Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

Ruudje16 schreef:

Kritiek hebben is gezond.

Maar negatief zijn is wat anders. Dat kan dodelijk zijn.

Als ik een groot aantal hier hoor roepen dat we nog geen zak opgeschoten zijn gaat me dat te ver.

Je bent dan blind voor de vooruitgang die er wel degelijk is.

Veroorzaakt door emotie en of clubliefde ???

Wie zal het zeggen.

Maar op deze manier wordt het "sneeuwbaleffect" wat zou kunnen ontstaan tegengehouden.

Er wordt gevraagd hoe het kan dat bijvoorbeeld Heracles zoveel beter draait.

Zou dat misschien gedeeltelijk hierdoor komen?

Een elftal kan zo gestimuleerd worden dat ze "boven zichzelf uitstijgen".

Dat is een van de mooie dingen van voetbal wat ook bij ons zou moeten kunnen.

Aanmoedigen ok maar druk opleggen werkt zo averecht.

Dat is volgens mij ook wat Attelveld bedoeld.

Aan de andere kant is daar bij hemzelf ook nog heel wat aan te verbeteren !!!

(misschien zou hij eens een "kop koffie moeten drinken" met Van Gaal)

Voor zover is dat van mezelf mag zeggen sta ik niet bepaald als een etalagepop op de tribune. Ik sta daar doorgaans mijn club aan te moedigen en niet af te branden.

 

Dit elftal kan niet gek veel beter. Triest maar waar, daar reken ik Atteveld niet op af, wel diegenen die verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de selectie en het beeld hebben neergezet dat met deze selectie - dus minus - Luickx, Oper en een fitte Knopper wel eventjes de weg naar boven zou worden ingeslagen. Dat heb ik vanaf het begin af aan kolder gevonden. Dat ook Atteveld fouten maakt is logisch, maar die man staat natuurlijk onder zware druk. Een bestuur met een wegduikende TD die monter rondtoeteren dat we wel eventjes minimaal twaafde zouden moeten kunnen worden, en dat zonder de selectie te versterken, dat legt druk op.

 

Heracles daarentegen heeft best goed materiaal hoor. Met jongens als Pieckenhagen, Meartens, van der Linden, Quansah, Douglas en Dost hebben ze in alle linies prima materiaal. Daar heb ook ik me vies op verkeken door te denken dat we de drie punten wel eventje in eigen huis zouden houden.

 

We moeten niet de fout maken door te denken dat bestuur, technische staf, en speles bestaan uit goedwillende amateurs, die naast hun dagelijkse werkzaamheden, in de avonduren en weekends volstrekt belangeloos in de weer zijn voor hun cluppie.

 

De heren worden ook hier vorstelijk betaald, dus een beetje druk mag er best opstaan.

 

Overigens Tim, van harte beterschap toegewenst en veel succes met je revalidatie!

 

 

 

0
Donderdag 11 maart 2010 om 18:05 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

ik begrijp het wel hoor bert,maar vind jij nou ook niet dat alles wat haags is en hagenees is,dat ze ook wel moeten willen werken voor hun club.daarop bedoel ik de haagse trainers en bestuurders.de haagse trainers,die al tot hun nek gevuld zijn en een bankrekening van hier tot tokyo,mogen dan ook wel een inspanning leveren.ze willen allemaal zo graag als ze op tv zijn,maar er stapt er geen een in.voor het geld hoeven ze het niet meer te doen,zo rijk zijn ze.maar ze gaan liever naar jojax,az of een onbeduidend clubje in griekenland.en dat snap ik dan weer niet.ik ken je al een paar jaar,dus je weet dat ik jou nooit voor rotte vis uitmaak,maar als ik van jou geen biertje krijg,zal ik hier even een mooie shout neer zetten.morgen een puntje meenemen uit tukkerland en ik zie je volgende week.

Clubliefde bestaat alleen bij supporters Wim, - en niet wegkijken voor misstanden, dus de vinger op de zere plekken leggen, het zijn er nog al wat,  beschouw ik ook als clubliefde- de tijden zijn definitief veranderd. Ben er anders wèl van overtuigd dat iemand als De Mos z'n geld meer dan waard is, die verdient zich zelf echt wel terug, geldt ook voor jongens als Lems, Roeleveld en goede bestuurders, ook die hebben we absoluut niet.

