Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

yesyes

Vlakko schreef:

Mwah v/d Gun is daar altijd eerlijk in geweest, 3/4 jaar geleden ook nog een groot interview in de VI dat er in NL. maar 2 clubs zijn waar die een zwak voor heeft en waar die altijd over zou nadenken. De jaude en Den Haag. Was in de periode dat Feyenoord interesse in hem toonde en hij aangaf naar het buitenland te willen.

Dus DH is en zal altijd een optie voor hem blijven als het aanbod en het totaalplaatje maar goed is.
nee dat zeg je verkeerd, zolang het geldplaatje maar compleet is daar draai alles om. Met geld koop je dingen en gaat het om dus met een mooie aanbieding speelt die opzeker hier en ik durf er nu al een weddenschap voor aan te gaan dat hij volgende week bij onze selectie zit als speler van dh. 

Wetzel is ook niet achterlijk die zal nu alles op alles zetten om hem aantrekken. Je kan mij niet vertellen dat ze hel;emaal niemand wilden halen. Ze hebben gekocht en verloren wat jezelf al eerder aangaf dus ben ik er 100% overtuigd dat ze alles op alles zetten voor v/d gun. Nu helemaal powel ook vertrokken is zijn er weinig mogelijkheden meer. 

Dus v/d gun van mijn kant alvast welkom en succes
0
Donderdag 3 september 2009 om 19:18 uur

ADODENHAAG

Vincent schreef:

Waar haal jij uit mijn txt dat ik hem nooit heb zien spelen?
Moest in july 2008!! vertrekken bij vitesse en heeft daarna niet meer op nivo gespeeld.

Misschien een versterking voor vvv om erin te blijven.. 

Je hebt hem te weinig zien spelen dan. Ja VVV moet er in blijven, maar wij spelen ook nog niet mee voor de Europa League hoor. Bovendien heeft VVV 5 wedstrijden al heel aardig gespeeld en doen ze het eigenlijk net zo goed als ons.(behalve punten)

Daar moet ik wel ff bij melden dat Honda daar ook wel een heel groot aandeel in heeft gegeven
0
Dinsdag 1 september 2009 om 20:02 uur

ADODENHAAG

fc den(nis) haag schreef:

Bekijk net selectie 2009/2010 en sorry maar ik ben nog niet echt overtuigd van sterkte van onze resterende aanvallers : Hulst, Milic, Verhoek, Ignacio, Soltani, Vicento.

Ja dit zijn jongens die allemaal eigenlijk nog moeten groeien. Alleen Verhoek speelt ene helft goed andere helft kut. Soltani harde werker maar matige voetballer. Hulst heeft zich nog niet bewezen. Milic en Ignacio veelbelovend. Ignacio heb ik nog te weinig van gezien.
0
Dinsdag 1 september 2009 om 19:59 uur

<FCDH>

Vincent schreef:

Nee hij komt uit schiedam en wilde weer wat dichter bij zijn moeder wonen.. de lieverd :_))

Het kan niet anders of er komt nog bericht van een spits.. 
We zochten scorend vermogen, dus met het wegdoen van powel is daar niks aan verloren...


alsof wij de enigste club zijn met weinig geld?het is gewoon zuinigheid met de hand op de knip straks lopen we alles mis denneboom nu naar sparta
0
Dinsdag 1 september 2009 om 19:38 uur

marcellino

Max schreef:

Powel scoorde dan wel niet veel, maar echt veel aanvoer kreeg hij niet. Bovendien deed hij wel andere dingen behalve scoren. Dat is bij de jonkies nog maar de grote vraag. Powel was geen superspeler, maar dat wisten we al toen hij werd gehaald. We hebben één positie goed bezet en dat is de plek van de aanvallende middenvelder met Knopper, Vd Bergh en Immers. Voor de rest zijn we erg kwetsbaar.

En of Milic zich zo door blijft ontwikkelen is natuurlijk ook niet zeker.
dat powel weg is beter.

alleen moet je er dan wel iemand voor terug krijgen.
als je roept dat je aanvallend tekort komt kan powel nog zo weinig brengen maar dat is dan beter dan niets.

nu is het niets!!!!

tuurlijk er zijn spelers  transfer vrij maar echt spitsen die ook nog scorend vermogen hebben heb ik nog niet voorbij zien komen.
V/D GUN is geen spits meer een aanvallende middenvelder en daar hebben we er al genoeg van.
En als we de berichten mogen geloven is hij al in swansea.

