Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

Nou een ding is zeker VD Berg heeft zijn laatste wedstrijd voor Ado gespeelt.

 

Hoop onrust weer nu bij de club en alleen maar omdat we van Pisvee hebben verloren. Die spreekkoren gingen natuurlijk wel te lang door.

 

Over Immers is weinig meer gezegd en terecht. Heeft ook in het verleden heel veel positieve dingen voor de club gedaan.

 

Vindt het gvd wel jammer dat Ricky niet geslaagd is bij ons zo'n goede speler.

0
Maandag 9 november 2009 om 23:16 uur

supporter-noord

Midden-Oost schreef:

Ik heb toevallig net me eredivisie-live abonnement en me scc opgezegd. Ik heb er nog eens goed over nagedacht maar ik heb wel wat beters te doen met vrouw en kinderen. Voor hun ook niet leuk om altijd chagrijnig thuis te komen.

 

Voor Ricky kwam ik naar het stadion, de rest is bagger. Van mij hoeft het niet meer. Ricky is totaal verkeerd gebruikt door Atteveld en Wetzel. Allebei zijn het weggooiers, vooral die Atteveld begrijpt er werkelijk helemaal niks van. Schwiebbe en Soltani tegen PSV opstellen en dan die andere kk drama gewoon weer opstellen, Horvath. Eén groot lachertje allemaal.

Je hebt helemaal gelijk, zei ik al eerder, ze moeten die Atteveld wegsturen ipv Ricky want hij maakt er een puinhoop van. Hoe kan je nou 1 van je beste spelers geen basisplaats geven. En dan inderdaad spelers als Bosschaart of Schwiebbe een basisplaats geven, die schoppen nog geen deuk in een pakje boter om van Soltani op het middenveld maar niks te zeggen. Hoe verzin je het. Vind je het gek dat Ricky over de rooie gaat. En dat alles na een onenigheidje een paar weken terug waardoor hij op de bank moest beginnen. Dat zou hetzelfde zijn als je lastige jongens zoals Suarez of Hadoeir van Ajaks en Roda niet op zou stellen omdat het moeilijke jongens zijn die trouwens ook al genoeg geel en rood gezien hebben. Die Atteveld helpt ADO naar de kloten met zijn domme fantasie opstellingen sinds Sparta. Lekker open huis spelen terwijl het allang 4-4-2 had moeten zijn omdat je gewoon teveel blessures hebt en te weinig kwaliteit om nog 4-3-3 te blijven spelen want je gooit zo je eigen glazen in. Lastige jongen of niet, spelers als Ricky moet je juist koesteren omdat zij een wedstrijd kunnen beslissen, Ricky hoort altijd in de basis te staan omdat hij kan scoren, een vrije trap kan nemen en inzicht heeft en dat kan ik van de meeste anderen niet zeggen. 

0
Maandag 9 november 2009 om 15:33 uur

TVT

Richard schreef:

Hou AUB op man, zelfs Messi is geen versterking als hij zou invallen bij dit slappe grafzooitje. Je kan een speler maken en breken! Is de taak van een trainer om het beste eruit te halen. Waarom presteren al die spelers bij andere clubs wel, en bij ons nada? Is er dan niks mis bij ons? Ontslaan voor deze actie is onterecht, als dit wanprestatie is van VD Bergh dan mag men de hele BVO ADO ontslaan, die presteren nog minder. Is de instelling die men hier heeft vanaf de organisatie waar tevens ook allemaal flapdrollen lopen die lopen te pronken met andermans veren.

Ik denk ook helemala niet dat hij ontslagen wordt.

Zie het nergens staan en wordt alleen gebasseerd opdat hij niet bij de training was. Ik mag aannemen dat de trainer hem zelf een schorsing heeft gegeven.

 

verkeerd gebruikt. Hij speelt tog, dat moet voor een goede voetballer goed genoeg zijn.

Je hebt helemaal gelijk dat iedere speler die naar DenHaag komt ineens 2x zo slecht speelt, maar moet je daarom alles maar tolereren. Ja iedereen speelt slecht dus accepteren we maar dat Ricky direct rood haalt?

Volgens mij heeft Atteveld naar de eerdere rode kaarten van Ricky een goed gesprek met hem gehad en hierover echt wel iets afgesproken. Ik hoop ook niet op zijn ontslag maar 15% van zjin salaris inleveren PER rode kaart zou ik geheel terecht vinden. En alle mogelijke bonussen afschaffen na 2 rode kaarten in 1 seizoen. Zelfde voor Immers en Bosschaartd.

Ontslag heb je inderdaad weinig aan, hier geef ik je gelijk in.

0
Maandag 9 november 2009 om 12:13 uur

Jensen

Kees schreef:

Marcellino, kom op. Je weet dat ik een fan van Ricky ben maar het was echt 100 procent terecht rood. Kijk maar op www.eredivisielive.nl  en dan naar het interview met Atteveld.

