Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haguecityfirm

Gustav schreef:

Had je maar eens wat gezegd, weken geleden had ik je al eens gevraagd, hoe het volgens jou dan moet, maar er was alleen stilte. Kritiek leveren is goed, maar makkelijk op de manier zoals jij die uit. Vertel nou eens hoe het allemaal volgens jou moet en dan niet met voetnoten.

De laatste tijd gaat het goed met Wetzel,je hoort hem nog zeer weinig in de pers,dus houd hij zich nu ongetwijfeld bezig met het geen waar hij bezig behoort te zijn,en dat is het technisch directeur zijn van onze club.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 22:22 uur

Bert

rien1 schreef:

Nee, vorige week waaide mijn ogen ook al dicht met dat (laat ik het netjes zeggen) pokkezand.

Maar inderdaad beter afspreken bij Aadsje Mansveld. Laten we zeggen 11.30u. Vertrek zal wel rond 12.00u zijn. Maar dat zien we donderdagavond of vrijdag zoiets wel op de ADO-site. Daar staan de instaptijden.

 

Trouwens ik heb vanaf vandaag Eredivisie-live in huis.!!

Nog nooit iets gehad met digitale tv of kastjes ofzo. Ik begrijp er echt geen reet van met dat aansluiten. Maar even hulp ingeroepen van een collega. Was toch wel moeilijker dan gedacht. Al komt dat meestal door mijn ongeduldigheid.;)

 

Een vraagje!!! 

 

Ik heb nu 2 weken alle zenders in huis, maar ik ben wel benieuwd eigenlijk wat dat hele pakket kost. Misschien heb jij (of een andere shouter) het antwoord op deze vraag. Ik zie wel bij 2 pakketten 6,95E of zoiets. Maar kan ik nou zo mijn favoriete zenders opgeven aan Ziggo?? Kan ik bv Eredivisie-live nemen en dan ook bv daarbij al die Discoverie-zenders (science,travel enz) en geschiedeniskanalen en sport1? Want al die Turksse en Indiase en Chinese zenders heb ik natuurlijk niks aan. Misschien weet jij het Bert, of Wie weet hier antwoord op??

Weet ik niet Rien. Kijk alleen naar ned 1,2 en 3 en rtl 7 als de snor er is. Vindt dat er tegenwoordig maar weinig bijzonders op tv is.

Die idols troep is niet aan mij besteed. Ik heb het basispakket vd KPN.

 

Films als Scarface,The Godfather,  Die Hard of de serie La Piovra worden niet meer gemaakt.

 

Ik word gewoon een ouwe lul so be it. :P

 

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 20:57 uur

anti td

Kees schreef:

Ooievaar heeft het licht gezien en dat geldt binnenkort ook voor jou!

 

Nee, alle gekheid op een stokske. Prima dat je geen voorstander bent van Wetzel. Tegengas is altijd goed voor een organisatie.

 

Maar hoe je ook over de kwaliteiten van Wetzel denkt: het blijft te allen tijde een prima gezicht/uithangbord van de club en hij komt absoluut betrouwbaar en fatsoenlijk over. Dat kun je toch niet ontkennen.

 

Dat een enkeling daar door heen prikt en in zijn/haar beleving een andere mening is toegedaan is zijn/haar goed recht.

Je zegt het allemaal goed. Hij komt betrouwbaar en fatsoenlijk over. Als je niet doet aan begrijpend luisteren, that is. Dan heb je hem nog noooit iemand horen afbranden op dat denigrerende toontje van hem.

 

Waarom denk je dat je momenteel zo weinig hoort van het gezicht van ADO DH? Zou dat vrijwillig zijn denk je?

 

En het is ineens wel erg rustig, vind je niet? Toeval?

0
Donderdag 8 oktober 2009 om 23:41 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Ook ik vind de zaterdagavond prima. Vind het ook sfeervoller dan de zondag. Wellicht is het handig om daar eens een enquete over te houden, dat die catering niet te hachelen is, daar hoef je geen onderzoek naar te doen.

 

Maar vrienden: het valt of staat toch met resultaten en uitblijven van rottigheid. De resultaten zijn naar mijn smaak boven verwachting, en gegeven het feit dat je ouders met kinderen aan de hand weer de de gang naar het stadion ziet maken gaat dat ook behoorlijk de goede kant op. Daar moet de club wat meer de focus opleggen. Dat het weer leuk is om naar ADO te gaan.

 

De club moet wat meer doen om - potentiële - supporters te lokken. Van lagere prijzen van de tickets tot goede catering, en van zitvakken voor de liefhebbers tot normale parkeertarieven en het stroomlijnen van de merchandise. Daar valt ook goed geld mee te verdienen.

