Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Vincent

Kees schreef:

Nee, ik was verhinderd en te laat thuis. En als ik heel eerlijk ben, ben ik nog aan het balen van zaterdag en heb echt een pestweekend gehad. Onvoorstelbaar stom gevoetbald met een Atteveld die lekker de schuld op de spelers afschuift.

ja kees, geen 6-0 , ofschoon het zomaar had gekund:_)

 

Vorige week NEC, nu sparta.

elke keer als we een stap kunnen maken hebben we een day-off.

1 puntje is gewoon te weinig.. en nog maar 2 punten tot plek 16...

 

Verdediging was meestal niet het probleem, maar wat ik vh weekend zag was toch wel erg triest.

met name derijck.. door opkomen en balverlies was mi hierin bepalend...

 

 

ach kees volgende week lachen we er weer om en vinden we het alleen nog maar jammer:_))

0
Maandag 26 oktober 2009 om 19:35 uur

kojak1

ik ben niet ongerust over hoor,we hebben een goed team staan en straks komen de blessure gevallen weer terug.misschien nog wat halen in de winterstop en gaan.trouwens,de nos was wel heel erg positief over de wedstrijd,vonden de samenvatting zelfs te kort om alle hoogtepunten te laten zien.en nu,achteraf,vind ik het ook.heb nog nooit een wedstrijd gezien met zoveel kansen als zaterdag,ook erg veel supporters gelukkig die het hondeweer negeerden.het was alleen jammer dat het kwartje de verkeerde kant omviel.meer als 14.000 toeschouwers,we zitten in een opwaartse spiraal.en als je een echte bent blijf je dat ook,al valt er nu even weinig te juigen,komt vanzelf weer een goeie serie aan.

0
Maandag 26 oktober 2009 om 13:46 uur

Jensen

Gisteravond was ook ook weer teleurgesteld in onze "harde" supporters op midden.

Ze hebben inmiddels de nodige privileges gekregen zoals in het midden"zitten". Ik verwacht dan ook als minimale tegenprestatie dat ze onze club van begin tot eind aanmoedigen/aansporen. Met de hoop dat de rest dan meedoet.

Maar zij moeten de spil daarin zijn. Maar nee hoor. Veel te weinig naar mijn idee.

En de k... hebben ze ook weer uit de kast gehaald.

Midden "noord" laat je vaker gelden! Zonder k... graag

0
Zondag 25 oktober 2009 om 11:25 uur

Bert

Ik heb overigens betere spandoeken gezien dan vandaag op Midden Noord. Wat heben wij met die andere clubs te maken? Modern Football hou je toch niet tegen.

 

Toen wij op omvallen stonden hebben we erg weinig steun gekregen van die andere clubs.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 02:39 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Tuurlijk heeft Powel gefaald maar anderzijds beter iets dan niets. Je hebt als Milic geblesseerd raakt helemaal niets achter de hand. Ik wil Powel tezamen met Caraco nog weleens zien in een tweespitsensysteem.

 

Met onze ploeg moeten we thuis sowieso 442 spelen. Dat heeft het nu toch wel bewezen na Twente,Nac,Utrecht en Sparta te verliezen.

 

Keer op keer liepen we in het mes en gaven enorm veel kansen weg.

 

Op de vleugels is het gewoon weinig tot niets, Vicento is te licht en Verhoek ( nog) te wisselvallig. Soltani snel afscheid van nemen ....Zie meer in Caraco en Milic dan Powel /Caraco

 

Zie op Eredivisie Live het eea voorbij komen en vindt dat heracles onder Verbeek toch wel opmerkelijk presteren hoor....6e met 17 pnt. Als je die selectie bekijkt springt er niemand uit maar het collectief is prima.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 00:10 uur

Kees

Veel geld om te investeren in de winterstop is er niet. Oke, kan ik me veel bij voorstellen.

 

Echter gooi nooit oude schoenen weg voor je nieuwe hebt. Dus met andere woorden: haal zowel Powel (ja Powel) als Caraco terug. Je hebt nu zo weinig alternatieven in het centrum en ik zie Knopper ook niet als de ideale centrumspits. En Ignacio verhuren om ervaring op te doen.

