Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

ER IS EEN BEETJE ONWEER IN DE TENT AAN HET ONTSTAAN. DIT ZIJN TOCH WEL HARDE UITSPRAKEN!!!

 

Raymond Atteveld wil nakoming van afspraak over versterking
01 november 2009 om 09:41

Na een reeks van drie overwinningen, zit ADO Den Haag momenteel in een mindere fase. Trainer Raymond Atteveld wil dan ook dat er tijdens de winterstop versterking bijkomt. ‘Dat is de afspraak die ik heb gemaakt.’

tekst: Rob Blankenstein

ADO Den Haag-trainer Raymond Atteveld heeft altijd gezegd, dat de twaalfde plaats niet reëel is. Ook heeft hij meerdere malen verkondigd, dat hij zijn selectie graag zou versterken. ‘Eén en ander heeft met elkaar te maken’, legt Atteveld aan HaaglandenVoetbal.nl uit. ‘Het is een simpel verhaal. Als je besluit weinig tot niets te halen - en we hebben één transfervrije jongen (Ricky van der Bergh - red.) opgehaald - en je voor de rest weet dat je een aantal spelers mist door cruciale blessures en je gaat dan roepen dat de twaalfde plek reëel is, dan denk ik dat je het spelletje niet zo goed begrijpt!’

tevreden
Straks komen spelers als Aleksandar Rankovic en Richard Knopper weer terug. Gaat Atteveld zich er desondanks hard voor maken dat er versterking komt tijdens de winterstop? Hij: ‘Je bent als trainer erg blij met Rankovic en Knopper die terugkomen en vergeet Mitchel Piqué niet met op dit moment ook nog Kum en Van Hese die we missen. Dus al met al missen wij nog wel wat, dus als die terugkomen dan ben je erg tevreden, maar wij hebben Powel ook nog laten gaan dus dat geld moet gewoon beschikbaar zijn om ons te versterken in de winterstop.’

vuist

Raymond Atteveld gaat dus ‘met de vuist op tafel slaan’ om verstering af te dwingen. ‘Daar ben ik al vrij duidelijk over geweest, je werkt op basis van afspraken en dat is de afspraak die ik gemaakt heb. Dus die moet nagekomen worden en daar ga ik ook vanuit!’, aldus Atteveld.

© HaaglandenVoetbal.nl (TR Media)


 

0
Zondag 1 november 2009 om 11:03 uur

GroenGeel

Ooievaar schreef:

Tja jammer maar helaas. Bijna iedereen - ik ook dus, want ik had ook een tweetje - vergeet dat Heerenveen erg goed materiaal heeft. Dus is het eigenlijk logisch dat je daar de bietenbrug opgaat. ADO is de laatste weken niet in goede doen maar dat lijkt me duidelijk.

 

We hebben een te smalle selectie en als daarvan een aantal spelers niet aanwezig zijn om wat voor reden dan ook dan is het eigenlijk alleen maar hopen.

 

ADO moet zich richten op de plek net boven de streep, plek 15 want meer zit er niet in. Zodra we denken dat we zo goed zijn dan gaat het onherroepelijk mis. We moeten de mouwen opstropen en gaan als de brandweer en vechten voor elke bal, anders verliezen we van alles en iedereen.

 

Dus wat minder lulverhalen over een 12e plek, terwijl diegene dit dat heeft gezegd zelf hopeloos gefaald heeft, en werd weggepromoveerd. Laat die man eens wat verder kijken dan z'n venlose neus lang is, want ergens anders kijkt hij blijkbaar niet.

 

Wat minder lullen over hogere begrotingen, maar wat uiteindelijk dus uitmondt in minder spelersbudget. Dat is gewoon pure volksverlakkerij geweest. We zitten de komende week met PSV voor de deur in november en hebben welgeteld één keertje gewonnen, wellicht dat dat de beleidsbepalers eens in overweging willen nemen.

