Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Hamradio

Bert schreef:

Wat heeft die € 100,- voor zin als we straks weer een boete van
€ 50.000,- aan onze broek hebben hangen wegens spreekkoren of gewelddadigheden. Die stewards die voornamelijk uit schoolkinderen bestaan doen geen reet.

Heb vandaag weer een hoop tokkies gezien. Sorry hoor dat vak G gedraagt zich ook verre van normaal je zal er maar staan met je kind.

Zal wel de hele box over me heen krijgen maar het zij zo.
Ik zou niet weten waarom je de hele box over je heen zou krijgen,
ik vind het Tokkie-gehalte ook behoorlijk groot en het lijkt alsof het er steeds meer worden...

Wat me vandaag opviel was dat Verhoek, laat ik het voorzichtig zeggen, niet z`n beste wedstrijd speelde. Ik snap niet dat hij niet gewisseld werd. Met Höcher bijvoorbeeld. Het lijkt wel of Steijn Verhoek niet durft te wisselen. Verder is, zoals al vaker geshout vandaag, overduidelijk geworden dat er een centrale verdediger en een spits bij moeten komen.
Laten we moed houden (al is dat nog zo moeilijk...) en de komende 10 transfer-dagen afwachten.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 21:38 uur

kako

yesyes schreef:

Echt met die steijn ga je het niet redden dit seizoen. Ik geloof niet in toeval dat vorig seizoen geluk was. V/d brom heeft gewoon laten zien wat nodig is om een goede trainer te zijn. Nu ook bij vitesse zie je dat het elftal gelijk loopt met een heel vreemdelingen legioen. Zulke topspelers hadden we ook niet vorig seizoen alleen wist hij er bijna alles uit te halen. Steijn kan dit niet en maakt teveel domme beslissingen waardoor die spelers ook gaan twijfelen. En helemaal nu je verliest zakt het hele vertrouwen weg bij die spelers. Ik denk dat je als club zijnde beter snel een trainer met naam aan kan trekken en steijn nog minimaal 2 jaar assistent maken ( ze contract loopt toch nog 4 jaar door) voordat hij dalijk door iedereen wordt uitgescheten want dan wil je ook niet hebben.

Hij is perfect als assisent niet meer dan dat. Tactische beslissingen moet je aan de slimme mensen over laten en dat is hij niet. Dat hoor je al aan alle interviews die hij geeft. Ook niet slim van vd kallen, want zulke dingen hoor je gewoon zie aan te komen als je er een beetje kijk op hebt.

Versterking zijn zeker nodig , maar een trainer is het allerbelangrijkst. Kijk PSV die hebben de laatste jaren hele goede spelers alleen een bagger coach die ze al 2 kampioenschappen heb gekost en nog mag die blijven zitten daar. Ik hoop dat ongelijk krijg maar ik voel die hele stormbui al hangen en daar heb ik echt geen zin meer in na zo;n seizoen als vorig jaar.
Ik vind het ook lullig om te zeggen maar Steijn is niet zeker van zijn zaak en dus dankzij hem ook de spelers niet`. Dan weer beginnen met Chery, dan weer Vicento er uit dan weer Hocher. Vandaag weer beginnen met van Duinen in de spits in de rust er toch maar weer uit en weer Immers in de spits, hij toont nu al aan dat hij het ook niet weet.Hij moet ze juist vertrouwen geven!! Daarnaast denk ik dat Nottingham blij is dat Verhoe(k)ven alsnog thuis is gebleven,
0
Zondag 21 augustus 2011 om 21:36 uur

supporter-noord

Poemba99 schreef:

Dat ben ik met je eens. Maar als je Alves kan of wil halen moet er toch wat zijn aan duiten. Ze zijn gewoon te laat begonnen met kijken naar vervanging voor bepaalde spelers.
ik zou zeggen....verkoop 1 van onze top 3 aan Swansea, die komt alleen als ADO dat wil, kan je een spits en een verdediger aantrekken.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 21:20 uur

Poemba99

rien1 schreef:

Als je die laatste of 1 na laatste shout van Frans ziet, staat er inderdaad dat ADO Alves een verschrikkelijk mooi aanbod (geld) heeft gedaan. Nu denk ik heus wel dat Frans niet zomaar wat neerzet, maar misschien is hij zelf op het verkeerde been gezet. Mocht het WEL kloppen, dan verwacht ik echt nog wel mooie aankopen voor 1 september.

