Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Mijn hele shout is weggevallen maar in het kort: ik vond het weer zwaar tegenvallen en had veel vertrouwen in Steijn. Echter krijgt hij ze niet aan het voetballen.

Onbegrijpelijk dat Visser (geschorst voor drie wedstrijden) een hele wedstrijd voetbalt. Waarom niet Wormgoor/Omerou, het beoogde centrum, gelijktijdig laten spelen. En zo zijn er nog tig dingen die werkelijk niemand begrijpt.
0
Woensdag 1 augustus 2012 om 22:10 uur

pajam

hjfff schreef:

1e helft;

......................Zwinkels............
Ammi.....Wormgoor...Horvath....Meijers

.........Visser.....Holla.....Jansen....

.....Chery.......Poepon......Elbers...

Ammi goed, Meijers geweldig! Bleef opkomen en strooien met gooie voorzetten. Hier kwam de 1-0 uit. Ook verdedigend stond hij prima zijn mannetje. De linksback vacature is nu ingevuld, neem ik aan.
Poepon speelt randje buitenspel en wacht op een steekpass. Chery weer dreigend. Elbers veel rennen, weinig rendement.
Volendam had het zeer moeilijk met de goed opkomende backs.

2e helft;

...................Zwinkels...........
Ammi...Omeruo...Beugelsdijk...Supusepa.

....Malone...Radosavljevic...Visser...

...Mulders......Vicento.....Tano.....

Omeruo degelijk en snel. Supusepa werd bij de tegengoal weer eens uitgespeeld, Visser corrigeert en speelt de bal niet goed terug op Supi. Hij verspeeld hem weer; voorzet en goal.
Tano voegt niks toe, Beugelsdijk deed weinig fout.
Maar Supusepa wederom zwakste schakel.
Wat zijn dit nou voor disco opstellingen dan?

geen van beide teams zal het basisteam in die hoedanigheid vormen, waarom is er nog geen vaste basisteam dat in ieder geval 1 helft samenspeelt?
0
Woensdag 1 augustus 2012 om 21:24 uur

ADODENHAAG

Vakkie-G schreef:

Mulders 2-0
Zag het ook staan. Geen slechte jongen hoor die Mulders, maar met zoveel middenvelders heb je niks aan hem. Waarom zal je hem dan opstellen? Of het klopt niet dat ie gescoord heeft..
0
Woensdag 1 augustus 2012 om 20:27 uur

Mike

Kees schreef:

Roel, wat loop je ongelooflijk slap te lullen.

Voordat ik geboren was walgde ik al van Ajax en dat is altijd zo gebleven. Die ongelooflijk enge arrogantie van die club en haar grotendeels theaterpubliek doet me letterlijk iedere keer weer over mijn nek gaan.

Overigens staan de spelers hier wat mij betreft buiten maar voor de rest is alles van die club om te kotsen. En dat heeft niets met Calimerogedrag te maken maar veel meer hoe die club zich presenteert.
Jarenlang was het overal Ajax voor en Ajax na, huilen als een tegenstander die technische tere beentjes eens aanpakte, scheidsrechters waren altijd tegen hun (Calimerogedrag!) maar zij domineerden het vaderland. Gesteund door de KNVB, die door Ajax hun status in het buitenland zag groeien. Als je als bobo over de grens kwam werd je steevast begroet met "Croeif".
Natuurlijk zijn zij zich verheven gaan voelen. Nu kunnen zij zich alleen nog maar beroepen op die glorietijd die waarschijnlijk nooit meer terug gaat komen en gaat het huilen verder.

Kees, ik kan me jouw gevoel prima voorstellen alhoewel ik het zo niet voel (persoonlijk). maar waarom er altijd in termen van haat gesproken moet worden kan ik nou echt niet begrijpen. Mag best meer zijn dan sportieve vijandigheid maar sommigen gaan gewoon te ver.

0
Woensdag 1 augustus 2012 om 09:39 uur

fcthehague

Victor schreef:

"Haal van Peppen". Als van peppen zelf al zou willen, waarom denk je dat RKC hun aanvoerder twee weken voor de start van de competitie zou laten gaan voor een bedrag dat Den Haag kan betalen?
Waarom niet ? Wat heeft Den Haag nou uitgegeven dan ? En wat is er allemaal wel niet binnengekomen aan geld.

Weg:

Vd Brom 500.000
Derijck 750.000
Kum opleidingsvergoeding volgens mij ?
Immers minimaal 1 miljoen
Luksik ???
Elia heeft nog een transfer gemaakt
Verhoek 1.500.000

Totaal: Minimaal 4.000.000

Aankopen:

Chery 60.000
Hocher 60.000
Wormgoor 300.000
Holla naar verluid 200.000 dacht ik
Poepon 300.000

Totaal 920.000

Laten we er even voor de lol nog 1.5 miljoen bij doen voor extra kosten en andere onzin. Kom je nog niet eens uit op 2.5 Miljoen.

Er moet dus minimaal 1.5 miljoen rondzwerven in de club of ben ik nou gek ? En dan reken ik alles ruim en zwaar overdreven.