 

Overigens had ik Ricky bij 0-2 niet meer ingezet. Kansloze missie voor die jongen.

Kansloze missie voor die jongen?

Die " jongen"  heeft helemaal nakko positiefs voor ons gedaan.

Lekker wegwezen in de winterstop.

 

Of geschorst, of geblesseerd en heel weinig scoren.

 

0
Zondag 8 november 2009 om 23:20 uur

super fc denhaag

ado-kenner schreef:

ik geef toe we spelen slecht maar al die gele kaarten en een onterechte rode kaart maar door die kaarten moeten wij slapper spelen want anders kunnen we een 2de gele krijgen

zo, voor het eerst in 27 jaar dat ik naar huis ben gegaan. wat een blamage zeg. eerste divisie here we come. wil veel zeggen over onze fc maar weet gewoon weinig te zeggen. maar die rode kaart van ricky was wel terecht. wat een lam lulle en zeker die kut soltani. als ik zoveel geld als hun verdien vreet ik het gras op. en hij wilde nog meer verdienen. het is gewoon dat we niemand anders hebben maar ik had heel het team gewisseld. dan maar het 2e erin.

0
Zondag 8 november 2009 om 15:35 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Helder Roel, maar iedereen komt elkaar nog minimaal één keer tegen. Het staat nu nog kort op elkaar, maar we kunnen moeilijk allemaal op 34 punten eindigen. Althans diegenen die zich als doel hebben gesteld om uit de gevarenzone te blijven.

 

Er zullen er best nog wel wat ploegen gaat zakken, maar wij moeten ons op onszelf focussen, en de mouwen gaan opstropen en ons dus niet als lammeren naar de slachtbank laten leiden zoals Heerenveen.

 

We zitten de laatste weken in een dip, al vond ik met name de 1e helft tegen NEC heel behoorlijk.

 

Ja ik weet het,  sinds Hugo Lochenbergh -1973-  hebben we niet meer gewonnen op 'Kaalheide' maar met sommige tradities moet maar eens gebroken worden, en laten we in Tilburg ook maar eens een keertje niet de sigaar zijn.

 

De ziekenboeg stroomt leeg, en dat scheelt toch echt heel behoorlijk, maar voorin zal toch echt wat bij moeten komen in de winterstop. Dit is te licht. Zou die Milic wel eens willen zien als  er wèl toevoer vanaf de vleugels zou komen, of iemand die vanuit z'n rug zou komen - Kolk-  denk dat we er dan heel wat meer plezier van zouden kunnen hebben.

 

p.s. morgen ben ik weer laat, -b.b.h.h.- maar zal er zijn.

Heerlijk weer die woordspelingen;) Vanavond een feestje , de vrouw is jarig, dus wellicht dat ik ook maar eens met de "Henk Patat" traditie breek......en ook later kom .zie morgen wel hoe ik ervoor sta hhahaha.

 

Realist als ik ben heb ik weinig hoop morgen, aan de andere kant hebben we niets te verliezen. Gesloten spelen en geen ruimtes weggeven, maak er maar een grafwedstrijd van voor de neutrale toeschouwer op EL en Studio Sport. Als we een punt eruit slepen ben ik dik tevreden.

0
Zaterdag 7 november 2009 om 16:23 uur

Solar

Haagse Roel schreef:

Dooie boel hier.....Zal  weer eens een vette discussie uitlokken :

 

Wetzel bij EL : Doelstelling is minimaal 12e plek, we doen het dus goed........hhaahahahaaha. Voetbal is de laatste weken niet om aan te zien en we verdwijnen zo in een rap tempo naar een stevige 17e plek. Denk wel dat we RKC nog onder ons kunnen houden.

 

Onze vleugelspitsen krijgen een nieuw , ja je leest het goed, contract aangeboden. Hoe haal je het als TD in je hoofd om deze op Jupilernivo acterende figuren een nieuw contract aan te bieden ???

Tja ik denk dat we ook naar onze eigen selectie moeten kijken. We hebben aan het begin van de competitie een aantal top wedstrijden gespeeld. Waar is die spirit gebleven? Waarom kan dat nu niet meer en een paar maanden geleden wel??

 

Heerenveen, NEC, FC Groningen. Allemaal onnodig verlies. Er zijn maar weinig clubs die echt presteren. Wat speelt er in die koppies van die spelers?  

 

Ben het overigens met Roel eens dat we er verstandig aan doen om deze spelers geen nieuw contract aan te bieden. We wilden toch omhoog??

 

Aan de andere kant kan ik me ook voorstellen dat Wetzel ze voor de breedte wilt behouden en daar door lagere (dan de huidige) contracten heeft aangeboden. Kan ik het niet oneens met hem zijn.

