Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

ADO supporter Leidschenveen

Francisco schreef:

dit "probleem" gaat zich vanzelf oplossen. Nu komen de schorsingen eraan Buijs en Derijck staan al op scherp en er zijn nog een paar spelers met meedere kaarten op hun naam. Dan is het alleen maar lekker als je een goede bank hebt!! Buijs geschorst --> Bosschaart erin als controleur. Alleen op de back posities blijven we problemen houden!!(in mijn ogen).

Straks is Mitchel Pique weer terug, heeft weinig gespeeld door zijn blessure, maar ik vind hem een van de beteren. Daardoor kan bij schorsingen Kum weer naar het midden van de verdediging. Derijck kan volgens mij ook wel op de plaats van Buijs staan.

 

Ik heb trouwens in de beoordeling van de spelers tegen NEC, Kum het hoogste cijfer gegeven. Die speelde een dijk van een wedstrijd.

Ook hulde voor Immers die zich in de baan van het schot gooide vlak voor tijd, anders waren we met 2-1 de kuikenbak ingegaan.

0
Woensdag 21 oktober 2009 om 19:24 uur

Aad

Ik zal wel weer verketterd worden maar het mag toch duidelijk zijn dat van de Bergh in een ADO dat met lange halen naar voren voetbalt weinig heeft te zoeken. Behalve door zijn gewoonlijke lat-trap niet een keer opgevallen.

 

Trouwens het was van beide kanten een K(walitatief) U(iterst) T(eleurstellend) duel. Maar behalve de goal (gelukje??) en de lat-trap hebben we aanvallend niets laten zien. Ahmi zeker niet beter dan Pique de voorgaande wedstrijden en de rest van de achterhoede weer het betere deel van de ploeg.

Het middenveld werkte hard maar er liep geen enkele speler die een goede eindpass in de benen had.

Vooraan kwam alleen Milic er redelijk uit

0
Zondag 18 oktober 2009 om 17:08 uur

super fc denhaag

Ooievaar schreef:

Ja vroegâh, those where the days. Ook de busritten met name de verre waren zeer vermakelijk, als we naar Groningen of Friesland moesten was het hele zaakje bij Schiphol al lam, had wel wat.

 

Treinreizen waren toen ook super, duurde meestal niet lang of er waren alleen nog maar staanplaatsen, omdat alles op de rails lag(...)

 

Spoorwegpolitie liet een keer honden los in de trein, en met handboeien werden toen de deuren op slot gedaan, we gingen toen naar NAC, kostte me m'n broek, maar de overwinning vergoedde veel.

 

Ook ff de stad verkennen, voor de match liet wel eens enigszins uit de hand. Eindhoven, Dordrecht of voor een interland in de Double Diamond bij de Kruiskade in Rotterdam.

 

Nu zijn we in een veel rustiger vaarwater terecht gekomen als club, en hebben we momenteel een heel ander imago, al moet het geen padvindersclub worden.

 

Zondag hoop ik op een goed resultaat, dus uitkijken voor nekschoten

 

Zou wel mooi zijn als we een stadionsponsor zouden hebben, althans als die flink zou schokken. Voor mij blijft het toch wel het Aad Mansveld Stadion.

inderdaad ooievaar we moeten zeker geen padvindersclub gaan worden. kijk, al die rellen hoeft van mij echt niet meer maar we zijn (blijven) toch echt hagenezen. die zich weinig laten vertellen. en mochten we een x aangevallen worden ga ik toch echt niet weglopen want dat hebben we nog nooit gedaan. al met al ben ik toch wel blij wat we de laatste jaren bereikt hebben. we zijn toch in een opwaartse spiraal beland. en 20 jaar eerste divisie ben ik echt gewoon zat. morgen gewoon drie punten uit nijmegen mee naar huis en volgende week ook 3 punten tegen sparta. want volgens mij hebben we nog wat goed te maken t.o.v. vorig seizoen. fc denhaag ole ole

0
Zaterdag 17 oktober 2009 om 12:12 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Hadden we Hans nog maar!:P

 

Caraciolo zo snel mogelijk terughalen!

rien tussen ere en jupiler zit echt groot verschil als we hem terug halen schiet ie er weer hooguit 2 of 3 in ?hoe vaak is dat niet gebeurd bij eerste divisie spelers?er zijn er maar weinig die het echt waar maken

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 21:57 uur

Robin Straub

rien1 schreef:

Beste Friuli. Maar tegen VVV was zonder uitzondering het hele elftal  natuurlijk om te huilen.

Maar je kan toch niet ontkennen dat hij tegen AZ (op een voor hem vreemde plek) en de 2e helft tegen Groningen een goeie partij heeft gespeeld.

Of vind je over het algemeen vd Bergh geen aanwinst voor ADO?

ik vind dat vd bergh zichzelf nog niet heeft kunnen bewijzen ivm te weinig speeltijd.. speelt hij de komende 3 wedstrijden de volle90 minuten. dan pas kan ik zeggen of het een aanwinst is..

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 16:51 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Als je in dat vak iemand ziet zitten met open bek, priemende ogen gericht op het veld (en 2x 45 minuten nergens anders) , en met handen aan de stoel vast, ben ik het. 

