Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

pajam schreef:

Na Wetzel en Atteveld, is het helaas duidelijk dat v/d Kallen niets geleerd heeft en ook in de situatie van Steijn principieel ervoor kiest om een trainer niet te ontslaan.

Naar mijn mening zal dit ons of richting de rand van de afgrond (bijna degradatie) brengen of zelfs in de ravijn werpen (degradatie).

een dure gok van meneer v/d Kallen, een domme ook, sinds hij met Atteveld al door de oog van de naald gekropen was (te laat ontslaan en op het nippertje directe lijfsbehoud realiseren met interim trainer Steijn).

Wil je voortaan mijn woordvoerder zijn pajam?
Je zegt weer eens precies wat ik denk. Een tragische eigenaardigheid van Van der Kallen, koste wat kost een trainer in het zadel houden die al lang bewezen heeft incompetent te zijn en die de club en dus zijn eigen geld naar de afgrond dreigt te `leiden`.
0
Dinsdag 31 december 2013 om 09:22 uur

pajam

kako schreef:

Mis in het rijtje de namen van goede trainers, dat is wat we nodig hebben in 2014. Maar ja, berusting he,
Na Wetzel en Atteveld, is het helaas duidelijk dat v/d Kallen niets geleerd heeft en ook in de situatie van Steijn principieel ervoor kiest om een trainer niet te ontslaan.

Naar mijn mening zal dit ons of richting de rand van de afgrond (bijna degradatie) brengen of zelfs in de ravijn werpen (degradatie).

een dure gok van meneer v/d Kallen, een domme ook, sinds hij met Atteveld al door de oog van de naald gekropen was (te laat ontslaan en op het nippertje directe lijfsbehoud realiseren met interim trainer Steijn).

0
Dinsdag 31 december 2013 om 09:18 uur

tanker070

Stel je bent van Duinen, Gehrt of Meijers en er komen clubs langs die beter presteren, Europees voetbal spelen en meer salaris betalen. Wat zouden jullie doen? Blijven spelen met een armetierig elftal en dito trainer of kiezen voor je eigen succes? Wij kunnen wel roepen ze moeten blijven (graag wat mij betreft), maar wees wel realistisch. Van Duinen voetbalt hier voor een paar kralen en spiegeltjes, als hij ergens 3x zoveel kan verdienen is hij weg. Dat zou je als werknemer zelf ook doen....
0
Zondag 29 december 2013 om 19:40 uur

<FCDH>

Het is toch te gek voor woorden dat ADO zo slecht speelt bijna op een haar na onderaan sta en dat ie trainer er nog zit zijn ze bang voor die gek ofzo? of maakt steijn de dienst uit bij ADO ? Inplaats vd kallen der uit met ie gek die onze club afbreekt
0
Zondag 29 december 2013 om 14:31 uur

pajam

wdr schreef:

Wie eerder? Wetzel en Atteveld? Heel mooi, trouw blijven aan je bedrijfsleider, maar als je bedrijfsleider er een rommeltje van maakt, gaat je bedrijf dus ten onder.
Inderdaad die twee.

Wetzel voelde zelf de hitte in z`n nek en `promoveerde` zichzelf naar TD en Atteveld werd pas op non-actief gezet toen de spelersbus opgewacht werd door boze supporters en v/d Kallen s avonds erheen reed en in de bus er ook achter kwam dat er een onwerkbare situatie was ontstaan tussen spelersgroep en trainer.

Zelfs toen wilde hij Atteveld eigenlijk niet ontslaan, dat heeft hij ook duidelijk gemaakt door Atteveld onder meer continu in z`n skybox uit te nodigen.

tekenen zijn duidelijk, helaas
0
Zondag 29 december 2013 om 12:20 uur

pajam

wdr schreef:

Mee eens! Ik vind het absoluut geen gezichtsverlies als Steijn ontslagen wordt. Je laat dan als bestuur juist zien dat je inziet dat het niet meer werkt. Is hardstikke normaal bij voetbal, alles behalve gezichtsverlies.