 

Want niet alleen bij het 1e valt weinig progressie waar te nemen, maar dat geldt ook zeer zeker voor de slagader van de club en dat is de jeugdopleiding. Op deze manier ben je veel verder van huis en veel duurder uit. Het is voor mij onbestaanbaar dat een club als Heracles met een veel lagere begroting en klein stadionnetje en achterland maar liefst negentien punten meer heeft dan ons.

 

Maar nu worden er ook bakken en bakken geld weggesmeten maar dan wèl de verkeerde kant op. Het grootste probleem die de club nu heeft is denk ik het volgende. Er zitten mensen die met man en macht hun eigen koningkrijkje zitten te verdedigen en absoluut geen inmenging dulden. Maar helaas totaal geen kennis van zaken hebben. Ook heeft de club natuurlijk veel en veel te veel personeel rondlopen.

 

De enigste met verstand van zaken is de trainer. De man wordt door een gedeelte van de fans totaal afgebrand terwijl hij a) een matige selectie ter beschikking heeft, en b) deze selectie niet heeft samengesteld. Als je elke week jongens als Kum, Zwinkels, Soltani, Milic en Ammi dient op te stellen dan moet je je handen dichtknijpen als je er niet rechtstreeks uitvliegt. En met Ricky moet je je elke keer weer afvragen of hij niet weer rood krijgt. Vind het een aardige voetballer, maar veel lol heb ik er nog niet aan beleefd.  

 

Ach, in je emotie roep je allemaal wel eens wat, moet kunnen. Dus zal ik graag met jou een biertje drinken. Je kan van mij een heel vat krijgen.

 

Ook ik hoop op een puntje bij de tukkers, lieft meer. Maar de laatste keer dat we daar wonnen scoorde Henkie Houwaart, dus hopelijk kan Twente de druk niet aan, want van onze capaciteiten moeten we het niet hebben.

0
Donderdag 11 maart 2010 om 12:50 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

jij was volgens mij met nog een paar die graag wetzel er uit wilden hebben en als dat dan gebeurt is het ook niet goed.ik ben op al jou shouts van de afgelopen jaren nog niet een keer iets positiefs tegen gekomen bert.eerst ringeling,zoals jij hem noemde,met jansen,de boer nu weer het hele bestuur wat alles fout doet.af en toe snap ik je niet hoor.maar hoor het graag een keer als we elkaar tegen komen in het home.

Spijt me oprecht Wim. Maar zowel Ringeling, Jansen, De Boer, Wetzel, deze Raad van Carnaval en al die directeuren die er rondlopen die helpen de club louter en alleen naar de kloten. Omdat ze geen van allen hart voor de club hebben of hadden, en al helemaal geen verstand van zaken.

 

Overigens ben ik blij dat Wetzel weg is, maar natuurlijk niet op deze manier. Dit kost de club een hoop geld, en dat is niet slim afgehandeld.

 

Ook al botsen we regelmatig ik heb absoluut geen hekel aan je. En ga dat ook niet krijgen ook al maak je me voor rotte vis uit en andersom.

 

Waar ik met m'n pet net bij kan is dat een club als ADO wat in principe nog steeds een grote club is, zo onstellend slecht wordt geleid, dat er zo veel mensen rondlopen die er geen klote van snappen, dat bijna iedereen buiten de deur wordt gehouden of weggejaagd die wel een visie heeft. De Mos, Lems, Roeleveld, Meppelink.

 

Als deze machthebbers echt om de club gaven Wim, dan hadden ze mensen neergezet die verstand van zaken hadden, en die zijn er niet. Ik kan onmogelijk tevreden zijn met een zestiende plaats waar we nu staan, en dan hopen op plekkie 15. Vijftien wij??!!!

