Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Beest

oodh schreef:

Volgens Treb zijn ze bezig met een rechtsbuiten. Ligt toch voor de hand dat het Ebicilio zal zijn?
en waarom zou die in godsnaam van de kampioen van vorig jaar naar de net niet gedgradeerde ploeg gaan ??

voor het slaris?
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 13:58 uur

Beest

ADO500 schreef:

Ik snap niet zo goed dat als je een berichtje stuurt over de verjaardag van Lex Schoenmaker dat je dan gelijk een negatieve opmerking moet maken over Maurice Steijn. Dat is puur stemmingmakkerij waar deze voorheen leuke site aan ten onder gaat.

Maurice Steijn verdient meer respect. Het is een jonge trainer die vorig jaar zeker fouten heeft gemaakt maar het is wel een clubman. Ik kan `m ook niet altijd volgen en zal hem zeker ook niet altijd verdedigen zoals bijvoorbeeld DaveDH doet. Maar de hetze die tegen Maurice wordt gevoerd gaat veel te ver.

De negativiteit onder de supporters leidt er toe dat sponsors gaan afhaken en dat de groei van de club stagneert. Ik heb al meerdere sponsors gehoord en gesproken die er klaar mee zijn. Zelf ben ik ook een (kleine) sponsor en vooral ook supporter in hart en nieren. Door de negatieve sfeer onder de supporters merk ik zelf ook dat ik er steeds minder lol in heb.

En ga nu niet de schuld geven aan het bestuur en/of de directie. Gewoon stoppen met dat ge en eens onvoorwaardelijk achter de club, spelers en technische staf gaan staan.
ach ach ach
eerste allinia volledig gelijk
maar die hetze is een navolging van zijn eigen handelen en daden en de daarbij behorende resultaten en dan wordt er hier weer geroepen dat sponsors klaar zijn met de negativiteit
beetje te lijkt me aangezien het rond ado nog nooit zo rustig is geweest
lijkt me eerder dat sponsors door de behaalde resultaten afhaken en niet door de supporters

punt is dat we allemaal het fiasco van vorig jaar niet nog s willen overdoen dit jaar ieder heeft zo zijn visie waarom de dingen zijn geaan zoals het is gebeurd een grote groep vindt dat steijn zn pak an en das hun goed recht
zo is het ook het goed recht dat mensen vorig jaar kritiek hadden op bestuur dat ze niet hebben doorgepakt of je het er mee eens bent of niet recht om te twijfelen heb je

steijn is idd een haagse jongen die naar zijn kunnen alles doet voor ado
de vraag die je dan moet stellen is ie er al klaar voor naar mijn mening niet maar das persoonlijk k had m eerst welles een juup elftal willen zien leiden maar daar is het nu te laat voor

ik hoop dat ie goede resultaten gaat behalen maar of ik daar ook me hand in het vuur voor wil steken nog niet zal die toch achterste van zn tong moeten laten zien

en altijd dat geouwehoer met sponsors
sponsoren sposeren een club geen achterban
kijk naar de rellen bij feye of bestuurlijk drama joden geen enkele sponsor weg das iets wat tussen de oren zit
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 10:11 uur

BLEISWIJK-1

Bleek schreef:

Die man moet toch tegen zichzelf in bescherming worden genomen! Laat het media-optreden maar aan een ander over want hij maakt zichzelf hier voor de zoveelste keer compleet belachelijk..

Tenenkrommend dat hele interview! Het ergste is dat het zelf niet door heeft wat een lulkoek hij zegt.. Voorbeeldje:
Vorig jaar had hij niet de beschikking over een ploeg welke aanvallend voetbal kon spelen.. Dat kwam door de ergenis van VD Brom. Zou hij dan echt niet door hebben gehad dat die ploeg het jaar er voor wel de pannen van de dak speelden met aanvallend voetbal?! toegegeven aan het begin van het seizoen waren Bulykin en Derijck niet meer voor handen maar de vervangers voor deze heren (Verhoek en Horvath) heeft onze grote vriend toch echt zelf aangetrokken!!! Zo staat dit interview bol van uitspraken waaruit blijkt dat deze man alle realiteitszin is verloren..

