Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ron001

super fc denhaag schreef:

ze zijn zeker stil, het is ongelovelijk. dat je geen spreekkoren mag horen betekent niet dat ze zo stil moeten zijn. (of weten ze niks beters) haha. komt ook niet ten goede van de ploeg.

Ikvind zo als vaker dat het spanend is!!! Alle twee de clubs laten weinig zien!!

 

Maar het kan alle kanten op!!! Als Denhaag scoord dan zie ik de wedstrijd kantellen!! Verslag gevers zijn inderdaad heel antie Denhaag!!!! Maar de wedstijd is nog zeker niet gespeeld.

 

Op naar de 2e helft.....;)

0
Zondag 29 november 2009 om 13:33 uur

Yo

PSV'er Nijland staat open voor verhuur
Stef Nijland staat niet onwelwillend tegenover een tijdelijk vertrek bij PSV. De aanvaller heeft weinig uitzicht op speeltijd in het eerste en coach Fred Rutten liet onlangs dan ook doorschemeren dat het talent verhuurd mag worden.

Nijland zelf staat open voor een verhuur, zo zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Binnenkort ga ik praten met de club. Ik wil voetballen en de kans op speelminuten is klein bij PSV. Dan is het niet onlogisch om te worden uitgeleend."

De 21-jarige Nijland is bezig aan zijn tweede seizoen in Eindhoven, maar heeft zich nog niet in de basis weten te spelen sinds zijn komst van FC Groningen. Het contract van de schaduwspits, die ook op beide flanken uit de voeten kan, loopt nog door tot medio 2013.
 

0
Zaterdag 28 november 2009 om 06:54 uur

Edwin

<FCDH> schreef:

rooie kaart was terecht ammi gaf een kopstoot

Ze stonden met hun hoofden tegen elkaar, veel kop, weinig stoot!

0
Zondag 22 november 2009 om 15:20 uur

Edwin

pollo schreef:

het zijn toch echt de onnozele spelers van fcdh die het verzieken...niet de knvb hoor. hoe dom kun je zijn als je weet dat iedereemn op je let en dan toch zo'n domme actie maken! ammi en soltanie zijn veruit de domste voetballers van de eredivisie!

Volgens mij was er weinig actie of van allebei

0
Zondag 22 november 2009 om 15:18 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADODENHAAG schreef:

Wielaert is idd behoorlijk duur en is zwaar tegengevallen bij ajax. Willen wij dus ook niet.

 

Wel opvallend: Sergio komt waarschijnlijk naar RKC.

Mijn vraag is dan: was hij bij ons tegengevallen? willen wij hem niet betalen? Want als dit zo doorgaat en RKC gaat weer de goede kant op en wij kunnen de goede kant niet meer vinde hebben we toch echt een probleem. VVV haalt spelers, RKC die in financiele crisis zit haalt spelers... wanneer gaan wij nou nog wat actie ondernemen?

Ik heb wel het idee dat er oneerlijke concurrentie is omdat veel clubs op de pof leven en als het water tot aan de lippen staat kloppen ze aan bij de gemeente voor kwijtschelding huur etc. Daar hoeft ADO echt niet meer mee aan te komen bij de gemeente DH, los van het feit dat de gemeenteraad zijn buik er van vol heeft, is er ook gewoonweg te weinig draagvlak onder de Haagse bevolking. Ondanks dat we flink ons imago hebben verbeterd, denk ik dat nog steeds meer dan de helft van de Haagse inwoners deze club liever ziet verdwijnen dan blijven bestaan.

 

ADO heeft vergeleken met andere clubs een behoorlijke begroting, maar als je kijkt naar het spelersmateriaal, vraag je je af waar het blijft. Het kan bijna niet anders dan dat ADO veel te veel geld uitgeeft aan overhead. Dwz kantoorpersoneel etc.

 

Ik blijf optimistisch, 5 punten pakken tot de winterstop en de volgende seizoenshelft weer vaste basisspelers terug. Maar het zal billenknijpen blijven.

0
Zondag 22 november 2009 om 11:26 uur

Advertentie

Danny

rien1 schreef:

Het seizoen is natuurlijk nog best lang, maar we zitten nu echt in een moeilijke tijd. En voor je gemoedstoestand werkt het ook niet echt positief als je ziet dat de nummer 18 weer 3 punten pakt (6 uit de laatste 2), en met rasse schreden dichterbij komt. Er zal ondanks de nog lange competitie nu alweer een hoop van morgen afhangen. Maar de heren van het opperbevel zullen nu natuurlijk wel blij zijn dat men (minimaal tot de kerst) eindelijk verlost is van die ellendige, lastige "dwarsligger" R. vd Bergh. Dan kan men (las ik ergens) eindelijk gaan eens met de eindelijk herstelde Resodihardjo gaan spelen.