 

Er is geen enkele club die een nieuw stadion heeft gekregen die de hoop uitsprak. NAC, Groningen, Vitesse, Roda noem maar op die de hoop uitspreekt dat ze vijftiende mogen worden. Dat gaat mijn pet te boven. Van een derde stad van het land mag, nee moet je meer verwachten. Overigens papagaai ik de goegemeente niet na over Atteveld, die maakt ook fouten, wie niet? maar deze selectie is momenteeel net genoeg om er in te blijven, en ik ervaar dat als zeer zeer teleurstellend. Door net te doen alsof het allemaal zo jofel gaat, pak je geen punten. Kan wel doen alsof het allemaal een incident is, maar de realiteit is anders, helaas. Indien we dit seizoen de nc weten te ontlopen, dan zal er toch uit een heel ander vaatje moeten worden getapt, en dan bedoel ik niet de scc's veel duurder maken, anders vliegen we er gewoon uit, komend seizoen.

 

Maar zal met alle liefde een pilsje met je drinken in het home, wat mij betreft geen oud zeer.

 

0
Woensdag 10 maart 2010 om 22:32 uur

krm


Flop ELF: Soltani terug van weggeweest
10 maart '10 14:50 door Frank Post

Foto
DEN HAAG (SE) - Karim Soltani is na een afwezigheid van een aantal maanden teruggekeerd in het prestigieuze Flop ELF klassement. De buitenspeler van ADO Den Haag werd afgelopen zaterdag in de met 1-1 gelijkgespeelde thuiswedstrijd tegen Vitesse door correspondenten van STATS Europe beoordeeld met een 3.0.

Soltani wees contractverlening bij de Residentieclub af en dat is zijn spel de laatste duels niet ten goede gekomen. De Fransman met Algerijnse roots droomt nog altijd van het WK. Maar als hij zo blijft presteren, zal deze droom hoogstwaarschijnlijk niet uitkomen. Ook ploeggenoot Csaba Horvath hoopt nog altijd op Zuid-Afrika. De verdediger van ADO Den Haag moet dan wel eerst een basisplaats veroveren in de ploeg van trainer Raymond Atteveld, om een kans in de selectie van Slowakije te maken.

Cijfer: 5.5
Csaba Horvath (ADO Den Haag)
Bogdan Milic (ADO Den Haag)
Karim Soltani (ADO Den Haag)

De cijfers zijn gegeven door correspondenten van STATS Europe, onderdeel van het grootste sportdata-bedrijf ter wereld.

0
Woensdag 10 maart 2010 om 16:06 uur

g

Midden-Oost schreef:

Hoezo ? Gewoon weer in dienst nemen, scheelt 3,4 ton.  Net alsof hij veel slechter heeft gepresteerd dan de rest die er nu nog zit. Zie het probleem niet, bij ADO kan alles dus zet hem waar weer achter een buro. Simpel, geld is er niet dus we zullen wel moeten.

Met Wetzel is het technish beleid niet goed uit de verf gekomen, of het zonder Wetzel wel lukt, kunnen we na een maand nog niet beoordelen.

 

Het geld dat hij eist is zijn salaris tot en met het eind van het volgende seizoen. Dus het scheelt helemaal niets als je hem terug in dienst neemt. Het levert alleen maar meer onrust en scheve gezichten op.

 

Met een overschot aan spelers die beschikbaar komen aan het eind van het seizoen moet ADO ook zonder TD een behoorlijke selectie kunnen samenstellen. En dan gaan we in 2011 wel stapjes maken.

0
Woensdag 10 maart 2010 om 16:06 uur

g

Bert schreef:

Ooievaar is zeer begaan met de club. Die krijgt geen vis want voorlopig is een kritische houding/mond op zijn plaats. Als mijn zoontje van 10 al loopt te klagen op de tribunes dat de backs zo slecht zijn is er wel iets mis. 

 

Ik zou overigens als ik Knopper was lekker tegen Atteveld zeggen dat die zelf mag invallen als je pas in de 88e minuut mag invallen.

Knopper is een professional. Een echte, die niet klaagt, keihard werkt (zelfs als hij niet in vorm is of genoegen moet nemen met een rol die hem niet (helemaal) ligt), en die dus ook gewoon invalt als hem dat wordt gevraagd.

De hele selectie kan een goed voorbeeld aan hem nemen.

 

Alleen Atteveld en Knopper weten waarom die wissel pas in de 88e minuut gebeurde. Als jij dat ook weet, hoor ik het graag. Anders denk ik dat je geen enkele reden hebt om de heren tegen elkaar op te willen stoken.