Overigens vind ik dat gezeik over randzaken welke Steijn worden toegerekend op dit moment over bijvoorbeel zo`n Ciftic echt belachelijk.. Dat gaat mij wat te ver maar op alle vlakken die een trainer moet beheersen heeft hij tot nu toe gewoon gefaald en de eerste wedstrijden van dit seizoen en dit interview bewijzen dat hij het nooit onder de knie gaat krijgen ook..

Weer een seizoen naar de klote!
Dat over die erfenis van vd.Brom heeft hij zo helemaal niet gezegd. Er staat iets heel anders. Er staat dat hij vorig jaar de ploeg niet voor had om druk naar voren te zetten.

En dan komt het weer. De meeste mensen gaan dan de voorhoede beschouwen van vorig jaar en dit jaar. Waarom dan vorig jaar niet en nu wel? Maar dat is ook weer kortzichtig. Wat belangrijk daarbij is dat alle linies aansluiten. Druk naar voren zetten heeft daarom niet alleen met spitsen te maken. Maar ook met middenvelders/verdedigers die naar voren durven te verdedigen.

En wat dat betreft heeft hij wel een beetje gelijk. Onder vd.Brom zakte wij ook vaak in. Om in de counter er razendsnel uit te komen. Maar goed, dat werd al weer vaak uitgelegd als aanvallend voetbal.

0
Woensdag 22 augustus 2012 om 18:26 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Even voor de duidelijkheid. Ik zie ook liever Omeruo in het centrum en Ammi/Malone op de back positie. Horvath gaat VVV uit niet halen. Misschien zien we dit dan ook eerder dan gedacht.

En ook ik zie liever Meijers als middenvelder.

Maar de strekking van het verhaal was dat de posities niet zo onlogisch in elkaar zaten.
Meijers gaat ie i.i.g. niet tegen VVV op het middenveld zetten omdat ie anders teveel moet wisselen in de verdediging.. wedstrijd daarna heeft ie weer een andere smoes waarom hij hem niet op het middenveld zet..

Let maar op tegen VVV staat Visser op het middenveld en verdediging als volgt:

Omeruo - Wormgoor - Supusepa - Meijers..
0
Woensdag 22 augustus 2012 om 10:24 uur

Bert

Vincent schreef:

Heeft fulham al verlengd ? Ik lees niks over hem verder...
Roda heeft laatst ook al achter het net gevist. Lijkt mij niet haalbaar.

Vraag mij af waarom ze Castelen niet gewoon een prestatiecontract hebben gegeven.
0
Dinsdag 21 augustus 2012 om 19:41 uur

TVT

<FCDH> schreef:

Zondag avond in studio voetbal werd gemeld dat bulykin vind dat ie te weinig speel minuten krijgt en dereijck kan je er goed bijhebben want gronningen betaald nooit geen miljoen ik vrees voor wes dat ze avontuur bij twente mislukt is die blijft daar niet lang
waarom zou grunn geen miljoen betalen?
Dereijck is een geweldige voetballen
0
Dinsdag 21 augustus 2012 om 11:32 uur

Scheveningen

Haagse_Aad schreef:

Ja en na de wedstrijd tegen VVV kan er weer een blik met smoesjes opengetrokken worden..

En wissel van Horvath was logisch maar niet waar hij voor wisselde..
Zet dan Malone erin en haal Omeruo naar het centrum..
Wat voor smoesjes.....heb nog niks gelezen cq gezien of wat dan ook. We spelen gelukkig nog gelijk door 2 persoonlijke fouten. Jammer was die bal van Holla overigens.

Suppie vorig jaar meerdere wedstrijden als laatste man gespeeld, speelde overigens gister ook niet verkeerd. Tevens speelde hij in jong ook laatste man als ik het goed heb, misschien kan Kees dit vertellen of andere stouters die vaak kijken bij jong.

Dus met andere woorden waarom de verdediging omgooien als suppie ook prima laatste man kan spelen tevens vergeet niet dat suppie links is en omeruo rechts dus 2 rechtsbenige als centrale duo lijkt me goed voor de opbouw vanuit achteruit.

