Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

Waarom hebben de mensen hier zo`n eindeloos vertrouwen in de kwaliteitenvan Hoesen? het is net of we Mesi zelf binnen gaan halen.... tikkie overdreven lijkt me.... persoonlijk zie ik liever die jongen van PSV komen...
0
Woensdag 18 juli 2012 om 16:19 uur

pmc

De grote namen van het Belgische en Nederlandse vrouwenvoetbal komen vrijdag 24 augustus (Nederland) en zaterdag 25 augustus (België) in actie bij de start van de Women’s BeNe League. AFC Ajax, RSC Anderlecht, Club Brugge, PSV/FC Eindhoven, Standard Fémina de Liège en FC Twente zijn zes van de zestien namen die de gecombineerde vrouwenvoetbalcompetitie in België en Nederland meer kleur geven.

Dit staat zo op de officiële site van de KNVB, de grote namen????? ajax en psv hebben nog nooit iets gedaan in het vrouwen voetbal en waarom staat de kampioen en beker winner ADO Den Haag er niet bij!?
0
Woensdag 18 juli 2012 om 14:10 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Het wordt steeds moeilijker met al die zogenaamde sportwebsites om het nieuws over ADO op waarheid in te schatten. Tevens horen velen wat in het "circuit" wat door een ander even later weer wordt tegengesproken.

Afgelopen week lezen we dat Steijn enkel op zoek is naar een vleugelspeler die goed is voor zo`n 10 assists en 10 doelpunten. Anders gaat ie met dit team door. Zo`n speler kost wel een paar miljoen, dat terzijde. Overigens is dat door Steijn nergens in beeld of geluid bevestigd dus of het allemaal waar is?

Een dag of wat later lezen we dat Mokhtar op proef is. Kortom: ik neem bijna niets meer voor serieus aan.
Steyn zegt wel degelijk op West http://www.omroepwest.nl/nieuws/ado-sprak-nog-niet-met-ajax-over-lukoki dat het buitenkansje vergelijkbaar moet zijn met een Bulykin. nee... niet letterlijk 10 goals en 10 keer een assist. Maar toch wel richting zo`n soort speler. En daarmee trek ik de conclusie dat het waar is. En dat het gezegd is.

Waarom dat ze dan uitgekomen zijn bij Mohktar weet ik ook niet. Maar het feit blijft wel dat Mohktar bij ons kwam stagelopen toen PSV net Narsingh had aangetrokken. Misschien dat dit met elkaar te maken heeft. Vorige week was die situatie ook heel anders. Als Narsingh naar Ajax was gegaan hadden ze misschien meer werk van Lukoki gemaakt.

Is er al iemand op de training geweest om die Mohktar te bekijken?
0
Woensdag 18 juli 2012 om 12:42 uur

Beest

yesyes schreef:

Idd Maar we krijgen toch ook geld van elia? Hoesen is niet zo gek duur en Tiendalli is transfervrij!
IK kan me alleen niet bedenken waarom tiendalli voor ado zou willen spelen
0
Woensdag 18 juli 2012 om 10:50 uur

rien1

Kees schreef:

Derijck is in de eredivisie een van de meest overschatte voetballers. Hij viel bij ons enkel in positieve zin op omdat de rest rondom hem nog slechter was. In het land der blinden is eenoog koning.

Zijn opbouw was zwak, die lange ballen van hem vinden ze nog in het Snowdome in Zoetermeer en hij stond vaak verkeerd opgesteld zodat Kum (was ik ook niet kapot van) moest herstellen met een vliegende tackle. Koppend was Derijck wel redelijk tot goed.
Wat dat eerste betreft, ja daarom kwam PSV hem ophalen. Omdat hij 1 van de meest overschatte voetballers is.

Bij het indrukken van de verzendknop wist ik eigenlijk gelijk dat jij direct hierop zou reageren. Alleen al omdat het over Timothy Dereick gaat.

Geen idee waarom jij een gigantische bloedhekel hebt aan die jongen.

Ach, hij is natuurlijk geen "echte" Hagenees zoals meneer "the stork" Immers. Tja, die wordt uiteraard door jou de hemel in geprezen. Terwijl nu juist "the stork" (mocht hij ooit een keer als acteur komen opdraven) opzeker de rol van ene Judas Iskariot mag spelen.
0
Dinsdag 17 juli 2012 om 19:42 uur

BLEISWIJK-1

Reswek schreef:

van een forum


Het is een tijdje terug dat ik gereageerd had maar toen ik dit las kon ik t niet laten. br Ik heb deze jongen meerdere wedstrijden gevolgd, waaronder het olympisch elftal van marokko waarin hij tijdens de komende olympische spelen mee zal doen! Ook heb ik m bij jong psv en fc eindhoven aan het werk gezien. Ik moet zeggen dat ik helemaal onder de indruk van hem ben. Ik hoop echt zo erg dat zijn 1jarige contract zal afkopen!

Deze jongen is snel, creatief, geweldige dribbel, heeft een goede vrije trap, een goede voorzet en ook nog eens overzicht. En last but not least is ie nog maar 20!!!

