Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

DeHaagseHyena

V.d Bergh 2 tot 4 weken eruit.....Je hebt hem de laaste 10 wedstrijden harder nodig....alsof we geen vervangers hebben?

Ammi weer rechtsachter en Buijs overnemen plaats vd bergh.

Startten met Oper en Knopper en die Lange van de Balkan.

 

Over volgend seizoen:

 

V.d Kallen wil er dichter opzitten en heeft genoeg conencties en sociale contacten om redelijke sponsors te regelen,maar dan moet er wel gehandhaafd worden.

 

Over de spelersgroep:

 

Door het weggaan van Buijs en Luijckx valt er weer een stuk spelerssalaris weg dus....daar kun je een groot en kleinverdiener voor terughalen en met onze jonge spelers Vicento,Hulst,Toornstra,Verhoek en Lorenzo Pique hebben wij een goede selectie voor de komende jaren want die jongens worden beter!


Achterin zie ik Ammi vertrekken en Seijes terugkeren.

Samen met Derreick en Bosschaart in het centrum en kum en seijes op links en recht zit het achterin goed met op de bank Lorenzo Pique en die kleine dwerg Hese.

Middenveld met V.D Bergh,Toornstra en Van dijk zit er zeer redelijk uit met Immers op de bank.

Knopper,oper en die lange in de voorhoede met soltani,vicento,hulst en verhoek achter de hand moet de voorhoede toch geen probleem zijn.

 

Ïk zie ze nog wel een paar leuke aankopen doen in de zomer.....

 

Gr. D.H.H
 

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 11:30 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vanavond speelt Jong ADO in Enschede een inhaalwedstrijd tegen Twente. Jammer dat er geen volwaardig team heen gestuurd kan worden ivm de wedstrijd van het A team morgenavond.

 

Aanstaande donderdag spelen de discipelen van trainer Steijn een inhaalduel bij en tegen FC Twente. De Haagse oefenmeester kan in Enschede over geen enkele selectiespeler beschikken: "Het eerste traint donderdag met de gehele selectie. We gaan er heen met spelers uit het tweede elftal en de A1. Maar ook in deze jongens heb ik het volste vertrouwen. We gaan er onbevangen heen en het zal puzzelen worden hoe we precies gaan spelen. Twente uit is een lastige wedstrijd, maar we gaan er alles aan doen om daar weer een goed resultaat neer te zetten." Vier dagen later (maandag) staat de kraker in de halve finale van de KNVB Beker tegen Jong De Graafschap op het programma.
 

0
Donderdag 25 februari 2010 om 15:02 uur

Stantana

Zondag heeft 010 wat plannen in de 12e minuut:

 

Actie 12e minuut wordt groots met jullie hulp!

A.s Zondag spelen wij zoals jullie inmiddels wel weten de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Deze wedstrijd is altijd al iets speciaals geweest en dat komt hoofdzakelijk door de aanhang van beide clubs. ADO is al jaren geen topclub meer maar de fans van FC Den Haag behoren net als wij tot de meest fanatieke van Nederland. Ook zij zorgen tijdens de uit en thuiswedstrijden voor de sfeer die je zo graag bij voetbalwedstrijden ervaart als supporter.

Bij ADO staan ze al jaren bekent om hun Haagse kwartiertje, de supporters scanderen massaal 'Haags kwartiertje,Haags kwartiertje' bij het aanbreken van de laatste 15 minuten. Op die manier proberen zij hun spelers nog een keer aan te sporen om in de aanval te gaan. De supporters van de tegenstander proberen het kwartiertje te verstoren door massaal hun clublied in te zetten waardoor de stemming ineens kan omslaan op de tribune en soms ook op het veld .

Wij hebben ,zoals inmiddels bekent is, de 12e minuut gekozen om onze selectie te laten weten dat wij achter hun staan. De acties tot nu toe waren meer dan geslaagd en ook tegen ADO hebben wij weer wat in petto.

Maar dit keer hebben wij meer als anders jullie medewerking nodig. Wij vragen aan iedereen om zijn sjaal mee te nemen, na het aftellen is het de bedoeling dat alle sjaals de lucht ingaan en dat iedereen gaat staan, IEDEREEN !!! Nou dit lijkt me niet al te lastig, die sjaals moeten echt een volle minuut in de lucht blijven. De ADO fans hebben aangegeven dat zij onze 12e minuut gaan verstoren, maar wat zij ook doen DIE SJAALS VAN ONS MOETEN 1 MINUUT IN DE LUCHT daarna in de 13e minuut hebben wij nog een geweldige verrassing in petto, maar dat houden wij natuurlijk nog effe geheim. Dus sjaal mee, zingen en staan in de 12e minuut en dat minimaal tot de klok op 13 springt.

Dus wij rekenen op jullie!

Alvast bedankt namens FR Lyrics & [FR12] Crew.