 

Atteveld lijkt me de laatste weken ook niet in goede doen laat dat duidelijk zijn, maar om éénzijdig bij hem de schuld te leggen lijkt met vrij onzinnig. Met het paard van schillenboer win je nu éénmaal geen concours hipique de selectie is te smal en sommigen hebben blijkbaar de pijngrens van een weekdier. Met name die M. Piqué maakt het van eieren, lijkt wel of hij op een mijn i.pv. een sproeier is gestapt. Te zot voor woorden.

 

Ik heb niet de illusie dat er in de winterstop schokkende zaken op stapel staan, dus ga ik er maar vanuit dat er geen versterking in aantocht is.

 

Blijf er op hameren dat het een zegen is als Knopper weer fit op het veld staat, hij maakt wèl het verschil.

 

Aan de andere kant zijn we echt niet zo slecht als we de laatste weken acteren, maar moeten we gewoon realistisch zijn en mikken op een plek boven de streep. Dat kan je dus niet van progressie spreken.

 

Of je daar komend seizoen meer scc's gaat afzetten is weer een heel andere discussie.

 

Tsja, daar valt weinig aan toe te voegen, de waarheid.

Hoewel ik Atteveld tactisch wel wat slap vind.

Neemt idd niet weg dat het materiaal vrij armoedig is.

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 21:47 uur

ado-kenner

smalle selectie

 

topscorder vorig jaar nog geblesseerd

 

caraciollo die volgens jullie goed kan zijn maar geen steun kreeg.

Millic heeft meer gescoord maar krijgt toch ook bijna geen steun van de zijkanten dus hetzelfde verhaal.

 

veel jongelingen die zich teveel willen bewijzen waardoor ze fouten gaan maken en oudjes die niet snel genoeg zijn en geen leiderschap geven. en eerste divisionist en hoofdklasse spelers als reserve em keeper die vorig week goed deed maar dat waarschijnlijk niet meer doet

 

de trainer die volgens sommige onder druk wordt gezet door TD en staff

 

en te weinig geld om aankopen te doen (goede)

 

is dit de formule voor degradatie of hoop ik het ongelijke te krijgen. Alleen als iedereen terugkomt minder gele en rode kaarten scoort en langer dan 10 wedstrijden blessurevrij te zijn kunnen we nog best goed eindigen 12-15 plek

 

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 21:07 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Dat is zeker scherp van je dat je dat opvalt over Wetzel. Ik ben en blijf een voorstander van Wetzel maar ik heb er ongelooflijk de pest er over in als hij Atteveld de druk van de twaalfde plaats oplegt terwijl hij vorig seizoen op het moment dat hij wegging vijftiende stond. Alleen Ricky was er toen niet bij.

 

Ik probeer het zo zuiver mogelijk te benaderen en vind ook dat selectie niet in balans is en dat is Wetzel als td ook verwijtbaar.

wetzel wil gewoon zo weinig mogelijk geld kwijt om spelers te halen?dat kan een keer goed gaan maar het gaat je toch oples opbreken?de laaste weken zie je dat het moeilijker word en dat gaat in de ploeg slepen er komt twijfel de lat hoog leggen is goed maar als je die ambitie heb moet je ook de spelers ernaar halen?

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:53 uur

jajoh

Kees schreef:

Vind ik gelul van je om deze spelers zo af te vallen met kneuzen etc.

 

We hebben gewoon een te smalle selectie en dat breekt je op. Vandaag zijn er acht spelers om diverse redenen niet bij en dat is niet op te vangen. Eerder moet je de beschuldigende vinger naar Wetzel wijzen die een selecite het seizoen in laat gaan die niet in balans is.

 

geen kneuzen? Als een stel ongemotiveerde lapzwansen het veld ingaan en totaal niet vechten voor wat je waard bent??? Druk me dan nog zachtjes uit. En die spelers die we volgens jouw missen doen al een tijdje niet mee. Alleen Buijs stond in de Basis. (oke soltani ook maar dat was al weinig) Alle andere mis je niet, want die doen al vanaf het begin seizoen niet mee.