Nee op dit moment is er maar een ding positief aan het vertrek van powel en dat is dat het geld opleverd i.p.v dat je hem moet betalen.
0
Dinsdag 1 september 2009 om 19:18 uur

Kees

Van de Vitesse site:

Jong Vitesse/AGOVV heeft maandagavond 31 augustus in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de prima 3-1 uitoverwinning op Jong NEC niet het gewenste vervolg weten te geven. ADO Den Haag blijkt dit voetbalseizoen geen fijne tegenstander te zijn voor de Arnhemmers getuige de nederlaag die ook de Beloften moesten slikken tegen de ploeg uit Den Haag. Ondanks een snelle 1-0 voorsprong via Genaro Snijders wisten de gasten uiteindelijk met 2-1 te winnen. Jong Vitesse/AGOVV kreeg voor rust kansen op meer treffers maar kregen de rekening gepresenteerd voor het niet benutten van de mogelijkheden. Na rust creerden beide ploegen weinig meer en was het vier minuten voor tijd ADO dat de winst pakte.

Later meer...

Uitslagen speelronde 2 (maandag 31 augustus):


Jong Ajax 0 Jong NEC 2
Jong FC Groningen 3 Jong Willem II 0
Jong Heerenveen/Emmen 1 Jong AZ 4
Jong Helmond Sport 1 Jong Feyenoord/Excelsior 3
Jong Sparta Rotterdam 4 Jong PSV 0
Jong Vitesse/AGOVV
1 Jong ADO Den Haag 2
Jong FC Twente - Jong De Graafschap (di 01/09) -
0
Maandag 31 augustus 2009 om 21:20 uur

Advertentie

<FCDH>

conclusie

koevermans blijft bij psv heeft er 4 gescoord
luijkx gaat naar freiburg
vd gun in belangstelling swansea?
blijft weinig over zo?
0
Maandag 31 augustus 2009 om 12:55 uur

RicoFCDH

AZ en Heerenveen bekijken Assaidi
Oussama Assaidi is de meest opvallende man aan de kant van De Graafschap tijdens de start van de competitie. De aanvaller maakt veel indruk en staat inmiddels op de scoutingslijst van zowel AZ als sc Heerenveen, meldt De Gelderlander.

Afgelopen maandag was Max Huiberts namens AZ aanwezig bij De Graafschap om de 21-jarige Marokkaan te bekijken, terwijl Riemer van der Velde vrijdag een bezoek bracht aan de Superboeren. Wel is zowel Assaidi als De Graafschap op de hoogte van de belangstelling.

Vooralsnog lijkt de technisch zeer begaafde aanvaller echter niet te willen vertrekken bij De Graafschap. "Ik wil lekker voetballen, vorig seizoen heb ik te weinig gespeeld. Ik verwacht niet dat ik naar een andere club ga", vertelt hij aan het regionale dagblad.

Ook technisch directeur Leen Looyen ziet Aissaidi nog niet vertrekken. "We kunnen in ieder geval vragen voor Oussama wat we willen. Hij had een limiet in zijn contract, maar die is eind juli verlopen. Maar voor de tweede transferperiode (januari 2010, red.) willen we zijn contract wel graag openbreken."

Trainer Darije Kalezic acht het voor Aissaidi nog niet verstandig te vertrekken. "Oussama is goed bezig. Hij krijgt nu speelminuten en heeft een vrije rol, maar hij is er natuurlijk nog niet. Hij kan zich hier nu doorontwikkelen. Bij een club in de subtop zou hij heel weinig speelminuten krijgen. Zo ver is hij nog niet. Ik zou, als ik hem was, nog niet kiezen voor een andere club. En ik denk dat hij zelf ook geduld heeft."

Wetzel wakker worde!
0
Zondag 30 augustus 2009 om 14:24 uur

<FCDH>

Kum: ‘Als de trainer mij als linksback wil gebruiken, doen ik dat gewoon’


Chris Kum weer gewoon in de basiself van Raymond Atteveld, die zijn team niet wijzigde in vergelijking met de uitbeurt bij Vitesse. Chris Kum dus als linkerverdediger. ‘Het gaat erom dat ik speel’, laat hij Haaglanden Voetbal.nl na het duel weten.



Tekst: Rob Blankenstein



Chris, uiteindelijk toch een simpele overwinning!



‘Gemakkelijk zijn overwinningen nooit. Je moet er altijd genoeg voor doen, maar als je naar de eerste helft kijkt, dan hadden wij het toch even moeilijk en het liep niet zoals wij wilden. Wij moesten nog een beetje zoeken in het begin en ik had ook het gevoel, dat wij in de wedstrijd moesten komen. Nadat de 0–1 viel ging het bij ons steeds beter lopen en dat zag je met name ook in de tweede helft. In de rust hebben wij het één en ander doorgenomen wat er niet goed ging en wat wij moesten veranderen.’



Wat ging er dan niet goed in de ogen van jullie trainer?



‘Wij stonden positioneel niet helemaal goed en dat hebben wij verbeterd na de rust. Daardoor hebben wij steeds meer grip op de wedstrijd gehouden en bijna niks meer weggegeven.’



Na de rust ben je inderdaad geen moment meer in de problemen geweest!



‘Nee als je als team goed compact speelt, dan staat het bij ons gewoon goed en geven wij inderdaad heel weinig kansen weg.’



