Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Ooievaar

tanker070 schreef:

Simpele, die palen waren wel de bedoeling dat die er zouden komen.
Dit was al afgesproken met de gemeente den Haag, dit was bedoeld zodat de club zich beter kon bedruipen.
Echter de club had geen centen in kas en v/d Kallen toevallig wel, die blijft de komende 30 jaar lekker centen trekken, terwijl de opzet was dat de opbrengsten rechtstreeks in de clubkas zouden vloeien.......
Het zijn hier inderdaad een stelletje zeer simpele zielen die deze site bezoeken en kritiek spuien, zonder enige argumentatie op diegenen die die club omhoog willen zien gaan, daar waar ze hoort.

Ik heb niets met zakenmannen die de club, gemeente en supporters misbruiken om er zelf beter van te worden. Als je dat werkelijk geloofd dan ben je pas echt zielig, naïef of stuitend dom. Of heb je twee gezichten(...)

Het zijn diezelfde dommeriken die alleen maar afgeven op mede supporters die er al kwamen voordat die zakenman zo wie zo van ADO of FC Den Haag had gehoord en die er altijd zijn geweest in weer en wind, ook toen de club slechts een handvol toeschouwers trok.

Ook die blinden weigeren in te zien dat louter en alleen de gemeente de gemeenschap dus die club overeind heeft gehouden en dat nog steeds doet.

Uiteraard zijn daar de ogen opgegaan en wordt Mark Van der Kallen nu een chique gelegenheid geboden om via de voordeur met volle zakken -dat dan weer wel natuurlijk- de aftocht te blazen. Waarom zou Harm de Boer nu druk bezig zijn?

Het avontuur met deze zakenman heeft de gemeente heel veel geld gekost, en van al die vergezichten is niets uitgekomen. Eigen schuld dikke bult derhalve, omdat men weigerde om verder te kijken dan de neus lang was. Daar zullen ze echt wel van geleerd hebben.

In weerwil van al die propagande verhalen draait de club nog steeds verlies, is de jeugdopleiding ten onder gegaan aan incompetentie, vriendjespolitiek, desinteresse en heeft men hierdoor het contact met de regio Den Haag om zeep gebracht, vandaar dat alle talenten via Utrecht, Feyenoord en Ajax richting buitenland gaan. Sommigen halve garen vinden dan maar dat de jeugdopleiding maar beter kan worden opgeheven, wel handig als je scoutingapparaat alleen op papier bestaat.

En staat er nu een selectie die met moeite er in zal blijven, omdat die nog zwakker is dan afgelopen seizoen.

Waarom Mark van der Kallen zijn zakken nog verder vult met die palen is voor mij compleet een raadsel, wiens belang dient dit eigenlijk behalve het zijne? Daar was het toch niet voor bedoeld?

Hoe dan ook: inmiddels is er de laatste jaren bijna 100 miljoen in het project ADO gestoken en wordt het tijd dat er inderdaad een frisse wind gaat waaien, anders wordt het weer Veendam e.d.

Het is nog steeds een pauper bende, en dan heb ik het niet alleen over het achterstallig onderhoud van het stadion. Daar heeft die zakenman natuurlijk niet zo veel interesse in.






0
Vrijdag 6 juli 2012 om 14:00 uur

ADO500

tanker070 schreef:

Nu nog een nieuwe aandeeldhouder met centen en een Haags hart die v/d Kallen uitkoopt, capabele mensen aan het roer zet en de reclamepalen terug naar de club !
Wat is dat nou voor gelul over die reclamepalen. Die dingen zijn nooit van de club geweest en dat was ook nooit de bedoeling. Zonder Van der Kallen hadden die palen er ook niet gestaan. Hij heeft gewoon bedongen toen hij de club redde dat hij als tegenprestatie van de gemeente die palen mocht neer zetten en geen precariorechten hoeft te betalen. Heeft hij toch gewoon slim uitonderhandeld met de gemeente. Waarom wordt `m dat dan niet gegunt. ADO krijgt er nog iets van maar zou van der Kallen niet in ADO zijn gestapt had nooit iemand bedacht om daar nog extra palen neer te zetten of had ADO daar zelf nooit de toestemming voor gekregen.
0
Donderdag 5 juli 2012 om 23:34 uur

Haagshart

Ik krijg het gevoel dat het een goed seizoen gaat worden.
Vraag me niet waarom, maar op de een of andere manier voelt het gewoon goed.
0
Woensdag 4 juli 2012 om 12:07 uur

Moi

rien1 schreef:

Ook ik zit met gefronste wenkbrauwen als ik de verdediging zie. Maar laat die jongens nu eerst maar eens voetballen.

Met dit middenveld met deze prima spelers zie ik niet in waarom het dan voorin niet zal lukken.
Er was net ook een discussie over wie er beter is, JVerhoek (jupiler spits en niks presterend in Frankrijk) en Poepon met al jarenlange ervaring in de eredivisie.

