Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Prutser 070

BLEISWIJK-1 schreef:

Een lekkere voetbalshout! Al ben ik het er niet helemaal mee eens. Ik denk namenlijk dat zeker de helft van de ploegen in de eredivisie het spel niet kunnen maken. En dat komt o.a. doordat de verdedigers niet snel genoeg opbouwen.

Een verdediger moet in eerste instantie gewoon goed kunnen verdedigen. Kan hij meer dan dat, dan speelt hij waarschijnlijk niet lang bij ADO. Ik vond Italie op het EK een mooi voorbeeld. Die mannen konden ook niet opbouwen. Daarvoor stond Pierlo die de opbouw moest verzorgen. Dit ging toch niet slecht. De vraag is alleen wie dit bij ons gaat doen.

En nog even over gisteren tegen Dordrecht. Spelers pakken zelf hun kans. En in bijvoorbeeld het geval Horvath dus niet. Je kan er dan ook vanuit gaan dat de komende oefenwedstrijden Wormgoor/Omeruo het centrale duo wordt. Op rechts wordt het Ammi. En mocht hij niet fit zijn dan gaat Malone daar spelen. Tot hier vind ik de verdediging ook prima. Alleen links blijft een zwakke plek. Supusepa is niet fit en haalt mede daardoor niet zijn nveau. Hierdoor moet je noodgedwongen Meijers linksback zetten. En dit is nou net niet zijn beste plek.

Zaterdag gaat het bouwen gewoon verder. Ik hoop met Chery op het middenveld!
Ben ik helemaal met je eens. De shout waarop ik reageerde was iemand met de vraag waarom ons middenveld niet aan voetballen toekomt en daarom kwam ik met dit verhaal. Ik ben met je eens dat er bijna geen ploegen zijn in de eredivisie die het wel goed kunnen, dus wat dat betreft heb je al bijna een voorsprong als ze foutloos kunnen verdedigen.

Ik denk ook dat het beste zou zijn als een middenvelder zich terug laat zakken om de opbouw te verzorgen, maar dan is de vraag inderdaad wie dat zou moeten doen. Ik verwacht dat Holla dat wordt en dan komt er voor mij ook weer een reden bij om 4-4-2 te gaan spelen. Dan zijn er namelijk nog steeds 3 middenvelders die Holla kan aanspelen als hij zich terug laat zakken en kunnen Poepon met van Duinen voorin naast elkaar. Dan is het probleem dat we een gebrek hebben aan vleugelspelers ook meteen opgelost en komt er op het plek waar we de meeste keuze hebben weer een plek vrij voor Jansen of Chery (er van uitgaande dat Holla Toornstra en Meijers spelen als iedereen fit is).
0
Donderdag 26 juli 2012 om 23:25 uur

oodh

Prutser 070 schreef:

Voetbal begint van achteruit, onze backs hebben aanvallend bijna niks in te brengen. De centrale verdedigers hebben ook niet het voetballende vermogen om op het juiste moment een bal in te spelen. De verdediging durft al helemaal niet iemand aan te spelen die in de dekking staat dus begint de opbouw al te langzaam en krijgen middenvelders ook niet de ruimte om te laten zien dat ze kunnen voetballen.

Omdat het tempo achterin zo laag ligt kan de tegenstander zich alweer opstellen als de bal van rechts naar links wordt verplaatst dus komt er bijna geen ruimte op het middenveld.
Bedankt voor je reactie. Waarom zit Ammi dan niet in het basisteam? Die kan namelijk wel voetballen en is toch (nog) fit.
0
Donderdag 26 juli 2012 om 19:35 uur

ADOSander23

Moi schreef:

de andere over immers

-Immers is gewoon een matige speler leuke spelertje voor Ado meer niet bij heerenveen nec enzo zie ik hem ook gene basisplek veroveren. Ik vind dat je beter met De Vilhena op 10 kan spelen deze jongens is nu al beter dan Lex. Lex Immers gaat floppen bij feyenoord ik heb hem gezien in de voorbereiding vond hem niet imponeren zelfs niet tegen amateurs. Dit feyenoord is duidelijk zwakker als vorig seizoen Verdediging deed niet veel fout Middenveld miste wel het Creativiteit van Karim en Otman is 5 klasses beter dan Lexie Voorin hebben ze veel snelheid maar geen echte afmaker. als er niks bijkomt word het een moeilijk seizoen van feyenoord.
bron: voetbalzone
Volgens mij speelt Immers voor feyenoord en is dit een forum over ADO Den Haag. Bovendien op VZ zitten zoveel 13-jarige kinderen die maar wat roepen, ik zou niet weten waarom ik dit allemaal serieus zou moeten nemen?
0
Donderdag 26 juli 2012 om 00:51 uur

