Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

super fc denhaag

rien1 schreef:

Uiteraard ben ik ook van de partij. Laten we met z'n allen eens iets organiseren van CADD. In de komende 2 weken zoveel mogelijk shouters vragen om mee te gaan naar NEC. Kunnen we elkaar ook eens persoonlijk kennismaken en er een gezellige dag van maken.

Ik zou zeggen: Wie gaat er mee naar NECeee!!!!

ik heb wel zin om te gaan, word dan weer me eerste uitwedstrijd in ik geloof vijf jaar tijd. me laatste was ajakkus uit. thuis winnen we toch ook maar weinig.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 23:11 uur

rien1

super fc denhaag schreef:

1e helft had utrecht 10 kansen op een doelpunt tegen psv 1. maarja als je deze kansen niet benut valt dalijk de goal aan de andere kant.

Tja, ze willen er ook bij hun niet in, en dat kan je mooi zien bij het doelsaldo van Utrecht. Ze scoren (te) weinig. Het schijnt dus wel een structureel probleem te zijn. Utrecht is toch voor mij een kandidaat voor de top5.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 19:03 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Zoals Johannes ook al schrijft. Immers verrast hem steeds meer en is een waardevolle kracht geworden. Lex had echter de gelegenheid om zich te ontwikkelen

 

Ik hoop dat dat bij Milic ook gebeurt en op termijn niet meer weg te denken is. Punt is echter dat we steeds hogerop willen en de gelegenheid er minder is om jonge en onervaren spelers in te passen. Gisteren hadden we vier "broekies" in het veld staan en dat kan je op termijn gaan opbreken.

ik blijf erbij dat ado snel bij sommige spelers de contracten moet verlegen? want ze zijn zo voor weinig weg en daar schiet je niks mee op als er veel geld voor een speler word geboden kunnen we ons goed versterken

0
Zondag 4 oktober 2009 om 14:34 uur

Kees

RicoFCDH schreef:

Geef hem de tijd. hijs pas 21 joh. waarom altijd negatief als iemand een paar wedstrijden niet scoort?

Ik vind het gewoon geen goeie spits. Hij kan niet koppen, is traag en zijn techniek is echt niet zo bijzonder zo als er vaak beweerd wordt. Overigens scoort hij ook veels te weinig. Is gewoon mijn mening en niet negatief bedoeld.

 

Overigens heb je gelijk dat hij nog vrij jong is en zich moet kunnen ontwikkelen. Maar hebben wij bij ADO de tijd daarvoor??? Kijk eens naar alle thuiswedstrijden, en met name NAC, Utrecht en Groningen, hoeveel scoringskansen we hebben laten liggen. Scheelt toch een aanzienlijk aantal punten.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:59 uur

Kees

The day after:

 

- Zonder Rankovic, Knopper, Ammi en Pique maken we het een 

  Groningen dat echt in de subtop gaat eindigen bijzonder moeilijk.

 

- Een middenveld dat staat als een h(b)uis.

 

- Vorig seizoen verloren we nog dit soort wedstrijden op het eind.

 

- Een werklust die hartverwarmend en weer echt haags is.

 

- Een publiek dat op alle vakken van zich laat horen.

 

- Het creëren van kansen is geen probleem. Nu nog een scorende

  spits.

 

- Een achterhoede die weinig uitgespeelde kansen weggeeft.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:17 uur

Advertentie

Bert

rien1 schreef:

In de laatste wedstrijden tegen Utrecht,VVV, 020 en Groningen hebben we (op papier) geen 1 keer gescoord, behalve dan dat eigen doelpunt van Sankoh en de mooie goal van Milic bij 020. Maar ik bedoel officieel in alle 4 wedstrijden geen 1 doelpunt. Dat komt echt wel goed, maar een extra (scorende) spits zal geen overbodige luxe zijn. Eigenlijk hebben we maar 1 echte spits.

Het vervelende is wel dat er nog steeds te weinig toeschouwers komen. Waardoor we geen geld hebben. Nog vervelender is dat we geen stadionsponser hebben.

 

Scorende spits moet denk ik uit het buitenland komen. Ik weet geen goedkoop alternatief in Nederland.

