Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

oodh

Johannes schreef:

Voor nu zou ik gaan voor Kootwijk en Steijn, met Lex erbij als extra assistent. Ik ben niet gek van de trainer Lex, maar ik denk wel dat het voor de spelers nu qua persoonlijkheid een goede is. Denk aan het duo Rinus en Lex: als Rinus keihard was geweest tegen spelers dan kwam Lex om die speler te 'troosten'. Na Atteveld dus maar even een portie Lex?

 

Voor komend seizoen weet ik het niet. Ik lees bij anderen soms de namen van Menzo en van Everse. Menzo zou ik niet doen in Den Haag, er zijn gewoon nog steeds idioten die daar qua uiterlijk niet tegen kunnen.

Everse vind ik interessant: hij heeft Heerenveen weer aardig op de rails gekregen (tellen we gisteren eventjes niet mee) en bij Zwolle was het ook een prima trainer.

 

Ik zou nog steeds graag Aad de Mos zien komen als technische baas en trainer (manager als in het Engelse model). Er MOET iemand met een voetbalachtergrond hogerop in die organisatie. Aad lijkt me geknipt voor de klus. Hij heeft vandaag met zijn Griekse ploeg thuis met 1-3 verloren, dus wie weet is hij snel vrij.

Kootwijk wordt helemaal niet serieus genomen door de selectie. Wordt alleen gezien als vriendje van Adré Wetzel. Terecht of niet maakt niet uit. Geen optie.

0
Zondag 28 maart 2010 om 21:23 uur

Kees

"Ik heb vandaag met de raad van commissarissen gebeld. Hoe het nu gaat gaan we niet door".

 

Bovenstaand het antwoord van Danny Buijs op de vraag van een van de supporters of de selectie het eens is met Atteveld.

 

Als dit het antwoord van je aanvoerder is dan kun je het 100 % schudden als trainer.

 

Nogmaals: ik vind het Atteveld absoluut niet alleen verwijtbaar. Maar een opvolger moet er dus komen. Tot nu toe heb ik hier op de shout geen enkele serieuze naam voorbij zien komen. Hooguit W. van Hanegem zou een optie zijn voor de korte termijn.

 

Namen als Steijn, Van Laar (werd ook zefs genoemd) etc. vind ik niet serieus klinken.

 

Als met Atteveld eruit het probleem is opgelost dan heb ik er vrede mee maar ben niet overtuigd. Tenslotte gaat de club voor alles.

0
Zondag 28 maart 2010 om 20:27 uur

Rens

Spelers ADO Den Haag eisen vertrek Atteveld
28/03/2010 18:55

EXCLUSIEF – De dagen van Raymond Atteveld als trainer van ADO Den Haag lijken geteld. Liefst zeven basisspelers willen niet langer onder de trainer spelen.

Afgelopen vrijdag liep het in de rust en na afloop van het uitduel met NAC Breda (3-0 verlies) uit de hand in de kleedkamer van ADO. Scherpe woordenwisselingen hadden plaats tussen trainer en spelers, waarbij een deel van de selectie opstond en aangaf niet langer meer met Atteveld te willen samenwerken.

Onder anderen zeven basisspelers maakten duidelijk het onberekenbare en agressieve gedrag van de trainer helemaal zat zijn. De grote onvrede kwam onder meer tot uiting toen Atteveld na de wedstrijd aangaf dat het beloofde vrije weekend kwam te vervallen en de spelers zich zaterdagmorgen om elf uur op de club moesten melden. Het leidde tot oproer waarbij de spelers aangaven niet te zullen komen. De training vond uiteindelijk ook niet plaats.

De Raad van Commissarissen is vrijdagnacht nog de conversatie met de spelersgroep aangegaan, maar besefte al snel dat de breuk niet zomaar te lijmen is. Maandagochtend heeft er opnieuw een crisisoverleg plaats, waar Atteveld niet bij aanwezig zal zijn.
 

0
Zondag 28 maart 2010 om 19:15 uur

Vincent

g schreef:

't Is toch te triest voor woorden dat we het op dit niveau überhaupt moeten hebben over een trainer die onze voetballers leert samenspelen.

 

Geen wonder dat het voetbal in Nederland naar de klote gaat, als zelfs dat er al niet meer bij de basis wordt ingestampt.

En waar maak je uit op dat atteveld dat niet heeft geleerd?

 

Blijkbaar hebben we met zijn alle bedacht dat als de prestaties slecht zijn de trainer hiervoor verantwoordelijk is.?

Hoe zit het dan met de eigen verantwoording?

 

- Als we 24 selectie-spelers hebben is het niet zo moeilijk om er 7 te vinden die het niet eens zijn met de gekozen opstelling van de trainer en de speelwijze.