V.d. Kallen heeft ons van een faillissement gered, waarvoor eeuwige dank. Maar nu doet hij zijn goede werk weer bijna teniet, eerst door de totaal onervaren Steijn aan te stellen en vooral door Steijn de hand boven het hoofd te blijven houden nu al lang en breed is gebleken dat Steijn het niet kan. Deze fouten zijn wat mij betreft de belangrijkste oorzaak van de degradatieproblemen waar we nu in zitten.
is overigens niet de eerste keer dat v.d Kallen weigert een trainer te ontslaan, sterker nog, is alweer de derde keer....
0
Zondag 29 december 2013 om 11:59 uur

yesyes

Victor schreef:

Wat een gelul zeg. Dank zij vd Kallen bestaan we nog. Kijk waar we vandaan komen.
Hoe kom je erbij dat we door amateurs geleid worden. Volgens mij is het beleid van onze club een stuk beter dan veel andere clubs. Volgens mij worden we stapje voor stapje een gezonde club. Ben je nu al vergeten dat we in categorie 1 zaten?
Nou ik weet niet of je het weet maar het aanstellen van Maurice steijn is categorie hoogste-plank-amateurisme. Toornsta voor veelste weinig verkocht. Mendes rodriquez voor een habbekrats laten gaan die nu op 2 miljoen waarde wordt geschat. Mokthar zogenaamd geen geld voor (50.000 euro). Rado buiten de groep laten terwijl je hem dat seizoen meer dan nodig had. Leeuwin laten gaan terwijl je eigenlijk geen ene ruk achterin heb rondlopen. Continue wormgoor opstellen die al ons al meer dan 9 punten heeft gekost. Moet ik nog ff doorgaan? Hoeveel domme beslissingen kan je nemen als Trainer/Bestuur.

Ik kan niet ontkennen dat er tegenwoordig goed met het geld om wordt gegaan en niet meer die oude uitgerangeerde spelers gehaald worden die geen enkele restwaarde hebben. Maar met leuke aankopen en zuinig met je geld doen bereik je nog geen ene ruk als je niet de juiste aan het roer hebt die weten hoe ze een club moeten leiden of een team moeten laten presteren.

Dit kon je toch al mijlenver zien aankomen dat we deze kant opgingen. Het getuigd nou echt van hoge intelligentie als bestuur zijnde om een trainer als Maurice al 3 jaar voor de groep te laten staan. Terwijl je doel structureel linkerrijtje zou zijn binnen 5 jaar. Hier kan je toch uit opmaken dat het hier gewoon puur uit eigen belang is en dit als een leuk speeltje zien. Ik ben blij als die vdKallen is opgerot , heel de club is naar de klote. En dat er dan nog een paar malloten als jou zijn die hem en alles om hem heen maar blijven verdedigen vind ik echt onbegrijpelijk.
0
Zaterdag 28 december 2013 om 23:30 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

Victor schreef:

Er is toch al ingegrepen. Er is afgestapt van het 433 systeem omdat de buitenspelers ondanks het gekregen vertrouwen niet functioneerden.
Dat je de onderste ploegen nog uit krijgt hoeft geen nadeel te zijn. Thuis moet een ploeg eerder het spel maken. Daar kan dit team met goede counters op reageren. Er zijn makkelijk 8 clubs op te noemen die slechter spelen dan wij. een Utrecht bijvoorbeeld staat veel hoger , maar speelt niet beter. eerder wat slimmer. Nog een paar punten erbij en onze jongens krijgen weer wat meer vertrouwen. Iedereen heeft dan ook weer wat meer ervaring op het hoogste niveau. Gaat gewoon goed komen.
Al ben ik persoonlijk van mening dat MS onhoudbaar is geworden (en dat was al een tijdje geleden het geval) toch zitten er in jouw shout wel een paar waarheden zoals:

- uit hoeven we het spel niet te maken en kan/mag je reactievoetbal spelen, iets wat dit team beter kan dan zelf het spel maken en opbouwend iets neerzetten
- MS heeft eindelijk het licht gezien en stapt over op een verdedigend concept, dit had eerder gemoeten maar beter laat dan nooit. De aanvallende aankopen laten het niet zien en pas na (bijna) de 1e helft van het seizoen wordt er ingegrepen... ik blijf me erover verbazen.

