Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

yesyes

Jensen schreef:

Het ligt natuurlijk niet alleen aan Milic.

Het was eeen collectief falen, ik zag Buys soms als linksbuiten lopen en Kum als rechtshalf.

Dat heeft weer gevolgen voor de andere posities.

Het eerste uitgangspunt voor een "wedstrijd" is dat iedereen zich houdt aan zijn positie. Doe je dat niet en je tegenstander wel dan zijn de rapen zuur en loop je achter de feiten aan.

Daarnaast is de vorm van de dag van de spelers van belang. Milic was bijvoorbeeld niks waard. Veel balverlies waardoor je niet eens aan een aanval toekomt.

Is dat niet door de opdracht ze krijgen van de trainer???? Die bepaald de tactiek en hoe de spelers moeten spelen dus zeg nou niet collectief falen want de armoe dit jaar is het falen van atteveld

 

Met deze selectie hoor je een roda thuis gewoon op te rollen en als dit niet bij vitesse gebeurd dan heb ik er echt een hard hoofd. Dan zullen ze atteveld moeten ontslaan of anders is het einde verhaal, want nacompetitie ga je ten onder

0
Woensdag 3 maart 2010 om 12:41 uur

Kees

Bert schreef:

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

 

Hoogmoed komt voor de val. Kees kan mij nog een seizoen herrineren waarin we opzeker naar de eredivisie zouden gaan. De KNVB stak er een stokje voor.

 

Overigens begrijp ik niet waarom in deze fase van de competitie Yuri Cornellise volledig genegeerd wordt.

Je hebt qua hoogmoed etc. best gelijk. Maar als je onze selectie afzet tegen die bierliga-ploegen dan is het toch een wereld van verschil.

 

Overigens was de wissel van Atteveld om Verhoek te brengen perfect (wel wat laat overigens).

 

Ik las enkele shouts terug dat Milic tot 2012 is vastgelegd. Ik kan me niet voorstellen dat hij een salaris krijgt van een niet eu-voetballer. Er zal best door ons iets over het hoofd gezien worden. Er zijn nl. enkele restricties. Eveneens vraag ik me af waarom Atteveld met Milic begint. Daar moet een grondige reden voor zijn. Maar welke?????

 

Die schaar in slow motion van Milic was te vergelijken met een zwanger nijlpaard die kort voor de bevalling nog een beurt kreeg en krampachtig probeerde mee te doen.

Werkelijk triest om te zien.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 21:03 uur

Midden-Oost

Hé mannen alles goed? Nee natuurlijk niet. Gisteren weer terug van een mooie maand vakantie in Brazilië, wat een mooi voetbal en sfeer daar jongens….. en dan weer naar huis. Motregen en 9 graden, de A4, alle clubs uit de EL en dan ‘s-avonds in de 88e minuut de knikkerbak in, welkom thuis in de NL politiestaat.

 

Heerlijk al die zekerheden hier in NL. Wat is dat voetbal hier toch baggerkut, weet zeker dat wij verliezen van elk doorsnee dorpselftal uit Brazilië. Waar zitten we naar te kijken joh, wat een simpele kneuzen zooitje. Toch redden we het wel of niet via de NC dit jaar ook wel weer maar dan?
 

Godzijdank lopen er een paar contracten af, Bossie, Yuri, Verhoek, Knopper, Waterman, Coutinho, Horvath, Schwiebbe en Soltani en dan nog een paar die we ook niet terug zullen zien zoals Fabio, Powel en Buijs maar we wel nog een paar centjes voor terugzien. Wat een zegen, das zomaar 12 x 3 ton = 3,6 MILJOEN in het zakkie, tsjakkaa.
 

Moeten we verder Ammi slijten aan VVV, Miliç verhuren aan Potjandorie in Montenegro, samen met Ranko en ook de Geer mag gratis naar Australië. Noem mij nou 1 naam waarvan je zegt, oh nee oh nee die moet ECHT blijven?

 

Als je Sinterklaas in de spits zet, geeft dat meer gevaar en iig leukere momenten. Allemaal drama’s of uitgebluste zakkenvullers, lekker wegwezen allemaal. Met die centen die we er aan overhouden gewoon de financiële gaten vullen (hoe durven ze weer bij de gemeente aan te kloppen) en nog een paar Toornstra’s scouten en balans brengen in de selectie, dit is onze kans.

 

Financieel overeind blijven, slim inkopen dan gaan we vanzelf wel weer stijgen. Vitesse, VVV, NEC en RKC moeten nu eerst 4 x 3 punten opleveren.
 

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:09 uur

GroenGeel

Het ergste is dat Milic volgende week gewon weer speelt, dat mag je RA aanrekenen. Hoe ongelofelijk slecht zijn een Ignacio of Vicento da wel niet? Zet desnoods niemand daar neer en speel met 10 man, hij loopt alleen maar in de weg.

Zwinkels is ook zo iets, kan geen terugspeelbal behandelen, geen hoge ballen pakken bij corners, niet uittrappen, geen spel hervatten. Ja, tegen Feyenoord krijgt ie per ongeluk een bal tegen z'n hand en redt daardoor. Gewoon een drama die gozer.

Kum doet zelden iets goed, behalve een kaart pakken zodat we hopelijk weer een weekje van em verlost zijn.

Bosschaart verdedigt alles uit door het centrum en tegen een beetje ploeg kost dat 2 goals per wedstrijd.

Het geeft ook wel te denken dat een jongen als Luijcks, reserve bij een subtopper, met afstand het meest voetballend vermogen heeft van de hele ploeg, die zijn we dan ook kwijt straks..