- Als de richtlijn is dat je max 2 kg boven je streefgewicht mag zitten is het den ik wel de taak vd trainer om hier op te letten.

 

en wees realistisch:

Contract besprekingen zijn uitgesteld, aflopende contracten en het blijft voor vele maar gewoon werk, waarom zou je dan een tandje bij zetten? wat is het gemeenschappelijke doel?

 

zie het als een reorganisatie bij een bedrijf:

hardstikke fijn dat het bedrijf daarna gezond verder kan, maar als jij bij de afvallers zit zal dat je verder ook een zorg zijn.

 

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:09 uur

Johannes

Kees schreef:

Wat zal ik schrijven? Ik weet het niet maar ik weet wel dat ik mijn SCC houd en we gewoon in de eredivisie blijven. Zelfs de nacompetitie ontlopen we.

 

Idem dito!

 

Ik denk wel dat het met een andere trainer zal zijn; dit soort dingen loopt altijd verkeerd af als bestuurders ineens met de spelers gaan praten zonder trainer erbij. Zonde vn het geld hoor, tenzij een schokeffect (wat volgens onderzoek gewoon niet echt bestaat) onze selectie ineens weer zefvertrouwen geeft. Kootwijk en Steijn? Kootwijk en Lex? Lex is wat mij betreft over de datum als trainer, maar in dit geval is het wel een tegenpool van Atteveld. Voor die laatste vijf wedstrijden zou het kunnen werken; aa de andere kant kan het ook zomaar de tweede degradatie onder Lex worden dus ik snap het wel als hij het niet doet.

Maar goed, voorlopig zit de trainer er nog en moeten we hoe dan ook in de Ere blijven. Laat er in godsnaam ook nog iemand bezig blijven met volgend seizoen ook!

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 19:40 uur

M&M

Atteveld heeft zich vanmorgen bij de Raad van Commissarissen ziek gemeld. Kootwijk neemt voorlopig de selectie onder zijn hoede...te lezen op HCF!

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 14:49 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

Ach we zien het wel ik hoop echt dat ze het nog redden maar ik heb er een hard hoofd in en niet alleen ik lees ik

Het wordt sowieso NC, stel dat we daar door komen, en dan ? 2,5 miljoen schuld, JL selectie, Jagersma zit er nog, geen sponsor(s).

 

Vraag is : hoe kunnen we deze spiraal doorbreken ? Stap in de goede richting zou zijn een Gert-Jan Verbeek effect. Met minimale middelen maximaal presteren. Wat hebben we daar voor nodig ? Een toptrainer en een hoop mazzel.

 

Wie kan ons nú redden ? Ik denk dat alleen Van Hanegem een ommekeer teweeg kan brengen. Die gozer past hier wel en wil ook wel weer aan de bak.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 10:03 uur

Advertentie

Midden-Oost

ADOFLEVO schreef:

Ja wie weet! Dit bestuur wat er zit voert mis management.

Laat een trainer zitten die niet presteert. laat Wetzel gaan. Haalt geen enkele sponser binnen. Geen horeca in stadion, alles staat na twee jaar nog leeg, en inderdaad uit de opbrengsten vanuit de NC op vakantie gaan haha.

Het  begint allemaal met prestaties. Stel dsat wij een Heracles-jaatje nu zopuden hebben dan zou idd het stadion elke week vol zitten, hadden we een grote stadionsponsor en was alle kantoren in het stadion uitverkocht. Geen enkele sponsor of bedrijf wil zich associeren met een zielige nr 16.

 

VDK is een 2e JvR : de club redden en dan achterover leunen en niet doorpakken. VDK had na het vorige seizoen moeten beseffen dat deze selectie het niet red. AW had al aangegeven dat vorig seizoen een overlevingsjaar zou worden. VDK had moeten doorpakken. Nu verliest hij al zijn geld bij degradatie.

 

VDK is een harde zakenman ? Wie weet trekt hij de stekker eruit en neemt hij zijn verlies. Ik hoor hem nog zeggen dat hij in het uiterste geval 3 miljoen kan verliezen.

 

Met deze mannen in het bestuur, deze trainer en een 1/2 selectie die geen contract meer krijgt, moeten we het allerergste vrezen.

 

NC is al 99% zeker, belangrijk is nu om 16e te worden geen 17e. Ik heb gisteren al het NC programma geshout en dat zou moeten kunnen met een frisse kop voor de groep.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 09:54 uur

ADOFLEVO

Goedemorgen uit de stad van AFC ALMERE CITY.