De positie die je nu inneemt, linksback, eigenlijk noodgedwongen en het is niet de plek die je ambieert, maar het gaat je vrij goed af!



‘Niet wat ik prefereer. Het is voetbal en of ik nu links- of rechtsback sta of rechtsbuiten, het gaat erom dat ik speel en in de sterkst mogelijke formatie. Als ik daar eenmaal sta, dan probeer ik gewoon m’n best te doen.’




Chris Kum stapt tevreden het veld af en klapt voor de fans



Wij mogen toch aannemen, dat je een beter gevoel hebt, als je in het centrum staat dan als vleugelverdediger?



‘Het is inderdaad wel even wennen om als linksback te spelen, want het zijn natuurlijk andere dingen waar je op moet letten dan in het centrum. Je kunt aanvallend ook veel meer meedoen en aan de linkerflank kan ik er overheen komen. Nou doe ik dat nog niet zo heel veel, omdat ik daar nog een beetje aan moet wennen en ook mijn krachten wil sparen. Ik kan natuurlijk niet als linksbuiten gaan opereren, terwijl ik verdedigende taken heb, maar het is inderdaad wel even wennen. Maar als de trainer mij daar wil gebruiken, dan doe ik dat toch gewoon!’



Er komt ook steeds meer voetbal in jullie ploeg. Vorige week in Arnhem en vanavond zie je het zelfvertrouwen toenemen!



‘Als team stralen wij wilskracht uit en je ziet het inderdaad groeien. In het begin was het een beetje half, half zoals tegen VVV, NAC en Twente, maar je ziet naarmate het aantal wedstrijden toeneemt, dat wij steeds beter gaan spelen. Als wij zo blijven doorgaan, dan komen de punten vanzelf en dat zei de trainer ook en dat zie je nu al twee weken achter elkaar.’



En jullie hebben veel snelheid voorin!



‘Wij hebben zeker genoeg snelheid voorin en wij hebben ook een vuurtoren voorin staan, die alle ballen goed afschermt en neerlegt en veel snelheid daarom heen met Karim (Soltani - red.) en Wesley (Verhoek - red.), dus complimenten aan die jongens.’



Het lijkt Bogdan Milic allemaal zo gemakkelijk af te gaan!



‘Blijkbaar gaat het hem allemaal redelijk gemakkelijk af, maar ik denk hoe vaker wij met elkaar spelen hoe meer je ook op elkaar raakt ingespeeld. Dit zijn momenten, waarop wij het laten zien en wij winnen hier vanavond gewoon met 2-0.’



Wat doet dit resultaat met jullie en na de winst van vorige week?



‘Wij hadden als groep zijnde al afgesproken, dat wij deze wedstrijd ook moesten winnen, want als je dat niet doet, dan heb je niets aan vorige week. Ik denk dat wij dat gewoon goed hebben gedaan en iedereen is natuurlijk blij met de punten. Wij hebben met z’n allen een doelstelling voor ogen en daar gaan wij natuurlijk allemaal vol voor en wij zijn nu goed op weg.’



Volgende week ben je vrij, zie je dat als een voor- of een nadeel?



‘Het heeft twee kanten. Aan de ene kant is het lekker, dat je door kan gaan omdat je in een stijgende lijn zit en het gaat allemaal goed, maar aan de andere kant kunnen wij nu misschien een beetje herstellen van de kleine pijntjes die misschien bepaalde spelers hebben of net terug komen van een blessure. Maar wat moet, dat moet.’



© Haaglanden Voetbal (TR Media)



Maandag in onze rubriek "Na hetw eekend` een interview met spits Bogdan Milic.



Foto’s: Bert Tielemans

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Zaterdag 29 augustus 2009 om 12:34 uur

marcellino

Boggel schreef:

Atteveld zegt letterlijk,

Er staat een goede ploeg, je ziet dat we iedereen keihard nodig hebben, maar er is een hoop concurrentie, dus uh, ik ben benieuwd wat er gaat komen.....

Bedoel je deze verkapte opmerking???
ze hebben top gevoetbald.

probleem blijft echter wel het afmaken van de kansen.
soltani is bruikbaar maar scoord te weinig.
verhoek komt er wel.

immers volgens velen de motor van den haag mee eens maar redemend matig tot niets terwijl hij toch 100% kansen krijgt.

buijs verdedigend laten acteren met een opgeleefde bosschaart.

en niet dat het mijn familie is maar ricky op de plek van immers de kans op doelpunten is dan vele malen groter.

immers kan je overal in het veld gebruiken dus overal inzetbaar.

verder denk ik dat het weer vol mag zitten tegen az
0
Zaterdag 29 augustus 2009 om 09:11 uur

Nu online

Law, Wahter, zuiderwijk, Bhattoe 74, KvR, yesyes, Rooie91, GGH, Ran1972, BigMac en 243 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4