 

En daar komt nog bij, wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, dat als je aan die nacompetitie moet meedoen je Den Bosch en De Graafschap ook verzwakt.

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 23:40 uur

Advertentie

Ooievaar

Helaas helaas. Alle bespiegelingen over linkerrijtje kunnen de prullenbak in. Vanavond wederom een thuisnederlaag geleden, en deze vond ik zeer verdiend. ADO was totaal vleugellam, Soltani heb je gewoon geen klote aan, de man komt nog geen molshoop voorbij. Zijn contract verlengen is lachwekkend.  Ook op de andere vleugel was het armoe troef.

 

Het middenveld werd volkomen overlopen, en liep letterlijk achter de feiten aan, waardoor de verdediging onder veel te veel druk kwam te staan met alle gevolgen vandien. Eervolle vermelding m.i. voor Lorenzo Piqué, die vond ik erg overtuigend spelen.

 

Uiteraard was de scheidsrechter een drama, maar ADO heeft deze nederlaag totaal aan zichzelf te wijten.

 

Wat mij grote zorgen baart - afgezien van de te smalle selectie - is het feit wat sympomatisch is dat we thuis veel te weinig vermaak bieden. Thuisnederlaag nummero 4 na Nac, Utrecht, Twente en nu dan Sparta.

 

Denk dat we het er allemaal wel mee eens zullen zijn dat de toegansprijzen aan de pittiige kant zijn, en als je er dan vier op zes verliest, dan kun je die tweede ring wel op je buik schrijven natuurlijk.

 

Uiteraard was de scheidsrechter brandhout, heeft hij ons bestolen, maar thuis bakken we er bitter weinig van. Dat is zorgelijk.  Vrees dat er niet geïnvesteerd gaat worden, dus is het wederom handhaven wat de klok slaat. En dat is ook zorgelijk te noemen want ook dat zal de run op -scc-kaarten er niet inbrengen(...)

 

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 22:05 uur

viarijn

Waarom niet een keer met 2 spitsen spelen en een versterkt middenveld tegen sparta.

Soltani Milic en eerste helft Vicento veel te weinig rendement.

Kijk is naar de buitenspelers van sparta 100x gevaarlijker.

Als je ziet dat je middenveld wordt overlopen middenvelder erbij en met 2 spitsen gaan voetballen, maar dat ziet atteveld niet en dan komt je verdediging ook meer onder druk te staan

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 21:49 uur

Bert

Aad schreef:

Ik deel je mening Wim. Vond Immers ook niet geweldig en om hem nu op basis van 1 actie te laten staan.

Nee ik zou het eens proberen met een middenveld van Buijs, Bosschaart en van den Bergh.

Ik deel de mening niet. Vindt Immers symbool staan voor de terugkeer van Ado. Als hij slecht speelt werkt hij hard. Doet geen gekke dingen. Maakt heel weinig fouten en raakt niet snel in paniek.

 

Ik heb hem zondag niet zien spelen. Maar hij is alijd nuttig in een wedstrijd. Bovendien beschikt hij over een behoorlijke voorzet. Ik zou persoonlijk Immers er niet uithalen. Als je Buijs met VD Berg en Bosschaart laat spelen mag Danny in zijn eentje alle gaten dichtlopen.   

 

0
Woensdag 21 oktober 2009 om 21:50 uur

super fc denhaag

Kees schreef:

Ben het qua afgelopen zondag ook met je eens maar om Immers nou te passeren vanwege een mindere wedstrijd. Is wel hard hoor.

precies, iedereen heeft wel eens een mindere wedstrijd. vind dat immers gewoon hoort te spelen. anders kan je net zo goed soltani weglaten want die bakt er helemaal weinig van. en zo kan ik nog wel een paar spelers opnoemen. hoe slecht immers ook speelt er gaat altijd dreiging van hem uit. en dat zelfde geld voor verhoek. we hebben al weinig scorend vermogen dus als je die twee weghaalt wie moet ze dan gaan scoren???

0
Woensdag 21 oktober 2009 om 20:58 uur

Nu online

Rob2002, zuiderwijk en 163 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4