0
Vrijdag 6 november 2009 om 16:13 uur

Midden-Oost

Jongens leuke discussie over onze spelers waarvan het contract afloopt. Ik denk dat we komende jaren zuinig aan moeten doen om niet in de problmenen te komen. Als we financieel gezond blijven dan stijgen we vanzelf.

 

Dat we nu te maken hebben met 2 vleugelspelers die niet willen bijtekenen hoeft eigenlijk helemaal geen discussie te zijn want als we hogerop willen moeten we juist dolblij zijn dat deze contracten aflopen. Beetje onbegrijpelijk dat deze badgasten een verbeterd contract nog voorgeschoteld krijgen. Laten we hopen dat dat niet doorgaat. Overige spelers waarvan het contract afloopt :

 

- Coutinho *

- Waterman (te duur)

- Horvath (duur en Kum en Ranko zijn beter)

- L. Piqué *

- Tillema *

- Bosschaart (5 leuke wedstrijden in 4 jaar)

- Cornelisse (ook te weinig gebracht)

- Gielisse (zal nooit het 1e halen)

- Knopper *

- Koksal *

- Schwiebbe (Haarlem nivo)

- Hulst *

- Soltani (kunnen we 4-4-2 gaan spelen)

- Verhoek (overall te mager)

 

* contract verlengen ?

0
Donderdag 5 november 2009 om 12:02 uur

Advertentie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vleugels willen meer geld
ADO Den Haag heeft met Wesley Verhoek en Karim Soltani nog geen akkoord kunnen bereiekn over de verlenging van hun contracten. Beide spelers zijn niet tevreden over het aanbod.
Lees het nieuwsbericht

Die jongens zijn beide niet geschikt voor de eredivisie, tekenend dat we het hier blijkbaar wèl mee moeten doen. Af en toe aardig maar overall brengen ze beide veel te weinig. Milic - natuurlijk geen grote voetballer - maar heeft het natuurlijk nog moeilijker als hij afhankelijk is van die kreukelaars. Contractverlening getuigt van mismanagement. Het aanstellen van deze TD trouwens ook, babbelzieke ijdeltuit die ook nu weer de pers opzoekt om z'n eigen falen te verdoezelen.

 

We hebben de 9e begroting, daar mag je toch wel wat meer voor verwachten. In de jeugdopleiding zit het blijkbaar ook niet, de A1 en B1 presteren dramatisch. Het 2e schopt geen krant van tafel af en het 1e heeft welgeteld één thuis overwining behaald. Alle reden dus om de zaak eens kritisch onder de loep te nemen. Deze selectie is volstrekt niet in balans, met alle gevolgen van dien.

 

Het personeelsbestand is topzwaar, dat gaat ten kostte van het spelersbudget. Lopen nog steeds veel te veel directeuren die geen moer presteren dus daar valt de nodige winst te behalen door daar eens flink in te snijden.

 

Degradatie ben ik niet bang voor, maar het wordt toch onderhand wel eens tijd om eens een keertje niet onderin te bungelen, want daar wordt ik onderhand toch wel strontziek van, met z'on begroting doe je toch een aantal zaken ernstig verkeerd.

Dus donder eenrst maar eens de familie Wetzel eruit, dan is ook het gevaar geweken dat die Wotte weer in beeld komt.

0
Woensdag 4 november 2009 om 21:18 uur

Midden-Oost

Ik ben heel blij dat we tegen PSV moeten spelen. PSV is in principe 0 punten dus we kunnen vrijuit voetballen en weer aan ons vertrouwen werken door goed te gaan spelen. Er zal deze wedstrijd ook weinig publiek komen dus blijven de die-hards over wat de sfeer alleen maar beter maakt. Na PSV thuis krijgen we Willem II-uit, Feyenoord-thuis en Roda JC uit dus een super belangrijke serie tegen directe concurrenten die echt punten moet opleveren anders staan we 17e.

Ik hoor alweer geluiden over versterkingen maar ik denk dat de club nu eens moet kijken naar de lange termijn. Ik denk daarbij aan eigen jeugdspelers ipv afdankertjes van andere subtoppers. Ik heb nog even de seizoensgids erbij gepakt en we kunnen van 13 (!) spelers afscheid nemen, o.a. Waterman, Yuri, Bosschaart, Soltani, Schwiebbe, Verhoek, Knopper, L. Piqué en nog wat 2e IX-tal spelers. Als ik Wetzel was, zou ik Verhoek en Knopper nog een jaartje vastleggen en de rest mag m.i. vertrekken. Als wij ‘stapjes’ willen maken is het voor mij onbegrijpelijk dat AW Soltani 2x een aanbieding heeft gedaan, zonder resultaat overigens. Gewoon lekker wieberen…

Volgende week bidden voor een punt, hopen dat PSV al in gedachten in Kopenhagen zit.


 

0
Maandag 2 november 2009 om 09:39 uur

Nu online

Edwin Post, Lellow, Law, zuiderwijk en 64 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4