Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Jacco

anti td schreef:

Bijna zaterdag, heb er zin an!

Maar 1 ding kan het verpesten; Wetzel op het veld na de overwinning.

 

hmmmmmm

nou ja if that's the price to pay

 

zullen er trouwens spreekkoren zijn tegen wetzel of fluiten jullie daar keihard overheen?

Is mss een idee dat je hier alvast een tegenactie organiseert. Een anti anti Wetzel lied!

 

Ik begin;

 

WE TZEL WETZEL

WE TZEL WETZEL

WE TZEL WETZEL

NET NIET GEDE GRA DEERD!

 

of

 

WE TZEL  WETZEL

WE TZEL  WETZEL

WE TZEL   WETZEL

 

DOELSTE LLINGEN GEHAALD!

Misschien moet je een seizoenskaart aanvragen bij PSV?

 

die zijn qua niveau van liedjes een beetje hetzelfde als die van jou:

 

weinig inhoud en meestal een klemtoon teveel (EIND HO VEN)

0
Donderdag 10 september 2009 om 22:45 uur

marcellino

Taki schreef:

Zo is het.

zo is het dus niet.

 

Ik probeer altijd me te verplaatsen in bepaalde shouters hier maar het gaat me gewoon sosm een beetje te ver.

 

Het valt mij op dat ik meestal cometaar krijgt van shouters die totaal niet weten wat er in en om den haag speelt.

 

verschillende shouters hebben een mening wat natuurlijk mag maar hebben weinig feiten.

 

tuurlijk reageer ik hier op bepaalde punten.

deze punten zijn over het algemeen gebaseerd op feiten.

 

ik heb daarom weinig zin om me telkens te verdedigen bij mensen die er mijlen ver van af staan en iets lesen in de krant of horen van derden.

 

ik merk gewoon dat hier een cultuur verschil is met de insiders en shouters die het goed voor hebben met de club maar mensen wees is realistisch.

 

we willen allemaal dat den haag het beter gaat doen en dat we zeer snel schulden vrij zijn en europees voetbal spelen en in het linker rijtje staan en roepen oooohhh komt die naar den haag.en als we naar het stadion rijden een colosaal stadion zien omdat er een tweede ring is opgebouwd.

 

nou ik help jullie uit de droom dat roepen ze al 20 jaar en 20 jaar komen er lijken uit de kast of lukt het om de een of andere reden niet.

 

jullie zijn positief niks mis mee maar ik vind wel dat jullie door slaan,want als je gewoon eerlijk naar de feiten kijkt gaat het helemaal nog niet zo goed met den haag en kik ik zeker niet naar het korte termijn ,leuk zo een 8ste plek maar over 3 wedstrijden kunnen we gewoon weer op plek 16 of 17 staan dus denk even verder.

0
Donderdag 10 september 2009 om 14:08 uur

marcellino

Bert schreef:

Je gaat hier wel aan een aantal zaken voorbij:

 

We hebben inmiddels een subsponser Azivo;

 

Toeschouwersaantallen gaan toenemen. De vakantietijd is voorbij;

 

Er zijn weer meer buisiness seats verhuurd;

 

Vakken voor verenigingen zijn tegen 010,020,AZ en Psv uitverkocht;

 

Groot minpunt is dat we nog geen stadionsponser hebben. Als we die vinden kan Ado zwarte cijfers gaan schrijven.  

ik weet niet hoor bert volgens mij geef je antwoorden die ik ook in de shout heb gezet

 

Bert schrijft:
Je gaat hier wel aan een aantal zaken voorbij:



We hebben inmiddels een subsponser Azivo;

Sponsor staan nog steeds niet te springen om sponsor te worden onder in de eredivisie mee draaien is gewoon niet intressant.

komt ook nog eens bij dat het risico met supporters groot is bij den haag.



