

 

We hebben nu eenmaal weinig geld te besteden en moeten het doen met de spelers die nu beschikbaar zijn. We mogen blij zijn dat we nog bestaan en dat dank zij van der Kallen.

 

Ik ga er ook vanuit dat de gemeente Den Haag een enorme rem vormt op de wijze waarop ADO zijn geld kan en mag besteden dus een schuldige aanwijzen is niet zo gemakkelijk als jij doet voorkomen.

 

Maar een ding ben ik zeker met je eens: De toegevoegde waarde van Wetzel zie ik niet meer zitten. Voor dat geld liever een actieve commercieel directeur met relaties die ons een nog hoger budget kan bezorgen.

0
Maandag 30 november 2009 om 08:34 uur

Ooievaar

Filosoof schreef:

Laten we het Ooievaar vragen!

 

Beste Ooievaar, weet je iets meer, maar kan je niet alles zeggen?

Nee ik weet - weinig - meer dan dat jullie weten, ik ga gewoon op m'n verstand af. Ik heb een déja vu. Kijk naar de wedstrijden, de selectie, de begroting, naar het beleid, de stand op de ranglijst, diegenen die nu aan de knoppen draaien, de lulverhalen en leugens die je hoort, veel te veel niets presterende geldverslindende directeuren en hulpjes, en dan nog geen stadionnaam - oh ja ligt aan de supporters, ja m'n kloten, bij Utrecht zitten alleen koorknapen - , de janboel op De Aftrap, het scoutingsapparaat wat op z'n reet ligt en het toekomstperspectief.

 

Ga een paar maanden terug in de tijd, de mooie verhalen, de prachtigste vergezichten en projecteer dat in het hier en nu, en op de nabije toekomst. Dus het te verwachten exploitatietekort.

 

Dat had ik trouwens al eens gemeld. Atteveld voelt zich ernstig in de steek gelaten door 'het licht' omdat die lulhannus hem met een verwachtingspatroon opzadelt waar hij in de verste verte niet aan kan voldoen.

0
Zondag 29 november 2009 om 22:30 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb even alle shouts doorgebladerd sinds vanmiddag en ik ben het absoluut eens met de shouters over het verhuren van Caraco en Powel. Het is absoluut AW aan te rekenen dat die jongens zijn verhuurd, terwijl Milic nog weken last had van zijn enkel. We hebben voor de spits positie geen enkel alternatief. Oliedom van Vicento om proberen te scoren achter zijn standbeen langs. Doe dat lekker als je 5-0 voor staat. 

Powel mis ik helemaal niet. Die is zover door het ijs gezakt, dat die niet eens meer scoort bij De Graafschap. Zelfs daar is het niks. AW heeft (nog maar eens) een fout gemaakt door Caraciolo veel te snel af te schrijven, en hem destijds geen enkele kans meer te geven. Die had ik nog wel willen zien hier. Maar inderdaad is het zeer zwak beleid om 2 "spitsen" te laten gaan terwijl je zo weinig voorin hebt. Alhoewel ik Milic niet slecht vond invallen. Nog effe gekeken naar de samenvatting maar ook ik schrok van de kans van Vicento. Die had er natuurlijk gewoon in gemoeten. Het had vanmiddag echt heel anders kunnen lopen (ook met de goal van Cornelisse), maar ja dat is achteraf dan weer natuurlijk.

 

Maar ik heb vanmiddag toch ook weer lichtpuntjes gezien, dus laten we in ieder geval het vertrouwen houden in de jongens op het veld en in Atteveld. Allemaal erachter staan (en er naartoe gaan) en winnen bij Roda JC. Alles staat zo dicht bij elkaar, en de concurrentie krijgt de toppers op bezoek (nou ja, de hoge clubs dan natuurlijk). Dus wie weet staan we volgend weekend weer 12e. 

0
Zondag 29 november 2009 om 22:08 uur

Bert

Vincent schreef:

Wat wil je nou zeggen eigenlijk?

 

Dit is het 3e seizoen in het aadmansveld stadion(?)

Dus alle nieuwe supporters mogen geen steward worden?

Of mag je geen steward worden als je uit delft kom?

 

 

alles is anders? wat dan?

 

FCDH heeft wel een punt als hij zegt dat ER TE WEINIG SFEER IS.

 

Dit is Den Haag onwaardig. Zeker met die lege hoekvakken. Hier moet wat aan gebeuren. Je zit teveel verspreid waardoor je niet als een man achter je ploeg staat.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:49 uur

Bert

<FCDH> schreef:

in het zuiderpark hadden we veel meer liedjes dan nu en we zongen het massaal en langduriger

Oplossing zou zijn dat vak K en T  en J bij Midden Noord getrokken worden. Wel tegen gereduceerede prijzen. Ziet er niet uit die lege hoekvakken. Vak G familie vak van maken.

 

We zingen te weinig en je staat gewoon voor schut tegen 010.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:16 uur

super fc denhaag

Leiden schreef:

als je zo blijft spelen dan komen die punten vanzelf tegen de mindere teams. Dit DenHaag is veel te sterk voor degradatie en speelt daarvoor te goed voetbal.