 

Of je moet de gok nemen en Caraciollo terughalen.

 

Contracten verlengen kost ook weer geld. Maar levert op termijn weer geld op. Horvath en Verhoek zijn de eerste spelers die vastgelegd moeten worden. Bosschaart ook alleen zal die gezien zijn leeftijd daarna geen geld meer opbrengen. 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 11:03 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Begrijp werkelijk niet waar je dat optimisme betreft Hese vandaan haalt Bert & Kees. Waar ik L. Pique wel stapjes zie maken zie ik dat bij Hese totaal niet, onrustig in zijn spel ( werkt door op de rest) en staat constant verkeerd.  Maar goed ieder z'n mening.

 

Ben blij met het punt al had er veel meer gezeten, vorig seizoen gingen we de bietenbak op in dit soort potjes. Ben trots op het team gezien de 2e helft.

 

Enne Ooievaar heeft er wel kijk op hoor, hij zei aan het eind van de 1e helft : Hese en Verhoek eruit en Vicento en Ricky erin ;)

 

Vast in de middenmoot op een 9e plek met zoveel blessures , toppie . Neem een biertje , Kojak zal er wel inmiddels zo'n 40 achter de kiezen hebben ;)

Wat denk je van Kojak. Veertig glazen of vaten. Alle credits voor Ooievaar deze keer. Kan hij dan niet op de bank plaatsnemen.

 

Gelukkig is er nu een pauze van twee weken zodat de geblesseerden wat meer tijd hebben.

 

Op de site staat ruim 10.000 toeschouwers. Ondanks alles vind ik dat toch tegenvallen. Het tijdstip is perfect, weinig last van amateurvoetbal en dan toch 'maar'dik 10.000 man. 

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 23:58 uur

Vincent

Fransje schreef:

Je hoeft je reiskosten niet te declareren want het is gratis. Let wel op...alleen de HTM biedt het gratis reizen aan. Dus supporters die komen met de NS, RET, Connexion en weet ik wat hebben deze regeling niet.

 

Dus Vincent je kan je auto op genoeg plekken gratis parkeren en dan kan je gratis met de Randstadrail reizen en daarna met een gratis pendelbus naar het stadion. Je moet er even de tijd voor nemen maar dat is een keuze die je zelf hebt gemaakt.

 

Een prima ontmoedigingsbeleid om met de auto te komen zou ik zeggen. Verder heb ik geen enkel sterk argument van je gehoord waarom het opnieuw op de agenda zou moeten komen.

Ik ben nog in de fase van data en standpunten verzamelen.. dus nog geen argumenten..

 

Ik begrijp dat het een ontmoedigingsbeleid is????

Dus we wilen helemaal niet dat er auto's naar ado komen en parkeren a 10 euro..?

 

Neem aan dat ado ook een belang heeft dat er niet ergens anders, maar bij het stadion wordt geparkeerd en zo extra inkomsten genereren . (of momenteel minder kosten te heben)

 

4 wedstrijden gratis (kaart kost 130 euro) is net te weinig om mensen over de streep te trekken denk ik.

Je bent een keer ziek of / en een familiedag en het voordeel is al bijna weg.

 

Ik parkeer hem inderdaad nu ook altijd op industrieterrein gratis.

maar voor een paar euro zou ik hem wel op p4 zetten, omdat je dan inderdaad wat later zou kunnen komen.

 

win-win voor beide partijen lijkt me.

waarom moeten mensen ruim van te voren naar een stadion komen als er verder toch niks te doen is..

 

Dus een win voor

0
Donderdag 1 oktober 2009 om 19:23 uur

Kees

rien1 schreef:

@FCDH, Solar, Martin.

 

Wat de naam van het stadion betreft vind ik dat ook wel een beetje vreemd. Maar waar dat aan ligt, ik zou het niet weten. Het enige wat ik zou kunnen bedenken is de (financiele) "crisis", want kost een paar centen natuurlijk. De slechte naam hebben we eigenlijk niet meer, dus dat denk ik echt niet.