Toeschouwersaantallen gaan toenemen. De vakantietijd is voorbij;
 

Ook dat heb ik aangegeven alleen hebben ze het begroot op 12000 en dat haal je gemiddeld niet ,begroten mag maar dat is anders dan dat het daad werkelijk gebeurd.kijk in de vi of internet en dan zal je zien dat vorig jaar het aantal onder de 10000 lag.


Er zijn weer meer buisiness seats verhuurd;

Ja klopt maar er zijn ook buisiness seats opgezegd.



Vakken voor verenigingen zijn tegen 010,020,AZ en Psv uitverkocht;

Ook dit heb ik aangegeven dat het tegen de groote ploegen gemiddeld wel drukker is,komt ook nog eens bij dat verenegingen maar 10,00 betalen om binnen te komen en vaak nog kaartjes gratis erbij krijgen,dus eigenlijk inkomsten derving en dan hebben we nog en eens over de sponsors en familie van spelers die gratis binnen komen.



Groot minpunt is dat we nog geen stadionsponser hebben. Als we die vinden kan Ado zwarte cijfers gaan schrijven.

Hier moet ik je gelijk in geven maar dat heeft natuurlijk ook zijn oorzaken uit het verleden sponsors stappen gewoon niet zo snel in.

 

je hebt gewoon veel tegen je draait onder in de eredivisie enje hebt nog steeds een slechte naam.

 

Het is toch belachelijk dat het al 2 jaar rustig is en we alleen maar positief in beeld zijn en toch weinig sponsors en ook supporters zich willen binden aan den haag.

We zijn al tevreden als er 10000 man komen,we zijn volgens mij de derde stad van nederland en we krijgen het stadion niet vol.

hoe zou dat komen!!!!
 

0
Donderdag 10 september 2009 om 11:02 uur

anti td

Tendentieus stukje op de HCF:

 

Ricky of Wetzel? 100% ANTI WETZEL!

Waarom begint onze Haagse oogappel Ricky van de Bergh de laatste wedstrijden niet meer in de basis? Betreft het hier een strafmaatregel, betreft het hier een weloverwogen tactische keuze van de technische staf, die onze club geen windeieren heeft gelegd óf speelt er meer ? Dat we meer punten hebben gehaald - zonder Ricky in de basis - is uiteraard gewoon een feit.

De vraag of er meer speelt is gerechtvaardigd, omdat nu blijkt dat er door de technische staf verregaande maatregelen getroffen zijn tegen onze Haagse oogappel naar aanleiding van zijn rode kaart tegen VVV.

Veel supporters stoorden zich er op zijn zachtst gezegd aan dat Ricky tijdens en na de wedstrijd tegen VVV door Andre Wetzel (Technisch Directeur van ADO Den Haag) in diverse media meerdere malen tot de grond toe werd afgebrand voor de rode kaart die hij pakte in die wedstijd. En dat is vreemd omdat trainer Raymond Atteveld (Trainer van ADO Den Haag) na de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen NAC, nog aangaf dat het soms nodig is om een schop uit te delen, wil je een wedstrijd winnen. Ricky gaf tegen VVV alles voor het team en liep schlemielig tegen een 2e gele kaart op en werd daarvoor tijdens de wedstrijd door de TD, die als gast bij Eredivisie Live commentaar gaf, en in de dagen daarna in andere media, volledig afgebrand.


Het is toch niet de taak van een Technisch Directeur, die als enige TD in NL op de elftalfoto staat, om een speler meerdere malen voor schut te zetten in de media terwijl deze juist alles had gegeven voor het team? Is dat uberhaupt handig?
Of zijn dat nou juist die people management skills waar deze TD het over had op TV West in het programma Vak W? Raymond Atteveld had het onder zijn leiding natuurlijk prima gedaan die laatste 4 wedstrijden van het vorige seizoen, zei hij daar. Raymond moest alleen nog wat stapjes maken op het gebied van people management vaardigheden. Alleen al door dat en plein public te zeggen, geef je aan dat je daar zelf dan weinig kaas van gegeten hebt.