( volgend seizoen hopelijk niet onze tegenstander, Omniworld veranderd zijn naam komend seizoen in deze)

Er zit nu nog maar 1 ding op!!!  Atteveld vandaag de laan uitsturen.

Ik denk dat voor een positieve wending kan geven in de selectie.

Atteveld is vreemd, doet rare dingen maar bovendien kan hijgeen leiding geven en is geen team manager. Wegwezen dus!

Lex Schoenmaker laten afmaken meteen selectie die elke week gewoon hetzelfde is, en bv geen knopper in de spits en vd Bergch als buitenspits. Volgens mijheb je dan te diep in het galssje gekeken of snap je er niks van. En Zwinkels dramitisch uit vorm terwijlje Diteweg op d ebank heb zitten ook dan snap je er niks van.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 09:27 uur

Brian

ik vind dat iedereen die negatief is over de selectie en over trainer Ratteveld GROOT gelijk hebben !

 

Kijk heb je nou nog slecht materiaal zoals RKC dan kan ik dat begrijpen!

Elke week kijk ik met verbasing naar de opstelling Want van Hese is er nog lang niet klaar voor en Over Buijs ben ik ook niet meer te spreken want die levert echt totaal geen strijd meer die zit al met zijn hoofd in engeland.

Verhoek die heb altijd in actie en dat is die tegen zichzelf want hij komt er werkelijk nooit langs de enige die onder de indruk is van die actie is Verhoek zelf.

 

Nou soltani weten we ;)

 

 

 

Ricky van den bergh weet ik niet wat ik van hem moet vinden maar brengt gewoon niet wat we van hem hadden verwacht zoals als het wel met meer haagse jongens is gebeurt,

 

Luijckx waar de meeste allemaal razend enthousiast over zijn heb ik totaal geen goed woord voor over want die jongen denkt dat die de ster van ADO is en dan kan die wel met leuke praatjes komen van Bij excelsior heb ik er ook voor gezorgd dat AZ geen kampioen werd dat Was eigen belang net zoals gister want het leek wel of >Luijckx met zijn hoofd al bij NAC zat want hij deed werkelijk alles fout heeft geen één goede bal geraakt hij leidde veel balverlies en ging er nog geneens achteraan.

 

dan Ahmet Ammi deze week las ik dat hij vertrekt aan het einde van het seizoen Dat is éne kant maar goed ook want IK vond je alleen het vorige voetbalseizoen goed.

Gister ook met die bal van Zwinels ik weet niet waar die naartoe stond te kijken misschien zat die al met zijn hufd in Limburg maar ag ag ag daar moet je 12'de mee worden.

 

En kijk iedereen mag dit stukje negatief vinden maar die mensen zijn misschien de allerbeste supporters en dat vind ik ook goed hoor :D

 

Maar soms raken supporters in Paniek en aangeziendat elk jaar zo is en ze steeds zeggen als we stapjes maken dan komt het goed nou iedereen heeft nou al drie jaar zijn bek gehouden goed gedrag vertoond en de enige stap die we gemaakt hebben is naar beneden want als je in Andrés Oper een betere spits ziet dan in Milic dan ben je radeloos !

 

Ook ga ik regelmatig kijken in het 2'de dan zie ik Daar Raily Ignacio nou alle verdedigers van de tegenstanders waren bijna altijd bang en dan begrijp ik niet dat je een speler haalt die ook nog altijd geblesseerd is.

 

Ook Atteveld ken beter optyfuh want ik vind het maar een arrogante t eringhond want elke week zoek die een ander doelwit en gaat die weer lagguh want dan hebben ze toch kansjes gecreerd en moet het volgende week beter nou sinds de wedstrijd thuis tegen Roda ging Nog alleen maar slechter

waar is Hulst gebleven Waar is Vicento gebelven waar is Schwiebbe Gebeven Waar Is cornelisse waar was immers gebleven voordat die geblesseerd was Dat was een jonge met strijd maar die is zijn vertrouwen verloren!

 

 

 

Maar Ondanks alles blijven we er toch in :P

 

 

Maar je kan niet zeggen dat het slecht met de club gaat en ik kan me voorstellen dat er supporters zijn die elke week tog maar het iniatief nemen om een kaartje van 30 soms 40 euro te betalen en dan zo'n kutuitwedstrijd te zien maar ik bedoel bij uit moet het tog wat beter dan dat het nu is !

 

 

 

en hopen dat alles goed komt maar jongens in Shoutbox is er ook om te zeiken dan ken iedereen in iedergeval zijn frustratie kwijt :P

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 05:06 uur

Nu online

yesyes, Law, zuiderwijk, Rooie91, Wahter, GGH, Ran1972, BigMac, GroenGeelHart070, haagse jr en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4