We zijn nu al zolang bezig met MS dat het aanhouden van de trainer meer een principe kwestie lijkt te zijn van het bestuur dan een weloverwogen zet. Nu de trainer ontslaan betekent gezichtsverlies en dat willen ze koste wat het kost voorkomen..... met alle gevolgen van dien!!

Kan het nog goed komen? JA mits je het lef hebt om een nieuwe trainer aan te stellen waarbij iedereen weer voor zijn plek moet vechten. Met een frisse blik op de huidige situatie, iets meer ervaring in hoe om te gaan met een lastige positie op de ranglijst en vooral iemand aannemen die de lol terug kan brengen in het team want het lijkt op een verplicht nummertje als de de 11 man aan het werk ziet.

Bestuur, werk aan de winkel en laat ons niet degraderen svp!
0
Zaterdag 28 december 2013 om 23:11 uur

K.B

Bert schreef:

Dat balverlies is ook nog wel een punt. Was uit bij PSV Je ziet bijna geen fatsoenlijke aanval. Continue balverlies!

Zijn toch dingen waar je op kan trainen toch?
Het probleem is mij zeer duidelijk geworden na dit halve seizoen. Kwalitatief heeft de club zich heel goed versterkt met Gerth, Alberg, Zuiverloon en normaal gesproken Gouriye die zijn niveau moet halen. Holla valt uiteraard ook tegen dit seizoen. Meijers is dit seizoen in vorm.

Als trainer heb je de verantwoordelijkheid om een goed samenspelend elftal neer te zetten, maar de balans in het elftal is ver te zoeken. Steijn blijft maar met die voorhoede kloten. Dan Gerth rechtsbuiten en dan weer op het middenveld. Mike in de spits en dan weer als linksbuiten. Gouriye en Cabral in de basis, dan een op de bank en de ander erin en uiteindelijk belanden ze allebei op de bank en sta je met (tweede keus) Kramer in de spits, spits van Duinen op linksbuiten en Gerth op rechtsbuiten. Waar zijn godverdomme die buitenspelers voor gehaald dan!?

Coutinho, Malone, Zuiverloon, Beugelsdijk/Kanon, Meijers, Holla, Alberg, Gerth, Gouriye, van Duinen, Cabral/Tira/Esajas/Schet.

Geen gelul en gewoon vasthouden aan dezelfde formatie, tactiek en opstelling. Elke week hoor ik dat we ons eigen spel willen spelen, compact spelen en kort dekken, maar uiteindelijk passen we onze speelwijze aan aan de tegenstander. Steijn mag niet klagen met deze selectie en vooral bovenstaande opstelling, moet je gewoon 9/10/11e mee kunnen worden.
0
Zaterdag 28 december 2013 om 20:00 uur

wdr

070 schreef:

`Gaat goed komen` getuigt vaak van een goede instelling, maar wordt nu geuit door shouters die te graag positief willen worden gevonden. Tuurlijk gaat het goed komen, ooit, maar niet onder Steijn.
Ik kan ook niet voorspellen dat het onder een andere trainer wél goed gaat komen, al kan je er vrij zeker van zijn dat trainers als Jol, Adriaanse, Koster en ja ook Brandts het een stuk beter gaan doen dan Steijn. Wat ik wel weet, is dat Steijn het niet heeft, het vermoedelijk ook niet gaat leren en dat ADO op dit moment zwaar onder de maat presteert onder hem. Onder Steijn gaan we dit jaar mogelijk degraderen. Verder lijkt hij me best sympathiek, maar de verkeerde man op de verkeerde plek. Dus daarom heb ik liever een andere trainer: met een hele goede vervanger weet je zeker dat het beter gaat, en zelfs met een vervanger die het nog niet heeft bewezen heb je een goede kans dat deze het beter gaat doen dan Steijn. Want die doet het echt slecht.
0
Zaterdag 28 december 2013 om 18:37 uur

Nu online

The Hague FC, Haagse Haas, Vakkie-G, Wahter, grijze gek, fcdh-denhaag, Marcie, Ap happie en 220 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2