Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Bleek schreef:

Mensen die Steijn nog steeds het voordeel van de twijfel geven doen dat gewoon tegen beter weten in! Heb al vaker gezegd dat het de slechtste trainer is die we ooit hebben gehad.. Van de zaken die een trainer moet beheersen, beheerst hij er niet 1..
- hij heeft geen uitstraling
- hij is slecht in de media
- hij maakt spelers niet beter
- hij weet spelers niet te motiveren
- hij is tactisch slecht
- zijn wisselbeleid is slecht
- hij geeft geen duidelijkheid

Jammer dat er nog mensen zijn die dit niet inzien.. Het was na 4 wedstrijden onder zijn leiding al duidelijk! Nu wordt hij gaandeweg het seizoen ontslagen en hebben we weer een verloren seizoen!
In Steijn heb ik nog steeds vertrouwen en ga er vanuit dat het hem dit seizoen gaat lukken. Een aantal van je punten vind ik op dit moment wat minder van belang en zaken zoals : wisselbeleid en spelers daadwerkelijk beter maken kan en wil ik niet ontkennen. Heb je gewoon gelijk in.

Opvallend is dat hij vorig seizoen, voor zover ik me kan herinneren, niet één keer een wedstrijd naar zijn hand heeft gezet met een tactische omstelling of wissel. Kan me vergissen.

Maar kun jij mij een antwoord geven waarom Fräser, Van Leeuwen, De Mos, Schoenmaker jr. en de overigen wel een spits halen maar geen buitenspelers? De aankoop van Poepon is notabene al maanden bekend. Cifty en Mokhtar waren noodgrepen geweest die toevallig zijn komen aanwaaien.

Ik begrijp het echt niet. Zoiets zag de gehele shoutbox al aankomen.
0
Zondag 12 augustus 2012 om 11:36 uur

oodh

Kees schreef:

Ik sta bekend als een voorstander van Steijn.
Hij heeft echter, zoals jij ook schrijft, zich voortdurend vorig jaar er achter verschuild dat het niet zijn selectie is. Ook schreeuw ik al sinds januari dat Poepon in een 4-4-2 systeem moet spelen. Onbegrijpelijk dat Steijn zijn systeem niet aanpast. Je hebt een spits voor 4-4-2 en geen echte buitenspelers. Waarom dan nog eigenwijs 4-3-3? De tijd zal het leren.


Oh ja, mijn bekende slechte voorgevoel heb ik voor morgen. Zou heel blij zijn met een punt maar ik verwacht een ........... 4-1 nederlaag.
Maar Kees, waarom ben je dan een voorstander van Steijn? En.. inderdaad 4-1, zou kunnen, maar ik houd het op 3-1.
0
Zaterdag 11 augustus 2012 om 18:50 uur

Kees

Zuiderparker schreef:

Weer n vreselijk intervieuw met clichekoning Steijn in het AD v vandaag;
Hij heeft helemaal niet geklaagd vorg seizoen dat het zijn selectie niet was (,,...) 0, nee? En natuurlijk lekker stug 433 blijven spelen hoor, terwijl alle "experts" inmiddels wat anders menen, 4-2-2. Dan heb je tenminste wat aan Poepon, die tot nu toe alleen maar intikkertjes heeft gemaakt...Ben heel benieuwd morgen...
Ik sta bekend als een voorstander van Steijn.
Hij heeft echter, zoals jij ook schrijft, zich voortdurend vorig jaar er achter verschuild dat het niet zijn selectie is. Ook schreeuw ik al sinds januari dat Poepon in een 4-4-2 systeem moet spelen. Onbegrijpelijk dat Steijn zijn systeem niet aanpast. Je hebt een spits voor 4-4-2 en geen echte buitenspelers. Waarom dan nog eigenwijs 4-3-3? De tijd zal het leren.


