Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Advocaat tipt Steijn over Gorter’
AZ-speler Donny Gorter zou door zijn trainer Dick Advocaat bij Maurice Steijn te huur zijn aangeboden.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 13:22 uur

070-Hagenees

schreef:

omroepwest.nl

DEN HAAG - AZ-trainer Dick Advocaat heeft ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn laten weten dat linksback Donny Gorter op huurbasis mag vertrekken uit Alkmaar. De Haagse club laat in reactie aan Omroep Weten weten voorlopig geen gebruik te maken van het aanbod.

Momenteel wordt de linksbackpositie ingevuld door Aaron Meijers. Als alternatief heeft Maurice Steijn Christian Supusepa en Wilfried Kanon. Laatstgenoemde is nog altijd niet speelgerechtigd voor ADO. De eredivisionist uit Den Haag zegt in de huidige transferperiode niet te gaan shoppen tenzij er spelers vertrekken.
En de trainer later in het seizoen zeiken dat ie Gorter er graag bij had gewild, omdat er veel blessures en schorsingen zijn.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 12:51 uur

Gast

omroepwest.nl

DEN HAAG - AZ-trainer Dick Advocaat heeft ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn laten weten dat linksback Donny Gorter op huurbasis mag vertrekken uit Alkmaar. De Haagse club laat in reactie aan Omroep Weten weten voorlopig geen gebruik te maken van het aanbod.

Momenteel wordt de linksbackpositie ingevuld door Aaron Meijers. Als alternatief heeft Maurice Steijn Christian Supusepa en Wilfried Kanon. Laatstgenoemde is nog altijd niet speelgerechtigd voor ADO. De eredivisionist uit Den Haag zegt in de huidige transferperiode niet te gaan shoppen tenzij er spelers vertrekken.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 12:45 uur

070-Hagenees

haagse-Dick schreef:

Dat zou al heel veel schelen, maar dan nog zullen we een loodzware seizoenshelft tegemoet komen. En dan kan je ook nog tegen blessures oplopen, en ja wie dan nog als de basis al niet goed genoeg is!!! Dit is niet op te vangen en anders word het de jeugd voor de leeuwen gooien, zullen we het seizoen ook niet mee gaan redden.

Ik weet zeker dat we genoeg kwaliteit hebben om degradatie te voorkomen. Ik geloof er namelijk niet in dat bijvoorbeeld onze vleugelspelers in hopeloze vorm zijn door onze trainer. Deze spelers komen echt wel is een keer uit het dal, alleen ik vind het jammer dat dat vroeg aan het gebeuren was. Het kan na de winterstop gewoon niet slechter dan ervoor. Ik denk dat we deze eerste seizoenshelft erg veel pech hebben gehad. Zowel qua blessures, schorsingen als arbitrale beslissingen die de wedstrijd deden omgooien.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 12:44 uur

haagse-Dick

fcdh17 schreef:

Trouwens even wat over Tommie.. Ik vind hem redelijk spelen qua inzet, maar daar blijft het wel bij. Ik keek even psv ado terug en bij de 2-0 blijft hij naar de bal kijken en doet verder geen reet ermee en beseft niet dat er een tegenstander tegen aan kan schoppen..dit heb ik vaker gezien bij hem dat kan en mag niet op dit niveau! Aan zijn inzet ligt het niet, maar zijn kwaliteiten moeten echt sterk verbeteren.
We hebben geen trainer die spelers beter kan maken of boven zichzelf uit kunnen stijgen!!!
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 12:24 uur

pajam

Victor schreef:

Precies. Elke keer als ik wat post, denk ik ook: ` waarom doe ik het eigenlijk` . Zonder tegenargumenten wordt je belachelijk gemaakt als je het opneemt voor je club.
be De shouters die in het verleden de discussie aangaan, blijven weg. Ik ben er ook wel klaar mee.
Laterz
moet toch wel een beetje grinniken van zo`n post.
sommigen, waaronder ik, hebben tig keer met argumenten en cijfers laten zien waarom het de verkeerde kant opgaat met de huidige trainer.

juist de `pro alles wat er bij de club gebeurt` supporters komen dan met non-argumenten aanzetten.
meteen proberen je mond te snoeren als je kritiek heb op een staf die ons met een 11e eredivisie begroting, bijna zelfde selectie als jaar ervoor én 12 versterkingen richting het afvoerputje van betaald voetbal aan het spelen/sturen is.

beste victor, eventuele goede afloop van dit seizoen is puur gebaseerd op hoop, niets, maar dan ook werkelijk niets geeft vertrouwen óf onderbouwing voor het geloof dat sommige nog hebben in de trainer.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 11:40 uur