Hoe Roda, dat ook drama speelde,  toch af en toe een combinatie had over 3 of 4 schijven, geeft te denken. Wij geven over drie meter nog niet 2 goede passes. Wij hebben, misschien op RKC na, veruit de minste selectie van de eredivisie.

Probeer eens wat Atteveld, verras de tegenstander een keer! Ik vrees dat we volgende week weer dezelfde 11 zien staan..en als Vitesse een beetje vorm heeft, wint het gewoon eenvoudig.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 11:28 uur

ADODENHAAG

Ik heb geen gelijk.. ging ff zoeken naar oude artikels. Lachwekkend hoeveel positieve reacties zie over Milic, soms is een beetje voetbalkennis ver te zoeken.

 

Milic contract tot 2012:

 

ADO Den Haag heeft vandaag overeenstemming bereikt met FK Buducnost Podgorica over de transfer van Bogdan Milic. De spits kan daardoor aan de selectie worden toegevoegd.
 

De twintigjarige spits uit Montenegro wachtte nog op een werkvergunning, wat de procedure vertraagt heeft. De benodigde papieren zijn nu rond.

Met Milic is een akkoord bereikt over een contract, dat hem tot 2012 aan ADO Den Haag verbindt. De speler die afkomstig is van de huidige kampioen van Montenegro dankt zijn contract aan een proefperiode eerder deze voorbereiding

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 01:22 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

Vanaf het eerste moment (tijdens de oefenperiode 2008-2009) heb ik geroepen dat Milic niets voor ADO is. Eveneens heb ik vanaf juli/augustus geroepen dat deze selectie drie a vier gerichte versterkingen nodig heeft. Helaas heb ik gelijk gekregen.

 

Dit alles is Wetzel verwijtbaar( desondanks ben ik toch pro Wetzel) maar mag je Atteveld niet aanrekenen. Wel vind ik het achterlijk dat hij nog steeds begint met Milic en twee jonkies (Hulst/Toornstra) in de basis zet. We staan in de degradatiezone en dan heb je slopers/beukers/winnaars/routiniers nodig die over lijken gaan.

 

Overigens kun je dat Hulst/Toornstra natuurlijk niet kwalijk nemen dat ze dat nog niet beheersen.

Kees de makke van deze selectie is niet alleen dat ze niet al te veel kwaliteit heeft, in weerwil van wat de beleidsmakers ons op de mouw proberen te spelden, maar bovenal geen natuurlijke leider heeft.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 00:54 uur

Kees

Vanaf het eerste moment (tijdens de oefenperiode 2008-2009) heb ik geroepen dat Milic niets voor ADO is. Eveneens heb ik vanaf juli/augustus geroepen dat deze selectie drie a vier gerichte versterkingen nodig heeft. Helaas heb ik gelijk gekregen.

 

Dit alles is Wetzel verwijtbaar( desondanks ben ik toch pro Wetzel) maar mag je Atteveld niet aanrekenen. Wel vind ik het achterlijk dat hij nog steeds begint met Milic en twee jonkies (Hulst/Toornstra) in de basis zet. We staan in de degradatiezone en dan heb je slopers/beukers/winnaars/routiniers nodig die over lijken gaan.

 

Overigens kun je dat Hulst/Toornstra natuurlijk niet kwalijk nemen dat ze dat nog niet beheersen.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 00:36 uur

Ooievaar

yesyes schreef:

precies maar met deze spelers had je al zeker  7 a 10 punten meer kunnen en moeten hebben. En dat mag je de trainer zeker aanrekenen

 

snel vergeten deze wedstrijd en op naar vitesse als je deze wint heb je weer een beetje lucht en nog genoeg kansen om te handhaven, als je van vitesse verliest dan zou ik me zeker zorgen gaan maken.

Ook Roda is één van die ploegen waar we haast nooit van kunnen winnen. Vitesse is een ander verhaal dat is een mentaal uitermate zwakke ploeg dus die moeten we zien te winnen. Deze selectie is goed genoeg voor handhaving meer zit er niet in. Let's face it.

 

Milic en Soltani zijn je spitsen, daar kan ook Mourinho weinig mee. Als dan ook de rest op Luick na als een drol speelt dan loop je gewoon tegen een nederlaag aan. Maar we hebben nog 10 wedstrijden om het vege lijf te redden, zonder nc, want dat zou helemaal een verschutting zijn.

 

Maar hoe dan ook: we kunnen weer spreken van een verloren seizoen. Volgend jaar zet je de helft minder scc's af. Dat is natuurlijk de consequentie van het wanbeleid wat er wordt gevoerd.

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:57 uur

Ooievaar

Snel vergeten en door naar volgende week. Het is niet anders. Het was gewoon erg slecht, deze selectie kan echt niet veel beter. We moeten ons zien te handhaven en daar hebben we nog de nodige mogelijkheden voor. We kunnen nu wel moord en brand schreeuwen, maar we moeten ons zien te handhaven zo simpel is dat.

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:25 uur

Kees

De ene week schreeuwen we halleluja en de volgende week branden we weer alles af. Korte termijn politiek dus.

 

Volgens mij zit het probleem veel dieper doordat we vanaf het begin van het seizoen al met een onevenwichtige selectie voetballen. Daarom lopen we, behoudens een vertekend beeld na een flitsende start, de rest van het seizoen achter de feiten aan. Dat herstel je niet zomaar. Kijk ook maar naar Heerenveen etc. 

 

Dit is ook typerend voor de resultaten. De ene week kan alles en de andere week is het bagger. Kortom; dit seizoen proberen te overleven en maar heel snel vergeten.

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:04 uur

Nu online

ADO73, Vakkie-G, zuiderwijk, Wahter, FC Jeff en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4