Vd Bergh was toch ook al geschorst geweest dus je laatste zin gaat niet echt op. Rkc gewonnen van groningen, dan gaan wij gewoon groningen voorbij :D. Positief denken en vandaag achter het team gaan staan. Willem II stelt ook weinig voor!

0
Zondag 22 november 2009 om 08:58 uur

rien1

Jensen schreef:

Ik pieker met je mee Rien.

Maar hopen dat er zondag wat positiefs op ons afkomt.

En straks komer er die ervaren gasten weer bij en ik hoop één of een paar versterkingen. Ik blijf hopen,

Je zegt precies wat er ook bij mij in het koppie maalt. Hopen dat Zwinkels (al doet Ditewig het niet slecht), Ranko en Knopper weer terug zijn. Maar ook vooral dat ze allemaal snel de oude zijn en in vorm, dat scheelt een hoop. Ik ben wel bang dat we de versterkingen kunnen vergeten, maar je weet nooit.

Ik vind trouwens wel dat er weinig is gezegd over de afwezigheid van Danny Buijs. Die misten we ook heel erg tegen Heerenveen en PSV.

 

@Kees.

Haha, misschien moeten we Wetzel maar eens wat "wijzer" maken wat betreft Soltani als hij naar zijn nieuwe club(s) gaat.:)

 

 

0
Donderdag 19 november 2009 om 22:53 uur

Johannes

anti td schreef:

Dan moet Andre ook niet zeggen dat hij lekken keihard gaat wegsnijden.

Andre kan alles over iedereen zeggen in de media en het liefst zo vaak mogelijk.

Als iemand anders het doet begint ie desnoods over zijn oma. Net als jullie meet Andre met 2 maten.

 

Andre is niet eerlijk en disrespectvol naar heel veel mensen. En dat zou niet eens erg zijn als ie wel capabel was. Maar kijk naar de sportieve ellende waarin de club zich nu bevindt.

 

 

Wie is daar in letterlijke zin verantwoordelijk voor?

 

Ricky vd Bergh? Raymond Atteveld? De supporters?

 

Nee dat is Andre Wetzel.

En ziet iemand ergens een stijgende lijn?

 

Wetzel is de zwakste schakel. Ik zou graag zeggen 'Oprotten ermee voor het te laat is' . Maar dat is het al.

 

Deze man heeft nog nooit wat gepresteerd en heeft met zijn imago van fatsoen heel lang heel veel mensen een rad voor ogen kunnen draaien.

Probleem met een imago is dat het maar een beeld weergeeft van de werkelijkheid maar niet perse de werkelijkheid hoeft te zijn.

 

En Andre Wetzel heeft een heel goed imago. Maar niet meer dan dat.

 

Wetzel is bijna niet meer te handhaven.

Gelukkig zal hij als het moment daar is, en in het belang van zijn jeugdliefde ADO DH zonder aanspraak op een evt. afkoopsom, ontslag nemen als hem dat gevraagd wordt.

 

 

Allemachtig, het klagen en zwartmaken kent geen einde!

Zet er nou 's één keer je eigen naam onder. Dat is echt jouw laatste kans om nog een beetje serieus genomen te worden. Een anonieme hetze voeren... Weinig respect voor op te brengen!

0
Donderdag 19 november 2009 om 15:47 uur

anti td

Andre's jeugdliefde.


Datum plaatsing: 05-04-2000 18:20:00  ADOFANS

Aad Kila dient ontslag in bij ADO Den Haag


Aad Kila heeft gisteren bij ADO Den Haag ontslag genomen. De loyale assistent-trainer maakt dit seizoen wel af, maar heeft het verzoek om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. De oud-betaald voetballer, van onder meer FC Den Haag en FC Twente, kan zich niet vinden in het saneringsplan van ADO Den Haag, waarin volgend seizoen maar plaats is voor twee trainers bij de A-selectie. "Ik heb mijn ontslag bij algemeen directeur Govard Slooters ingediend", bevestigt de 46-jarige Aad Kila. "Ook hoofdtrainer Rob Meppelink en Piet de Zoete, die in de raad van commissarissen belast is met technische zaken, heb ik op de hoogte gebracht. De club moet door een gebrek aan geld terug naar twee trainers voor de A-selectie. Rob en ik doen het na het vertrek van André Wetzel, enkele weken geleden, nu samen. Dat lukt tijdelijk, maar structureel kom je in de problemen".
"Bovendien kan ik het fysiek niet aan. Ik ben dit seizoen twee keer aan mijn knie geopereerd. Ik heb mij de tijd niet eens gegund om te revalideren, omdat het niet kon. Maar ik houd last van mijn knie. De andere begint nu ook al, omdat ik mij heb geforceerd". De raad van commissarissen buigt zich deze weken over het saneringsplan voor volgend seizoen, waarmee voorkomen moet worden dat de club over enkele maanden weer in liquiditeitsproblemen komt. Over twee weken vallen de beslissingen waar er binnen de club kan worden gesneden. Zeker is dat hoofdtrainer Rob Meppelink in het nieuwe seizoen nog maar één assistent naast zich heeft. "Dat is te weinig", benadrukt Kila, die dit seizoen vol enthousiasme aan zijn trainersloopbaan bij ADO Den Haag begon. "Maandag moesten wij naar Veendam, maar het tweede elftal moest 's middags trainen. Hoe kan ik
dat nou combineren? Veendam is niet naast de deur, dan zit je toch totaal zeven uur in de bus. Een dag later mocht ik weer met het tweede elftal naar Cambuur in Leeuwarden. Daarnaast proberen we nog zoveel mogelijk wedstrijden te bekijken".