Advertentie

pajam

zo mede frusti´s, azijnzeikerts, nepsupporters, Steijn haters (ben ik een koosnaampje van de allianties vóór tob trainer Steijn vergeten?) ;

we gaan de 13e speler halen/huren en dan komt het allemaal goed!
sfeer is toch goed?
club heeft toch vertrouwen in de trainer?

nou dan! support your team richting Jupiler!
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 11:36 uur

grijze gek

NEC,onze volgende tegenstander speelt 2 wedstrijden tegen toch wat betere tegenstanders als wat ado in petto heeft. Waarom TRAINEN wij altijd tegen kneuzen tegenstanders?? Mischien omdat we niet beter kunnen???????

Na een vakantie van 1,5 week werd er vanochtend weer getraind op De Eendracht. Dinsdag vertrekt de selectie van trainer Anton Janssen naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp van een week. Daarin worden oefenduels gespeeld tegen FSV Mainz en Werder Bremen, respectievelijk de nummers 9 en 11 van de Bundesliga. Maandag 13 januari keert men weer terug naar Nederland.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 11:29 uur

H@@GenEES

Haagse Kelt schreef:

Wat had ie dan moeten doen? Een journalist vh AD zit m nav de 1e training en het naderende trainingskamp op zn lip. Dan zegt ie toch het enige goede? Nl dat ie t eerst met Tira gaat bespreken, maar dat zoiets in principe niet te tolereren valt.
Of ben jij zo naief om te denken dat ie er mee weg komt als ie zegt: ik geef geen commentaar, maar ga dit eerst met Tira bespreken. Nou, dan weet je zeker dat zo`n journalist blijft spitten en er uiteindelijk toch zn eigen draai aan geeft.
Tuurlijk is Steijn niet de peoplemanager (vreselijk modewoord btw) die Johnnie NSB was. Maar om werkelijk alles aan te grijpen als zgn fan is walgelijk.
Je mag Steijn van mij een slechte trainer vinden, geen enkele moeite mee, maar om m met ieder wissewasje weer zwart te maken, getver...


Echt alles wat Steijn/de club doen wordt hier door een klein groepje gefrustreerde neergesabeld, het maakt niet hoe goed ze het doen of wat ze ook doen het is hier allen maar zeiken, zeiken zeiken en als ze daar dan klaar mee zijn dan nog even door zeiken.

Zelfs als spelers zich niet aan de regels houden wordt dat gezien als zwak van de trainer/club want die moet zich over zich heel laten lopen door een 19 jarige snotneus die het lef heeft om later op de training te komen.

Maar als de trainer/club niet had ingegrepen dan hadden die zelfde gefrustreerde hier weer gezegd dat de spelers geen respect hebben voor de trainer.

De shout is niets meer dan een plek voor gefrustreerde supporters die niets te doen hebben en werkelijk op alles wat een slak lijkt zout leggen, jammer want het komt de kwaliteit van de discussie niet ten goede.

Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je steeds meer mensen niet meer ziet posten, en het zelfde groepje gefrustreerde overblijft, ik kom wel weer eens kijken als we gaan ballen of als er echt nieuws is.

0
Zaterdag 4 januari 2014 om 11:17 uur

Victor

Misschien is het leuk om eens naar de opstelling van de laatste wedstrijden te kijken. Staat elke speler op de juiste plek of niet?
De laatste tijd staat de verdediging wel vast. Er is gekeken naar Zuiverloon op het middenveld met Malone als back. Dat was geen succes. Daarom is dat nu omgedraaid.
---------------Coutinho----------------
Zuiverloon---Wormgoor--Beugelsdijk--Meijer

Voor het middenveld en de aanval is er (te) lang vertrouwen gegeven aan de vleugelspelers. Dit ligt niet alleen aan de vleugelspelers , maar komt ook door het ontbreken van een echte spits die de voorzetten erin knikt. Kramer is lang maar niet kopsterk en v duinen is een counterspits. Daarom spelen we de laatste tijd met 2 spitsen.
Malone-----V Haaren---Gehrt-----Bakker
Kramer----- v Duinen
Gehrt zal er niet gelijk bij zijn.
Als Holla weer terug komt zal hij in plaats van Gehrt komen en/ of alberg komt er weer in voor extra creativiteit op het middenveld.

Al met al vind ik dat de spelers nu wel op de juiste plaats staan en denk ik niet dat een andere trainer het heel anders zou neerzetten.




0
Zaterdag 4 januari 2014 om 10:22 uur

Nu online

Haagse Haas, The Hague FC, Marcie, Ran1972, Steef070 en 352 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2