 

Ben er van overtuigd dat als de club de tarieven zou verlagen er meer mensen zouden komen. Die zorgen weer voor meer sfeer, waardoor er een wisselwerking kan ontstaan tussen spelers en publiek. Daardoor betere resultaten, wat weer meer televisiegelden oplevert, dus meer inkomsten enz enz.

Nou dan zit je zo aan een tweede ring, en heb je de sponsors voor het uitkiezen.

 

Avondje ADO DEN HAAG? JA GRAAG!!

 

;)Weinig aan toe te voegen Bert, zaterdagavond 19.45 uur vind ik een mooie tijd, sfeer is veel beter dan overdag, zondag 12.30 uur vind ik sowieso een drama , lijkt wel of iedereen nog met slaap in z'n ogen zit qua sfeer. De catering is een aanfluiting, haal nu altijd wat te bikken bij HP, in het stadion neem ik een bakkie of colaatje maar daar houdt het mee op. Een tijdje geleden las ik ergens een interview met die Munsterman van Twente. Daarin gaf hij aan dat Twente de catering in het gehele stadion  in eigen beheer heeft . Volgens deze meneer, die je zakelijkheid toch niet kan ontzeggen, levert dat de club veel geld op. Iedere frikandel, koffie, frisdrank, bier ( toekomst ook bij ons ?) of zelfs snicker levert geld voor de club op. Die uitbaters in en rond het stadion eruit en lekker zelf alles regelen.

 

Over onder de aandacht brengen van de club valt er ook nog wat te verbeteren . Ik kom voor mijn werk in het hele land, in Enschede is al voor je de stad binnenrijdt duidelijk dat Twente komende weekend thuis speelt....het hangt er vol met aankondigingen langs alle toegangswegen. Was vandaag in Velsen/IJmuiden........zelfs daar werd mij op de weg duidelijk dat FCDB komend weekend op bezoek komt.

 

Kortom, we zijn op de goeie weg maar moeten nog wel wat stapjes maken. Ga 18/10 gewoon voor een tweetje

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 16:53 uur

Edwin

friuli schreef:

onzin ! Weet trouwens zeker als er in het zuiderpark een nieuw stadion was neergezet dat er dan even veel of mischien meer toeschouwers gezeten hadden nu!

Oude opatje gaan nu niet meer zo gauw kijken in het forepark hoor.(veel te veel gedoe om daar te komen)Ken nog meer mensne die minder gaan dan vroeger door dat k*t forepark.

En ik ken een man of dertig, die nu trouw naar het stadion (SCC) gaan en die in het Zuiderpark niet kwamen, omdat er weinig parkeerplaats was in de buurt (en een gedoe om in het Zuiderpark te komen).

 

Oude toeschouwers komen niet meer en nieuwe vinden hun weg naar het stadion....

 

Over de redenen kun je altijd twijfelen (zoals: het staat niet in het Zuiderpark....) Het is een gedoe om daar te komen (gratis OV!)

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 09:07 uur

Kees

NA HET WEEKEND, Pascal Bosschaart: ‘Voor deze trainer doe ik alles’
05 oktober 2009 om 12:30

Pascal Bosschaart begon tegen FC Groningen weer op het middenveld. Na de pauze belandde hij toch op de linksbackpositie. De gedreven prof maakte er geen probleem van. Hij heeft het vertrouwen van de trainer, dat is voor hem het belangrijkste.



tekst: Rob Blankenstein



Pascal, een 1-1 gelijkspel tegen Groningen, hebben jullie zaterdagavond twee punten laten liggen?



‘Dat sowieso, maar ik denk gezien het beeld van de wedstrijd dat we in de tweede helft er in ieder geval alles aan gedaan hebben om toch nog een punt te pakken en dat is gelukt. Qua punten hebben we misschien wel het maximale eruit gehaald wat we er uit konden halen, maar wij hebben toch wellicht twee punten te weinig gepakt.’



Waarom zat er wat ADO betreft zo’n groot verschil tussen de eerste en de tweede helft?



‘Dat klopt, ik denk dat we ons na de rust heel goed hersteld hebben en op basis daarvan dat je misschien nog wel meer had verdiend.’



Groningen manifesteerde zich toch wel als een ‘luizenploeg’, maar de manier waarop het de 0-1 maakt getuigt toch ook van klasse!



‘Het was een perfecte counter, die we zelf inleidden door balverlies hun zestien meter en binnen acht seconden lag de bal er bij ons in. Dat is natuurlijk niet goed, maar daar moeten we van leren.’



Dan wordt er in de rust ingegrepen en moet jij op je ‘favoriete’ linksbackpositie spelen, Wat denk je dan bij jezelf?



‘Ik moet zeggen, dat ik over deze trainer zeer te spreken ben en waar hij mij nodig heeft, zet hij mij neer en daar zal ik voor hem alles voor doen!’