Alleen het van de bal afkrijgen tussen deze 2 spelers is al een wereld van verschil. In het voordeel van Poepon welteverstaan. Er moet wel voorin rechts nog iets bij. En liefst ook linksachter. Als het mogelijk is zeker wel.
ik begrijp niet waarom mensen zich druk maken over de voorhoed. spanje is eu kampioen zonder spits. gewoon 4 verdedigers en 6 middenvelders,moet kunnen
0
Dinsdag 3 juli 2012 om 19:13 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

Niet met je eens!

Noem jij eens 11 clubs met een middenveld dat beter is dan Toornstra-Holla-Meijers/Rado/Jansen/Visser/Chery. Dat lukt je niet.

En een basisverdediging Ammi-Omeruo-Wormgoor/Horvath-aankoop/Supusepa is ook niet minder die van RKC, Utrecht, Zwolle, Willem II, NAC, Roda en VVV.

Probleem blijft de voorhoede. Dit is nog van het nivo plek 12 t/m 15.

De kritiek op de voorhoede kan ik mij in vinden. Maar de rest van het elftal is sterk genoeg om dit jaar niet in de problemen te komen.
Ook ik zit met gefronste wenkbrauwen als ik de verdediging zie. Maar laat die jongens nu eerst maar eens voetballen.

Met dit middenveld met deze prima spelers zie ik niet in waarom het dan voorin niet zal lukken.
Er was net ook een discussie over wie er beter is, JVerhoek (jupiler spits en niks presterend in Frankrijk) en Poepon met al jarenlange ervaring in de eredivisie.

Alleen het van de bal afkrijgen tussen deze 2 spelers is al een wereld van verschil. In het voordeel van Poepon welteverstaan. Er moet wel voorin rechts nog iets bij. En liefst ook linksachter. Als het mogelijk is zeker wel.
0
Dinsdag 3 juli 2012 om 19:02 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Langebach2 schreef:

Beugelsdijk kan ook prima linksback spelen als supu geblesseerd is.
Ik zou mijn geld uitgeven aan een goede rechtsbuiten.
Waarom denk je dat Tom dat kan, heeft daar nog nooit gespeeld.
0
Zondag 1 juli 2012 om 18:04 uur

super fc denhaag

oe a zoef de haas say oe a zoef de haas. waarom zit ie niet bij feyenoord eigenlijk???
0
Zondag 1 juli 2012 om 11:05 uur

BLEISWIJK-1

JoostJ schreef:

11 Cherry
Inderdaad Chery. En Omeruo heeft dan 4. Op papier spelen we dan wel met vier middenvelders.

Net het ADO journaal gekeken. Was weer een leuk filmpje. Wordt er tegen Holla gezegd. Weet je dat je al heel populair bent voordat je 1 bal getrapt hebt? En weet je hoe dat komt? Hij antwoord met nee, en vraagt waarom. Gewoon omdat je voor ons gekozen hebt. Terwijl je ook naar andere clubs kon. Dat zegt gewoon dat je voor ADO wil voetballen. Ik geloof dat die Holla het wel fijn vond om te horen.
0
Zaterdag 30 juni 2012 om 12:58 uur

Ron001

Aad schreef:

Goh, was dat nieuw nieuws voor je ?

En graag niet oordelen over spelers voordat ze een bal hebben getrapt. Pas bij het begin van het competitieseizoen kan je pas oordelen.
Niet in de oefenwedstrijden want die zijn er om ingespeeld te raken. Daarom heten ze ook oefenwedstrijden ........
Ik vind toch ook dat Kum een onderschatte speler is/was, maar dat hij vertrekt is een logische keus. Hij speeld al weer een poos bij ons en is toe aan een overstap, net als Janmaat toen. Ik wet niet wat de rede was waarom hij niet bijtekende. maar als het om geld gaat is het duidelijk, je kan immers niet bij ieder contract maar blijven vehogen!! Zie de spelers salarissen maar eens, uiteindelijk moeten de supporters/sponsers enz. die bedragen op hoesten..
0
Vrijdag 29 juni 2012 om 17:00 uur

DaveDH

Bert schreef:

Natuurlijk heeft Kum veel voor Ado betekend gun hem het allerbeste.

Hij levert Ado alleen geen 3 cent op.

Immers wel ruim een miljoen en een speler maar dat is volgens de meest hier een weggooier.

Dus waarom Kum bewierrookt wordt en Immers de strontkar over zich heen krijgt is mij niet duidelijk.

Is je dat echt niet duidelijk? Immers heeft de kantjes er af gelopen vorig seizoen omdat het kind zijn zin niet kreeg en Kum heeft altijd zijn 100% gegeven ... het was niet altijd goed maar ik heb die jongen nooit horen klagen, als hij zelf slecht speelde deed die daar ook niet moeilijk over itt de heer Immers, Kum is op en top een professional en die verdiend gewoon een stap omhoog.

Dat die niet bijtekent doet voor mij niets aan af,als DH hem een goed bod had gedaan was die nu speler van ons geweest, DH heeft daarin gefaald en niet Kum.

Dat Bert is het verschil waarom Kum wordt bewierookt en Immers (terecht) de strontkar over zich heen krijgt.
0
Vrijdag 29 juni 2012 om 10:42 uur

Nu online

Bhattoe 74, zuiderwijk, KvR, Theovanes, Kees, Heino en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4