En wat denkt onze people management goeroe te bereiken door de publiciteit te zoeken en Ricky van de Bergh keihard af te vallen? En niet 1 keer, maar 4 keer in 1 week(!!!). Het imago van ADO Den Haag is zooo belangrijk voor de TD dat hij lijkt te vergeten dat ADO Den Haag toch vooral een VOETBALclub is. Bovendien lijkt hij ook even te vergeten dat hijzelf in het vorige seizoen 2x van het veld is gestuurd.

In ieder geval worden de geruchten dat de TD echt verregaande strafmaatregelen heeft genomen tegen Ricky van de Bergh steeds sterker. Probeert de TD op deze manier willens en wetens een onwerkbare situatie te creëeren voor Ricky? Haalt hij zo zijn gram omdat Ricky eigenlijk nooit zijn keuze is geweest? Moet Ricky vrezen voor zijn baan?

En wat heeft de TD nadat hij was afgezet als trainer (volgens zichzelf heeft ie dat op eigen initiatief besloten, in het belang van ADO Den Haag... SURE!) tot nu toe zelf eigenlijk gepresteerd? De deal met Twente en Elia? Het betekende wederom negatieve publiciteit voor ADO Den Haag. De TD die tot op dat moment, ook volgens zichzelf, in zijn eentje het slechte imago van Den Haag had opgepoetst. De vraag is hoeveel steun deze fantast nog heeft binnen de BVO ADO Den Haag. Want dat de TD bij tijd en wijlen - in zijn eigen voordeel - zeer creatief met de waarheid weet om te gaan en hiermee onnodig onrust zaait, moet niet alleen bij een groot gedeelte van de Haagse achterban zijn opgevallen?!

Wat is daarom nou eigenlijk de toegevoegde waarde van de huidige Technisch Directeur l??

250.000 euries per jaar verdient deze TD en dat is een koopje naar Nederlandse maatstaven vindt hij zelf. Maar goedkoop is duurkoop. En hoe langer de TD bij ADO Den Haag aanblijft, hoe meer dat ADO Den Haag uiteindelijk gaat kosten ...

Is het niet tijd dat deze Technische Directeur lekker opstapt?
Dan mag hij wat ons betreft in alle media gerust weer vertellen dat hij dat besluit zelf heeft genomen, in het gemeenschappelijk belang van ADO Den Haag.

En hebben wij het daarna nooit meer over Andre Wetzel!
 

0
Woensdag 9 september 2009 om 22:06 uur

rien1

<FCDH> schreef:

echt dat progamma is echt achteruit gegaan zeg alleen over 020 en twente praten ze positief de rest en voorname wij kraken ze echt af

Ja, dat klopt. Ook toen met die overtredingen tegen VVV en Twente wisten ze niet hoe snel die kloothommels ADO een schopploeg moesten noemen. Zelfs na een tackle die op alle velden voorkomt, kwam die NOS-eikel met de woorden: ''zo doen ze dat in (of bij) Den Haag. Oftewel, ze zijn onsportief en/ of ze schoppen je open.

Nee, er zijn maar weinig tot nooit geen positieve opmerkingen over ons cluppie:/

0
Maandag 7 september 2009 om 20:42 uur

<FCDH>

jim81 schreef:

tja jack van gelder, wat moet je van die man zeggen.

zelden zo iemand meegemaakt met zo'n grote antepetie

tegen den haag, als er maar een puntje is om ado neer te halen zal hij het niet laten om ons door het slijk te halen. verschrikkelijk enge man, en totaal niet objectief als journalist. dus over zijn voorspelling zal ik me niet zo druk maken. wie had hij als kampioen voorspeld, laat me raden ..... jojax

daar heb ik niet eens op gelet ik keek natuurlijk hoe ze over onze club dachten en met weinig respect

0
Maandag 7 september 2009 om 18:33 uur

Advertentie

Kees

Haagse Roel schreef:

Kickuh Max, ziet er nu er nu perfect uit

 

V.d. Gun is blijkbaar niet tevreden met de aanbieding van Swansea....duurt wel erg lang...........overigens is Dominique van Dijk daar nu ook op proef.