Na de rust zetten jullie Groningen goed vast op hun helft en dan ontbeert op bepaalde momenten het geluk!



‘We hadden inderdaad na de rust meer verdiend, maar op basis van de gehele wedstrijd dan is denk ik 1-1 toch wel terecht.’



En verdedigend stond het ook goed na de rust!



‘Dat klopt, we zijn heel veel in de aanval geweest en dat moest ook, want we wilden gewoon vooruit voetballen met overal druk zetten. Dat heeft dan wel geresulteerd in een goal, maar jammer genoeg was het er één te weinig.’



Het verschil voor jou persoonlijk met vorig seizoen is natuurlijk enorm. Dat speelt ook mee in het ‘koppie’ waarbij vertrouwen van een trainer heel belangrijk is. Dat zie je ook af aan je prestatie op de mat.



‘Dat is denk ik ook het belangrijkste. Als je het vertrouwen van een trainer krijgt - en als ik over mezelf praat - is dat vertrouwen nu absoluut aanwezig is dat heel belangrijk. Daar maak ik nu dankbaar gebruik van en ik speel nu mijn wedstrijden. Ik probeer het zo goed mogelijk in te vullen en volgens mij is de trainer wel redelijk tevreden.’



Zoiets moet toch ook wat met je doen als je je gedurende de week voorbereidt op de wedstrijd die volgt in de wetenschap dat je weer aan de bak mag?



‘Absoluut en dat is het leuke omdat je inderdaad de gehele week toeleeft naar die wedstrijd in de wetenschap dat je mag voetballen. En dat moment is in de huidige situatie iedere week het geval en dat is alleen maar lekker, dus ik probeer het vertrouwen dat de trainer mij geeft, terug te betalen met mijn prestatie op het veld.’



Waar staat dit ADO Den Haag op dit moment naar jouw mening?



‘Ik denk dat we qua voetbal gewoon heel goed spelen dit seizoen en ik denk ook dat we nog wel beter kunnen. Als we deze lijn kunnen voortzetten, dan denk ik wel dat we een heel goed seizoen kunnen gaan draaien.’



Wie tegen FC Groningen ook goed inviel, was Charlton Vicento en ditmal zonder Schwalbe.


ps Volgens mij liet Vicento zich na plus minus twintig minuten op de rand van de zestien zich weer opzichtig vallen. Of zag ik het verkeerd? Maar ja, hij is nog lang niet die lelijke balletdanseres van een  Suarez

0
Maandag 5 oktober 2009 om 18:42 uur

<FCDH>

Voetbalkaartjes tegen schoolverzuim

FOTO ANP
MARSEILLE - Een Frans lyceum denkt een goede oplossing te hebben gevonden voor het grote schoolverzuim onder de leerlingen.

Voor de klassen met de hoogste presentiegraad stelt de leiding per maand kaartjes beschikbaar voor thuiswedstrijden van de Franse topclub Olympique Marseille. Daarmee wil de schooldirectie positief gedrag van de leerlingen belonen.

Een heel pakket van strafmaatregelen tegen de spijbelende leerlingen heeft volgens de schoolleiding te weinig effect. Een dagje skiën voor de klas met de minste wegblijvers behoort eveneens tot de mogelijkheden op het lyceum, dat in het vorige schooljaar met een spijbelpercentage van 25 procent worstelde. (ANP)
05/10/09 17u01

0
Maandag 5 oktober 2009 om 18:05 uur

Advertentie

Haguecityfirm

Waarom het stadion niet raakt uitverkocht !!
Author: Verm'78 | Waarom het stadion niet uitverkocht raakt zullen velen mensen zich afvragen,ook op bestuurlijk nivo zal die vraag vaak spelen.Het is namelijk zeer vreemd dat dat we nog steeds (te) weinig toeschouwers trekken.



In een regio waar meer dan 1 miljoen mensen wonen en waar slechts 1 bvo speelt zou je toch vewachten dat het stadion met een capesiteit van 15000 twee wekelijks uit zijn voegen barst. Het tegengestelde is waar,te weinig mensen bezoekt de wedstrijden van onze plaatselijke FC.Hoe dat komt ? Daar zou eens een goed onderzoek naar moeten worden gedaan,waarom worden er bij de club zo weinig seizoenkaarten verkocht in vergelijking met de overige eredivisie clubs?

Een paar punten waarom ik denk dat er te weinig komen zal ik bij deze aangeven.Om een clubkaart te bemachtigen is natuurlijk al geen gemakkelijk weg,alleen op kantoor uren kan men een kaart bestellen aan het stadion.De seizoen kaarten voor het nieuwe seizoen moet men in het lopende seizoen al op eenvoudigen manier kunnen bestellen,ook zal hier al veel eerder recklame voor moeten worden gemaakt.