@JP, ja er moet nu ook doorgepakt worden, want ddordat alles vorig seizoen zo snel is gegaan, kan/mag je gewoon niet terugvallen. Dat kost je alles. Als het elftal weer goed gaat presteren met goede aankopen, dan kan ADO weer veel geld incasseren met transfers. Maar op deze manier is schadelijk voor alles.
Het mooiste zou zijn een linker spits een spits en een centrale verdedeger. Dan heb je ook nog een goede reserve bank. En dan kan je weer mee draaien. Maar ja nog maar 10 dagen.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 21:15 uur

Kees

Tsjonge, jonge wat een negativiteit hier. Het ADO-bestuur kijkt naar de lange termijn en inderdaad was het succes van vorig seizoen te vroeg.

We worden financieel gezond en er komen echt nog wel versterkingen bij. In mijn beleving ook relatief (te) laat. We hebben nodig een keeper, laatste man en spits. Het prijskaartje dat daar aan hangt lijkt me echter wel te hoog gegrepen.

Waar ik me wel in kan vinden is de kritiek op de spelwijze van Steijn en zijn opstelling/wissels. Tegen Vitesse al niet verklaarbaar en vandaag ook al niet.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:47 uur

M&M

Nou daar zit je dan achter je laptop....

Na de wedstrijd de boel even laten bezinken en bijkomen van een totale wanvertoning van ons ADO. Voor de wedstrijd waren er nog heel wat mensen, en ik was er ook 1 van, die ADO nog wel een kansje gaven tegen dit PSV. PSV, de ploeg die tegen de onderste plaats in dat kleine Alpenlandje niet verder gekomen was dan een gelijkspel....

De realiteit leert dat de hele vertoning van vandaag een totale mentale kwestie is. Er zijn genoeg spelers die vorig seizoen meededen in de race om Europees voetbal. Waarom staan deze spelers niet op en tonen ze onze graag gewilde Haagse Bluf? Waarom zie ik na 20 minuten de koppies al hangen en vervalt iedereen in het tempo van een oefenwedstrijdje? Juist op deze momenten moeten de ervaren krachten in de ploeg de boel bij elkaar houden en zorgen voor energie in de ploeg.....Niets was vandaag minder waar. Helemaal niets, helemaal niets in ons Den Haag...

De gelatenheid op de tribunes zei voldoende vandaag. Niemand rekent erop dat je PSV even van de mat afpoetst, wel rekent iedereen op 100% inzet en rekent iedereen erop een team aan het werk te zien dat voor zijn publiek door het vuur wil gaan om zodoende het best haalbare resultaat neer te zetten. En als iedereen dat kapot gestreden, met gras aan de broeken, aan de zuurstofapparaten na de wedstrijd helaas een pot verloren heeft dan heb ik daar vrede mee.... op deze manier laten de mannetjes van Den Haag zich wel heel erg kennen. In voor -en tegenspoed zijn wij supporter van Den Haag... Ik verwacht gewoonweg MEER van deze groep. Niet huilen dat we op dit moment nog geen spits hebben en dat Timothy vertrokken is, laten zien wat je waard bent op dat veld en bewijzen dat je het waard bent een groen-geel shirt te mogen dragen!

Ondanks dat ik me altijd positief heb uitgelaten over Maurice als trainer begin ik meer en meer te twijfelen of dit wel de juiste man voor ons Den Haag is. Wellicht is Maurice meer de ideale assisitent... Maar goed, het is te snel om daar al een oordeel over te vellen.... De wedstrijd van vandaag laat wel zien dat er iets moet gebeuren binnen deze groep spelers! En of dat nu nieuwe spelers zijn of dat er iemand in de groep opstaat die de boel op scherp zet laat ik dan maar in het midden...

