Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Victor

haagse-Dick schreef:

Waar haal jij dat vandaan, uit je glazen bol??? Dit is een doemscenario met als dieptepunt een mogelijke degradatie, heb je daar wel eens over nagedacht. Zoals we een aantal jaar met geluk promoveerden kunnen we nu met een beetje pech zo maar weer terug naar de juup.
Alles kan. Je kan morgen ook onder een auto komen. Wat Wdr net ook shoutte, we zien het allebei anders en dat mag. Ik baal ook ontzettend van de weinige punten en het vaak tegenvallende spel, maar ik zie in tegenstelling tot jullie genoeg licht-en verbeterpuntjes. Het bestuur is ook niet achterlijk. Een trainer ontslaan doe je als het groepsproces ernstig verstoord is of als een Martin Jol of een andere bewezen betere trainer nu echt een reeële optie zou zijn.
Dat is allebei niet het geval dus ga je verder met wat je hebt en probeer je te leren van je fouten en verbeter je sterke punten. als ik kijk naar deze selectie ( dus niet die van vorig seizoen) dan zie ik dat het lang geduurd heeft voordat de juiste opstelling gevonden is. De laatste wedstrijden vind ik echter dat het gewoon goed staat. Daar veranderen een paar ongelukkige nederlagen niks aan.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 09:55 uur

wdr

Victor schreef:

Dan moet je toch wat beter lezen. Ik schrijf nergens dat hij het goed of fantastisch doet. Ik zeg alleen dat het het tweede gedeelte van de eerste seizoenshelft beter gaat. Ik probeer af en toe een realistisch shout te plaatsen op deze anti- shoutbox. Ik kijk liever naar wat we hebben dan werkeloze trainers, trainers van andere clubs en reservespelers van onze clubs op te hemelen terwijl ze nog nooit wat gepresteerd hebben.
Ik lees je prima. En ik vind je shouts klinken als totaal onrealistische propaganda voor Steijn. Niet serieus te nemen. Maar ik weet wel zeker dat jij het ook totaal oneens bent met mijn shouts, we mogen allebei onze eigen mening hebben.

Ik ben het overigens met je eens als je bedoelt dat de verheerlijking van Kanon en Tira vreemd is. Net als jij kijk ik naar wat we hebben en dan vind ik dat we niet kunnen blijven doorploeteren met deze trainer die het niet kan en het niet heeft. Maar ik schrijf dit nu al het grootste deel van het seizoen en er gebeurt niets, alleen maar meer beschamende nederlagen en af en toe een valse lente in de vorm van een onverwachte en goede overwinning weer gevolgd door twee of drie nederlagen. Dus mijn gezeur hier heeft heel weinig zin. Ik spreek je graag aan het eind van het seizoen, kijken we wie van ons gelijk heeft gehad. Als we aan het eind van het seizoen onder Steijn stevig in de middenmoot staan, neem ik mijn pet voor je af. Ik heb overigens geen pet.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 09:10 uur

OscarZ

Ben zeer nieuwsgierig of en wat er op de achtergrond met MS wordt besproken en toegesproken. Je kan alles zeggen over het huidige bestuur dat ze geen voetbalkennis hebben en dat het clubgevoel aan het afnemen is.

Maar ze zijn niet gek, lezen ook kranten, kijken ook op fansites en hebben zelfs televisie thuis. Sterker nog ze zitten ook op de tribune en zien de zelfde baggerwedstrijden als de supporters aan de overkant (het is stil aan de overkant).

Ongetwijfeld wordt daar binnen het bestuur over gesproken. En er zal met MS gesproken zijn. Waarschijnlijk meerdere keren. Persoonlijk krijg ik de indruk dat ze hem laten zwemmen. Ze hebben hem als onervaren trainer aangesteld en gelijk hem een contract voor 4 seizoenen gegeven. Daarna is het "zoek het maar uit". En dat doe ie ook. Probeert zich staande te houden met allerlei beschouwingen en tenenkrommende teksten die nergens op slaan. Het is bedroevend om zo`m mede Hagenees bijna te zien spartelen en bijna te verzuipen. En ondertussen bungelen we weer eens onderaan.