De vak indeling is naar mijn inziens ook totaal verkeerd,veel mensen moeten nu op de meeste vakken verplicht blijven staan,terwijl zij voor een zitplaats betalen,en waarschijnlijk ook liever willen zitten,ook dit scheelt toeschouwers,vele van deze mensen zullen (verlopig) niet meer terug komen.Maak bv van middenoord weer gewoon een staanvak en haal het sfeervak ook naar middenoord terug,dan kunnen de mensen die willen zitten, achter de goal plaatsnemen.

Over de catering in het stadion zullen we het hier maar even niet over hebben.Maar een glaasje bier tijdens de wedstrijden moet toch mogelijk zijn.

 

bron. www.haguecityfirm.nl en laat uw reactie achter
 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 12:57 uur

Kees

Vincent schreef:

Vorig jaar stonden na 9 wedstrijden 12e.. nu 8e!!!

Wat hadden we goede zaken kunnen doen als we gewoon, terecht zouden hebben gewonnen...

 

Ik heb even de bezoekers van vorig jaar en nu op een rijtje gezet.

heb daarbij dezelfde wedstrijden met elkaar vergeleken.

# Club      2008-2009 2009-2010 verschil
     tot       42587          50931     +8344
1 NAC       10200          8900       -1300
2 Twente     7200          8819        1619
3 AZ           7833         13221        5388
4 Utrecht     8000           9220        1220
5 Groningen 9354         10771        1417
 

de volgende wedstrijd (tegen sparta) was het uitverkocht, maar ging het ook echt ergens om in de competitie

Het opvallende is dat vandaag in het AD staat dat de publieke belangstelling tegen Groningen tegenviel. Jouw staatje geeft overduidelijk aan dat de belangstelling stijgt maar in de ogen van velen nog niet voldoende. Op zicht begrijpelijk dat het tegenvalt maar toch is het nog niet zo eenvoudig.

 

Twee seizoenen geleden speelden we nog regelmatig voor ruim 3000 toeschouwers (weliswaar in de bierliga).

 

Dat gemiddelde is inmiddels ruim verdrievoudigd en dat is qua stijging prima te noemen maar nog te weinig om tevreden mee te zijn.

 

Echter een feit is dat je gemakkelijker van 10.000 naar 20.000 gaat dan van 3000 naar 10.000. Dus het gaat de goede kant op.

0
Maandag 5 oktober 2009 om 11:49 uur

edgar

Zo denkt de Sportweek erover......L. Pique Man Of the Match..........

Den Haag
Barry Ditewig - Trof geen blaam bij tegengoal 6
Bogdan Milic - Goed aanspeelpunt, stond op eiland 6
Levi Schwiebbe -
Charlton Vicento - Deze week geen fopduik, wel dreigend 7
Lorenzo Piqué POTM - Definitief doorgebroken 8
Csaba Horváth - Goed in de duels, opbouwend matig 6
Kai van Hese - Terecht gewisseld in de rust 5
Danny Buijs - Druktemaker zonder rendement 4
Ricky van den Bergh - Schoot vrije trap weer eens op de lat 6
Timothy Derijck - Een keer geen gele kaart 6
Wesley Verhoek - Niets laten zien 4
Lex Immers - Had rood moeten krijgen 5
Karim Soltani - Niets in te brengen tegen De Roover 5
Pascal Bosschaart - Weer geen doelpunt in 285e duel 5
Raymond Atteveld (trainer) - Lukt maar niet om tegenstander de wil op te leggen 5
FC Groningen
Ondrej Švejdík - Pech met zware blessure 6
Thomas Enevoldsen - Weinig dreiging aan linkerkant 6
Sepp De Roover - Had geen moeite met Soltani 7
Gibril Sankoh 1 Schandalig domme eigen goal 4
Andreas Granqvist - Avondje vrij tegen slappe Haagse aanvallen 6
Fredrik Stenman - Had de nodige moeite met Vicento 6
Koen van de Laak - Altijd dreigend 6
Danny Holla - Lakse houding, voert taken matig uit 5
Goran Lovre - Wordt tijd dat hij weer eens gaat scoren 6
Oluwafemi Ajilore - Goede controleur, eindelijk draai gevonden 6
Nicklas Pedersen 1 Lijkt vaste spits FC Groningen te worden 7
Tim Matavz -
Gonzalo García-García - Terecht geen basisspeler 6
Brian van Loo - Moet nog wennen aan basisplaats 6
Ron Jans (trainer) - Lukt maar niet om Groningen te laten sprankelen 6
Scheidsrechter
Pol van Boekel - Bleef rustig en nam prima beslissingen
 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 00:40 uur

Nu online

Rob2002, zuiderwijk, Grimm, James en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4