Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Peppie

Wat ik me dan afvraag he, waarom worden die gasten niet gewoon op de tribune door andere supporters aangesproken? Sociale controle, zou moeten werken.
0
Zondag 5 augustus 2012 om 14:31 uur

Francisco

yesyes schreef:

Je kan het ook overdrijven. Ik stond er in de buurt en heb het hooguit 2 x gehoord en dat was door 2 personen. Nu was het duidelijk te horen omdat het stadion leeg was. Door de media wordt nou net gedaan alsof ze de hele wedstrijd oerwoudgeluiden hebben gemaakt. Dat gaat toch nergens meer over en het wordt zo breed uitgemeten bij ons. En Den haag weer een slechte naam

Er zullen altijd een paar hersenloze tussen zitten dat blijf je toch wel houden. Geef je die een stadionverbod dan doet iemand anders het wel weer. Als je je begint te schamen dan zou ik maar supporter van een andere club gaan worden want zulke dingen zijn gewoon niet uit te bannen. En dan vergeet je nog hoe het bij andere clubs eraan toegaat , je zal het daar eens moeten horen wat voor oerwoudgeluiden er worden gemaakt. Maar die komen niet uit denhaag en daar lees je natuurlijk niks over in de media.
Als het er "maar" 2 zijn waarom spreken jullie met zijn allen deze personen er dan niet op aan als jullie dit ook belachelijk vinden ??
0
Zondag 5 augustus 2012 om 11:47 uur

Tommy

Victor schreef:


Newcastle overweegt klacht in te dienen na oerwoudgeluiden in Den Haag
Zondag, 5 augustus 2012 om 08:10
De oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Newcastle United krijgt wellicht nog een staartje. De ploegen uit de Eredivisie en Premier League hielden elkaar in evenwicht (0-0), maar na afloop werd er vooral gesproken over de racistische uitlatingen van een klein groepje ADO-fans in de richting van de donkere Newcastle-spelers. The Magpies zullen een officiële klacht gaan indienen.

Cheick Tioté, Demba Ba en Papiss Cisse kregen bij vrijwel ieder balcontact oerwoudgeluiden te horen en eerstgenoemde was duidelijk geïrriteerd toen hij na afloop het Kyocera Stadion verliet. Manager Alan Pardew weigerde vragen over de kwestie te beantwoorden, maar een woordvoerder vertelde dat er een onderzoek wordt ingesteld en dat er wordt overwogen om een officiële klacht in te dienen bij ADO. De hofstedelingen moeten vervolgens op zoek gaan naar de racisten.
De toeschouwers bij het oefenduel zagen geen doelpunten: althans, geen treffers die goedgekeurd worden. Newcastle leek wel op voorsprong te komen, maar een zuiver doelpunt van Shola Ameobi werd afgekeurd. Newcastle, met voormalig ADO-keeper Tim Krul in de gelederen, heeft Nederland inmiddels alweer verlaten.
Den haag heeft echt de domste supporters van nederland zelfs hun eigen open dag kunnen ze zich niet gedragen van een sukkels. En dan vragen sommige mensen zich nog af waarom er geen goede inversteerders naar den haag komen.
0
Zondag 5 augustus 2012 om 08:37 uur

pajam

Victor schreef:

Kan je een voorbeeld van een andere club of andere professionele organisatie, desnoods uit het buitenland geven, waar een idee al dit succesvol is gebleken?
waarom zou het niet werken?
en waarom zou je zoiets dergelijks niet proberen?

klanten komen uiteraard voor het voetbal, maar maak er a la USA een complete belevenis van
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 22:29 uur

pajam

ADO Den Haag moet een hele idee verzinnen rondom het product ADO Den Haag.
Daarmee ben je volgens mij de meeste Nederlandse clubs voor.

Wij hebben een negatieve `schaduw` en komen daar maar niet vanaf.
In plaats ons hier tegen te verzetten en alles op alles te zetten om de tij te keren, moeten we gewoon hetgeen wat er nu eenmaal is gebruiken!

En waarom zou dat niet kunnen? ADO Den Haag als ANTI-Held, het heeft mij iig ook altijd aangesproken De motto; "Everybody hates us, but we don`t care" commercieel uitbaten!

zweep deze sfeer rondom de wedstrijden op een positieve wijze op.

ik heb hier wel wat ideeen over
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 21:24 uur

DHFC070

Ben het regelmatig eens met je posts Ooievaar maar waarom soms van die dreig shouts ertussen, dat heb je toch helemaal niet nodig met je vaak onderbouwde shouts? Iemand bedreigen omdat die een andere mening heeft is wel heel makkelijk en via internet is dit nog 10x makkelijker.

@Kees zie dat je weer eens kan overstappen naar Orro energie wie kent het niet... RWE is dat bij een keer een ballensponsor gebleven dan? Heb altijd een nare smaak bij die overstap bedrijven (energie, internet, telefoon enz) en ik vraag me af of je je daar jaarlijks mee wilt identificeren.
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 19:14 uur

Kees

Bert, ik begrijp jou niet.

Je shouts en je teksten zijn altijd onderbouwd, vaak humoristisch en ijzersterk. Ben het regelmatig niet met je eens m.b.t. Kallen maar dat is een ander verhaal. Soms laat je ook je menselijke kant zien maar .... (je voelt hem al komen) waarom toch altijd zo`n laatste alinea? Heb je toch niet nodig? Nu Dave en vorige keer Aad die helaas van de box is gevlucht.

Oh, ja. Ik voel er niets voor om Johan Maasbach te spelen maar ik wilde het toch een keer kwijt.
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 17:59 uur

Advertentie

janjazz37

pajam schreef:

ben ik persoonlijk niet met je eens, vindt Elbers technisch, maakt regelmatig acties en durft! niet onbelangrijk op zijn positie.
Ik denk dat je nou juist zo`n speler de ruimte moet geven om te groeien in zijn rol als eredivisie speler, maar als we niets beters hebben moet ie er toch voor bikkelen om er meteen te staan.
Ben `t helemaal met je eens qua Elbers.
Begrijp alleen niet waarom je Visser h**r noemt.

O.K.. je mag Visser best ongeschikt achten, maar h**r?
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 16:37 uur

Beest

Haagse_Aad schreef:

Je maakt een geintje toch?
waarom dan dus je ziet liever een horvath die op zn retour is dan een jonge hagenees die absoluut de wil heeft en zich de tering zal werken en als er juist met hem wordt omgesprongen zich goed kan ontwikkelen

ik zeg doen
0
Donderdag 2 augustus 2012 om 12:28 uur

Kees

In de tweede helft wisselde trainer Maurice Stijn om inspanningsfysiologisch redenen acht spelers wisselde, kwam de ploeg uit Den Haag na 10 minuten met 2-0 op voorsprong door Kevin Visser. Een kwartier voor tijd deed Volendam iets terug. Michel Kramer scoorde 2-1.


De verklaring dus waarom ondermeer Visser, Zwinkels en Ammi de gehele wedstrijd speelden. Spelen zaterdag niet en Ammi dus gepasseerd voor de basis.
0
Donderdag 2 augustus 2012 om 09:46 uur

Nu online

Rob2002, zuiderwijk, Grimm en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4