0
Woensdag 10 maart 2010 om 10:27 uur

Advertentie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rob Meppelink niet naar ADO
Rob Meppelink wordt geen hoofd opleidingen. Dat laat hij in het AD weten. Hij had een gesprek met Mark van der Kallen, maar uiteindelijk heeft het tot niks geleid, aldus een teleurgestelde Meppelink.
Lees het nieuwsbericht

Iemand met kennis van zaken - en op dat vlak heeft hij die wel degelijk - en persoonlijkheid moeten we natuurlijk niet binnen halen. Dat kan het ego van Vierling en Alkemade niet aan. Meneer v.d. Kallen- die geen reet om ADO geeft- wil alleen jaknikkers om zich heen, persoonlijkheden dienen buiten te blijven. Zie Aad de Mos, want die heeft natuurlijk schijt aan die cricketclub en aan sprookjesverteller en papagaai Ja ja Jagersma. 

 

Het wachten is op het nonactief stellen van Atteveld, -die na de winterstop aan de voorbereiding dient te beginnen, omdat de selectie nu pas eredivisiewaadig is,  maar slechts een paar maanden de tijd heeft om het zaakje niet te laten zinkenen- en het aanstellen van Alkemade.

 

Wat FCDH zegt is een waarheid als een koe. Overal haagse trainers aan het werk behalve hier, dat geeft toch wel te denken. De club gaat totaal naar de kloten.

0
Dinsdag 9 maart 2010 om 18:02 uur

miq72

super fc denhaag schreef:

onzin, er zit zat kwaliteit in de ploeg

Op dit moment zit er inderdaad kwaliteit in de ploeg .In de 1e helft van het seizoen was dit echter absoluut niet het geval .Probleem nu is echter dat de ploeg totaal niet op elkaar is ingespeeld en jongens als Luicks ,Toornstra ,en Oper totaal nog niet op elkaar en op de ploeg is ingespeeld .Daarnaast kan iedereen heel negatief gaan  lopen doen en RA de schuld geven ,maar dat is natuurlijk ongelooflijke bull-shit , want zoveel kwaliteit als sommige hier denken dat we hebben hebben we helaas ook weer niet .Om achterin te beginnen :Zwinkels is geen topper ,ammi al helemaal niet ,Bosschaert is een hele matige laatste man en Kum is absoluut geen linksback .Derijck is de enige met kwaliteit achterin al laat hij dat dit jaar ook niet altijd zien  .Kortom de achterhoede is zeer matig

Het middenveld van ons aller ADO is het beste gedeelte van onze matige ploeg met Buijs -Luicks-Toornstra en v/d Bergh als ie geen rare dingen doet .Het middenveld is helaas ook het enige erediviesie waardige gedeelte van de ploeg

Voorin is het armoe troef met louter 1e divisie spelers .Verhoek is op een goede dag bruikbaar ,Milic is een 2e klasse amateurspeler die als enige pluspunt heeft dat ie groot is .Alleen jammer dat ie niet kan koppen .Soltani staat af en toe op de goede plek ,maar speelt ook een divisie te hoog .Hulst en Vicento komen nog veel te kort .Tot slot onze hoop in bange dagen .De allang uitgerangeerde en bij mede degradatiekandidaat weggestuurde Andres Oper .Misschien iets meer bruikbaar als onze reus ,maar meer ook niet .

Als je dan eerlijk kijkt naar bijv.de keeper van Rkc en de voorhoede van hun kan je toch moeilijk beweren dat Atteveld het slecht doet ,zeker niet als je kijkt naar de spelers die hij in de 1e seizoenshelft moest opstellen .En als mensen naar het stadion gaan en denken dat we met deze achterhoede ,maar vooral met deze ongelooflijke matige voorhoede vitesse ff oprollen kom je bedrogen .Deze mensen zullen straks ook wel weer met witte zakdoekjes staan te zwaaien als we nacompetitie spelen .Ik ben bang dat je dan alvast kan gaan zwaaien ,want met elftal zeker als daar straks nog wat schorsingen bijkomen is dit bijna onontkoombaar .Mocht Raymond Atteveld met dit materiaal en vooral met deze onevenwichtige selectie hieraan ontkomen heeft hij een wereldprestatie geleverd en is het te hopen dat er van een groot aantal spelers afscheid word genomen .

