Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ferdy

derput schreef:

Echte supporters vallen echt niet af. Vroeger was ook niet alles beter. 10 jaar geleden zaten er 7208 mensen gemiddeld, 20 jaar geleden 1655 gemiddeld over het hele seizoen. Atteveld, Wetzel, Adelaar en Vloet gingen met pek en veren weg. Van de Brom staat ook wel bekend als Judas. En natuurlijk kan je helemaal klaar zijn met een club en je SCC opzeggen. Ik ken mensen die werken 25 jaar bij dezelfde baas en zeiken en zeuren al 25 jaar dat het kut is. Dat is nog veel dommer. Ik vind het een geweldige club en zo zijn er echt nog veel meer. Alleen zitten die misschien gewoon in het stadion en niet op de box
Ieder zn mening hoor maar ik laat me door jou niet wegzetten als niet echte supporter. 43 jaar geleden zat al heel soms bij ADO. nadien wat ouder en veel vaker. Driekwartier met de bus, blauwbekken en hopen dat je nog n gulden voor n kroketje had. Sinds het nieuwe stadion er is heb/had ik een SCC en was er praktisch altijd, weer of geen weer. 25 jaar bij n baas werken met tegenzin is nog dommer., okay, ik ben dus dom dat ik mn SCC opzeg blijkbaar. Ik sta achter ADO maar ben die trainer meer dan zat en verdoe mn tijd daar niet meer, mag ik?
Ik loop toch ook niet te zaniken dat jij geen verstand van voetbal hebt, alles voor zoete koek slikt en tegen beter weten in naar kolere-voetbal gaat kijken?
Laat lekker iedereen in zn waarde. Enfin, ik kom weer als die waardeloze trainer weg is met zn bout-opstellingen en verwrongen gedachtegang, ongeacht of we Ere-juup of vijfde klasse HVB spelen.



0
Maandag 6 januari 2014 om 18:15 uur

Mitado

Haagshart schreef:

Pascal Bosschaart zegt net op Twitter dat hij er niet uit is gekomen met GAE. En dat hij blijft zoeken.

Nou is hij vast niet meer goed genoeg.
Maar toch lijkt het me een goede om erbij te hebben.
Gewoon een kut contract aanbieden die jongen en dan gewoon puur houden zodat hij misschien later trainer of iets anders bij ADO kan betekenen, zoals Ricky Hoogendorp, Richard Knopper, etc
0
Maandag 6 januari 2014 om 16:56 uur

D.H.zuid-west

Ferdy schreef:

Het begin nu zo langzamerhand echt lachwekkend te worden met Steijn.
-> Neemt Tira niet mee naar Estepona!

Waarom haal je zo`n jongen dan?

http://www.adofans.nl/article/11451/Foto_s_zondagtraining__ADO_met_5_jeugdspelers__maar_zonder_Tira_naar_Spanje.htm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Ik kijk er niet van op, ik riep al eerder dat Steijn niet weet hoe om te gaan met arbeidsconflicten. De man heeft totaal geen idee hoe om te gaan met mensen en helaas voor hem is er blijkbaar niemand om hem heen die hem hierin adviseert. Deze actie zal Tira i.i.g. echt niet beter laten voetballen of meer motivatie geven, in tegendeel zelfs.

Persoonlijk hoopte ik op een nieuwe trainer in de winterstop maar nu Steijn het trainingskamp leidt mag je er rustig vanuit gaan dat hij tot het einde van het seizoen blijft zitten, ongeacht het resultaat tegen NEC
0
Maandag 6 januari 2014 om 14:07 uur

<FCDH>

Petah schreef:

Als jij spelers haalt uit Italiƫ en dan zeggen dat ze te Italiaans spelen ben je een waus
Waarom heb ie ie gozer gehaald dan? Zoiets weet je toch van te voren het is hier al eerder gezegd dit is duidelijk een actie van een trainer in nood
0
Maandag 6 januari 2014 om 12:34 uur

danz

haagse-Dick schreef:

En weer 1tje, worden er met de dag meer. Straks blijven alleen het applaus publiek uit veurburg over. De echte hagenezen blijven steeds meer weg!!!
Ik heb ook mijn SCC vandaag per direct opgezegd...
Ik ben zo klaar met Steijn! Ik las gister op ADOFANS hoe hij Tira behandelt..Dat was mij voor mij de bekende druppel die de emmer liet overlopen.Ik kom al 27 jaar bij FC DEN HAAG/ADO DEN HAAG...ik heb een hoop meegemaakt.Maar deze trainer kan ik echt niet meer verdragen...Ik hoop het beste voor mun cluppie dit seizoen,maar helaas zonder mij.
0
Maandag 6 januari 2014 om 11:44 uur

gillah

Haagse Kelt schreef:

Vond dat Steyn volledig terecht in de media iets zei over het te laat komen van Tira. Ook een dagje rondjes lopen kan ik wel billijken en wat mij betreft 2 als Tira geen enkel berouw toont. Maar dan is het ook wel klaar. Misschien dat er iets anders gebeurd is (als Tira m daarna nog verrot gescholden heeft kan ik me voorstellen dat je m niet mee neemt), maar zo niet is t natuurlijk zwaar overdreven om zo`n jongen niet mee te nemen. Die 5 A junioren gaan je niet in de ere houden. Onbegrijpelijk, Steijn lijkt t spoor volledig bijster. Dit kan zo niet doorgaan...
Eens. Dit lijkt een actie van een trainer die in paniek is.
0
Zondag 5 januari 2014 om 23:15 uur

Advertentie

<FCDH>

wdr schreef:

Dan maar even een soort van optimistische shout. Ik denk echt dat de club ADO veel potentie heeft. Een redelijk aantal supporters, een redelijke achterban, financieel gaat het niet slecht, een op papier aardige selectie.
Ik denk echt dat ADO er met een goede en aansprekende coach die ADO aantrekkelijk voetbal laat spelen, een mooie middenmotor zou zijn met uitstraling en enthousiaste fans. Het komt wat mij betreft vooral door de incapabele coach dat het spel en de positie op de ranglijst en ook de sfeer nu zo slecht zijn. Het aankoopbeleid van afgelopen zomer is ook niet de juiste gebleken, een overtal aanvallers die niet voldoen en onvoldoende versterking van de zwakke verdediging. ADO is zeker niet gedoemd, maar we moeten dit seizoen wel overleven en met een nieuwe coach aan de slag, dan kan het heel snel weer goed gaan.
Zolang deze trainer er is die te laf is om ze team met Haagse bluf te laten spelen is de kans op degradatie groter dan handhaving
0
Zondag 5 januari 2014 om 22:12 uur

<FCDH>

wdr schreef:

Ik heb overigens geen mening over de zaak Steijn vs Tira, of Steijn het nu goed heeft gedaan of niet. Begrijp alleen niet waarom die jongen is aangetrokken en vervolgens nooit voor het eerste speelt en dat de reden werd gegeven dat zijn Italiaanse speelstijl niet bij ADO past. En nu wordt hij zowat verbannen. Vreemd.
Het is al ongelofelijk dat ie vent nog trainer is hoe vaak moet je verliezen en slecht spelen om ontslagen te worden? Het begint op vriendjes politiek te lijken
0
Zondag 5 januari 2014 om 20:49 uur

Ferdy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Tira voor straf niet mee naar Spanje
Cathalin Tira keerde te laat terug uit Roemenie en mag voor straf niet mee op trainingskamp in Spanje.
Lees het nieuwsbericht
En ik ga dus voor straf dit seizoen niet meer naar ADO, of Steijn gaat wieberen dan kom ik weer. De opzegging SCC is zojuist verzonden aan de club met de trainer in cc.

Groeten,

een nep-supporter
0
Zondag 5 januari 2014 om 20:03 uur

haagse-Dick

Ferdy schreef:

Gewoon n hele griezelige trainer dit. Dat die jongen op zn 19e n keer in de fout gaat door n uurtje te laat te komen gut gut. O nee, hij moet wennen aan het Nederlandse voetbal. Nogmaals uitermate eng van Steijn, Tira kan je dus gewoon afschrijven vanaf nu.

Twitter/Tweet die knul even; gewoon hart onder de riem steken: @CatalinTira

Maar goed..Steijntje..zolang jij er zit kom ik niet meer in t stadion! De mazzel!
En nog 1tje die weer weg blijft onder steijn, gaat lekker zo!!! Ik kom ook niet meer onder steijn in het stadion maar had dit al besloten mocht er geen nieuwe trainer komen in de winterstop. Dacht heel ff dat er bewust voor een ontslag werd gekozen zodat een nieuwe trainer even de tijd heeft om van alles in te passen. Maar nee hoor en dat valt vies tegen!!!!
0
Zondag 5 januari 2014 om 17:10 uur

Nu online

The Hague FC, FC Jeff, Aad, wiegah070, Rob2002, Marcie, Haraldberg1, GroenGeelHart070, Kees en 479 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2