Ik denk dat we nog verrast gaan worden. Het enige is wel dat wedstrijd 6 er al aan komt.

 

Overigens heeft het begrotingstekort van afgelopen seizoen weinig met aantrekken van een of meerdere spelers te maken. Wel teer je in op je reserves maar daar staat tegenover dat de boekwaarde van de spelersgroep is toegenomen.

 

Volgens mij is er ruimte in de begroting van dit seizoen om nog versterkingen binnen te halen enkel is men, onder druk van de gemeente, voorzichtig.

 

Op dit ogenblik is nl. niet te voorspellen of aan de inkomstenkant we dit seizoen gaan achterlopen.

0
Maandag 7 september 2009 om 16:22 uur

Jurriƫn

pffff.... VD Kallen draagt die schulden.... Geld voor spelers zat begroot, dit was alleen heel weinig waardoor ze creatief moesten handelen, er is al iets van af gegaan door het salaris van Ditewig, maar is uiteindelijk meer geworden doordat DGS 90% van het salaris van Powel betaalt. Wat je dan overhoudt is niet genoeg voor VD Gun, maar wie weet doet hij water bij de wijn, of helpt een externe financier een beetje.
0
Zondag 6 september 2009 om 12:12 uur

Leiden

ben dus ook geen oranjekenner. kom terug van de markt en denk leuk, vanavond voor de tv lekker voetbal kijken... nou ja, weinig gemist zo te lezen.
0
Zaterdag 5 september 2009 om 16:58 uur

JB

Vincent schreef:

jb,

wat ik niet zo goed snap..

Als je een huis koopt (bert let je op) en je 1e is nog niet verkocht kan de bank ook een bankgarantie vragen. meestal is dan het te kopen huis het onderpand en loopt de bank dus geen risico.

Hoe zit dit bij een garantie op spelers (of te leveren goederen)? 
is de speler tot aan de betaling is voldaan dan eigendom van de bank? 
of is een deel van het (twente) bezit dan van de bank? en kunnen ze daar vervolgens weer beslag op leggen bij niet betalen?
Bij zakelijk transacties is het zo dat de bank meestal het banksaldo van de partij die de bankgarantie moet afgeven als onderpand gebruikt.

Met andere woorden:
Twente ontvangt de eerste betaling van 3,5 miljoen voor Elia.
Twente moet 5 ton aan ADO overmaken en een bankgarantie geven voor nog 2 x 5 ton.

Dus Twente heeft in dat geval nog 3 miljoen op de bank, maar kan daarvan vanwege de bankgarantie maar 2 miljoen uitgeven.
Dat ene miljoen moet minimaal op de bankrekening blijven staan als onderpand.

Vandaar ook dat het voor Twente aantrekkelijk was om te treuzelen met die bankgarantie.
Op die manier konden ze nog vrij over dat geld beschikken, mocht er een interessante transfer voorbij komen.

Eventueel kan een bank ook accoord gaan met goederen als onderpand, maar dan zou dat iets moeten zijn waarvan de waarde vast staat en ze weinig tot geen risico lopen. Dus een huis, of een stadion bijv.

In tegenstelling tot bijv. Spaanse banken zullen Nederlandse banken geen voetballer als onderpand (mogen?) accepteren.
Aan de ander kant accepteren ze wel de ene bankgarantie als onderpand voor de andere.
Dus ADO kan hierdoor wel degelijk benadeeld zijn.

Ik denk dan ook dat als de situatie andersom zou zijn geweest, tukker Kessler vanuit Zeist luidkeels over competitievervalsing had geblert
0
Vrijdag 4 september 2009 om 20:17 uur

Nu online

Haagsekoerd, Aad, wiegah070, Marcie, Wahter, zuiderwijk, grijze gek, ruudje en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4