Dan wou jij dus zeggen dat er geen Van Peppen kan worden gekocht voor maximaal 400.000 ?
0
Dinsdag 31 juli 2012 om 18:03 uur

Victor

fcthehague schreef:

idd haal Van Peppen (of eventueel Meijers als LB, maar beter Peppen) en goede Rechtsbuiten kan ff geen speler bedenken die echt direct een versterking is. Misschien een overbodige speler van Twente huren ? Die hebben zat buitenspelers namelijk. Mochten deze twee posities serieus versterkt worden heb je gewoon een team dat makkelijk Heracles, Nac, WII, PEC, RKC, VVV en Roda onder zich moet kunnen houden. Hopen dat Steijn er geen tering zooi van maakt en dan spelen we gewoon serieus voor de Play-Offs.
"Haal van Peppen". Als van peppen zelf al zou willen, waarom denk je dat RKC hun aanvoerder twee weken voor de start van de competitie zou laten gaan voor een bedrag dat Den Haag kan betalen?
0
Dinsdag 31 juli 2012 om 17:23 uur

DaveDH

Edwin schreef:

Arme Elbers.......
Waarom arme Elbers?
0
Dinsdag 31 juli 2012 om 12:03 uur

Advertentie

ADODENHAAG

pajam schreef:

Hoe kan dit toch?

We zijn de afgelopen jaren verhuisd naar een nieuwe stadion, gepromoveerd en EL Voorrondes mogen spelen.
Maar de keerzijde is dat de afgelopen jaren op jeugd niveau (A1 ook) slecht wordt gepresteerd.
We zijn toch een regionale opleidingscentrum en hebben toch met allerlei amateur clubs samenwerkingen? Hoe kan het dan toch dat we onze jeugd juist laten verpieteren??
De slagader van onze organisatie!!
Snap ook niet waarom het niet beter kan. Ik heb ook weleens begrepen dat er vaker scouts zijn van Utrecht en Engelse 2e divisieclubs dan van Den Haag. Niet dat er in Den Haag de nieuwe Messi loopt, maar vaak zijn andere clubs ons toch voor.
0
Dinsdag 31 juli 2012 om 11:10 uur

Prutser 070

DaveDH schreef:

Ja maar dan heb je het over een stijging van 8000 tot 12000 bezoekers die blijven komen, ik geloof nooit dat die mensen er zijn, en ik weet wel resultaat doet veel maar voor zulke aantallen heb je wel hele goede resultaten nodig, dat red je niet met een paar keer EL voetbal als je het al red.
Van 8000 naar 12000 is een stijging van 50%.

Bij Nac Breda komen er de afgelopen 5 jaar ook gemiddeld meer dan 15.000 man komen kijken en daar zijn de resulaten ook niet altijd geweldig geweest. Ze zijn namelijk 2keer 13de 1 keer 10de en 1 keer 8ste geworden en zulke prestaties moeten bij ons ook mogelijk zijn.

Waarom zouden bij ons in een grotere stad dan de toeschouwers niet kunnen oplopen tot boven de 15.000 als we ook rond de 10de plek gaan spelen.
0
Zondag 29 juli 2012 om 15:16 uur

Haagse Roel

rien1 schreef:

Maar je krijgt ook weinig progressie als je steeds 100 x gaat wisselen en zelfs (volgens Tommy die er bij was) het hele 2e elftal gaat opstellen tegen 11 verdedigers van RB. Ook weer iemand aanwezig daar (en ergens hier op de box) zei dat het prima positiespel was toen de "grote" namen speelden.

Dus ik hoop dat Steijn zijn woord nu eens nakomt en zijn vaste 1e elftal tegen Volendam de wei instuurt.
Snap werkelijk niets van het aankoopbeleid en waarom men zo enthousiast raakt .....Na de ontmanteling van het succesteam van 2010-2011 zijn nu ook Immers, Kum en al eerder W. Verhoek vertrokken. Ik zie twee versterkingen die wat aanvullen, Holla en wellicht Meijers. Krijg je daarnaast nog Jansen erbij , betrokken in de deal met Immers. Je middenveld is overbezet...

Voor Kum en die kneus van een J. Verhoek halen we voor een tonnetje of zeven....twee spelers die het verschil bij degradant De Graafschap niet eens maken. Een vervanger voor Wesley is niet gehaald....

Achterhoede is van een bedenkelijk nivo , Ammi is een gemiddelde eredivisiespeler, maar komt niet voor in de plannen van Steijn.Malone is Almere City nivo, Omereru is een aardige speler maar daar kan je niet van verwachten dat ie er de hele competitie al staat, Wormgoor 13 in een dozijn voetballer en Supu idem dito.

Aanval : Vicento , veels te wisselvallig, Poepon , zware middelmaat. Van Duinen, mooi ventje , onze hoop in bange dagen , Elbers veels te licht. Zou je Chery nog kunnen neerzetten, echter dat ventje heeft m.i. teveel vedette neigingen waardoor zijn rendement enorm naar beneden gaat.

Hoop dat ik het mis heb , maar vrees wederom weer een billenknijp seizoen.



0
Zondag 29 juli 2012 om 00:51 uur

Nu online

ADO079, Marcie, Tante Wil, zuiderwijk, Rob2002 en 358 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4