Bron: FR12.nl

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 22:05 uur

ADO supporter Leidschenveen

Toornstra en Van Hese bij beloften Oranje
Jens Toornstra maakt heel snel naam en faam en dat is ook bij de KNVB niet onopgemerkt gebleven. Toornstra maakt, samen met Kai van Hese die er al vaker bij zat, onderdeel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands beloftenelftal. Dit elftal staat voor de oefeninterland Slovenie-Nederland op woensdag 3 maart aanstaande, aftrap 16.00 uur in het Sloveense Nova Gorica.
De voorbereiding van dit team start op zondag 28 februari, de definitieve selectie wordt vrijdag 26 februari aanstaande bekendgemaakt.

De gehele selectie:

Bangma Diederik sc Heerenveen
Mulder Erwin Feyenoord
Room Eloy Vitesse

Achterhoede
Heerkens Freek PSV
Lachman Darryl FC Groningen
Leerdam Kelvin Feyenoord
Nieveld Norichio Excelsior
Nuytinck Bram N.E.C.
ter Horst Olivier Heracles Almelo
van Aanholt Patrick NewCastle United
van der Linden Jop AGOVV
van Diermen Kevin Vitesse
van Hese Kai ADO Den Haag

Middenveld
Bannink Alexander FC Twente
Godee Joey Sparta Rotterdam
Hutten Lars PSV
Kieftenbeld Maikel Go Ahead Eagles
Maguire Barry FC Utrecht
Nijholt Gianluca FC Utrecht
Toornstra Jens ADO Den Haag

Voorhoede
Barazite Nacer Arsenal
Benschop Charlison RKC Waalwijk
Buttner Alexander Vitesse
Duarte Lerin Sparta Rotterdam
Narsingh Luciano sc Heerenveen
Reimerink Jules Go Ahead Eagles
Weijl Vincent Helmond Sport

 

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 20:03 uur

Ooievaar

g schreef:

"Veel contracten lopen af, het zegt voldoende dat al die spelers nog door geen enkele club zijn vastgelegd.

 

Aldus Raymond Atteveld in VI over kwaliteit in zijn selectie."

 

Het is misschien een beetje kort door de bocht, want ik denk dat er meer clubs zijn die eerst even de kat uit de financiële boom kijken, maar in grote lijnen heeft hij wel gelijk. Als er echte toppers tussen zaten, waren die al weg geweest.

 

Ik vraag me af of het stopzetten van de onderhandelingen daar ook mee te maken heeft. Als er geen andere clubs komen, is het een stuk eenvoudiger om spelers een lagere aanbieding te doen?

Daarom zou een TD een goeie  dus, dus absoluut niet categorie 'het licht' of Allach zeer gewenst zijn. Atteveld of welke trainer dan ook heeft het te druk met training en coaching dus is het ondoenlijk om ook nog eens de rol van TD op zich te nemen.

 

De club zal zwaar(der) moeten inzetten op scouting en jeugd, wegens gebrek aan financiële middelen. Blijkbaar hoef je niet al te ver te zoeken om versterkingen te halen die je voor niets kan ophalen. Toornstra!! Gelukkig moet iedereen fors bezuinigen, dus kunnnen we inspelen op dat stadion, achterban - van HVV tot Oranjeplein - en locatie, daar kunnen we mits goed aangepakt het verschil maken. Afgelopen week tegen Willem II is natuurlijk de beste reclame die je je wensen kan!

 

Een goede TD kan dus structuur aanbrengen, dient iemand te zijn die gepokt en gemazeld is in het metier. Wellicht zou het toch een optie zijn om De Mos eens te benaderen. Vrees alleen dat het ego van Jagersma dit niet verdragen kan. Want z'on De Mos walst natuurlijk - en gelijk heeft hij - over z'on onbenul heen.

 

Ben en blijf van mening dat ADO makkelijk de sprong kan maken naar het linkerrijtje binnen een paar jaar en dus niet structureel onderin hoeft mee te hobbelen rond plek 15. Dat is een kwestie van beleid. De omstandigheden zijn hier echt niet wezenlijk anders dan in pak'm beet Breda of Groningen.

 

Maar eerst handhaven, dat moet met deze selectie toch wel lukken. Maar regeren is vooruitzien...

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 10:41 uur

g

"Veel contracten lopen af, het zegt voldoende dat al die spelers nog door geen enkele club zijn vastgelegd.

 

Aldus Raymond Atteveld in VI over kwaliteit in zijn selectie."

 

Het is misschien een beetje kort door de bocht, want ik denk dat er meer clubs zijn die eerst even de kat uit de financiële boom kijken, maar in grote lijnen heeft hij wel gelijk. Als er echte toppers tussen zaten, waren die al weg geweest.

 

Ik vraag me af of het stopzetten van de onderhandelingen daar ook mee te maken heeft. Als er geen andere clubs komen, is het een stuk eenvoudiger om spelers een lagere aanbieding te doen?

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 10:08 uur

g

Bert schreef:

Dit lijkt mij een aardig belangrijk bericht. Echter verder geen reactie of visie hier???????

 

Nou als morgen iedereen weer bij zinnen is graag een reactie op de uitlatingen van VD Kallen.

