Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

rien1

kojak1 schreef:

de supporters prediken voor rust de laatste wedstrijden,zie post van gonz,maar wat doet uitgerekend een rotterdamse krant.juist,stoken en olie op het vuur tbv sparta natuurlijk.

En wat doet uitgerekend Maurice Steijn. Juist. Die vertelt in Vak W dat Atteveld inderdaad bezig is met de selectie(spelers) en contracten voor volgend seizoen .

En dat is natuurlijk ook allemaal de schuld van die onruststoker Dennis Jansen. Zou dat een Rotterdammer zijn?

 

 Ik heb ook niks tegen Atteveld, maar in dit geval hangt er onnoemelijk veel van af. Er moet voor de 4 laatste wedstrijden rust zijn/komen in de spelersgroep. Deze onrust kan het verschil zijn tussen wel of niet degraderen en het einde van de club. Daar moet alles voor wijken. En dus ook Atteveld. Het is onvoorstelbaar dat die vent daar nog steeds zit? Want wat is er nou eigenlijk veranderd!

0
Vrijdag 9 april 2010 om 22:10 uur

rien1

gonz2 schreef:

Is niet mijn epistel maar dat van Eus die al zeer veel rake stukken heeft geschreven op de HCF site.

Kan me er wel helemaal in vinden. Zoals bijna iedereen wel binnen en buiten DH behalve kennelijk de beleidsbepalers.

 

Overigens staat overal dat supporters Atteveld hebben afgezet en datt klopt.

Onder de grote sponsors/skyboxhouders zitten ook veel supporters. De maandag voordat Atteveld werd afgezet was er als bekend een gesprek tussen supporters vdK, Vierling en RvC. Bij dat gesprek waren ook enkele skyboxhouders aanwezig.

De onvrede en het onbegrip over het beleid wordt dus echt zeer breed gedragen.

Ze hebben het weer lekker voor elkaar.

 AD/HC vandaag:  

 

 "Waar mededegradatiekandidaat Sparta tijdens pasen rigoreuze maatregelen nam en de technische leiding definitief onthoofde, is het bij ADO gewoon weer onduidelijkheid troef. In de strijd tegen na-competitie is in Rdamwest alles helder, maar in Den Haag heerst hinderlijke onrust. In de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Utrecht , wordt bij ADO nog altijd gespeculeerd ".

 

Dick Vierling: ""Raymond verricht werk op technisch gebied. Zo af en toe"". 

 

AD/HC: Navraag leert dat RA zich weldegelijk al bezighoudt met de selectie voor volgend jaar.

 

Ach, het is toch niet te geloven!! Stuur die vent gewoon weg!!! Anders maar met verlof tot juli! De club moet namelijk in de eredivisie blijven, anders kunnen we de boel helemaal opdoeken!! Nu blijft het dus onrustig met straks alle gevolgen vandien. Die RA moet gewoon wegwezen!

0
Vrijdag 9 april 2010 om 12:51 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Onrust over nieuwe rol Atteveld’
De onrust bij ADO Den Haag is nog altijd niet verdwenen, weet het AD. Aanleiding is de rol van Raymond Atteveld, waarover druk wordt gespeculeerd.
Lees het nieuwsbericht

Het zoveelste bewijs dat v.d. Kallen en zijn slippendragers - de rest heeft natuurlijk niet zoveel in de melk te brokkelen -  de zaak niet aanvoelen We hebben het hier niet over een bedrijf als Wittebrug, maar over een voetbalclub die bol staat van sentimenten.

 

Natuurlijk is het salaris van Atteveld niet het issue, maar wil v.d. Kallen niet buigen voor de supporters en is hier sprake van gekrenkte trots. Atteveld kan natuurlijk ook niet terugkomen als TD o.i.d. daarvoor is er teveel gebeurd. En of ik hem nou wèl of niet capabel vind is niet aan de orde. Al zal ik blijven vinden dat hij met een dusdanig verwachtingspatroon werd opgezadeld wat de boel vanaf dag één op scherp heeft gezet doordat er veel te veel druk op de ketel stond. En Atteveld zeker niet de hoofddader is, maar die onbenullen/plucheplakkers wat doorgaat voor de RvC. Zij zijn overduidelijk verantwoordelijk voor het tot op de dag van vandaag gevoerde wanbeleid!

 

Maar blijkbaar is het ego van v.d. Kallen blijkbaar belangrijker dan het welzijn van de club, anders was dit niet uit de hoge hoed getoverd. Ik gun Atteveld een prima carrière toe, maar zijn toekomst ligt overduidelijk niet bij ADO.

 

Atteveld zal moeten afvloeien, opdat de focus wordt gelegd op het niet degraderen. Dat is nog eens stappen maken hè Mark v.d. Kallen en Henk Jagersma?!!!

 

Om met Haagse Roel te spreken: daarna moet er maar eens een hele schoonmaakploeg door het zooitje heen, anders is het inderdaad een herhaling van zetten. Dan kan je van Mourinho tot van Gaal voor deze selectie zetten, maar met deze 'lichten' in de top blijf je voortprutsen.

 

Hopelijk gaat de AD/HC het disfuncitoneren van deze ijdeltuiten ook eens aan de kaak stellen. De VI heeft in dit geval groot gelijk. De schuldigen zitten in de skybox!!

 

0
Vrijdag 9 april 2010 om 12:21 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Die jongen heeft een aantal wedstrijden aardig gespeeld en iedereen bewierookt hem al. Als het echt zo'n kanjer is was ie al lang bij Alphense Boys weggehaald.