Maar goed, een nieuw jaar is aangebroken, de economie vertoont lichtpuntjes, dus we blijven optimistisch. Always look at the bright site of life.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 08:58 uur

wdr

Victor schreef:

Waarom zou een goede sfeer een probleem moeten zijn als het 1 voirburg 12 is? Die heb je juist nodig om de klok verder terug te zetten.
Het is ook wel erg makkelijk om een trainer te verwijten dat hij spelers op de verkeerde plek zet als hij ziekt naar de juiste opstelling en dingen uitprobeert. De laatste tijd vind ik dat het team qua opstelling wel staat.
Een trainerswissel kan zeker wel slechter uitpakken want een nieuwe trainer kent de spelers niet en wil misschien zijn eigen speelwijze doorvoeren wat tijd en punten kan kosten. Voetbalkenners zijn bijna allemaal positief over Steijn en zijn werkwijze. Ik geloof er echt in dat de punten nu echt gaan komen.
Ik vind jouw shouts over Steijn echt ongelofelijk, alsof je over Ferguson of Mourinho spreekt. Ik denk eerlijk gezegd oprecht dat je familie of een vriend van hem bent, anders kan je toch niet zó positief zijn over een trainer die zo ondermaats presteert. Jij ziet het positief in terwijl we met een middenmoot begroting onder de degradatiestreep staan met veel beschamende uitslagen (ik noem nog eens 6-1 PEC, 0-4 Roda, 1-2 RKC), met bijna het slechtste doelsaldo en slecht spel?!? Ben je er zeker van dat je het over Steijn en ADO hebt en niet per ongeluk over een andere club die in het linkerrijtje staat?
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 07:38 uur

Haagse Kelt

D.H.zuid-west schreef:

De woorden van Steijn:
“Hij had geen vertraging, dus ik vind dit een heel gek verhaal. Het lijkt me duidelijk dat hier het laatste woord nog niet over gesproken is.”
Wellicht handig om eerst met de speler te spreken voordat je met het AD spreekt, dat had de enige juist weg geweest in dit arbeidsconfilct(je).

Waarom moet de reactie van Steijn trouwens nu weer in de media komen? Wat wil hij bereiken met deze actie? Hij kan de zaak ook gewoon 1 op 1 intern bespreken en dan eventueel een straf opleggen. Hieruit blijkt voor mij dat Steijn geen peoplemanager is en nooit zal worden.

Let wel, ik ben dus niet tegen het geven van straf want de actie van Tira is niet goed te keuren maar de afhandeling van dit arbeidsconflict(je) is echt om te janken.

Wat had ie dan moeten doen? Een journalist vh AD zit m nav de 1e training en het naderende trainingskamp op zn lip. Dan zegt ie toch het enige goede? Nl dat ie t eerst met Tira gaat bespreken, maar dat zoiets in principe niet te tolereren valt.
Of ben jij zo naief om te denken dat ie er mee weg komt als ie zegt: ik geef geen commentaar, maar ga dit eerst met Tira bespreken. Nou, dan weet je zeker dat zo`n journalist blijft spitten en er uiteindelijk toch zn eigen draai aan geeft.
Tuurlijk is Steijn niet de peoplemanager (vreselijk modewoord btw) die Johnnie NSB was. Maar om werkelijk alles aan te grijpen als zgn fan is walgelijk.
Je mag Steijn van mij een slechte trainer vinden, geen enkele moeite mee, maar om m met ieder wissewasje weer zwart te maken, getver...
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 01:07 uur

Victor

ADODENHAAG schreef:

De redelijke sfeer onder Steijn is juist het probleem. Het zal daar 1 voor 12 moeten zijn.

Bovendien maakt Steijn spelers niet beter, inspireert hij de jongens niet boven zich te stijgen en het ergste; zet hij spelers op verkeerde plekken neer (lees: Malone op middenveld, Bakker in verdediging).