Save our pride!
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:45 uur

Advertentie

Mike

Bert schreef:

Als het niet gaat gaat het niet en moet Steijn weer assistent worden.

Been heeft geen club en zit vol rancune. Is bovendien meer door de wol geverfd.

Ik ben bang als we in de winterstop pas maatregelen gaan nemen dat het te laat is.

Heb je Rkc gezien tegen Psv? Gaan wij tegen Rkc wel de drie punten binnen halen? Ben bang van niet. En dan komen de spreekkoren weer met de bijbehorende boetes. Kunnen we daar ons geld insteken.

Voorlopig steek ik ook nergens geen cent in. Ga geen zuurverdiend geld in een bodemloze put douwen.
PSV gaat iedere week ook wel beter spelen. Kunst als je de beste spelers van Utrecht, Feyenoord, ADO en Roda wegrooft.

Wat ik veel erger vind is dat iedereen kon zien dat de opstelling voor rust niet deugde. 3 man in de aanval. Immers erachter en Rado en Toornstra eigenlijk de enige middenvelders.........Gatenkaas!!! en 2 middenvelders die van hot naar haar moesten rennen. Tel daarbij op een erg zwak centraal verdedigingsduo.
Steijn stond erbij en keek ernaar en durfde pas in de rust in te grijpen. Mulders erbij op het middenveld gaf meer rust.
ADO heeft een leider achterin nodig en een fysiek sterke spits (type Bulykin of iemand als Mols die een bal kan vasthouden).

2e helft gaf wat meer hoop voor de toekomst alhoewel het eigenlijk "kan niet" tegen "hoeft niet meer" was
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:44 uur

rien1

supporter-noord schreef:

snap ook niet waarom Beugelsdijk niet op de plaats van Leeuwin staat. De juiste man op de juiste plaats. Die Leeuwin is een redelijk goeie speler maar NIET op die plek. Luksik krijgt nog van mij het voordeel van de twijfel, waarschijnlijk aanpassingsproblemen.
Die aanpassingsproblemen vind ik wel erg lang duren hoor...

Ik ben wel 100% eens om Beugelsdijk dan maar neer te zetten. Ik was hem even vergeten. Eigenlijk kan je beter wachten tot er meer rust in het elftal is, voor je die jongen brengt, maar nood breekt dan maar wetten. En dan inderdaad Leeuwin alsjeblieft naar voren schuiven. Daar komt ie wel tot zijn recht. Als Keller (nog) komt, zijn er dus best wel mogelijkheden. Overigens zou ik met de spits ook niet te lang wachten. Alleen heb ik het idee dat een beetje grote naam nu niet meer voor ons kiest.... Maar ik hoop dat ik het mis heb.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:17 uur

JP

Is het nu de verdediging (geen eenheid) is het nu het middenveld (geen aanvoer naar de vleugels). Zijn het de aanvallers (geen enkele overtuiging in de voorzetten. Een spits (afmaker, balvast)...

Help!
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:16 uur

Bert

rien1 schreef:

Ik heb ook het idee dat Steijn niet echt een hoofdtrainer is. En dat hij heel snel plaats gaat maken voor een andere door de wol geverfde trainer.
Een trainer is net zo goed als zijn materiaal. Zonder hamer of boormachine kan je wel gaan klussen maar het blijft een gekloot van jewelste.

Je speelt gewoon met een gehandicapt elftal omdat de posities bij gebrek aan beter niet goed zijn ingevuld. Immers in de spits en dan laten trainen door Ricky Hoogendorp. Ja ja. Wat dachten ze bij Ado we maken er even een spits van die in de eredivisie mee kan?

Mike van Duinen leuk talent maar om die nou hele wedstrijden te laten spelen? Zo`n jongen moet rustig gebracht worden.

Vandaag aardig wat gele kaarten opgelopen terwijl er geen behoorlijke vervangers voor handen zijn.

Als Steijn het niet aan kan zou ik voor Mario Been gaan.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:09 uur

Nu online

opper, zuiderwijk, ps070, FC Jeff, Kees, CashD070, S.upporter en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4