DaveDH

Moi schreef:

Wat heeft ie jongen tot op heden gepresteerd dan?
Deze vraag geldde ook voor voor Metens van AGOVV, Stoortman van Sparta, Elia van ADO en Chaldi van AGOVV?. Gasten die iets bereikt hebben kunnen we niet betalen. Zo simpel comme bonjour
En zo is het, die gasten staken er ook in de J-liek niet met kop en schouders bovenuit zoals hier beweerd wordt, want dan hadden de topclubs wel gereageerd end die gasten weggehaald, zelfs de joden na getipt te zijn door Judas v/d Brom ondernamen geen actie....

Soms heb je gewoon geluk en valt het balletje mooi in het pulletje, en heb je ineens een paar goed draaidende jonge spelers lopen, het gebeurd vaak zayt bij andere clubs dus waarom niet bij ons..
0
Woensdag 25 juli 2012 om 10:07 uur

bakker

Die ciftic is gewoon niet goed genoeg
In de ogen van Stein
Waarom trainde hij anders mee vanaf het begin
Als hij echt zo goed was had hij nooit mee getraind
Beetje zelfde verhaal als brouwer 2 jaar terug
Stein zal wel achter zijn oren krabbelen
Als hij straks bij NAC de pannen van het dak schiet
Wij hebben al een spits en 1 daar achter ofwel
Poepon en van duinen
En dat contract van Ado zal wel een soort
Amateur contract zijn geweest
Vandaar dat hij verder gaat kijken
0
Maandag 23 juli 2012 om 19:48 uur

Kees

rien1 schreef:

Mooi! Ga maar lekker naar nac. En blijf er maar gelijk.
Echter voordat we Cifti allemaal gaan afbranden. We weten niet wat voor afspraken er zijn gemaakt.

Als ADO zijn stage t/m zaterdag jl. had gepland, kan men ook begrijpen dat die jongen vanaf vandaag een alternatief zou zoeken om zijn mogelijkheden voor een contract bij welke BVO dan ook te vergroten.

Tsja, en waarom Steijn dat niet weet? Mogelijk niet door ADO of door zaakwaarnemer op de hoogte gebracht.

Ik oordeel niet te snel maar spijtig is het wel.
0
Maandag 23 juli 2012 om 12:22 uur

pajam

ADOnieuwegein schreef:

Ik ben zeker goed geinformeerd en ga niet uit van wat een paar supporters over iemand zeggen, maar van feiten die er liggen. Als je als Looms zijnde ruim 320 wedstrijden in het betaalde voetbal hebt gespeeld sinds 2000, dan heb je de sporen wel verdiend en ben je een gewaardeerde kracht in een elftal. En dat bij een ploeg als Heracles die de zaakjes toch aardig goed voor elkaar heeft !! Maar ja dat is een verschil van mening tussen jou en mij !! Ik blijf er bij dat IK Looms beter vind en meer ervaring heeft als Supu!!
Begrijp me niet verkeerd, je mening mag je hebben!
Maar jij en ik kennen spelers als Toornstra, Kum en Immers toch ook wel beter dan een SC Heerenveen supporter die ADO Den Haag een handvol keren hebben zien spelen.

Zal je sterker vertellen, ook ik was onder de indruk van Looms (vorig seizoen, in de wedstrijd tegen ons), maar navraag bij Heracles supporters heeft me mening verandert

p.s

Waarom gebruik je zoveel uitroeptekens in je shouts?
0
Zondag 22 juli 2012 om 17:54 uur

pajam

Tiberya schreef:

Zoetermeer is niet meer te redden.
Liep net me mijn ADO shirt door de stad en ik was de enige !
Kwam wel 3 joden tegen met hun lelijke shirt
waarom loop je uberhaupt op je vrije dag door het altijd saaie Z`meer?

p.s

Ik kan het weten, ik woon in Zoetje
0
Zondag 22 juli 2012 om 14:54 uur

Advertentie

Moi

een vraag: waarom moet men voor de aanvraag van een clubcard helemaal naar het stadion?
0
Zondag 22 juli 2012 om 01:06 uur

pajam

@ Rien: Poepon heeft al 2 gescoord in 3 oefenwedstrijden, zie niet in waarom je je nu al zorgen moet maken.
0
Zaterdag 21 juli 2012 om 18:55 uur

Nu online

Aad, Wahter, Marcie, zuiderwijk, LemonHaze, Br3cht, Jk23, Bleek, Peter87, Edwin Post en 173 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4