En dan nog niet over zijn wisselbeleid te spreken.
Wij gaan onder Steijn nooit in de middenmoot eindigen. Ik ben overigens niet zeer negatief, ik zie ons boven RKC en Cambuur eindigen en dan misschien nog boven NEC/Roda of Heracles. Ik denk dat we dit seizoen op deze voet 15 of 16e eindigen. Maar laten we niet gokken.. een trainerswissel kan bijna niet veel slechter uitpakken als zoals het nu gaat! Overigens is mij betreft een dwaas persoon als Maaskant niet welkom.
Waarom zou een goede sfeer een probleem moeten zijn als het 1 voirburg 12 is? Die heb je juist nodig om de klok verder terug te zetten.
Het is ook wel erg makkelijk om een trainer te verwijten dat hij spelers op de verkeerde plek zet als hij ziekt naar de juiste opstelling en dingen uitprobeert. De laatste tijd vind ik dat het team qua opstelling wel staat.
Een trainerswissel kan zeker wel slechter uitpakken want een nieuwe trainer kent de spelers niet en wil misschien zijn eigen speelwijze doorvoeren wat tijd en punten kan kosten. Voetbalkenners zijn bijna allemaal positief over Steijn en zijn werkwijze. Ik geloof er echt in dat de punten nu echt gaan komen.
0
Zaterdag 4 januari 2014 om 00:52 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

schreef:

Precies! En dat Tira te laat terug kwam komt sowieso in de media, de voetballerij telt alleen maar ouwe wijven. En dan had Steijn weer verweten geworden dat hij er niets aan deed enz. Het is een gebed zonder einde zo. De club zelf heeft nooit iets naar buiten gebracht over een andere trainer, dus Steijn maakt blijkbaar het seizoen gewoon af. Steun liever allemaal je club en de trainersstaf ipv nog 6 maanden onzin hierover neer te kalken.
Het slechtste scenario is in werking, MS blijft bij de club. Tuurlijk blijf ik het team steunen maar vraag me hier en in het stadion wel hardop af of deze coach de boel weer draaiende krijgt. Persoonlijk denk ik van niet, met wederom een (voor mij althans) slecht / onnodig media optreden en het afvallen van een eigen speler lijkt het een kansloze zaak.

Een nieuwe trainer is geen garantie voor succes maar iemand voor de groep zetten die de ploeg wel weer vertrouwen en plezier geeft is broodnodig. Iedere aanleiding zou ik als bestuur dan ook aangrijpen om in te grijpen (en dit was er weer 1).... dat doen ze helaas niet en derhalve is het bestuur medeplichtig aan de komende degradatie.
0
Vrijdag 3 januari 2014 om 22:09 uur

Gast

Max schreef:

Er is genoeg aan te merken op Steijn maar nu wordt echt elke strohalm aangegrepen om hem met de grond gelijk te maken.

Het zou een mooie boel worden als een trainer niet eens meer in de media het reilen en zeilen van zijn club mag toelichten.

En het zou nog mooier worden als hij een speler die te laat het vliegtuig pakt daarop niet mag aanspreken.
Precies! En dat Tira te laat terug kwam komt sowieso in de media, de voetballerij telt alleen maar ouwe wijven. En dan had Steijn weer verweten geworden dat hij er niets aan deed enz. Het is een gebed zonder einde zo. De club zelf heeft nooit iets naar buiten gebracht over een andere trainer, dus Steijn maakt blijkbaar het seizoen gewoon af. Steun liever allemaal je club en de trainersstaf ipv nog 6 maanden onzin hierover neer te kalken.
0
Vrijdag 3 januari 2014 om 21:40 uur

Max

Er is genoeg aan te merken op Steijn maar nu wordt echt elke strohalm aangegrepen om hem met de grond gelijk te maken.

Het zou een mooie boel worden als een trainer niet eens meer in de media het reilen en zeilen van zijn club mag toelichten.

En het zou nog mooier worden als hij een speler die te laat het vliegtuig pakt daarop niet mag aanspreken.
0
Vrijdag 3 januari 2014 om 21:32 uur

Gast

Ach, niemand neemt het op voor Tira, maar er is weer een stok gevonden om Steijn te meppen, het maakt niet meer uit wat de reden daar voor is. Bovendien heeft niemand hier, behalve de paar diehards die het 2de ook bezoeken, de vedette en publiekslieveling Tira zien spelen. Maar goed, onder een trainer als Jol kan elke speler zelf bepalen wanneer ze komen opdagen of hun afspraken nakomen. . . . ja toch. . .
0
Vrijdag 3 januari 2014 om 17:00 uur

Nu online

Marcie, The Hague FC, Johannes, Haagse Haas, Eeuwig Den Haag, Vakkie-G, Ronaldo, Grimm en 277 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2