 

Volgens anderen schijnt dat er komisch uit te zien. Vooral als er een ADO-doelpunt valt.

haha laten we dan maar veel doelpunten scoren. t liefst leg ik 90 min in een deuk. t zou ook wel leuk zijn als die grote vlag van vak g meegaat. maar dat zal wel niet. ik denk dat we daar net met te weinig man voor in het vak zitten.

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 14:42 uur

Advertentie

rien1

Wallace schreef:

Zou je vak Q eens moeten proberen! Zit daar dit seizoen voor het eerst, na 17 seizoenen midden noord. Prima zicht, het is zo nu en dan rustig voetbal kijken en toch slaat af en toe ook de sfeer erin. Er zit van alles en nog wat en dat is mooi om te zien.

 

Groet

Over Vak Q lees ik wel vaker positieve reacties. En daarbij schijnt het daar inderdaad gezellig te zijn. Bij mij is het echt te stil en je ziet gewoon te weinig als het spel naar de andere kant van het veld gaat. (Richting uit-supporters dus). Je ziet het spel niet goed, maar zie wel het uit-publiek uit zijn dak gaan als er (door hun club) wordt gescoord.

Verhuizen ga ik opzeker.  

0
Donderdag 15 oktober 2009 om 17:53 uur

Aad

Vlakko schreef:

Wat een onzin, Hese heb je gelijk in, maar Verhoek speelt al het hele seizoen alsof die los is. Alleen Groningen thuis was wat minder maar had ie hamstring klachten en toch heeft ie het een helftje geprobeerd.

 

Hoop eerder op v/d Bergh in de basis dat is de sleutel zoals je tegen Groningen thuis tweede helft zag. En Bosschaart weer lekker op het bankie.

Bosschaart op het bankie ????????

Was de laatste wedstrijden een van de beteren en de beste tegen Groningen. Als we toch van de Bergh moeten opstellen (voor mij hoeft het niet) dan Immers er uit. Een speler mat veel inzet maar weinig techniek en spelinzicht.

0
Woensdag 14 oktober 2009 om 12:44 uur

Leiden

Fransje schreef:

Wil liever weten hoe het met me geld gaat

Als je minder dan 100.000 euro bij DSB hebt staan op een (spaar)rekening dan betaalt De Nederlandse Bank gewoon dat bedrag aan je uit. Daar hoef je je weinig zorgen om te maken.

Ook alle spaarders bij Icesave hebben van DNB hun geld gewoon gekregen. Daar is een garantiefonds ooit voor opgericht door alle banken.

0
Maandag 12 oktober 2009 om 12:21 uur

Ooievaar

Ik denk dat Ricky een hele bruikbare speler is voor ons. Het is een feit dat die jongen heel graag wil, in tegenstelling tot Marcellino ken ik Ricky niet persoonlijk. Maar ik denk dat Ricky een gevoelige inborst heeft, en het m.i. averechts werkt om die jongen in de pers af te branden zoals gedaan door 'het licht', natuurlijk was het dom dat hij die kaarten pakte, maar dat hoeft niet op z'on belachelijk wijze in de pers uitgemeten te worden door iemand die zelf als trainer hopeloos gefaald heeft. Waarschijnlijk zit er blijkbaar een stuk frustratie wat in dit geval op Ricky afgewenteld dient te worden.

 

De methode Aadje in dit geval uitgevoerd door Atteveld die werkt natuurlijk niet bij iedereen, Ricky lijkt me zoals gezegd iemand die wat gevoeliger is, en kan het me levendig voorstellen als je afgebrand wordt ten overstaan van je collega's dat je dat als kleinerend en vernederend ervaart. Met als resultaat dat elk plezier verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Een knaap als Ricky moet je af en toe een aai over de bol geven, en laten blijken dat je het in hem ziet zitten, dan betaald zich dat echt wel terug, daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat ik Knopper waardevoller acht voor het team, zou ik het ontzettend jammer vinden als Ricky door deze toestanden zou verdwijnen, die jongen voegt toch wel degelijk iets toe. Of moeten we de protegé van ' het licht' dan opstellen Resodihardjo.

 

We hebben al z'on krappe selectie, dus op deze knullige wijze een creatieve middenvelder verliezen is doodzonde. Ik heb Atteveld hoog zitten, en hij heeft ballen, maar als ik Marcelino moet geloven - en waarom niet? - slaat Atteveld hier de plank behoorlijk mis.

 

Maar Atteveld zit opgescheept met een TD, die het moeilijk kan velen dat hij geen trainer meer is, maar zich wel als zodanig gedraagt wat dus tot spanningen leidt. Aanleiding voor de laatste uitbarsting was dat 'het licht' met alle geweld Kai van Hese wil laten spelen. Hoeft verder geen betoog dat dit weinig gelukkig heeft uitpakt(...)

 

Wellicht is het een optie als Buijs eens als aanvoerder met Atteveld gaat praten, en de zaak dan gesust kan worden. Heb zelf de indruk dat Ricky zich zelf te veel druk heeft opgelegd, plus het feit dat die jongen zich niet welkom voelt met alle narigheid vandien, dat is jammer, en niet nodig. 

 

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 00:32 uur

Nu online

Hmmm, James, zuiderwijk, Ado Vakkie S, Rob2002, JP en 95 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4