Wij supporters moeten gewoon de ploeg aanmoedigen wat er ook gebeurd!! Sommige shouters op deze box zit maar te kkeren over van alles en nog wat.....
Kwam net weer een shout tegen van iemand over het systeem en poepon. Wij spelen 4-4-2.....met een vrij rol voor een van de middenvelders of zelfs een verdediger, meijer!!! Dus een verkapte 4-3-3......
0
Maandag 20 augustus 2012 om 16:36 uur

Advertentie

janjazz37

Haagse_Aad schreef:

Precies.. een jongen als Elbers moet je inbrengen als je eens een keer thuis 2-0 voor staat en je veel beter bent dan de tegenstander..

Maar niet bij een 1-1 stand..
Waarom niet? Ja, had ook Tano kunnen zijn; meer smaken waren er niet.
Steijn moest wel wisselen. ADO was in de 2e helft duidelijk de bovenliggende ploeg. RKC met 10 man, en in feite maar 1 spits tegen 4 verdedigers bij ons. Meijers speelde al wat vooruitgeschoven.
Steijn koos voor een echt aanvallende wissel. Supu eruit hoewel hij m.i.
prima speelde (geeft weer hoop). Niks onfatsoenlijk of zo.
Omdat de verder ruim voldoende acterende Wormgoor een zeer grote fout maakte, kwam ADO op achterstand. Maar dankzij Holla!!!!!!

Heb alle kritiek hier gelezen.
Je kunt alles terugvoeren op een ontstellend gebrek aan stootkracht.
Vleugelspits(en) is prioriteit 1.
Lees net dat mogelijk Castelen gaat komen. Heb grote vraagtekens over zijn fysiek, We zullen ``t zien
0
Maandag 20 augustus 2012 om 16:23 uur

BLEISWIJK-1

Madmax schreef:

Verdedigend verdedigend !! Je moet aanvalluh in eigen huis tegen RKC, die gasten komen notabene met 10 man te staan. Dan moet je als trainer gelijk al omzettingen doen en je tegenstander vast en onderdruk zetten. En niet wacthen tot 6 minuten voor het einde. Omeruo speelde echt slecht, (maar die wissel je niet) wat een onzin komt net kijken die pik.
Maar in grote lijnen heeft Dave wel gelijk. Al zou je inderdaad wel Omeruo mogen wisselen.

Steyn bracht voor Supusepa een aanvaller (Elbers) in. Prima tegen 10 man. Had hij dit niet gedaan dan was er ook wat te zeiken geweest. Maar waarom dan Supusepa eruit halen die hij eerder juist ingebracht had? Gewoon omdat Supusepa langzamer is en minder duelkracht heeft dan Omeruo. Als je bij balverlies moet omschakelen en je verdediging staat 1 op 1, dan heb je niet zoveel aan Supusepa. Het is daarom vrij logisch dat Supusepa gewisseld werd. Die zal er daarom ook wel begrip voor hebben.

Over dat onderdruk zetten ben ik het wel eens. Al vind ik dat ook een grote verrandwoordelijkheid van de spelers. Zo heb ik bijvoorbeeld Chery helemaal niks zien afjagen en Vicento/van Duinen/Poepon weer wel. Het gaat mij te ver om dit aan de trainer op te hangen. Al ben ik er van overtuigd dat die Verbeek bij AZ de spelers wel op scherp zet. Geen gezeur over de hitte, gelijk er bovenop. De tegenstander moet happen naar lucht.
0
Maandag 20 augustus 2012 om 13:05 uur

rien1

pajam schreef:

over 5 dagen, VVV uit, 3 wedstrijden, 3 punten?

Daarna krijgen we achtereenvolgend: Groningen thuis , SC Heerenveen uit, Ajax thuis, Herracles uit, NEC uit, Utrecht thuis, Willem II thuis

10 wedstrijden en met dit spel & tactische vernuft vrees ik het ergste.

Ach, vorig jaar verloren we alle 3 deze wedstrijden....
Ik raak normaal ook erg snel in paniek, maar dat heb ik nu niet. Waarom? Geen idee..
Waar ik me.wel zorgen om maak is om onze trainer die het niet goed doet.
En ik verwacht rechtsvoor nog wel wat erbij.
0
Maandag 20 augustus 2012 om 09:45 uur

Nu online

Edwin Post, Lellow, Law en 95 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4