0
Maandag 8 maart 2010 om 20:01 uur

Moi

23 juni 2009

Atteveld: ‘Wij moeten niet denken voor Europees voetbal te gaan’


Raymond Atteveld. Hij nam vlak voor het einde van het vorige seizoen het roer over van Andre Wetzel. Maandag startte hij het nieuwe seizoen – weer in de eredivisie – als hoofdtrainer van FC Den Haag.


Tekst: Rob Blankenstein

Raymond, de eerste training in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Wel een beetje vroeg dit seizoen!
‘Ja maar de competitie begint vroeg dit jaar, dus dat betekent dat wij ook vroeg beginnen. Je hebt een periode van zes weken nodig om je goed voor te bereiden dus hoort dat er gewoon bij.’
 

Je hebt onlangs de trip gehad met je selectie naar Suriname. Geen jet lag verschijnselen gehad?
‘Als wij die hadden gehad, dan is die nu wel weer weg, maar wij hebben een fantastische trip achter de rug. Het is een unieke ervaring geweest en ik denk ook voor de spelers. Het is goed voor de teambuilding en het was uitermate gezellig en wij hebben het nodige plezier gehad.’

Even naar de eerste training. Vorig jaar was er uitleg gedurende de training door de trainer (André Wetzel - red.) met een microfoontje richting de supporters. Het was zeg maar meer een demonstratietraining. Is dat ditmaal ook overwogen?
‘Wij hadden helemaal niet hierop gerekend en op het laatste moment hebben wij daar contact over gehad. Of wij de training konden verplaatsen, want er stond in eerste instantie gewoon voor maandagochtend een training op het programma en ‘s middags zouden er testen worden afgenomen. Dus op het laatste moment hebben wij dat doorgeschoven naar 16.00 uur om te zorgen dat die fantastische supporters erbij konden zijn, dus ik weet niet hoe het vorig jaar is gegaan, daar ben ik ook niet bij geweest.’

Even naar het aantal keepers. Dat was op de eerste training nogal mager (Keeperstrainer Rene Stam deed mee en Jeffry Loozen - red.).
‘Dat heeft te maken met het feit, dat wij een aantal testers hebben. Wij kennen een aantal jongens die niet fit genoeg zijn om volledig mee te doen, dus dan moet je even roeien met de riemen die je hebt. Elke dag missen wij een aantal spelers vanwege het testen.’

Hoe staat het nu concreet met je eerste keeper Robert Zwinkels?
‘Robert Zwinkels heeft z’n achterste kruisband gescheurd, dus die zien wij een tijdje niet terug.’
Ook huidige stand-in Countinho was niet aanwezig!
‘Die zat in de test!’

Er moet in ieder geval nog een keeper bijkomen. Kun je daar iets over zeggen?
‘Ja, daar kan ik iets over zeggen. Wij zijn er druk mee bezig, wij hadden graag vandaag de knoop doorgehakt, want wij hebben vandaag weer gesproken, maar dat is nog niet afgerond. Wij hopen de keeper zo snel mogelijk aan te trekken en het maakt niet zoveel uit om daar geheimzinnig over te doen en een hint over te geven, maar zodra wij iets te vertellen hebben, zullen wij dat melden.’

Csaba Horvath is er vandaag ook weer bij. Dus zijn definitieve komst is nu ook geregeld?
‘Ja, voor wat ik begrepen heb van André (Wetzel - red.) is dat eind van vorige week rond gekomen, dus wij zijn heel erg blij, dat hij hier vandaag op het trainingsveld aanwezig is.’

Voor welke posities wil jij nu specifiek nog versterkingen halen?
‘Specifiek nog een keeper en wij proberen voorin ook specifiek er nog wat bij te krijgen en dat moet dan iemand zijn, die rond de spits kan spelen of aan de rechterkant ook uit de voeten (Santi Kolk ?- red.) kan, omdat wij nog een blessure daar hebben met Richard Knopper. Die zijn wij tot aan de winterstop kwijt zijn. Mocht er nog een kans komen, dat wij ons ergens anders kunnen versterken - waar wij mee bezig zijn geweest, maar wat op dit moment nog niet gelukt is - dan zullen wij dat ook niet nalaten.’