 

had die joden best een punt gegund met dat anti voetbal van Juve. Tja laten we eens eerlijk zijn in de competitie maakt mij het niet uit als we maar punten pakken van hun. Aan de andere kant goed dat die arrogante joden de deksel op de grote neus krijgen is een goede les. Maar met die kakkerlakken uit die stad met die havenhoeren heb ik ook niks.

Ik denk dat het een goede zaak is. Er is hier al vaker aangegeven dat er te weinig 'sturing' was -een van de redenen waarom Wetzel zijn one-man show kon opvoeren. En hoewel Wetzel zeker niet alleen maar verkeerde dingen heeft gedaan en gezegd, denk ik wel dat vdKallen iets beter doorziet hoe je de zakenwereld moet benaderen als je sponsors wilt aantrekken.

 

vdKallen is vooral een bestuurder, maar hij zal dondersgoed weten dat -juist- in tijden van crisis voetbal een bloeiende tak van sport is, omdat mensen toch de afleiding nodig hebben. Het enige dat ik hoop is dat hij een paar mensen met voetbalverstand én hart voor de club kan binnenhalen. Als je een stevige TD hebt en een degelijke financiële basis (dat is het eerste waaraan heel hard gewerkt moet worden), dan kunnen selectie en trainer zich concentreren op het voetbal.

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 10:05 uur

Advertentie

DenHaagFC

Ga mee naar Feyenoord!


Zondagmorgen gaan we naar De Kuip voor het duel met Feyenoord. Eén trein is al helemaal vol, maar we hebben er nog één gehuurd. Er zijn nog ruim 200 kaarten en we willen u oproepen om ons te komen steunen.


Henk Patat komt zondagmorgen met zijn kramen naar station Holland Spoor om alle supporters die mee gaan naar De Kuip te voorzien van een ouderwets Haags Broodje Worst. Het wordt vroeg zondag, rond negen uur al, maar dat geldt voor ons als selectie ook. Samen zijn we dan dus al in voorbereiding op deze mooie wedstrijd.

Meldt u alsnog aan, het kan nog tot donderdagavond via Ticketbox, zodat wij vol trots de steun van een vol groengeel uitvak kunnen voelen in De Kuip. We hebben jullie nodig, ga met ons mee!

Raymond, Bob, Maurice, Rene, Danny, Ricky, Robert, Ahmed, Karim, Richard, Bogdan, Wesley, Christian, Timothy, Kai, Lorenzo, Jens, Santy, Lex, Csaba, Barry, Boy, Gino, Pascal, Mitchell, Kees, Levi, Yuri, Leroy, Aleksandar en Andres

0
Woensdag 17 februari 2010 om 10:54 uur

<FCDH>

Ga mee naar Feyenoord! nog 200 kaarten over
Zondagmorgen gaan we naar De Kuip voor het duel met Feyenoord. Eén trein is al helemaal vol, maar we hebben er nog één gehuurd. Er zijn nog ruim 200 kaarten en we willen u oproepen om ons te komen steunen.
Henk Patat komt zondagmorgen met zijn kramen naar station Holland Spoor om alle supporters die mee gaan naar De Kuip te voorzien van een ouderwets Haags Broodje Worst. Het wordt vroeg zondag, rond negen uur al, maar dat geldt voor ons als selectie ook. Samen zijn we dan dus al in voorbereiding op deze mooie wedstrijd.

Meldt u alsnog aan, het kan nog tot donderdagavond via Ticketbox, zodat wij vol trots de steun van een vol groengeel uitvak kunnen voelen in De Kuip. We hebben jullie nodig, ga met ons mee!

Raymond, Bob, Maurice, Rene, Danny, Ricky, Robert, Ahmed, Karim, Richard, Bogdan, Wesley, Christian, Timothy, Kai, Lorenzo, Jens, Santy, Lex, Csaba, Barry, Boy, Gino, Pascal, Mitchell, Kees, Levi, Yuri, Leroy, Aleksandar en Andres

 

0
Woensdag 17 februari 2010 om 10:54 uur

Ooievaar

bakker schreef:

opstelling gister avond

welke speler die in de basis stond was nog niet bij ado ???

aan het begin van de comp

We hebben nu meer mogelijkheden. Luickx, Knopper, voorin Oper en jongens als Toornstra en Hulst die nu verder in hun ontwikkeling zijn als dat ze dat waren afgelopen zomer. En last but not least het van het toneel verdwijnen van 'het licht' die zich met de opstelling bemoeide, wat natuurlijk spanning gaf.

 

Dus wat mij betreft een wezenlijk verschil met wat er nu voor materiaal voorradig is, waardoor je kan switchen en of tactisch anders kan spelen t.o.v. het begin van de competitie.

 

Dus vandaar mijn stelling dat we met het huidige materiaal zeker een punt of 10 hadden gepakt - met name thuis - als we deze selectie hadden gehad aan het begin van de competitie.

0
Zondag 14 februari 2010 om 21:51 uur

Nu online

ADO73, zuiderwijk, Wahter, FC Jeff, Bleek en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4