"De trainingen van het eerste elftal doet Rob voornamelijk alleen, omdat ik het tweede dan onder mijn hoede heb. Dat is geen ideale situatie. Ik hoop dat er aan het einde van het seizoen financieel toch nog iets gebeurt, waardoor de club wel een derde trainer kan aantrekken. Want ik zou graag blijven, maar Piet de Zoete zegt dat er geen geld is voor die man. Wat dat betreft is Piet een goudeerlijke vent. Ik reken er ook niet meer op dat de club deze beslissing zal terugdraaien".

Kampioenschap

Aad Kila stapt aan einde van het seizoen zonder enige rancune op bij ADO Den Haag. " Ik vond het heerlijk om weer bij deze club te kunnen werken. Ik heb hard gewerkt, ik heb ervan genoten en ik heb ontzettend veel geleerd en maak met het tweede elftal nog steeds kans op het kampioenschap. Ik wil hier volgend seizoen gewoon naar de wedstrijden komen kijken. Ik bewonder voorzitter John van Ringelenstein, Piet de Zoete en Govard Slooters. Die mensen hebben het niet gemakkelijk bij deze club en zij maken veel uren. Ik ben wel geschrokken van de haat en nijd binnen de hele organisatie".
"Als er bij de opleiding wordt gelachen als het eerste elftal weer heeft verloren, dan zit er structureel iets verkeerd", vervolgt Kila. "Het hoort niet zo te zijn dat de trainer van de A-jeugd, Bob Kootwijk, achter onze rug om naar voorzitter John van Ringelenstein stapt om zich te beklagen over de samenwerking. Terwijl je juist met hem geen werkafspraken kan maken over

over het afstaan van A-junioren. Ik heb mij gestoord aan de tussentijdse overgang van André Wetzel, die zijn vriendje Mark Wotte naar FC Den Bosch volgde. Zij maken van de voetballerij een jungle".
"Ik vind dat je op een eerlijke manier met elkaar moet omgaan. Ik ben gewend om het te zeggen als ik ergens problemen mee heb. Dat heb ik aan het begin van het seizoen gedaan, toen ik vanwege mijn knie samen met Frans de Kat (hoofd opleidingen) het tweede elftal moest doen". "Iedereen in de voetballerij maakt fouten. Ook ik, ook Rob Meppelink, maar je moet daar met elkaar over kunnen praten. Ik kan goed op schieten met Rob Meppelink, ik ben hem als een vriendje gaan beschouwen. Die jongen heeft dit seizoen veel voor zijn kiezen gekregen. Dat is ongelooflijk, maar ik heb hem wél altijd gesteund" .


Geld


Meppelink heeft volgens Aad Kila vol ongeloof gereageerd op zijn besluit om aan het einde van het seizoen te stoppen. ''Rob hoopt dat ik nog doorga, maar in het nemen van beslissingen ben ik resoluut. Wat ik volgend seizoen ga doen? Dat weet ik niet". "Hiervoor heb ik twaalf jaar met succes in de horeca gewerkt, terwijl ik daarvoor nog geen ei kon bakken. Ik heb twee handen aan mijn lijf en daarmee kan ik altijd mijn geld verdienen".

0
Donderdag 19 november 2009 om 00:24 uur

DeHaagseHyena

sjampie schreef:

He he toch nog goed nieuws vandaag Ricky moet gewoon blijven en (als het waar is)moet Atteveld gewoon ze klauwen thuis houden

standaard middenveld rankovic,buijs, v.d bergh en knopper rechts als middevelder/aanvaller......na de winterstop komt alles goed...en btw nu we toch bijna onderaan staan...als je een keer wint telt die dubbel omdat dat onderste 5 heel weinig winnen.....na de winterstop 7 belangrijke thuiduels.........met 17 uit 17 tot de winterstop gaan we het redden'met die thuisduels in het vorruitzich....maakt niet uit of ze willem 2 verliezen en tegen een topper winnne 17 uit 17 is de deadline

0
Woensdag 18 november 2009 om 16:29 uur

Nu online

Edwin Post en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4