Oh ja, mijn bekende slechte voorgevoel heb ik voor morgen. Zou heel blij zijn met een punt maar ik verwacht een ........... 4-1 nederlaag.
0
Zaterdag 11 augustus 2012 om 18:05 uur

Moi

TVT schreef:

Een tijdje geleden stelde iemand de vraag of er nog gratis vervoer was naar thuiswedstrijden. Ik weet niet of er al antwoord is gegeven maar ik zag net op de site van Den Haag dat er GEEN gratis vervoer meer is naar het stadion.

http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/news/detail/4894_news

Gratis OV past niet meer in het beleid van HTM.
nb: ik begrijp ook niet waarom, een voetbal-supporter, gratis gbruik moet maken van het ov?
0
Zaterdag 11 augustus 2012 om 16:40 uur

ADODENHAAG

Slimme jongen die Jens, snap alleen niet waarom hij niet naar de Erasmus gaat om te studeren, hebben betere economische opleidingen dan die slappe uni in A`dam..
0
Vrijdag 10 augustus 2012 om 13:38 uur

adorob

waarom niet gewoon gezegd minimaal een punt en als we ons eigen spel spelen kunnen het er ook 3 worden ....
0
Vrijdag 10 augustus 2012 om 12:10 uur

Moi

Bert schreef:

Hahaha doe ik lekker de dagafsluiting

laat mensen achter de buis maar mooi meer betalen. die geld hebben voor ere divisie live. Ik kan dat nu al niet betalen. Anders SCC aanschaffen.
ik snap niet waarom mensen zich druk maken over Play-tv? U kubt via Internet alle top wedstrijden zien.genoeg slimme nurds die de boel willen kraken
0
Woensdag 8 augustus 2012 om 22:41 uur

Advertentie

oodh

Drama schreef:

En als het niet naar ze zin gaat
kan die zich als een klein kind gedragen
Waarom hebben we het steeds over Immers?
0
Woensdag 8 augustus 2012 om 11:54 uur

oodh

Haagse Roel schreef:

Goed punt, leuk al die verwachtingen hier van sociale controle. Zou mooi zijn maar is, een enkeling daargelaten , jaren 50 geneuzel. toen werkte dat wel ja ...maar nu.. Mensen kijken wel 10x uit voordat ze ingrijpen, voordat je het weet lig jezelf tussen de hekken.. triest maar is niet anders.

Zet, in samenwerking met de gemeente , een paar "stillen"in het vak i.p.v. de zoveelste snelheidscontrole uitvoeren. Of is dat nou weer te simpel gedacht....

En nou niet zeiken over verraad e.d........slaat nergens op. Bij DH mag een hoop maar als je gedrag vertoont wat de club gigantische bedragen gaat kosten en 90% van de toeschouwers irriteert moet je lekker wegwezen.
Helemaal mee eens. Snap er niks van. Weg wezen met die idioten. Ben benieuwd waarom verwijdering niet de beste optie zou zijn . Dat gaat Janjazz ons vast vertellen. Je moet dat als club toch helemaal niet willen, maar je hoort niks. Slechte zaak.
0
Woensdag 8 augustus 2012 om 00:53 uur

oodh

janjazz37 schreef:

Kom even terug op die spreekkoren en/of oerwoud geluiden van jl. Za-dag.
Hoe jullie er tegenaan kijken, laat ik nu buiten beschouwing.

Dit zijn de feiten:
In het volgend seizoen zullen scheidsrechters extra alert zijn op spreekkoren (conform opdracht). Met name zal scherp gelet worden op het racsistisch karakter. Wedstrijden zullen gestaakt gaan worden.
Clubs zijn verantwoordelijk, met alle gevolgen van dien.
In de OGS-vergadering van gisteren heeft Bestuur geschetst wat de gevolgen voor ADO kunnen zijn. ADO heeft in dit opzicht geen brandschoon verleden en boetes kunnen oplopen tot 250.000 euro.
Bestuur heeft de OGS verzocht hierover na te denken en met suggesties te komen die mogelijk kunnen bijdragen aan bestrijding cq oplossing van het probleem bij ons.
Ik, op mijn beurt, leg dit ook voor aan mijn mede-shouters. Je kunt denken aan Stadionverboden (is zeker niet de 1e optie), danwel een folder-aktie die ook via de diverse Fansites verspreid moet worden. Ik hoor ``t graag van jullie. Rechtreeks aan Bestuur kan natuurlijk ook. Hou ``t svp serieus.
Dank voor jullie hulp.
Waarom is een stadionverbod geen eerste optie en waarom neemt het bestuur geen daadkrachtige maatregelen en neemt (via media) niet krachtig afstand? Snap dat niet zo.
0
Dinsdag 7 augustus 2012 om 23:55 uur

Nu online

Rob2002 en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4