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:41 uur

supporter-noord

RicoFCDH schreef:

Opstelling : Ditewig - Ammi - Horvath - Derijck - L. Pique - Schwiebbe - Immers - Bosschaart - Vicento - Milic - Verhoek

nah, met zo'n reserve middenveld weinig kans vanavond, volgende week psv, nog ff en we staan weer bijna onderaan

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 18:22 uur

Aad

De KNVB wil hardere maatregelen tegen kwetsende spreekkoren in stadions. Na een spreekkoor vanuit een bepaald vak moet het hele vak een stadionverbod van één wedstrijd krijgen. Dat zei Manager Competitiezaken Van Oostveen in het tv- programma Netwerk.

De voetbalbond vindt dat clubs zelf te weinig doen tegen de leuzen. Volgens de Richtlijn Verbaal Geweld moeten clubs bijvoorbeeld de stadionspeaker inzetten en de aanstichters opsporen.

De aanklager betaald voetbal heeft de afgelopen drie jaar 55 spreekkoren onderzocht. In 35 gevallen schoot de aanpak van de club tekort.

 

Ik wil nog wel eens zien of de KNVB dit juridisch rond kan breien. Lijkt mij sterk dat een rechter dit straffen van onschuldigen (want die zijn er ook in dat vak) toelaat.

0
Donderdag 29 oktober 2009 om 22:29 uur

Bert

DenHaagFC schreef:

MENSEN MORGEN DE LAATSTE DAG OM KAARTEN TE KOPEN VOOR HEERENVEEN !!!!!!

 

GEWOON JE VRIENDEN MEE IN DE AUTO !!!!!!!!!!!!!

 

KAARTJE 24 EURO DEELT HET DOOR 4 EN JE BENT 34 PLEURO KWIJT !

 

ALLEMAAL GAAN JONGENS ER ZIJN NU ZO'N 320 KAARTEN VERKOCHT !!!

Kaarten zijn geen 24,- maar 26,-

 

Van de week viel er een leuke acceptgiro vd wouten in de bus hadden mij geflitst in Brabant op de snelweg.

En ik zit al met 1,5 huis. Er zijn van die tijden dat je niets bespaard blijft.

 

Geen hond die die mee wil rijden ondanks herhaaldelijke oproepen. Dus benzinekosten kan ik niet delen. 

 

Maar 320 kaarten is erg weinig. Heb morgenavond niets dus tijd genoeg om kaarten te halen.  

0
Woensdag 28 oktober 2009 om 22:36 uur

Advertentie

<FCDH>

Bert schreef:

Misschien kan je beter op Kees zijn shout reageren want die is de enige hier die nog gelooft in Powel.

 

Die vier ton voor hem was weggegooid geld. Die Milic gaat gewoon geld opleveren is nog een jonge speler wordt alleen maar beter. Verhoek was in het verleden ook al afgeschreven hier maar vertrekt helaas waarschijnlijk transfervrij na dit seizoen.

 

Verhoek in zijn huidige vorm is een versterking voor iedere middenmoter/subtopclub.

nou powel valt mij erg tegen heeft een instelling van mien kut hij liept er bij ons bij of ie echt geen zin had?en wat doet ie nu bij de graafschap dan ook weinig ron jans heeft het toen goed gezien bij gronningen omhem weg te doen? milic kan nog beter die jongen is pas 20 die komt er wel voorlopig is ie toch mooi onze topscorer

0
Woensdag 28 oktober 2009 om 08:57 uur

<FCDH>

RicoFCDH schreef:

waarom powel? verkoop dan gwn powel en zet calabro en milic samen.

powel mogen ze van mij voor niks weggeven die kan echt niks zelfs bij de graafschap scoort ie weinig?

0
Dinsdag 27 oktober 2009 om 19:40 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Haagse Haas, adorob en 299 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4