Als ik zeg maximaal drie versterkingen klopt dat dan?
‘Ja, dat is correct.’

De seizoensopening is tegen NAC Breda. Hoe kijk jij tegen de eerste wedstrijden aan zoals die nu op het programma staan?
‘Er liggen mogelijkheden om punten te pakken en dat zit uiteraard in elke wedstrijd opgesloten. Je hebt niet de top vijf in de eerste wedstrijden van het seizoen, maar je treft wel een ploeg die al voor de voorronde van de Euroleague bezig is (NAC Breda - red.) dus die zal dan ook al op z’n top zijn en dat betekent voor ons, dat wij gewoon moeten zorgen dat wij vanaf het moment dat wij kunnen starten om de punten te pakken, daar ook voor moeten gaan. En dan is het nu NAC, maar voor ons is elke wedstrijd niet gemakkelijk en wij kunnen niet van te voren zeggen, daar zullen wij wel even de punten gaan pakken, maar waarom zou het ook niet tegen een NAC kunnen?’

Als trainer wil je altijd graag dat voor de eerste competitiewedstrijd begint, je groep compleet is, even afgezien van de langere blessuregevallen. Hoe reëel is dat op dit moment?
‘Je kunt twee dingen doen. Je kunt voor spelers gaan van wie je weet, dat ze voor FC Den Haag zullen gaan kiezen en dan heb je ze ook op tijd binnen of je gaat proberen - en dat is wat wij nu aan het doen zijn met André en de club om de lat nog hoger te leggen dan dat wij die afgelopen seizoen hebben gelegd - en dat betekent dat je voor spelers gaat die vaak meerdere opties hebben. En dat betekent ook wel eens, dat je wat geduldiger moet zijn bij een speler die ook een optie heeft voor een andere club omdat die wat hoger op de ranglijst staat of wat meer status heeft. Als die dan afhaken, dan hopen wij als FC Den Haag te kunnen toeslaan en dat betekent dat wij gewoon een betere kwaliteit speler in huis kunnen halen en daar zijn wij op dit moment mee bezig.’

Het is nu de derde week van juni, maar je kijkt ook naar je concurrenten. Ben jij van mening, dat er nu al ploegen zijn die zich ten opzichte van vorig seizoen aardig versterkt hebben?
‘Wij moeten eerst kijken wat onze concurrenten zullen worden in het komende seizoen en ik denk dat er nog niet zoveel gebeurd is, behalve bij FC Utrecht, dat zich nadrukkelijk versterkt heeft. Het is aan ons om te kijken van wat kunnen wij, maar wij hoeven ook niet naar de rest te kijken en wij moeten niet gek gaan doen. Wij moeten niet denken, dat wij even voor Europees voetbal gaan, wij moeten realistisch blijven, maar wij zullen wel pogen zo hoog mogelijk te eindigen.’
Bron: www.haaglandenvoetbal.nl
 

0
Maandag 8 maart 2010 om 19:39 uur

g

oodh schreef:

RA dekt zich alleen maar in voor als het fout gaat. Kan die zeggen dat hij altijd al gezegd heeft dat hij een pover team heeft. Fijne motiverende coach. Vind het belachelijk en erg stom.

RA heeft vanaf eind vorig seizoen aangegeven dat er versterkingen moesten komen -en die zijn er niet gekomen. We hebben een erg wisselvallig team, en we lopen zeker niet over van de kwaliteit. De goede spelers die we hebben, kunnen het ook niet brengen als de anderen zich niet aan het niveau optrekken.  Natuurlijk moet RA dat proberen te sturen, maar als spelers de kwaliteit gewoonweg niet (meer) hebben, kun je proberen te sturen wat je wilt.

 

Ik geef toe dat ik ook lang het idee heb gehad dat we met deze selectie 'eenvoudig' boven de streep konden blijven, maar ik vrees dat ik me meer door 'namen' heb laten leiden dan door de kwaliteit die deze namen kennelijk niet meer kunnen brengen.

0
Maandag 8 maart 2010 om 18:57 uur

Nu online

Law, KvR, zuiderwijk, Wahter, yesyes, Rooie91, GGH, Ran1972, BigMac, GroenGeelHart070 en 234 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4