 

Goed, hij voetbalt aardig maar laat hem eerst maar eens over lange tijd presteren.

 

ps Vanuit Alphen is er een prima treinverbinding en daarna overstappen op de Randstad Rail naar het Forepark of de tram naar het Zuiderpark.

Kees , doe nou eens normaal joh......Jens is regelmatig de beste speler....in een selectie met zgn. vedetten. Die jongen moet je koesteren , hij speelt ook wel eens een keer  niet best maar werkt zich altijd de pleuris. Nu vastleggen voor een mooi salaris..en geen clausules ,regeren is vooruit zien.......

0
Dinsdag 6 april 2010 om 00:35 uur

Ricky

Weet iemand wat Buis eigenlijk heeft?

 

Of is hij bewust buiten de selectie gelaten?

0
Maandag 5 april 2010 om 16:18 uur

rien1

<FCDH> schreef:

De sleutel wedstrijd word sparta heracles? als sparta wint spelen wij NC?wint heracles dan redden wij het denk ik?

Ook zaterdagavond wordt het weer billenknijpen met Sparta-Heracles.

De Tukkers doen het goed en gaan voor hun 6e plek, maar ik heb een raar voorgevoel bij die wedstrijd. Sparta moet ook nog naar Groningen dat dan waarschijnlijk al speelt om des keizers baard . Hopen dat zij hun plicht doen.

 

We moeten gewoon NEC en RKC pakken!

Zal mij benieuwen of de spelers zondag in Utrecht net zo'n karakter en inzet aan de dag leggen zonder eigen ADO-publiek.

 Hoe gaat dat alles aflopen, ik word er echt gek van!;(  

 

De Mos heeft trouwens Denneboom weer bij de Sparta-selectie gehaald.

 

0
Maandag 5 april 2010 om 13:26 uur

Advertentie

Max

Niks persoonlijks tegen Atteveld, maar het lijkt me niet echt handig als hij, die met de hele selectie overhoop ligt, straks de contractbesprekingen moet doen. Al neem ik aan dat er geen contracten verlengd worden.

0
Zondag 4 april 2010 om 23:34 uur

rien1

<FCDH> schreef:

laten we eerlijk zijn ricky is na vandaag echt onsterfelijk geworden hij durfte toch maar mooi in de goal te gaan staan;)

Was een prima wedstrijd van ADO, maar toch heb ik er een hard hoofd in of dit zo goed gaat of blijft gaan. Er is echt helemaal niemand in de selectie die een bal in het net krijgt. NEC en zelfs RKC scoren veel makkelijker.

0
Zondag 4 april 2010 om 19:28 uur

Mr. FC DEN HAAG

zo 04 apr 2010, 17:16 bron: Telegraaf


Looyen: Komende twee jaar overleven
DOETINCHEM - Voor De Graafschap staan de komende twee jaar in het teken van overleven. Dat zei technisch directeur Leen Looyen zondag, nadat de Doetinchemmers de titel in de Jupiler League veroverden door Go Ahead Eagles met 3-2 te verslaan.

Half april hoopt de club dat het sein om een nieuw stadion te mogen bouwen aan de rand van de stad eindelijk op groen springt. „Voor ons is dat van levensbelang”, aldus Looyen. „De Vijverberg is een geweldig stadion, maar we kunnen hier commercieel, dus financieel, geen kant meer op. De komende twee jaar is het een kwestie van overleven. Pas als het stadion er staat kunnen we uitgroeien tot een structurele en stabiele eredivisieclub. De begroting kunnen we dan omhoog tillen naar 15, 16 miljoen euro.”

Totdat het nieuwe stadion er staat, is De Graafschap er alles aan gelegen om niet weer direct te degraderen. „We moeten als club nu zo snel mogelijk een selectie samenstellen die eredivisiewaardig is. Dat is best een klus, want de crisis is ook aan Doetinchem niet voorbij gegaan. We hopen de begroting van 7 naar 9 miljoen te kunnen opschroeven en met dat extra geld zullen we de spelersgroep moeten versterken.”

----------------------------------------------------------------------------------

Bij deze De Graafschap alvast gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap eerste divisie!

Maar waar hebben we eerder deze stukjes mogen lezen.... precies bij FC/ADO DEN HAAG kleine stapjes maken met een amateuristisch geleide bestuur van onze club!

0
Zondag 4 april 2010 om 17:32 uur

ADO supporter Leidschenveen

Van de officiële Sparta website, die laten er geen gras over groeien zeg

 

 

Rotterdam – Sparta Rotterdam heeft met Aad de Mos overeenstemming bereikt over een contract als hoofdtrainer. De Hagenaar zal in ieder geval tot het einde van het seizoen verbonden zijn aan de Kasteelclub. Beide partijen hebben ook de intentie om in het seizoen 2010 – 2011 met elkaar door te gaan. Naast Jos van Eck zal de nieuwe hoofdtrainer geassisteerd worden door Martin Koopman.

De selectie traint zondagochtend om 9:30 uur in het stadion en zal vanaf maandag een trainingskamp beleggen van vier dagen om een optimale voorbereiding te creëren op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo van aanstaande zaterdag.
 

0
Zondag 4 april 2010 om 09:10 uur

Nu online

zuiderwijk, Rob2002, Marcie, Vakkie-G, Lellow, Wahter, haagse chick, FFL en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4