 

@Solar. De kaartjes voor de wedstrijden zijn inderdaad best aan de hoge kant. Ik kan me herrineren dat eind jaren 80 en begin 90 FC Den Haag de duurste was qua kaartjes in de eredivisie. Eretribune toen al zowat 30 gulden. Ik heb het idee dat ADO nog steeds 1 van de duurste is. Zelf vergeet ik dat natuurlijk snel, maar ik kan me voorstellen dat mensen die het minder breed hebben, daar tegenaan hikken.

 

@Martin. Snap ik ook niet echt. Stadion ligt zeker een stukje buiten de stad, en ADO zou inderdaad gewoon een aantal verkooppunten in Den Haag (maar ook in de randgemeenten) moeten hebben. Dat is zeker een goed idee, en veel makkelijker om klanten over de streep te trekken. Ik vraag me echt af waarom de club daar niet eens over nadenkt. Ook zij willen dat stadion vol hebben. Zoals ADO nu draait met een mooie 8e stek, moet het toch gewoon mogelijk zijn om het een keer vol of minstens 13.000 toeschouwers te krijgen. Niet alleen tegen AZ maar ook tegen FC Groningen. 

Hoi Rien,

 

Ook ik heb hier al tig keer geschreven dat er voor de scc mobiele verkooppunten moeten komen met fotoapparatuur. Echter een aantal shouters zijn het hier nooit mee eens en vinden dat men maar naar het Forepark moet gaan. Helaas werkt dat niet zo in de hedendaagse tijd.

 

Ook in de stad moet een verkooppunt komen (inwoning bij HTM???) voor de zogenaamde impulsaankopen wat betreft de scc 's. Ook voor de mensen die hem sowieso willen aanschaffen.

 

Na de overwinning tegen Vitesse hadden alle registers opgentrokken moeten worden om die dingen aan de man te brengen. En wat gebeurde er? Niets, tot vrij weinig en pas weken later kon je ze daadwerkelijk bestellen. Vanuit marketingoverwegingen onbegrijpelijk dat Van der Kallen niet heeft ingegrepen.

 

Gelukkig zijn de losse kaarten inmiddels via internet verkrijgbaar en dat is echt perfect voor een groot aantal mensen.

0
Donderdag 1 oktober 2009 om 17:29 uur

Robin Straub

Vincent schreef:

Gaan we hem ook een kaartje sturen als ie geblesseerd is???

 

Eljero Elia: 'Spelen bij Ajax blijft mijn droom' Tell-a-Friend print nieuwsartikel


--------------------------------------------------------------------------------
Home > Nieuws > Voetbalnieuws - Datum: 28-sep-2009 16:33

Door Edwin Struis

Hij werd weggestuurd bij Ajax, degradeerde met ADO Den Haag, maar nu is Eljero Elia (22, foto) Flankengott in Hamburg. Sportweek vertoefde rond de topper HSV-Bayern in het kielzog van de revelatie van Oranje en de Bundesliga.

Gedurende de afgelopen transferperiode stond Elia, toen nog in dienst van FC Twente, in de belangstelling van Ajax. Uiteindelijk verkaste de aanvaller naar Hamburger SV. Toch wil de international ooit nog voor Ajax spelen.

Elia: “Ik sprak Marco van Basten onlangs nog op het Voetbalgala, hij wilde me graag naar Amsterdam halen, maar anderen overtuigden hem ervan dat vooral de verdediging versterkt moest worden. Toen kochten ze Robbie Wielaert. Op de een of andere manier komt er altijd wat tussen. Maar spelen voor Ajax blijft mijn droom. Ik zou later in mijn carrière daar graag nog eens willen voetballen. Terwijl ik niet eens een Amsterdammer ben. Maar Haagse en Amsterdamse bluf ontlopen elkaar niet veel.”


 

ik weet niet waarom je nou zo tegen iedereen loopt te doen hoor, maar volgensmij heeft dit weinig met bodde te maken of niet? ten eerste heeft bodde echt vaak bij ons in het eerste gespeeld (elia maar 10 wedstrijden ofzo) en ten tweede heeft bodde nooit gezegd dattie naar ajax wilde gaan.

0
Maandag 28 september 2009 om 16:44 uur

Nu online

James, Rob2002, Hmmm, zuiderwijk, Ado Vakkie S, JP en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4