Beste Mark vd Kallen. Als we het hebben over een goede investering en transferwaarde vertegenwoordigen dan zou deze speler een fenomenale aankoop zijn. 9 van de 10 mensen die hier reageren hebben deze speler niet zo vaak zien spelen als ik. Ik kan zonder financiele vergoeding te hoeven, verzekeren dat dit een schot in de roos zal zijn!

Zijn actie als buitenspeler ICM met het fanatieke adopubliek zal tegenstanders helemaal gek maken!

Ik hoop t! Zal een veel betere aankoop zijn dan lukoki die sowieso alleen maar gehuurd kon worden. Daarnaast heeft deze jongen ook wedstrijden in de benen in de jupiler en bij t olympisch elftal!!
Wat mij doet twijfelen is dat alleen RKC en Zwolle geinteresseerd zijn. Als hij zo goed is, waarom staan andere clubs dan niet in de rij.

Voor Hoesen hetzelfde verhaal. Als iedereen zijn talent erkent dan is een half miljoen toch niet zoveel.

Ik denk dat de twijfel dan ook regeert.
0
Maandag 16 juli 2012 om 23:48 uur

Tja

Maurice, we hebben een ruime sortering aan middenvelders en zijn nog vleugellam, de jonkies hebben nog wat tijd nodig, dus waarom dan niet roeien met de riemen die je hebt?
De opstelling van hjfff zit daar tegen aan.
Met 2 spitsen spelen, drie verdedigers en de rest middenvelders en 1 keeper natuurlijk.
Wie de slag om het middenveld wint, heeft goede kans op winst, je speelt immers al verder van je eigen doel af.
0
Maandag 16 juli 2012 om 15:12 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Gizmo schreef:

Wat een gezeik allemaal hier zeg. Weet dat het een kutzomer is, maar om dan zo negatief tegen iedereen te zijn.
Onthoud, achter de wolken schijnt de zon.
Waarom, de zomer is net begonnen..
0
Maandag 16 juli 2012 om 08:48 uur

kako

Moi schreef:

de beste spelers van Nederl. elftal spelen ook in het buitenland.
kom mett andere argumenten
Maar gingen wel naar een ek en of wk`s. De Belgen daarentegen niet, begrijp je dan echt niet wat ik schrijf, en waarom vet gedrukt?
0
Zondag 15 juli 2012 om 13:32 uur

DaveDH

Ooievaar schreef:

Poepen blijf ik een behoorlijke spits vinden, dat heeft hij toch echt wel bewezen bij Sparta, Willem II en De Graafschap, de rest in de voorhoede komt nog geen lantaarnpaal voorbij.

Achterin is het bijzonder zwak, Ammi heeft zijn beste tijd gehad, rijp voor MVV is die weer lekker in Limboland, en Wormgoor is een klasse minder dan Kum, waar ik overigens ook geen fan van was. Wellicht komt hij bij Heerenveen beter uit de verf met een ervaren verdediging in zijn buurt. Malone komt net kijken en heeft nul eredivisie ervaring. Omeru wordt te veel van verwacht, dus die kaart zou ik niet trekken.

Middenveld is de sterkste linie, al vind ik het een raadsel dat Rado zijn zelfvertrouwen en spelplezier totaal kwijt is. Onder Brom en met Bulykin heeft hij wel degelijk laten zien waarom hij international is.

Natuurlijk zijn oefenwedstrijden de opmaat van wat je te zien gaat krijgen, dat is zo klaar als een klontje. Zeker als je in de wetenschap verkeert dat de voorhoede een tandeloze leeuw is, en de achterhoede een oversteekplaats. Dit aangevoerd door een zwakke goochelende trainer dan is de optelsom snel gemaakt.

Dat Feyenoord nipt wint van Barendrecht zegt niets evenals Heerenveen niet kan winnen van Eindhoven.

Ik denk dat NAC m.n. thuis ijzersterk en zeker NEC - die hebben wel een prima trainer - boven ons gaan eindigen, dus mijn inzet is een fles Amaretto.

Overigens hoop ik van harte op het linkerrijtje, een aantal `lichten`hier met aanvoering van domme dave denken dat ik er plezier in schep om de boel af te kraken, maar kan je vertellen dat het me aan het hart gaat dat deze club met zoveel potentie een speelbal is van een zakenman zonder hart.

Natuurlijk wordt die vent er uit gewerkt, maar dat kost weer een hoop tijd en vooral geld. Kan je weer opnieuw beginnen. Dat is het trieste van het hele verhaal. In weerwil van al die lulverhalen is de club ziek- doodziek.



Ik denk niet dat jij er plezier in schept om negatief te ouwekkhoeren over de club, ik weet het zeker... als jij je bek open trekt komt er alleen maar gekk over de club uit, waarom ben je eigenlijk nog supporter?

Ga lekker een andere hobby zoeken waar je wel plezier in heb, Den Haag is duidelijk niet de club voor jou, zou voor ons hier ook een zegen zijn...
0
Zondag 15 juli 2012 om 12:30 uur

Nu online

zuiderwijk, Aad, wiegah070, Marcie, grijze gek, ruudje en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4