 

Vergeet niet dat alle concurrenten voor degradatie het financieel héél zwaar hebben en dus ook niet even een spits aantrekken die er voor 6 ton nog even 10 inlegt. Ik zeg: het komt uiteindelijk allemaal goed.

mindere teams?? wie bedoel je dan eigenlijk. sparta ofzo?? zelfs daar weten we thuis niet van te winnen. nee vond de eerste helft vandaag zeer slecht. weinig tot geen kansen. en een veel ste laag tempo. en dan kom je achter en loop je weer tegen jezelf te voetballen. vond de nederlaag gewoon triest tegen een slecht feyenooit.

0
Zondag 29 november 2009 om 19:39 uur

Haagse Roel

Leiden schreef:

Ik vind kritiek prima, maar als je kritiek uit, kom dan ook met oplossingen. Het roepen van 'het is allemaal kut' is kritiek waar je zo weinig mee kan.

 

Tuurlijk kan het ongetwijfeld beter, maar de vraag is: hoe?

 

Zonder vdKallen hadden we niet meer bestaan of vrijdag mogen spelen tegen Top Oss. In een failliete boedel zijn o.a. Derijck, Buijs gekomen. Dat zijn versterkingen en die liggen lang vast. We komen over een heel seizoen straks uit op 12.000 gemiddeld per wedstrijd. Het is niet allemaal kut mijns inziens, maar ik zie niet op welke plekken beleid moet worden gewijzigd om ons in één keer structureel in het linkerrijtje te laten spelen. 

 

je hebt helemaal gelijk, zonder V.d. Kallen was er wellicht geen betaald voetbal meer geweest Hulde !!!  (dit is niet cynisch hoor ).

 

Ga dan vervolgens niet groot van de toren blazen met "geen kaart" meer te krijgen binnenkort, 2e ring komt eraan en we halen echte versterkingen.

 

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop. Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen, maar kom op, zoveel praatjes en dan weer een troosteloze 16e plek met weliswaar veel inzet maar weinig gogme cq kwaliteit.

 

Kijk , duikboot van Seumeren heeft ook een grote bek maar ie voegt de daad bij het woord : onnodig en onkundig personeel eruit flikkeren maar wel daadwerkelijk versterken op het veld : Wolswinkel , Mertens en een paar van die donkere jongens.

0
Zondag 29 november 2009 om 17:24 uur

Advertentie

Leiden

Haagse Roel schreef:

Vroeger hadden ze in het Zuiderpark een mooi plekkie voor types zoals jij : de sigarentribune noemde ze dat !!! Je bent ff van huis en je kijkt je wedstrijdje , welk niveau maakt uit, als het maar beweegt.

 

Den Haag , 3e stad van het land , 9e begroting van de eredivisie. Mooie woorden van Vd. Kallen en zijn maatje Wetzel voor het seizoen , nog maar eens herhalen :  Er komen twee echte versterkingen, het wordt dringen voor een kaartje , 2e ring komt eraan. Daarna allemaal kutsmoezen en Atteveld opzadelen met een niet realistisch verwachtingspatroon.

 

Dat is de realiteit Aad, aan de inzet ligt het niet, kwaliteit daar ontbreekt het aan, kom niet met het excuus van Ranko & Knopper, dat wisten Wetzel & v.d, Kallen al ruim voor het begin v/h seizoen.

 

Ooievaar legt de vinger op de zere plek, wordt door kritiekloze mensen niet gepikt , vind ik jammer, echter ieder z'n mening zolanf die maar met respect gegeven wordt.

Ik vind kritiek prima, maar als je kritiek uit, kom dan ook met oplossingen. Het roepen van 'het is allemaal kut' is kritiek waar je zo weinig mee kan.

 

Tuurlijk kan het ongetwijfeld beter, maar de vraag is: hoe?

 

Zonder vdKallen hadden we niet meer bestaan of vrijdag mogen spelen tegen Top Oss. In een failliete boedel zijn o.a. Derijck, Buijs gekomen. Dat zijn versterkingen en die liggen lang vast. We komen over een heel seizoen straks uit op 12.000 gemiddeld per wedstrijd. Het is niet allemaal kut mijns inziens, maar ik zie niet op welke plekken beleid moet worden gewijzigd om ons in één keer structureel in het linkerrijtje te laten spelen. 

 

0
Zondag 29 november 2009 om 17:14 uur

Midden-Oost

supporter-noord schreef:

Als je niks kan klaarmaken dan moet je je elftal daarop aanpassen en geen 4-4-3 blijven spelen. Is al tot in den treure gezegd. Je verdediging en middenveld is gewoon te zwak met al die invallers. Een punt is een punt, en of dat nou alleen met verdedigen is, dat interesseert me geen reet. Die buitenspelers laten het ook te vaak afweten bij ons dus daar heb je toch niks aan.

We hebben bar weinig smaken voorin. 

 

- Soltani : weg in de winterstop

- Vicento : echt nog te licht, doet me denken aan Sandell 

- Miliç : miskoop

- Verhoek : tsja

 

We spelen aardig, er wordt hard gewerkt maar je had nog 3 uur kunnen doorspelen, scoren doen we niet.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:27 uur

Nu online

poemba, DHFC070 en 355 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4